Valborg

Ja och nu var det valborg och allt också:O Detta år har gått sjukt snabbt än sålänge, snart är det sommar på riktigt också var ju snö för inte sålänge sen känns det som, men så kan det gå:O
Idag ska jag vara med Emelie och några andra och vi ska iväg och grilla har jag hört:) Blir nog kul det med förhoppningsvis;) Blir en lite annorlunda valborg verkar det som men vad gör det, får ju vara med Emelie och det är det som är det viktigaste just nu för mig:)

Idag har det väl inte hänt så mycket heller, har mest letat efter kläder jag ska ha idag och gjort mig i ordning och även fixat i ordning lite i mitt rum:) Tessan ska kanske komma till stan senare och säga hej åtminstonde innan hon ska träffa Alex eller om det blir efter att han har kommit till stan:) Emelie ville att vi skulle försöka få med dom så vi får se om vi lyckas övertala dom att vara med oss eller inte ikväll, får se helt enkelt:)

Jag har en fråga, hur lång ere mellan dig & emelie? tex hur lång tid tar det för dig att åka hem till henne?
- Beror på om hon är hos sin mamma eller hemma hos Granis, men det är långt till båda ställena ändå och vi är nästan alltid hemma hos mig. Men det tar ca 50 minuter att åka hem till hennes mamma hemifrån mig och kanske 1 timme och 30 min till Nynäshamn hemifrån mig.


Har väl inte så mycket mer att skriva just nu men jag hoppas att ni alla får en trevlig valborg iaf:)




Måndag

Idag har jag inte gjort så mycket, fixade med Tessans design som sagt och hon blev nöjd och det är det som är det viktiga iaf:) Sen har jag suttit och knåpat ihop så att WWT funkar som det ska igen:) Och sen nu på kvällen/natten har jag haft mycket tid över så jag tänkte att varför inte sätta sig ner och göra en egen skivblandning men tog ett tag innan jag kom på vad jag skulle ha för inriktning på skivan då jag tycker det finns för många blandningar som har allt möjligt av t.ex. Pop, RnB och liknande så tänkte "varför inte göra en med Lovesounds inriktning" så jag satte mig och kollade igenom musiken jag har på datorn och knåppade ihop en blandning med 3 cdskivor.
Första skivan har 15 låtar, den andra hade 15 låtar först men vissa låtar var inte hela så det slutade med att det bara blev 13 låtar på den och sen hade jag ett par låtar till jag ville ha med så jag blev tvungen att göra en tredje cd till albumet och den har bara 11 låtar. Så min blandning blev på 39 låtar totalt och jag tänkte att när jag ändå gjort så mycket kan jag göra det seriösare och gjorde även ett omslag till skivan men visste inte vad jag skulle ta så jag har samma bild på fram och baksidan och det är en av bilderna på mig och Emelie jag tog och sen har jag skrivit alla låtar på skivorna på baksidan och på framsidan står det bara "Lovesounds - Fisk3n". Om ni vill kolla på den eller ladda ner den så finns den uppladdat på WWT Och för att kunna ladda ner den därifrån så måste du vara medlem(Bara att registrera sig om man inte har ett konto) och sen ha en torrentklient installerad t.ex. µtorrent som är den bästa enligt mig och många andra.

Jaja det var iaf det om det, då vet ni vad jag har pysslat med idag iaf;) Lägger upp omslaget här men dom är något förminskade här bara.







Helgen

I fredags hände det inte så mycket då Emelie var med Granis och Wilma så jag var hemma och tänkte gå ut med någon men kände samtidigt att jag inte orkade gå ut och festa så jag sket i det och valde istället att städa mitt rum och sen ligga i sängen och slappa och kolla på film och så i princip hela dagen, sen när klockan blev runt 23 så kände jag mig hur sugen som helst på att gå ut men det var lite sent då alla andra hade varit ute ett tag eller skulle inte ut alls den dagen, och det är inte så kul att komma nykter när alla andra har druckit så mycket så dom knappt vet vad dom heter vissa gånger. Så jag sket i det ändå tillslut och satte mig vid datorn och prata med folk på MSN tills en person påminde mig om att jag glömt att se ett Smallville avsnitt och det hade tydligen han också så vi tittade på det samtidigt och efteråt satt vi och prata om avsnittet ett tag och sen var det dags att sova då jag inte ville vara alltför trött när Emelie skulle komma dagen efter.

