Svar!

Här kommer svaren!

Tycker du att du gjorde något fel med detta triangel-dramat ? Dig, Granis & Emelie ?
Är ni förlovade ? Har ni pratat om att skaffa barn ?
- Nej jag tycker inte jag har gjort något fel, det kan se så ut från ert perspektiv men enligt mig har jag inte gjort det.
Nej vi är inte förlovade, och nja pratat om att skaffa har vi väl gjort någon gång. Men inga planer på att göra det än!

Vad jobbar du med nu?
Har du tänkt på att skaffa en egen lägenhet?
Vilket program gick du på gymnasiet?

- Jag jobbar inte med något just nu, jag håller på att söka som sagt.
Ja jag har tänkt på att skaffa en egen lägenhet ganska länge, och står i bostadskö.
Jag gick samhälle med inriktning på specialidrott(Innebandy)

Vad tänkte du när du fick veta att emelie hade barn ?
- Jag visste att hon hade barn långt innan jag började prata med henne, pga att mitt ex(Therese) läste hennes blogg när vi var tillsammans. Och från början tänkte jag väl att det var ganska coolt att en sån ung tjej klarade det så bra som hon gjorde.

Är Emelie så blyg som man tror att hon är eller är hon öppen och pratsam?
- Emelie är ganska blyg och det är jag med, men hon gör så gott hon kan när hon träffar folk hon inte träffat innan och såna saker, hon försöker prata så mycket som möjligt vilket är positivt. Enligt mig är det iaf det.

Tjänar du pengar på din blogg?
Nej det gör jag inte.

har de hört av sig från jobbet? :-)
- Nej dom har inte hört av sig ännu =/

Låter du Emelie få någon "ensamtid" med Wilma när hon har henne på helgen,eller är du med i allt dom gör?
- Ja dom får "ensamtid" också när jag är med, kommer som sagt bra överens med dom i hennes familj så jag kan göra något med t.ex. hennes bror eller syster ibland också.

Vad känner du inför Granis? Är du och Emelie tillsamans igen? Vad hände förut? Vad tycker du om Willma? Ser du dig som en "plast pappa" ?
- Jag har inget ont eller gott att säga om Granis, han och jag kommer inte överens och så är det bara.
Ja jag och Emelie blev tillsammans nästan på engång efter att det tog "slut", var väl egentligen inget slut med. Det som hände är inget vi tänker dela med oss av, inte just nu iaf:)
Jag tycker att Wilma är en urgullig och underbar liten tjej:) Hon får en alltid att le och skratta:)
Nej jag ser mig mer som en vän än en "plastpappa" till henne just nu:)

kollar verkligen alla killar på porr? oavsett om de är i ett förhållande eller inte?
Hmm.. jadu alla killar stämmer det inte på iaf, men kanske på en hel del iaf. Jag vet inte om killar kollar på porr eller inte när dom är i ett förhållande. Men om man kollar på det så går det väl lika bra i ett förhållande som när man är singel, säkert roligare att kolla med sin partner isf.

är ni förlovade igen??
Nej det är vi inte.

Hur skulle du känns/känner om emelie och granis umgicks väldigt mycket och hade jätte kul ensamma?? :)
skulle du tänka dig att gifta dig med emelie inom en snar tid? Tror du att du och e kmr hållai hop ett tag till?

- Jag skulle väl vara glad för att dom kommer bra överens och kan ha kul tillsammans ändå, då jag vet att man inte vill förlora den man delat en sån lång tid tillsammans med som vän. Och sen att dom har barn tillsammans, gör ju att det skulle vara ännu bättre om dom kunde hålla sams och kan ha kul tillsammans.
Ja varför skulle jag inte kunna göra det? Jag älskar henne av hela mitt hjärta och så jag skulle kunna tänka mig att gifta mig med henne inom en snar framtid. (Annars hade vi ju inte förlovat oss från början, man ska bara fråga något sånt om man verkligen vill det. Annars kan man lika bra låta bli!)
Ja det är klart jag tror det!:) Om man inte tror på sitt förhållande så undrar jag varför man är kvar i det? Nästan alla problem går att lösa, bara man pratar om det:)

Träffas/sover du o emelie med varandra varje vardag?
- Ja hon har "bott" hos mig i veckorna sedan hon började i skolan:)

Har du något annat liv än Emelie?
- Haha jo, men Emelie är en stor del av mitt liv. Och får därför mycket mer tid av mig.

va skulle du säga om det visade sig att emelie är med barn nu ?
- Ja du det vet jag inte riktigt, man vet väl inte helt vad man ska säga innan det väl händer. Om man ens vet det då, men jag tror att vi skulle komma överens om vad som är bäst tillsammans isf.

vad skulle du vilja jobba med ?
- Helst med något som har med teknik att göra, då det är något som nästan alltid intresserat mig. Och som jag har väldigt lätt för att lära mig om. :)

vad gör du på dagarna när emelie är i skolan ?
- Ja jag tar det mest lugnt, pratar med kompisar, kollar om det kommit in några jobb som passar mig på arbetsförmedlingens hemsida och spelar lite med kompisar till och från.





Torsdag

Denna vecka har gått otroligt fort:O Dagarna flyger iväg, känns som att man inte hinner med något ens. Men det är väl bra att det går fort, det betyder att man har ganska kul ändå:) Jag har inte gjort något vettigt alls idag, tänkte gå ut och gå men det blev inget av det, och Emelie är ganska så trött efter skolan så hon orkar inte gå ut och gå idag heller. Plus att det är så sjukt kallt ute, eller ja det är inte så varmt inne i mitt rum heller för den delen.
Vi ska fika om ett litet tag, då jag har kokat te vatten och sånt. Och så ska vi äta skorpor eller något till, gott att doppa iaf;) Sen vad vi hittar på ikväll återstår att se, blir oftast inte något speciellt då hon är så trött efter skolan. Så vi brukar bara titta på film och ha det mysigt:) Det är skoj det med så:D

Glöm inte att jag ställa frågor i min frågestund om det är något ni undrar över och vill ha svar på!





