Fredag

Matchen igår var helt underbar! En härlig match, härlig stämning. Eller den var inte så härlig när Rosenborg gjorde 1-1 målet då blev det som att hela klacken dog ett tag. Sorgligt att det ska gå så, men alla blev deppiga såklart. Vissa fortsatte att försöka sjunga och fick tillslut med sig fler folk:) När Enrico gjorde 2-1 målet i den 90:onde minuten så blev det som en ljudexplosion över hela råsunda, härligt mål men med en hel del tur. Men vad är fotboll utan tur? Det är inte alltid rättvist, men det kändes rättvist på något sätt att vi fick vinsten. Ja visst Rosenborg var hur bra som helst under nästan hela matchen, men Djurgården var det som hade det mest tryck för det mesta under matchen. Tråkigt för Dembo att släppa in ett sånt "skitmål" när han gjort en hel del kanonräddningar under matchen innan. Men vi vann och matchen var helt underbar som sagt!:)

Kom hem och jag och Emelie låg och hade det mysigt och pratade en massa:) Skönt att få vara lite "ensama" ett tag och bara kunna ligga och prata och ha det mysigt:) Vi låg och prata och sånt till klockan typ 2 inatt, och vi gick upp vid typ 9-10 tiden imorse för att hon skulle åka till vårdcentralen igen och lämna in provet:) Sen åkte vi hem och käkade frukost och tog sen med oss Wilma ut på en tripp in till globen och letade efter hennes skola och sen gick vi lite i Globen centrum, och hon passade på att köpa lite skolsaker. Sen åkte vi in till stan och gick in på H&M och det slutade i att jag köpte en stickadväst och en jacka som jag kan ha nu när det börjar bli lite kallare om kvällarna:) Emelie gick runt och letade efter saker till sig på H&M. Sen gick vi till kicks och hon skulle köpa hårfärg och lite annat.
När vi kom hem så färgade hon håret på engång och jag passade på att duscha medans hon fixade med färgen:) Nu är hon klar och är jätte söt som vanligt:D Min sötalilla ängel<3

Hoppas att ni läsare får en bra kväll!:)



2008-08-15 @ 17:23:44
Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: Therese

jasså, så du har fått pengar nu ;) du är fortfarande skylldig mig ;)

2008-08-15 @ 17:54:26
URL: http://theresemansson.blogg.se/
Postat av: sara

ååh blir så glad av att läsa din o emelies blogg.. man märker hur kär du är i henne! :D

2008-08-15 @ 18:08:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Copyright © 2014 Fisk33n