På lördagen kom Emelie vid 13 tiden men jag vaknade lite senare och hon vågade inte riktigt komma och plinga på så hon gick runt lite innan jag väl vaknade men sen när jag vaknade så var vi inne i mitt rum och kollade om jag hade någon film man kunde se på senare ikväll och sen gick vi för att handla något att käka då ingen av oss ätit lunch (och jag hade inte ätit frukost heller) och påvägen hem så gick vi och hyrde en film. Det blev "The Contractor" som förövrigt var väldigt bra enligt oss båda:) När vi kom hem så frågade pappa varför vi inte gick och handlade "riktig" mat och sånt på Konsum eller Vivo. Så när vi ätit och sen låtit maten smälta så gick vi ner igen till Centrum och köpte mat, glass till pappa, Godis och såklart läsk:D Sen gick vi hem och så kollade vi först på Eragon då vi båda tyckte att det var för tidigt för att titta på den andra filmen ännu. Och sen vid 21 tiden någon gång så satte vi på filmen som vi hyrde och käkade massa godis och ostbollar:D Efter filmen låg vi och kvar i sängen och hade det mysigt och prata om allt och inget. Efter det så var det dags att sova:)

Vi sov inte lika länge som vi brukar göra idag och vi gick upp vid 11 tiden imorse, vi satt vid datorn och sorterade och fixade med bilder och filmer på våra mobiler. Och så passade vi på att byta tillbaka mobiler(Då vi har lånat varandras mobiler i typ 2 veckor eller något nu).
Sen gick vi ner till Centrum för att sätta oss och äta något innan det var dags för henne att åka hem och dags för mig att gå hem och byta om innan träningen.
Träningen gick bra idag men det var jobbigt då vi bara var 9 personer vilket betyder att det var bara det ena laget som hade avbytare och jag hamnade såklart i det utan avbytare så det blev mycket springande så efter ett tag så orkade jag inte springa så då valde jag att spela väldigt defensivt istället. Funkade bra iaf då vi vann med 10-2 :P
När jag kom hem från träningen så satte jag mig vid datorn och började med Tessans design till hennes blogg då hon ville ha en ny design. Det tog ett tag att fixa alla bilder m.m då hon inte visste riktigt vad hon ville ha för font(Stil på texten) och vilka bilder hon ville ha med i sin header, så hon skickade ett par bilder hon tyckte om så fick jag välja ut några från det. Mönster eller något visste hon inte heller så jag fick fria händer med det.
Blev ganska nöjd med slutresultatet iaf:) Hoppas att hon också blev nöjd med det:)
Ni kan ju gå in och kolla på hennes blogg iaf och säga vad ni tycker om den:)
TessanSessan

Vad vill du ha för jobb helst? Vad har du jobbat med tidigare? Vad vill du jobba med i framtiden,inom vilket område? Skulle du kunna tänka dig vården? Intressen?
- Jag vill ju helst jobba med IT eller liknande, men just nu får man ju ta vad som finns. Tidigare har jag jobbat på Ica Kvantum och sen har jag även jobbat i en livsmedelsaffär. Som sagt jag vill helst jobba inom IT då det är något jag är intresserad av, och ja jag skulle även kunna tänka mig att jobba inom vården.
Mina 2 största intressen är iaf Sport och IT.

Dina betyg från högstadiet då eller? För jag har för mig att du skrivit nån gång att du inte gått ut gymnasiet? Ska du gå i skolan till hösten?
- Mina betyg från högstadiet och dom jag har från gymnasiet, ja jag hoppade av gymnasiet för att göra lumpen så jag har 1 år kvar egentligen. Får se om jag går i skolan till hösten eller om jag skjuter upp pluggandet ett tag till då det kan vara skönt att göra något annat att plugga i ett litet tag.

Var du bra kompis med Wilmas pappa innan du blev tillsammans med Emelie??
- Jag och Granis var hyfsat bra kompisar iaf, vi pratade och så i lumpen och han och jag var ute samtidigt på krogen ett par gånger. Men sen civilt så träffades eller pratade vi inte så mycket med varandra, tror vi bara träffades 1-2 gånger civilt och gjorde något. Jag hoppas det är ett tillräkligt bra svar för dig/er:)

Är det inte jobbigt att så många lägger sig i ditt nya förhållande?
- Jo lite jobbigt är det väl ibland, men det är inte så mycket att göra åt då det är många människor som inte verkar ha något bättre för sig än att lägga sig i andras liv hela tiden.