Frågestund

Dags för en frågestund igen tycker jag, om det är så att ni har något ni vill veta är det bara att fråga på:) Skriv era frågor här, eller skriv dom i ett mail till mig på: [email protected]





Dålig uppdatering

Det har varit väldit dålig uppdatering från min sida på sistonde, men jag har inte haft så mycket att skriva om. Och så har jag haft annat att göra. Ska försöka bättre mig igen:) I helgen var jag hemma hos Emelie, jag kom hem till henne ganska så sent på fredagen. Så vi gjorde inte så mycket då, pratade lite och var lite sociala mot hennes familj:) På lördagen så gick vi till hennes farmor, då hon skulle dit på fika och sånt för att träffa sin farmor och sina fastrar med deras familjer. Dom ville träffa Emelie och Wilma då dom inte hade träffat dom på ett bra tag. Det var ganska så kul att få träffa fler i hennes släkt:) Och Wilma tyckte ju att det var jätte kul att träffa lilla Ida:) Men hon var ganska så rädd för hunden däremot, kan bero på att den var så stor som den var. Men den var jätte snäll:) Efter att vi hade varit där så skulle vi på "kräftskiva" med en massa grannar, det var kul:) Dom har många roliga grannar där, haha:D Vi grillade kött och sånt, då det var en hel del som inte äter kräftor. Senare på kvällen så gick jag och Emelie upp till lägenheten för att hon skulle natta Wilma som var hur trött som helst och sen kollade vi på TV:)

På söndagen gjorde vi inte så mycket, Emelie åkte och lämnade Wilma sen åkte vi hem till mig och åt innan jag skulle på Innebandy. Hon var med och kollade, så det var lite roligare än vanligt. Även fast jag märkte att min kondition inte är som den engång varit haha:D Men det var kul att köra innebandy igen, det var länge sen jag körde nu så:D

Under veckan har vi inte gjort så mycket, hon har gått i skolan och jag har hjälpt till en hel del här hemma. Min farbror är i Sverige och hälsar på så han har bott i mitt rum, så vi har fått ta pappas rum dom dagarna som varit. Men idag får vi mitt rum igen då han ska åka till Farmor och Farfar i Lindesberg och vara där i några dagar:)

Just nu sitter jag här och tråkar, funderar på att köra lite CS för att få tiden att gå innan Emelie ska komma hem från skolan:) När hon kommer hem ska vi nog gå ut på en promenad eller något tror jag, sen får vi se vad som händer under resten av kvällen:)

Hoppas allt är bra med er läsare!:)




Fredag

Intervjun igår kändes helt okej, var som sagt min första intervju någonsin. Så jag var ganska så nervös, visste ju inte vad jag skulle säga eller något innan. Men när jag väl var där så flöt det på mycket bättre än vad det brukar göra för mig, vid andra tillfällen. Så det kändes faktiskt bra:) Dom skulle höra av sig om 1-3 veckor när dom har bestämt sig och så. Så det är bara att vänta:)
Jag och Emelie kollade på en film när vi kom hem till mig igår vid typ 5 tiden, men hon var tydligen ganska trött och somnade nästan på engång. Men det var mysigt ändå att ligga där och hålla om henne:)
Jag väckte henne efter 1 timme så hon inte skulle sova bort hela kvällen och sen inte kunna sova på kvällen när vi väl skulle sova. Vi gick upp, lagade mat. För pappa skulle åka till jobbet halv 8 och han hade inte ätit så var ju tvungen att stressa lite, men allt gick bra ändå. Efter det la vi oss i ett bad med massa skum:) Det var skönt att bara ligga och ta det lugnt. När vi badat klart var klockan ganska mycket så vi fixade bara det sista i köket sen gick vi och la oss i sängen. Och för att somna lättare satte jag på Hitta Nemo, men såklart kunde jag inte somna för det. Och Emelie såg också hela filmen tror jag.

Jag vaknade inte av när Emelie gick upp idag, kommer inte ihåg det iaf. Och jag vaknade för typ 15 min sen eller något. Var skönt att sova ut lite då jag varit ganska trött dom 2 senaste dagarna. Och nu är det Fredag och helg:D Skönt med helg, och på söndag är det äntligen innebandy igen, för min del!:D Ska bli hur kul som helst att få köra igen:) Så fixar man till kondisen lite också när man kör, vilket aldrig är negativt;)
Under dagen så ska jag städa lite här hemma, min farbror ska tydligen komma hit idag:) Han bor i Portugal och skulle landa på Arlanda någongång i eftermiddag. Så jag lovade pappa att jag ska dammsuga och fixa här hemma, för tycker inte att det är så snällt att låta pappa göra det när han slutade klockan 5 eller 6 imorse. Plus att han ska åka och hämta min farbror på centralen.

Vad ska ni göra idag då?




Torsdag

Vaknade till första gången vid 7 tiden imorse när Emelies klocka ringde, men jag somnade typ lika fort igen. När hon hade duschat klart och sånt, så vaknade jag till igen och då var klockan 8 och hon satte sig vid datorn och skrev lite blogg och jag tänkte att jag lika gärna kunde gå upp då jag inte kunde somna om. Men låg i sängen och kramades lite med Emelie innan jag gick upp och gjorde mig i ordning jag också. Sen dess har jag bara suttit här och testat mig fram med koder till bloggen och när jag var klar med det, så körde jag lite CS för att få tiden att gå. Det gick såklart inte bra någonstans så jag blev bara förbannad tillslut:P Men nu är det snart dags att gå till Bussen och börja åka ändå:) Första riktiga intervjun jag är på, då jag fick mitt förra jobb via en vän. Och när jag jobbat innan har det varit samma sak, det är bra när man kan få hjälp av vänner och sånt:) Men denna gång är det tack vare mig själv och det resulterade i en intervju iaf:) Och det känns bra, men lite läskigt på samma gång, då jag är en ganska "blyg" person vid vissa tillfällen. Men det ska nog gå bra hoppas jag:D

Vet inte riktigt när Emelie slutar, men hon och jag ska väl försöka hitta på något mysigt idag med henne iaf:)

Vad har ni för planer för dagen då?