Lämna gärna någon kommentar:)




Torsdag och Fredag

Ja då har 2 dagar till gått nu då och inget nytt, eller det ända som hänt är att jag städa mitt rum och kasta ut all skit som jag har(Gamla datorer och sånt skräp som man inte använder längre). Och passade samtidigt på att gå igenom alla mina lådor så att jag kanske kunde hitta mina betyg där, men dom fanns inte inne i mitt rum vilket betyder att dom ligger någonstans inne i pappas rum. Så måste gå igenom alla hans lådor snart också så jag får fram alla betyg så jag kan gå till arbetsförmedlingen sen.
"Smilla" skrev "Det är lätt att ramla i den lata spiralen, Skaffa dig ett JOBB!!!!!"
Ja det är nog lätt att fastna i den lata spiralen som du säger men jag trivs inte i den och vill inte vara i den allt för länge så ska hitta mina betyg och gå till arbetsförmedlingen, och ska samtidigt gå runt i olika butiker m.m i stan och fråga om dom har några lediga jobb.

Så det jag har gjort dom 2 senaste dagarna är att lata mig framför datorn och TVn mest. Har beställt körkortsböcker m.m så snart ska jag börja plugga på allt det också, kommer nog bli skoj att ha något att göra även fast det är tråkigt att bara läsa. Skulle kanske få låna bonniers körskola till datorn också av en kompis så kan man sitta och testa svara på frågor och sånt också:)

Idag vet jag inte vad som händer heller, får se om Emelie kommer idag eller inte då jag inte vet om hon skulle vara med Granis och Wilma idag eller någon annan dag i helgen, saknar henne väldigt mycket iaf men är inte mycket att göra åt för hon måste ju som sagt umgås med dom också:)





Onsdag:)

Idag sov jag ganska länge, jag vaknade av att Emelie skickade sms till mig vid 13 tiden och sa att hon skulle åka mot stockholm lite senare för att åka hem till Lina för att hämta lite saker som hon hade glömt där. Och efter att vi pratat ett tag så bestämde vi att vi skulle träffas inne i stan lite senare, jag gick upp och hade äntligen fått mitt nya bankomatkort då det förra hade gått av på mitten och såg samtidigt att jag hade fått mitt medlemskort hos DIF:) Har dock gjort av med alla mina pengar jag hade kvar denna månad(får mer pengar på fredag), så kommer antagligen inte bli något derby för mig imorgon!:( Får se om man får tag på någon som kan fixa en biljett eller om någon av dom andra som ska gå kan låna ut pengar så jag också kan gå på matchen:) Men men det återstår att se helt enkelt, åkte iaf in till stan men då hade precis Emelie kommit hem till Lina så jag åkte vidare mot Midsommarkransen och hann åka hem till Lina innan dom var klara där iaf. Så vi var där ett ganska bra tag och pratade lite och hade det ganska så skoj ändå haha:)

Efter att vi varit hos Lina så gick vi och käka för hon hade inte ätit lunch idag tydligen och jag hade ju inte heller ätit då jag inte trodde hon skulle ha så mycket tid att vara med mig så tänkte att jag kunde äta efteråt, men vi gick iaf till grillen eller vad det är som ligger vid Midsommarkransens tunnelbana och käkade en varsin hamburgare:)
Efter det åkte vi till Centralen och gick runt där och gjorde inget särskillt då vi väntade på hennes pendeltåg.
Saknar henne lite redan då det var så kort tid och tiden med henne är helt underbar:)



1) Mitt medlemskort:D
2) Bilden på mig och Alex från dagen då vi var och Bowlade:)
3) Jag och Emelie
4) Jag och Emelie
5) Jag och Emelie (ser lite uttråkade ut eller något haha)

Hur funkar det mellan dig o Wilma då?
- Jo det har funkat bra dom gångerna som hon har varit med iaf:)




Tisdagen

Idag åkte jag inte till arbetsförmedlingen men jag pratade med dom och dom tyckte att det skulle vara bäst om jag fyllde i alla uppgifter m.m hemifrån först så sparar jag en massa tid när jag kommer dit sen. Så jag har suttit i ett antal timmar och fixat mitt CV m.m idag och ska dit någon dag i veckan med mina betyg och så, och när jag är där tror jag att jag ska fixa akassa papper och samtidigt gå till optikern och fixa intyget som man måste ha och skicka in för att få lämpan.
Pratade lite med pappa idag också och han ska tydligen gå på handledarkursen sen så kan jag börja övningsköra med honom också trots att han har varit strängt emot att jag ska köra hans bil innan, men sen får vi se om det blir med hans eller min bil vi övningskör med också iofs. Kanske är roligare att köra med min egen när vi övningskör också så lär jag mig den lite bättre också:)

Så idag har jag suttit i massor av timmar och fyllt i massa blanketer och massa sånt så la mig och kolla på film när jag var klar och somnade efter kanske 30 min då jag gick upp så tidigt imorse så var jag tröttare än vanligt och eftersom jag somnade och sov i ett antal timmar så lär jag inte sova än på ett tag iaf skulle jag tro haha:P
Imorgon ska jag även försöka få tid att åka och träffa Emelie då hon inte kunde idag men hade lite tid över imorgon så kan nog åka och träffa henne ett tag iaf:) Saknar henne väldigt mycket just nu och måste säga att det var lättare när man var i lumpen för då hade man något att göra om dagarna så man saknade inte henne lika mycket som man gör när man sitter hemma och inte har något att göra, då tänker man mer på henne och saknar henne mycket mer.
Pratade även med en gamal kompis som jag inte pratat med på länge trots att han bor typ 20 m ifrån mig, han har tydligen fått provanställning på Resturang/krogen Victoria inne på kungsan i stockholm:) Hoppas att det går bra för honom där iaf:)



En bild från sista permisen jag var med på från lumpen, saknar faktiskt redan några av personerna från lumpen. Får se om man behåller kontakten med några av dom efteråt eller inte.


Saknar dig älskling!<3




Tisdag

Idag vaknade jag väldigt tidigt, vaknade redan klockan 9. Men tror nog inte att det är tidigt för alla er andra men, det är väldigt tidigt för att vara jag iaf. Så idag ska jag ta mig tid att åka till Arbetsförmedlingen iaf, får se hur lång tid det tar där. Sen efter det har jag inte den blekaste vad jag ska hitta på. Hmm.. Kanske ska ta och gå och göra det där syntestet också på engång kan ju vara smart att göra, men vad ska jag då göra resten av veckan:S Det finns ingenting att göra när man inte har skola/jobb eller gör lumpen längre. Alla man känner går i skolan, jobbar eller ligger inne i lumpen dessutom så man sitter hemma ensam och rutnar bort hela dagarna. Förhoppningsvis dyker det väl upp något man kan hitta på i veckan ändå:) Saknar Emelie också men hon har inte så mycket tid över när hon går i skolan och tar hand om Wilma. Men får se om jag åker dit någon dag i veckan ändå och hälsar på henne när hon har lång rast eller något sånt, annars får jag vänta till helgen istället:)


Läser ibland i Emelies blogg och gick tillbaka lite till en bit där hon tydligt tog avstånd ifrån abort och tycker att detta är mord. Är du orolig för att hon behåller erat barn OM olyckan skulle vara framme?
- Både hon och jag är emot abort, men visst det är bra att det finns då vissa inte alls vill ha just det barnet av olika anledningar. Jag vet inte om jag är orolig för det eller inte, det är lite svårt att svara på just nu iaf. Men självklart vill jag ju ha barn någongång i framtiden.


Vad är det bästa med sommaren?
- Ja det bästa är väl att det är varmt och skönt ute, så man bara kan ligga ute och ta det lugnt och sola:)




Måndag

Igår hände det inte så mycket jag var med Emelie till någongång efter klockan 18 och vi kollade på film och käkade bara innan det var dags för henne att åka hemmåt. Senare på kvällen så satte jag mig ner och kollade på lite olika körskolor här i Stockholm och även i Nyköping, Lindesberg och Borlänge. Men tror att det blir här i Stockholm ändå, då det inte verkar vara så stor skillnad på dom andra ställena och här. Men får se hur jag gör iaf, skickade iaf in pappret till länsstyrelsen igår. Ska bara in och göra ett syntest som också ska skickas in och sen betala in de 220 kr sen så kan jag börja med körkortet:)

Idag skulle jag åkt in till arbetsförmedlingen men jag tror att jag åker in dit imorgon istället då jag känner att jag inte riktigt orkar det idag, men imorgon måste jag in för annars vet jag att jag kommer hålla på att skjuta på det hela tiden så kommer det inte bli mycket gjort ändå. Ska se om jag får in pengarna jag vann när jag spelade black jack på mitt konto idag eller imorgon så jag kan köpa biljetter till AIK-DIF på Torsdag:)

Idag så händer det nog inte så mycket iaf har suttit och satt ihop min Torrenttracker igen så nu är den i fullgång men nu måste jag försöka hitta några av dom gamla användarna igen och även försöka locka in lite nya användare.:)

Grattis till frisedel, men känns det ändå inte lite snopet, då det är så kort tid kvar. Eller får man betyg ändå?
- Tack, och nej tyvärr får man ju inte det. Men det var för att jag har fel på min rygg och  därför inte kan vara med på t.ex. slutövningen för det gör förbannat ont när jag bär för mycket packning. Skulle gått på rehab träning för min rygg men som sagt försvarsmakten är inte så snabba på att boka in tider, så blev inget av det och nu blir jag tvungen att fixa detta privat så kommer ju gå åt pengar på det nu istället. Lite surt att jag inte får något betyg då det betyget jag hade från vakten i Muskö var bra. Men så är det ibland.