Design/Ändring

Har suttit och testat mig fram med menyerna och har väl hittat ett system jag tycker om nu, det är inte helt klart. Men orkar inte leta efter dom sista "felen", det jag vill få bort sen är att sidan laddas om ifall man trycker på t.ex. Arkiv och öppnar den menyn istället. Sidan ska inte laddas om, men som sagt orkar inte kolla nu, då jag börjar bli snurrig av alla koder som flyger runt i huvudet just nu. Och så ska jag fixa till bakgrunden på länkarna, den när man drar musen över, för det är lite småfel som gör att bakgrunden går hela vägen istället för bara till slutet av texten och såna saker. Men det ska fixas när jag orkar, då det inte är så stora problem:)

Men vad tycker ni om detta? Bättre eller sämre? (Har kvar mina gamla koder om jag inte skulle vara nöjd)




Arbetsförmedlingen

Var där idag, och gjorde några fel först så fick göra om min ansökan på datorn:O Men det gick bra tillslut men tog längre tid än vad det skulle pga det, ska tillbaka dit med alla betyg och sånt nästa vecka. Men när jag satt och väntade på min tid så kollade jag bara på skoj vilka lediga jobb som fanns i nacka området på deras hemsida och hittade PCcity där:D Så skickade ansökan på båda deras annonser som jag hittade där. Och när jag åkte för att möta Emelie vid hennes skola så ringde min mobil när jag åkt 2 stationer från slussen och då var det från PCcity och dom ville att jag skulle komma dit imorgon på en intervju:) Ska bli skoj:D Så imorgon så ska jag dit, men ikväll ska jag mysa med världens underbaraste tjej:D Ska väl göra någon kvällsmacka eller något till oss nu och sen kanske glo på en film eller något skulle jag tro:)

Hoppas ni haft en bra dag i det fina vädret:D(Har iaf varit fint här hemma)


Så söt när hon somnade:) Jag älskar dig!<3




Onsdag

Sitter just nu på arbetsförmedlingen och väntar på min tur att få prata med en av dom. Hade gått för lång tid mellan det att jag gjorde min anmälan från början och aatt jag gick hit så var tvungen att göra om allt det nu, men det tog inte så lång tid eftersom jag hade gjort det innan:) Skriver mer sen när jag är hemma och så:)

Ska vänta på Emelie här i forum eller så åker jag till slussen och möter henne så åker vi tillsammans hem sen:) Idag har vi som sagt inte så mycket planerat, så får se vad vi hittar på:)

Har ni för planer för dagen då?





Tisdag

Blev letande efter dom sista papperna idag men jag hittade dom tillslut, men då var det försent att gå till arbetsförmedlingen så jag bestämmde mig för att dra ut alla mina saker och sortera vad som ska sparas och inte, och passade även på att sätta upp 3 st korgar i min garderob så har vi något att lägga kläderna i. Sen bestämmde vi att kasta ut lite möbler som jag inte behöver längre och har kastat massa skit som jag inte ens vet varför jag har sparat. Emelie hjälpte nämligen till en del när hon kom hem från skolan:)

Nu ikväll så ska vi lägga oss och kolla på film och ha det mysigt i mitt rum som ser mycket hemtrevligare ut nu:) Bara nya sängen och färgen på väggarna som ska fixas sen är det nästan klart iaf:) Nya andra möbler kommer väl också efter en viss tid:)

Igår när jag var ensam hemma hos Emelie, efter att hennes syskon hade gått ut också. Så hade jag lite för tråkigt så tänkte att jag skulle göra hål i örat:P Trodde det skulle göra mycket ondare än vad det gjorde men det gick bra, men tänkte inte helt på hur länge man ska ha i örhänget innan man kan byta eller ta ut det. För jag tog ju ett av Emelies örhängen (Blingbling saker:P) för att ha något i, så den får väl sitta där:) Har vant mig vid det själv nu iaf:)







Måndag

Emelie åkte iväg till skolan vid 12 tiden idag, för hon skulle hinna hämta ut pengar och sånt som hon ska lämna in i skolan och för att köpa sitt pluskort på engång. Jag vet inte riktigt när hon slutar, men hon skulle höra av sig när hon var klar så skulle jag åka och möta henne:) Sen ikväll kommer fotografen hit och även Wilma och Andreas(Om han nu skulle stanna här under tiden eller om han skulle göra annat vet jag inte.) Sen efter det ska jag och Emelie åka hem till mig, vi har iaf pratat om det men får se hur sent allt blir helt enkelt. Vi har inget mer än det planerat idag, är väl inte så lätt att planera så mycket när vi inte vet hur länge hon är i skolan och sen när dom ska fotograferas vid 6 tiden ikväll.
För att få tiden att gå lite har jag suttit och kört lite CS för första gången på.. ja typ 1 år eller något, vilket såklart gick åt skogen då jag inte har min mus(iofs är den musen trasig som jag brukade spela med så den finns ju inte kvar längre.) Men men, om man ska börja spela det där igen får jag skaffa en bra mus igen helt enkelt haha;)

Spelade även lite med Emelies bror Jimmy, men det var bara en liten stund vi körde men ändå:P Amanda är med en kompis så hon är inte hemma heller, så är bara jag och Jimmy hemma här just nu. Och Jimmys kompis Ted men dom är bara inne på hans rum så:P

Vad har ni för planer för dagen då?




Söndag

Idag sov vi ganska så länge allihop, och när vi vaknade fick vi ganska bråttom då Granis och hans familj hade börjat åka från Nynäshamn och skulle hämta Wilma. Så vi åt frukost och sen packade Emelie och hennes mamma ner lite av Wilmas kläder som dom skulle ta med sig till Nynäs och så gick vi ner och lämnade vagnen i källaren, då man inte får ha vagnen utanför dörren längre här.
När Granis och dom kom så hade dom även med sig alla Emelies kläder som var kvar så resten av dagen har vi suttit och sorterat hennes kläder och hon har även testat vilka kläder som passar och inte längre. Vi blev klara med allt för 1 timme sen typ och nu ska vi typ gå och sola i solarium då Emelie tappat en hel del av sin färg tyvärr.