Hur går det mellan dig och emelie nu då? Är det bra å sådär? Hinner ni träffas mycket?

- Det är bra mellan oss, vi träffas en del men inte så mycket i veckorna för att hon har ju skola och Wilma dagis så hon är i Nynäshamn. Men på helgerna träffas vi en hel del ändå:)

Alltså, vad säger Emelie om att du är med Tessan själv? För som jag har fattat det så är det väl ditt ex?
- Ja Tessan är mitt ex, men det tog slut mellan oss pga olika anledningar och den ena var att vi mer var som kompisar eller syskon än något annat. Och vi är fortfarande som syskon. Emelie vet att jag och Tessan är jätte bra kompisar och tror att hon litar på både mig och Tessan.


Fick du reda på hur det va med unga mammor och lumpen?
- Nej tyvärr fick jag inte reda på det men jag antar att även unga mammor får göra lumpen sålänge som familjen och barnet klarar sig utan mamman i såna perioder. Du kan ju alltid skicka ett mail till försvarsmakten annars och fråga:)

Känns det inte konstigt med detta att bli ihop med kompisars ex o umgås?
- Personligen tycker jag inte att det känns så konstigt, inte med Tessan och Alex iaf då man kan säga att det var jag som presenterade dom för varandra nästan. Dock känns det lite konstigare med Granis och om det blir bättre med tiden märker vi, får ta en dag i taget helt enkelt och hoppas på det bästa!:)

Ja nu har jag inte så mycket mer att skriva om just nu, lämna gärna en kommentar!




Lördag

Ja idag vaknade jag vid 8 tiden och började röra mig mot Midsommarkransen då det var meningen att jag skulle åka till berga samtidigt som Lina och Emelie. Men Lina orkade inte eller hade iaf inte hunnit göra sig i ordning för att åka och bestämmde sig för att stanna hemma istället. Så jag och Emelie åkte hem till hennes mamma för att hämta Wilma och duscha innan vi ska gå, så just nu sitter jag här hemma hos dom och väntar på att hon ska bli klar så vi inte missar hela dagens uppvisningar. Har iaf sagt till Alex att vi kommer lite senare men att vi kommer iaf=) Ska nog vänta på honom efter alla uppvisningar idag också då han går på ledighet efter det och det kanske är lite roligare för honom att åka samtidigt som oss så han får sällskap en bit:) Tror han ska åka till Tessan direkt, men han kanske ska hem först och göra sig i ordning. Jaja hur som helst så ska det bli kul att träffa honom och prata lite, kommer nog vara med honom någon gång i veckan som kommer också då han är ledig tills på Fredag:)

Om det är något ni undrar över så är det bara att ni frågar.




Frisedel

Nu har jag äntligen fått min frisedel, fick svaret ca 10 min efter att jag skrev mitt senaste blogginlägg haha:) Så nu har jag lämnat in alla saker och åkt hem:D Så nu blir det civilt liv till 100% igen FY FAN VAD SKÖNT:) Men samtidigt lite sorgligt då jag ville göra väktarutbildningen som vi skulle ha veckan som kommer och att det bara är 56 dagar kvar för dom andra till muck nu, men inte mycket att göra åt och jag är glad ändå=)
Ska åka till berga imorgon iaf för att jag har lovat ett par personer i lumpen att jag skulle vara där imorgon för att träffa dom och så=) T.ex. för att träffa Alex och kunna prata lite strunt med honom:) Och på måndag ska jag till arbetsförmedlingen och börja söka jobb och sen ska jag beställa lämpan och börja med mitt körkort också=) Så nu blir det mycket att göra ändå så=)

I helgen vet jag inte vad som händer då typ alla jag känner är ligger i lumpen på berga eller andra ställen i sverige, men de flesta är på berga och andra pluggar i andra städer och är inte heller här. Men finns nog någon hemma ändå om man kollar med alla haha:) Och så ska jag köpa biljetter till derbyt på torsdag också:D Fy fan vad kul det ska bli att gå dit, bara hoppas att någon kan då, annars blir det nog inget av det dock. Men någon brukar man alltid få med sig som sagt=)




Muskö

Ja och nu är man på muskö igen då, börjar bli redigt trött på det här stället måste jag säga haha. Men det är bättre än Berga iaf.
Igår så var jag med Emelie och Lina, vi gick runt en massa på stan och kollade på kläder till dom först och sen kollade jag också på lite kläder som jag kanske ska köpa sen. Jag och Emelie åkte till Västerhaninge med 20.22 tåget från stockholm central och när vi kom till västerhaninge så missade jag bussen till berga med någon minut så fick sitta där i en timme men emelie var med mig i en halv timme åtminstonde då hennes tåg mot nynäshamn gick senare.