Vi ska väl kolla på en film eller något ikväll och försöka ha det mysigt, imorgon börjar ju Emelie i skolan och sen på kvällen ska en fotograf komma hit och foto inför repotaget i Solo. Så vad jag ska göra imorgon när Emelie är i skolan återstår att se än sålänge, kommer väl försöka hitta på något med dom som är kvar hemma antagligen:)

Så vad har ni gjort och vad har ni för planer inför kvällen då?:)


Emelie du är så underbar och söt!:)
Jag älskar dig, min ängel!<3





Lördag

Idag har jag och Emelie varit i Sickla och gått runt och kollat på lite allt möjligt:) Såklart ville Wilma kolla på alla skor hon såg och blev sur om hon inte fick testa alla hon ville, eller fick bestämma vart man skulle gå. Så hon fick lite som hon ville då och då, och hon var i det stora hela ganska nöjd ändå:) Emelie hittade saker hon ville prova men efter att vi gått runt ett tag, så var det sån kö till provrummet så hon struntade i det och vi gick vidare.

Sen har vi tagit det lugnt här hemma resten av dagen, och sitter just nu och kollar på sängar och sånt. Då jag ska köpa ny säng snart och ska även måla om mitt rum så vi har kollat på lite färger, men vi ska gå förbi bygg ole hemma i nacka och hämta såna där "test" och jämför vad som passar bäst i mitt rum. (Jag lär väl inte få bestämma exakt det jag vill då hon ska vara med och bestämma och vi har inte alltid samma "smak" vad det gäller färgerna och sånt haha) Men kan bli kul att göra något sånt tillsammans med henne, första "riktiga" vi gör tillsammans:)

Hur mår ni läsare idag då?:)




Fredag

Matchen igår var helt underbar! En härlig match, härlig stämning. Eller den var inte så härlig när Rosenborg gjorde 1-1 målet då blev det som att hela klacken dog ett tag. Sorgligt att det ska gå så, men alla blev deppiga såklart. Vissa fortsatte att försöka sjunga och fick tillslut med sig fler folk:) När Enrico gjorde 2-1 målet i den 90:onde minuten så blev det som en ljudexplosion över hela råsunda, härligt mål men med en hel del tur. Men vad är fotboll utan tur? Det är inte alltid rättvist, men det kändes rättvist på något sätt att vi fick vinsten. Ja visst Rosenborg var hur bra som helst under nästan hela matchen, men Djurgården var det som hade det mest tryck för det mesta under matchen. Tråkigt för Dembo att släppa in ett sånt "skitmål" när han gjort en hel del kanonräddningar under matchen innan. Men vi vann och matchen var helt underbar som sagt!:)

Kom hem och jag och Emelie låg och hade det mysigt och pratade en massa:) Skönt att få vara lite "ensama" ett tag och bara kunna ligga och prata och ha det mysigt:) Vi låg och prata och sånt till klockan typ 2 inatt, och vi gick upp vid typ 9-10 tiden imorse för att hon skulle åka till vårdcentralen igen och lämna in provet:) Sen åkte vi hem och käkade frukost och tog sen med oss Wilma ut på en tripp in till globen och letade efter hennes skola och sen gick vi lite i Globen centrum, och hon passade på att köpa lite skolsaker. Sen åkte vi in till stan och gick in på H&M och det slutade i att jag köpte en stickadväst och en jacka som jag kan ha nu när det börjar bli lite kallare om kvällarna:) Emelie gick runt och letade efter saker till sig på H&M. Sen gick vi till kicks och hon skulle köpa hårfärg och lite annat.
När vi kom hem så färgade hon håret på engång och jag passade på att duscha medans hon fixade med färgen:) Nu är hon klar och är jätte söt som vanligt:D Min sötalilla ängel<3

Hoppas att ni läsare får en bra kväll!:)




Torsdag

Igår kom Emelie hem och jag åkte hem till henne på kvällen:) När jag kom så var hon ganska så trött så vi gjorde inte så mycket innan det var dags att sova, då jag kom väldigt sent också.

Idag vaknade jag vid 7 och kollade på Emelies mobil vad klockan var och hennes klocka visade 8 så jag tänkte att jag lika gärna kunde gå upp då vi skulle upp vid 9, såg sen att den inte gick efter svensk tid:O Men då var jag för pigg för att kunna sova igen. Efter 10 någongång så åkte vi in till Liljeholmen och gick runt lite där i parken och så, Emelie skulle till vårdcentralen vid två tiden och fixa sitt salmonela(Stavning?)prov, så vi gick runt där och försökte få tiden att gå. Vi var i fruktparken och lekte lite med Wilma också, vilket hon givetvis tyckte var hur kul som helst:)  Sen efter att vi hade lekt klart där så var Wilma ganska trött, så vi tog det mest lugnt och tillslut så somnade hon i vagnen när vi var på vårdcentralen. Mer har vi inte hunnit göra idag ännu.

Jag och Jimmy ska snart börja röra oss mot Råsunda då vi ska på Djurgård´s matchen idag:D Ska bli hur kul som helst, hoppas på bra resultat också;) Sen när vi kommer tillbaka så ska jag väl hitta på något med Emelie om hon inte är allt för trött såklart.

Vad har ni gjort idag då?




The day!:)<3

Idag kommer äntligen Emelie hem igen:D Har varit så "tomt" dom senaste dagarna när hon har varit borta, och jag inte ens har kunnat prata med henne. Inte ens via sms då hennes pengar på mobilen tog slut:( Men nu är hon iaf hemma om någon timme:D Åtminstonde på Arlanda, ska försöka ringa henne sen när dom har landat och så:)
Har saknat henne hur mycket som helst och ska bli skönt att kunna träffa henne igen, även om skolan börjar igen för henne på Måndag:)

Nu håller pappa på att göra sig i ordning för att åka in mot stan snart med sin kompis. Dom ska åka på kryssning bara, jaja det är väl bättre än inget antar jag? I veckan har jag städat och gjort om lite i mitt rum, inte så stor förändring men ändå. Det ser typ tomt ut?:O Vet inte hur jag lyckades med det, Tessan och min pappa tyckte också det såg tomt ut:P Antar att det är en hel del bättre än vad det såg ut innan iaf, haha då såg det förjävligt ut rent ut sagt. :) Måste bara köpa lite nya möbler då vissa av mina håller på att ge upp helt. T.ex vissa av mina lådor vågar jag inte öppna för dom går inte att stänga sen isf, vissa har lossnat och ligger på dom andra typ. Aja helt värdelösa helt enkelt:P

Undrar om man ska göra något för Emelie idag när hon kommer hem:) Eller hon kanske är för trött efter resan och allt iofs? Får se hur det blir med allt det där helt enkelt:)

Nej nu har jag inte så mycket mer att skriva om just nu, men jag hoppas att ni alla har en bra dag:)



Jag älskar dig, Emelie<3




Musik

Nu kan du lyssna på musik samtidigt som du läser min blogg om du vill det, bara att klicka på en av låtarna i listan. Att bara trycka på play funkade inte när jag testade den nyss iaf, men annars funkar allt. Det är 11 låtar på den, orkade inte leta upp fler än så just nu iaf. Hoppas det kommer till användning för någon, det är en liten men rolig sak ändå så:)

Tackar http://www.designadinblogg.se/ som hade med denna kod i ett av sina tidigare inlägg:) Hade nog inte tänkt på det annars, och det var tips om en bra sida att göra koderna och det i:)

Ska se vad jag mer kan hitta på för saker att lägga till och förändra på bloggen:)




Fundering..

Funderar på att göra om lite i mina bloggkoder, designen är väl bra just nu. Men jag ska försöka göra om själva sidan lite mer ändå, vill ha ett lite annorlunda utseende helt enkelt. Men får se hur det går med allt sånt sen, om jag testar lite koder så kommer vissa saker kanske inte funka just då, men rom byggdes inte på en dag det heller.
Det är vissa funktioner jag har fått för mig att jag vill få med på bloggen, så får se hur det blir med allt det:)

Har även funderat på att börja plugga igen så har tagit kontakt med några skolor nu, teknik och sånt är det som intresserar mig mest, så har sökt till såna skolor. Är väl lite sent påkommet så kanske inte blir att man börjar i tid eller ens i år, så därför ska jag även till Arbetsförmedlingen imorgon igen, är ju inskriven och allt sånt där. Men man måste ju gå dit ibland också, kan vara bra att prata lite med dom också.




Tisdag

Bara 1 dag kvar tills Emelie kommer hem nu!:) Skönt att få träffa henne igen imorgon:) Igår kväll satt jag uppe och prata med massa folk på msn igen som jag inte har pratat med på ett tag, tex Robban från min gamla torrenttracker wwt:) Det var ett tag sen jag pratade med den filuren:) Var ganska trevligt, och han hade det bra där nere och allt:)
IIdag har jag ingen anning om vad jag ska göra, någon som har någon bra idé? Jag har sovit konstigt inatt, och när jag vaknade så upptäckte jag att jag har sjukt ont i nacken, nästan som nackspärr:/

Det ser ut som att pappa och en eller två av hans kompisar antingen ska åka på en kryssning eller på någon resa imorgon:) Det blir nog kul för dom att göra något annat än att sitta i orminge och sega, plus att dom har pratat om det väldigt länge nu:) Hoppas dom bestämmer sig för en resa då det ger mer än att åka på en kryssning oftast. Men det är deras val och inte mitt så får se hur dom gör sen;)

Vad har ni för planer för dagen då?:)




Måndag

Vaknade redan vid klockan 6 imorse och var hur pigg som helst, men jag somnade vid 11 igår också så beror nog en hel del på det. Satt på msn på morgonen men det var ingen inne så låg i sängen och försökte sova iaf, men det gick helt enkelt inte. Vid halv 10 så vaknade Tessan och kom in på msn och frågade om jag hade lust att hitta på något idag, och i brist på andra planer så tänkte jag varför inte:) Var ju ett litet tag sen jag träffade henne nu så:) Vi gick runt på stan först, satt vid centralbron och pratade, sen åkte vi hem till mig och kollade på E.T och käkade. Sen tog vi en långpromenad innan det var dags att säga hej då:) Var en trevlig dag ändå:) Nu är det bara 2 dagar kvar tills Emelie kommer hem också!:D Längtar som bara den efter att få träffa henne igen, min älskade älskling<3 1 vecka sen jag träffade henne senast nu och det känns bra mycket längre:/

Hoppas att ni haft en bra dag, på återsenden;)


Jag älskar dig, hjärtat!<3<3




Söndag

Igår kväll så satt jag på msn och pratade med Robert Svensk för första gången på jag vet inte hur länge nu. Och han ville åka in till stan för att kolla på cruisen, så vi bestämmde att vi skulle åka dit och några av hans kompisar skulle med också. En av dom var Angelica som jag inte träffat på typ 2 år nu? så var ganska kul att träffa henne också, träffar mycket gamalt folk dom här dagarna:) När vi kom in till rådmansgatan så ställde sig Robert och tog kort på massa bilar och sånt. Efter ett tag hamnade vi på en buss som åkte med i cruisen som kom från Nyköping, det var ganska mycket folk där i och dom parta för fullt, så det var ju bara att hänga med;) Blev en del drickande och det får man ju sota för idag tyvärr.
Efter att vi åkt runt i bussen i typ 1 timme eller något så gick jag av för att hälsa på Annie och hennes kompisar och fråga om dom skulle med. Först skulle dom inte med, men en av hennes kompisar Nicolina(Om jag minns rätt?) övertalade dom så dom följde med iaf. Det var väldigt många som tyckte det var kul att sitta i bussen utan tröja på sig måste jag säga. Robert agerade papparazzi fotograf hela kvällen och var en av dom få som inte drack något alls, eftersom han skulle köra bil hem sen. Kvällen. Vi träffade många roliga människor från Nyköping och allt dom kom ifrån;)