Idag har vi åkt till muskö och dom jag åkte med kom hit först då den andra bilen var tvungen att vända för att en där skulle åka tillbaka för att prata med någon från pliktverket. Så vi hade ingen korpral(En högre befattning som är som en chef över gruppen) här som kunde skriva schemat så vi ringde och sa att jag börjar skriva det, och jag han göra klart det innan dom kom hit så för denna helg är det jag som skrivit schemat=) Så då får man inga skit sov tider iaf haha:)
Imorgon är det "öppet hus" eller vad man ska säga, på Berga så föräldrar m.m får komma dit och det verkar som att jag kanske får åka dit också imorgon. Skulle inte det från början då jag var en av 4 som var frivilliga till att stanna här och sitta i vakten så dom andra kunde åka dit, men nu så är det 6 st andra som är frivilliga så då kan jag också åka dit. Kan ju bli kul och så får jag träffa Alex lite då jag inte hann det igår för han skulle sova tidigt för att göra väktarprovet idag(Som han klarade!:) Grattis Alex:)) och så kan jag även träffa Emelie och Lina lite antagligen då dom skulle komma dit också:)

Glöm inte att kommentera nu va!;)




Mera uppdatering!

Ja nu har man blivit "blond" också, men som tur är så blev det inte så jätte blond färg men fortfarande blond=) Är hyfsat nöjd med det just nu iaf men man ser inte så jätte stor skillnad på bilderna då det är dåligt ljus eller något som gör att man inte ser riktigt ordentligt, men lägger upp bilderna här iaf=)



1) Så såg jag ut innan jag klippte och färgade håret
2) Så såg jag ut efter att jag klippt mig men inte färgat håret ännu
3) Så ser jag ut just nu
4) Bild uppifrån på nya färgen




Dags för lite uppdatering:)

Ja ny design och så kanske man ska skriva lite om vad man har gjort också:)
I måndags var jag med Emelie och vi gjorde inte något särskillt vi var med varandra under dagen, låg först och vilade då jag var sjukt trött och sen åkte vi in till stan och käkade lite och gick runt innan hon skulle åka hem till Nynäshamn igen. Resten av dagen satt jag hemma vid datorn och pillade lite med koder och bestämmde mig senare på kvällen för att spela lite poker, vilket slutade med att jag körde black jack istället för jag hade fått en 10 dollars bonus på black jack från Party Poker så jag tänkte "ja varför inte", brukar aldrig ha tur i spel annars men jag vann upp pengarna till 60 dollar så tyckte att det gick ganska bra sen gick det åt skogen ett tag och jag var nere i 6 dollar tillslut men fortsatte ändå i brist på annat att göra. Det slutade med att jag vann och vann hela tiden, när jag kom upp till 200 dollar så tänkte jag att jag kör en max satsning(på det bordet var det 100 dollar max per hand) så fick jag knekt och dam så jag körde en split på det. (vilket betyder att jag satsar alla 200 dollar, så allt eller inget) På första handen fick jag en 8 och den andra handen fick jag ett ess på vilket betyder att det blev 18 på ena handen och 21(black jack) på den andra. Det är 2 bra händer. Och banken får 22 och blir tjock vilket betyder att jag vann 400 dollar!!:D Blev glad och tänkte nej nu fan är det slut spelat för denna gången så jag tar ut alla pengar. Man fick inte ta ut dom 10 dollar som man fick i bonusen så jag fick "bara" ta ut 390 dollar vilket är lite mer än 2200 kr. Och dom sista 10 dollarna spelade jag upp på black jack. Så det var nog tur att jag slutade spela ändå!;) Blev trots allt lite rikare efter detta=)

I går satt jag vid datorn och läste på olika forum om olika phpkoder och allt som hör till den sortens kodning innan jag senare på kvällen åkte till Tessan för att vara med henne lite då det var ett tag sen vi var bara hon och jag:)
Vi började med att äta(Hon fick välja vad hon ville men valde donken:P) och efter att vi ätit gick vi hem till henne och kollade på film, och så pratade jag lite med hennes föräldrar när dom kom in i rummet och pratade om lite allt möjligt:) Filmen vi såg var Hairspray och varken jag eller Tessan tyckte att den var så vidare bra men börjar man se en film måste man se klart den;) Men som sagt det var ingen höjdarfilm men alla ni som gillar musikalfilmer och John Travolta borde se den ändå!:) Han spelar dock en överviktig kvinna som inte gått ut på ungefär 9 år!

Idag så åkte jag till Nynäshamn och träffade Emelie på hennes långa rast, vi gick runt i Nynäshamns centrum och fikade på något konditori där, det var väldigt goda bakelser där måste jag säga:) Och sen gick vi in på kicks och köpte hårfärg till mig och till henne då hennes blev fel vid färgningen igår:/ Efter det åkte vi tillbaka mot hennes skola och kände att vi var tvugna att äta någon mat så vi gick in på någon pizzeria som jag inte kommer ihåg vad den heter men vi käkade iaf en hamburgertallrik var, som också var god faktiskt även fast det var från en pizzeria.(Då jag brukar köpa hamburgare på en pizzeria så brukar dom inte vara så värst goda så det var en trevliga överaskning!:))
Påvägen hem så gick jag in på Salong Andreas på götgatan och klippte mig. (Brukar alltid klippa mig där då dom är väldigt skickliga som jobbar där!)
Och just nu sitter jag med hårfärgningsmedlet i huvudet och hoppas att det inte ser allt för illa ut! Då jag valde en blond färg för första gången sen jag gick i 9an! HAHA:)

Lägger ut bilder på hur håret blev efter att jag klippte mig och efter att jag färga håret såfort jag är klar med färgningen!:)

Glöm inte att lämna lite kommentarer! Har många besökare men ingen som kommenterar längre.




Ny Design!:)

Sådär nu har jag börjat med den nya designen iaf:D Ska fixa en header som passar in så småningom också:)
Håller just nu på att försöka fixa lite småbilder som jag ska använda först. Bilder som är till Länkar, Arkiv m.m:)

Jag gillar färgen jag använder mig av väldigt mycket då jag inte tycker den är för mörk eller för ljus:)

Vill passa på att tacka min kära vän Robban som har hjälpt mig att göra lite bilder så det gått fortare:)

Någon som är bra på att göra headers eller som har några förslag på hur min header ska se ut? Alla förslag är välkommna:)




Information

Jag kommer lägga in lösenord på min blogg ett tag då jag ska försöka få fram någon ny design då jag tröttnat på denna då den är så vanlig!?

Kommer ta bort lösenordet igen sen när jag är klar så bli inte orolig om du inte kommer in!;)




Helg

Skönt med helg igen och att man får vara hemma ett tag=) Igår fick i princip alla på AMF1 Berga Permis sammtidigt så det blev lite problem att få plats på första bussen och på den andra bussen blev det också fullt men nätan alla kom med dom 2 iaf. Dom som inte kom med fick stå och vänta på nästa när nu den kom?
Emelie väntade på mig i Västerhaninge och när vi kom till Centralen så gick vi och käkade på donken innan vi åkte hem till mig. När vi kom till Orminge Centrum så bestämmde vi att gå och hyra en film(Det blev 2 st, Mr. Woodcock och Surfs up) Dom var båda 2 väldigt bra men Mr. Woodcock filmen var lite seg ett tag i början men kom igång tillslut ändå.
Jag upptäckte igår också att min laddare till datorn har gett upp helt så idag så blir det till att åka och köpa en ny om jag hinner åka dit innan dom stänger.
Vi sov ganska länge idag båda 2 då vi hade problem att somna då det var lite liv här pga att det var en liten fest här först och sen gick dom och fortsatte hos grannen som bor bredvid. Men istället för att bli störda av det så kollade vi på film vilket slutade med att Emelie somnade tillslut. (Vilket hon alltid gör när vi kollar på film:P)

Kan ge svar på några av kommentarerna nu när jag ändå uppdaterar igen.

Om jag har fått frisedel?
- Nej jag har inte fått svar på det ännu och tror dom kommer dra ut på tiden tills dom nya går in i vakten. Men kommer troligtvis få frisedel iaf.

Vad gör man på muskö?
- Ja om man är Närskydd (Bevakning/instatssoldat) så sitter man bara i vakten typ hela dagarna och det är skit segt. Om man inte är det så är man med i flottan och då ligger man på sin båt hela tiden nästan och tar det lungt där med. Eller så kan man vara sjöbevakare och då sitter man inne i berget och glor på datorskärmar hela dagarna. (Det verkar vara ännu segare än att sitta i vakten!)