När vi skulle till bilen sen så träffade vi lite mer folk som hade varit och åkt runt i cruisen, och där var det också en hel del personer jag inte sett på några år. Så mycket gamalt folk träffar man när man är på såna där ställen, tror inte att det var någon av oss som var på bussen som hade tråkigt iaf, kanske han som körde isf då det inte kan vara det roligaste:P


1) Jag och Robert
2) Så såg det ut inne i bussen




Idag har jag inte mått så jätte bra, men det är så det blir oftast efter en kväll som igår. Pappa har mobbat mig typ hela dagen för att jag ser helt slut ut fortfarande, och han tycker det är lite kul att mobbas med dom som är bakis:P
Mår lite bättre nu såhär på kvällen vilket känns bra:) Men tror att jag ska ta det lugnt idag iaf. Robert åker till Lumpen igen idag också, så det finns inte så mycket annat folk hemma just nu. Men ska iaf gå ut och gå lite senare ikväll då jag känner att det kan vara bra att få frisk luft och en skön promenad. Någon som vill följa med ut och gå?:)




Lördag

Så var det Lördag nu då, har inga planer och är sjukt trött även fast jag sovit hur mycket som helst dom senaste dagarna, tycker jag iaf:P hur som helst var det kul igår, när jag kom hem kollade jag på film och försökte sedan sova, mne det tog ett tag att somna däremot.

Jag vaknade vid 8 första gången och när jag såg hur lite klockan var så la jag mig och somnade på engång igen. Vaknade sen vid 12 och bestämmde mig för att gå upp. Sen har jag inte gjort så mycket, bara suttit vid datorn och tagit det lugnt:)
Kul att exakt alla är bortresta samtidigt? Kunde inte någon varit hemma iaf? haha, bra tajming av exakt alla att åka samtidigt:P Eddie skulle kommit i helgen till stockholm, men han skött upp det till nästa vecka. Får se om han kan komma då eller inte:P Nu är det inte många dagar kvar tills Emelie kommer hem heller:) Saknar henne sjukt mycket:( Ska bli kul att att hon kommer hem igen:D





08 Dagen

Den har nu tagit slut, jag åkte in till stan för att träffa lite folk:) Jag kom in precis samtidigt som alla fyrverkerier började och stod och kollade på det ett tag, för att jag ville inte missa allt medans jag skulle springa runt och leta efter alla dom andra.
Träffade Annie och hennes tjejkompisar först, och när jag väl hittade dom tog alla fyrverkerier slut tyvärr haha:P Sen gick vi och mötte resten av gänget, och där var det 2 personer jag kände igen iaf. Danne som gick i min klass på Walthers första året iaf, sen även Dan Björklund som jag gjorde lumpen med. Hans bror är kompis med Annie och dom, och det var därför vi blev ett par stycken tillslut. Det var ganska kul, även fast jag inte hade så mycket att prata med dom flesta av dom med. Och jag är inte den pratgladaste personen första gångerna man träffar mig, då jag är ganska så blyg av mig tyvärr:P Men finns det något att prata om brukar jag prata om jag har något att säga.
Vi började i slussen och gick sedan mot Kungsan för att kolla lite där, men det var inte så jätte bra artister eller något där.(iaf inte vad jag tyckte:P) Och dom andra tyckte vi skulle gå mot Stureplan, vilket jag tyckte lätt som en bra idé. När vi kom till Normalmstorg började folk försvinna åt alla håll och kanter så vi stod där i förhoppning om att dom skulle hitta oss tillslut igen:P och efter ett tag var vi alla utom 1 där, men vi hittade honom lite längre fram sen när vi börjat gå igen. Alla kom inte förbi vakterna(Eller om dom inte vågade försöka? jag vet inte riktigt hur det där var:P) Så jag och några till gick till något Café och så köpte dom kaffe och vad det nu var:P Sen satt vi bara och pratade. (eller ja dom pratade om när dom skulle gå på något uppträdande, jag har iaf fattat att Takida skulle uppträda haha;))

Sen hände det inte så mycket mer så vi åkte hemåt allihopa och här sitter jag nu igen, inte tillräkligt trött för att sova riktigt än. Men ska väl försöka ändå om ett tag:) Det var kul att träffa alla idag iaf, kul att träffa lite nytt och gamalt folk:)

Hoppas att ni alla har haft en bra dag och kväll:)




080808

Alla skriver så mycket om denna 08 dag;) Det är ganska roligt datum ändå:) Roligt personnr dom får som blir födda idag iofs, dom lär nog lära sig det ganska fort;) haha.
Jag somnade inte förens klockan var 9 imorse så det var ganska svårt att vakna klockan 11 för mig, och jag vaknade vid 3 någongång. Ska snart börja städa i mitt rum då jag gjorde om lite för någon dag sen, och jag tycker att det är stökigt fortfarande, så det måste jag fixa till:) Sen dom där planerna jag hade kanske inte händer idag, ser inte ut så just nu iaf. Men ut och gå måste jag iaf, så jag får lite frisk luft också.

Så vad är era planer för denna dag då?




YouTube

Har problem med att sova igen och sitter på youtube och lyssnar på lite michael jackson. Han har gjort en hel del bra låtar, lägger ut några av dom i det här inlägget:)

Blir nog inte så mycket sömn inatt då jag inte vill sova bort hela dagen imorgon, och har ställt klockan på 11. Bara att hoppas att jag vaknar då också om jag nu somnar någongång ens. Vet fortfarande inte helt vad som händer idag, får se helt enkelt:) Förhoppningsvis så blir denna dag bra iaf:)



Stranger in moscow


Will you be there


The way you make me feel


Billie jean


Beat it





Här är 3 delar av "Michael Jacksons 30th anniversery"


Del 1


Del 2


Del 3




:D

Nu är det bestämmt att jag och Jimmy ska gå på matchen nästa vecka!:) Ska bli kul att se fotboll med så pass högklass som det borde bli!:) Han skulle boka biljetterna imorgon, sen är det bara väntandet kvar tills nästa Torsdag!:D
Är nöjd med min nya design på bloggen, det är inte så mycket som förändrats men det som ändrats har gjort så att jag är mer nöjd med min blogg nu!:) Så tack för hjälpen Robert, både med designen och allt du hjälpt mig med tidigare:)

Blev ingen med att gå ut och gå en promenad idag, så tar det imorgon istället:) Så får hoppas på bättre väder, men även om det regnar ska jag ta mig i kragen och gå ut och gå en sväng!:D Får se vad som händer mer imorgon, har dykit upp några planer som jag kanske ska följa!:) Får se hur det blir med det helt enkelt:) Tror inte jag har uppdaterat så här bra någon dag tidigare? Men känns som att jag inte har så mycket annat att göra just nu än att sitta och skriva i min blogg:)
Denna dagen har faktiskt gått hur fort som helst, ganska skönt faktiskt:)

Hoppas att alla haft en bra Torsdag:) Och får en underbar fredag:D
Berätta gärna lite om dina planer inför helgen!:)




Design

Håller på att göra om designen lite med hjälp av Robert, han gör bilderna åt mig då jag varken har photoshop installerat just nu eller tillräkligt med fantasi. Och han har överdrivet mycket fantasi så han har överaskat mig genom att göra bilderna bättre än vad jag hade förväntat mig!:) Om ni vill ha hjälp med era designer så kan ni ju försöka ta kontakt med honom via hans blogg och kolla om han kan hjälpa er:) Han blogg är iaf: http://robertmdesign.blogg.se/




Takida!



Score


Jaded


Curly Sue




Hmm...

Känns som att inte alla har förståt, så jag får säga det engång till:)
Ja jag och Emelie är tillsammans, funderar på att ha en frågestund igen snart. Men det beror på om det är någon som har något de undrar över också.

Har precis tagit ett bad och funderar på att gå ut och gå på en promenad om ett tag, kan vara skönt med lite frisk luft:) Någon som hänger med? haha.





Torsdag

Idag när jag vaknade hade jag ganska ont i ryggen och tänkte att jag skulle ligga kvar i sängen med datorn i knät istället, men efter ett par timmar bestämmde jag mig för att byta till den andra datorn så jag får sitta upp ett litet tag. Idag vet jag inte vad som händer riktigt, Emelie hörde av sig tidigare och dom hade det varmt och skönt där nere:) Ligger och solar och badar en massa och har trevligt:) Och vädret här hemma har fortfarande inte blivit så mycket bättre tyvärr, så jag funderar på att städa lite i mitt rum för att ha något att göra en dag som denna. Tack för filmförslagen jag har fått, ska kolla lite om filmerna sen på imdb:) Kom gärna med fler förslag om ni vill, då man aldrig kan se för många filmer;) Nästa vecka ska jag kanske gå på match igen med Jimmy, det blir matchen mot Rosenborg isf:) Kan bli sjukt kul:D Hoppas dom vinner bara;)

Har suttit på msn och pratat en massa idag igen med i princip samma personer som igår kväll:) Trevligt att ha lite folk att prata med, synd att det är så långt till dom flesta så man inte kan göra något istället för att sitta här och glo;) Men det kommer fler dagar som sagt, haha:)

Berätta lite om vad ni har gjort idag, samt vad ni har för planer inför kvällen:)


<3




Onsdagen

Dagen började bra, och det varade i typ 2 timmar? sen var det kaos och dagen var förstörd helt kändes det som.
Men eftersom man har många att prata med även fast Emelie är borta, så blev jag på bättre humör efter ett tag igen:) Har pratat med folk på msn en massa idag, även några som jag inte har pratat med på jag vet inte hur länge:P

Har kollat på massa film och slappat hela dagen, har knappt rört mig ur fläcken:P Jag har även skaffat lite mer musik på datorn nu, så har lyssnat en massa på musik efter att jag kopplade in mina riktiga högtalare också till datorn så det blev lite bättre ljud;)

Har läst en massa bloggar idag och fått några få nya favoriter att läsa ibland också:) Så nu kommer jag väl bli ett sånt där "bloggfreak" också som sitter och läser bloggar hela dagarna:P
Vad som händer imorgon återstår att se, men nu tror jag att jag ska ta och sova snart också:)

2 dagar sen jag sa hej då till Emelie nu och dagarna känns som veckor:/ Kan ju inte ens prata med henne i telefon eller skicka så mycket sms som vi brukar då det blir så dyrt för henne, så är ganska jobbigt:( Saknar henne massor<3


Jag älskar dig<3




För jag har tråkigt här hemma

Öppna din sms-inkorg. Tryck uppåt fem gånger. Öppna sms:et och läs, detta är svaret på första frågan.
Gör likadant med resterande frågor.

Vad säger dina vänner om dig då du inte är i närheten?
Hur mår du själv? Och vad gör du? <3<3<3<3<3<3<3<3
Vad gillar folk bäst hos dig?
Sluta nu:(<3<3<3
Vilken raggningsreplik faller du för?
Vad hemsk jag är!
Vad var det första du sa imorse?
Är vid datorn bara så du vet:)<3
Vad är det sista du kommer säga innan du dör?

Nej är inte så kul heller:P Hihi. Okej vad kul:) Ja du vet att du alltid får komma<3 bara att säga till innan:) Kommer iaf bara att vara hemma. Älskar dig<3
Vad säger personen som gillar dig mest just nu?
Jag älskar dig också!<3
Så vad säger du under förspel?

Hihi Ja<3<3<3<3<3
Och efteråt?
Haha gjorde jag ju:) söt du är<3 älskar dig<3
Några år senare har ni barn. Vad är deras första ord?
Lycka till med livet och ta det lugnt med min älskling. Ha det bra med er två
Nu är de tonåringar. Vad lär du dem?
Ja det var det väll:P haha. Jaha okej:O Synd haha. Vill ju dit:P haha.- Älskar dig<3
Vad sjunger ditt favoritband om?
Typ trött och ont i munnen haha. Men ska väll ut och gp en stund och se om hon blir lugnare haha. Ja men annars får vi göra något annat haha. Älskar dig<3




Onsdag

Hade sömnproblem jag med inatt, så jag höll folk på msn sällskap. Iaf dom som fortfarande var vakna, och pratade med Emelie via sms tills dom satt på planet imorse:) Så jag somnade vid 8 tiden i morse och jag vaknade för snart 1 timme sen, dom har iaf kommit fram och det var hur varmt som helst:P Synd bara att vi inte har någon värme alls här hemma bara, hade varit lite bättre. Plus att man hade kunnat gå ut med kompisar och badat och solat om dagarna, men nu får man försöka hitta på något annat istället helt enkelt.

Tack för filmförslagen igår, även om det bara var 2 st som gav tips. Ska försöka få tag på någon eller några av dom filmerna så jag kan se på dom i veckan när jag inte har något bättre för mig, och vill "döda" lite tid.

Jag vet att jag lovat att lägga in flera bilder, men kommer nog bara vara gamla bilder isf, då jag inte har några nya bilder.


Hoppas ni har kul älskling!:)<3




Regn!=(

Detta regn verkar ju inte vilja sluta än på ett tag så jag lär väl inte hitta på så mycket under dagarna det regnar iaf. Har iaf fixat pappas dator nu så jag har gjort något bra av tiden ändå:P Idag lär jag som sagt vara hemma och kanske vara lite med min pappa, då det var ett tag sen jag umgicks eller något med honom. Har knappt ens pratat med honom på 2 veckor nu, så får se om vi hittar på något idag. Annars ska jag ringa och kolla om någon kompis är hemma idag som kanske vill hitta på något, vet iaf att Jimmy är i Norge nu. Om han inte kommit hem?:P

Någon som har förslag på någon bra film man kan titta på? Kom med många förslag:)

Inatt åker Emelie och Lina till Arlanda också, hoppas att dom får det kul där nere:)


Funderar på att åka och hälsa på mamma och dom i veckan, får se om jag har pengar över till det och om dom har tid och så:)




Bara för jag har tråkigt, och lyssnar på detta just nu.











Måndag

Idag sov jag ganska länge, och Emelie ville tydligen inte väcka mig heller:) Men när jag vaknade så kollade vi på film och tänkte att vi kanske skulle gå ut och gå efter det, men efter filmen så var det ju spöregn!:S Så vi stannade inne tills hon skulle åka och möta Lina för att sen åka till Granis, och hämta hans väska som dom skulle låna. Jag tog med det mesta av mina saker för att åka hem idag, ska ju inte vara där på ett tag och vet inte hur mycket kläder och sånt jag har kvar hemma.

Är iaf hemma nu och sitter jsut nu och fixar med pappas dator som har krånglat en hel del på senare tid. Men han får Linux på datorn nu istället då det är mycket stabilare och jag är trött på hans tjat om allt som blir fel hela tiden nu.

Har inte så mycket mer att skriva just nu och ska ta mig något att äta också:) Men skriver mera senare när jag får tid och lust:)




<3

Jag älskar dig Emelie<3






6 underbara månader än!:)<3




Söndag<3

Jag vaknade vid halv 11 idag av att jag hade sjukt ont i vänster axel, tror jag har legat konstigt inatt bara då jag haft så innan men i andra axeln. Emelie ligger fortfarande och sover:) Jag vet inte vad vi ska hitta på för skoj idag, men något måste vi väl försöka hitta på iaf:)  Det är ju exakt ett halvår sen vi blev tillsammans idag också<3 Tiden har gått hur fort som helst, detta år har bara flygit iväg känns det som:O

Har inte så mycket att skriva om såhär på morgonen, men hoppas att ni alla har det bra:)




Lördag

Det är långt ifrån bra väder idag, och det är väl tur att vi inte gick åp grönan idag som vi hade tänkt. Eller det hade väl varit roligt iaf, men vi hade blivit så blötta och troligtvis sjuka då också. Vilket inte är kul när det är sommar.
Idag vet vi inte vad vi ska göra, antagligen åka till Haninge Centrum eller in till stan för att ha något att göra, och Emelie ska antagligen klippa sig också.

Vi har precis gjort oss i ordning och ska börja röra på oss om ett litet tag:) Blir oftast inte så långa inlägg när jag är med Emelie då vi försöker sitta så lite som möjligt vid datorn och vara med varandra istället:)

Till er alla som frågar och undrar, så ja vi är tillsammans:)


<3<3<3

Hoppas att ni alla får en underbar dag:)




Grönan

Det blev grönan idag iaf, efter många om och men. Så beslutade vi oss för att åka till grönan ändå, vi åkte härifrån vid 2 tiden och var där typ halv 3. I början var det väldigt varmt och vi orkade knappt göra något, och så var det såna långa köer så vi ställde oss i dom köerna som var kortast. För att inte behöva stå i solen och bli stekta hela dagen, på kvällen blev det svallare och vi kunde därför ställa oss i dom lite längre köerna också:) Vi åkte en hel del fram mot slutet, och gick i spökhuset först engång på dagen och engång sen igen på kvällen:) Emelie tyckte att det var ganska läskigt, och det gjorde att jag tyckte det var lite roligare;) Vi tänkte köra airhockey när det var som varmast men grönan hade tagit bort alla sina spel?:O Så det gick inte som vi ville där, och extreme var avstängd också:(

Imorgon ska vi antagligen åka ut med båten på dagen, sen får vi se vad vi mer hittar på:)

Hoppas att ni haft en bra dag:)


Jag älskar dig!<3




Copyright © 2014 Fisk33n