Hur långt är det att åka till muskö?
- Ja det beror ju på varifrån man åker? Men det ligger 1 km från Ösmo iaf sen kan du räkna ut hur långt det är från dig/er till Ösmo.

Ständiga frågan om mina tänder.
- Dom är inte helvita och dom är inte så gula som dom är på bilden heller. Dom är så gula på den bilden för att jag precis haft en snus inne och har snussaft på i princip alla tänder. Och ja jag har en tandborste och borstar tänderna, sa bara att jag glömmer det ibland inte hela tiden.

Vet du hur det är med tjejer som har barn i lumpen, får dom göra den? /Tess mamma
- Nej det vet jag inte faktiskt, men jag kan kolla upp det åt dig när jag åker tillbaka. Vet inte vem jag ska fråga men kan fråga runt lite ändå:)

Det var allt för denna gång:)





Så är man på muskö.. IGEN.. :/

Ja då var man tillbaka på det här skit stället igen då.. Som vanligt är det bara massa tråk att göra här och har inget internet till min dator denna gång så bilder blir det inte just nu iaf om inte någon annan kanske har med sig internet som man kan låna och koppla in i datorn så man kan lägga upp bilder och så.

Och ja man får ganska gula tänder av att snusa, och det hjälper inte att man röker ibland heller. Och sen är jag inte världens bästa på att komma ihåg att borsta tänderna alla dagar. Får bli förbättring på alla dom fronterna, ska försöka dra ner på snuset och sluta röka helt då det inte är så jätte bra för hälsan att hålla på med dessa dumheter men beroendet är för starkt men man måste åtminstonde försöka så man kommer någonvart här i livet.

Jag har det roliga 11:00-03:00 schemat denna gång iaf så nu får jag iaf vara vaken lika länge som jag är van vid från mitt civila liv, vilket gör det lite lättare när man är här.
Från och med imorgon kommer det bli mindre folk som kommer ut och in igenom vakten då AF Chapman åker härifrån då dom är klara nu(ÄNTLIGEN!).

Har inte så mycket mer att skriva just nu men kommentera gärna lite så man har något att läsa åtminstonde när jag loggar in nästa gång:P




Söndag

Idag har inte jag och Emelie gjort så mycket, vi har bara tagit det lugnt här hemma hos mig. Hon åkte hem mot nynäshamn igen vid 18 tiden ungefär. Jag ska väl börja röra mig mot Berga snart också skulle jag tro för jag orkar inte nog inte gå upp klockan 4 inatt bara för jag inte orkat åka idag.
Till er som undrar om jag fått frisedel eller inte så har jag inte fått svar på det ännu då dom drar ut på tiden så mycket som möjligt just nu, men troligtvis får jag veta det i slutet av den här veckan åtminstonde, för nu har dom skickat in allt till pliktverket så nu borde det inte ta allt för lång tid innan jag får svar på om jag får åka hem eller inte.
Har inte så mycket mer att skriva om just nu då det inte hänt speciellt mycket idag men det har varit en bra dag ändå:)

Här kommer lite bilder från helgen också:)



#1. Lina sitter och skriver sms med någon medans vi sitter på donken och käkar i väntan på att Tessan och Maria ska komma till Heron.
#2. Jag sitter och skickar sms med Celik som säger att han kanske kommer förbi och säger hej senare(Vilket han gjorde)
#3. Jag och Emelie, vet inte riktigt vad vi gör och det är kanske inte den bästa bilden på någon av oss?:P




Helg

Igår åkte jag hem efter en veckas utbildning, eller ja rättare sagt 2 dagars utbildning för mig då jag skadade mitt knä tisdag kväll när jag och 2 andra från lumpen var påväg tillbaka från berga och jag ramlade i en rulltrappa och slog i knät i den "spetsiga" kanten vilket gjorde att jag fick 2 synliga sår och en inre blödning i knät. Men har varit med lite halvt på utbildningen ändå, iaf det jag kunnat (dvs. där man inte springer eller anstränger knät för mycket).
Igår när jag åkjte från lumpen så väntade jag på Emelie i västerhaning, fick vänta ett tag då hon skulle hem och hämta saker först och sen träffa Granis i nynäs innan hon själv åkte sen.
Medans jag väntade på att hon skulle komma så satt jag och kollade i tidningar på vilka filmer som gick på bio och bestämmde att vi skulle gå och se på "Superhero Movie" klockan 19 på sergel.
Innan vi gick på bio så träffade vi Lina i stan och gick runt och pratade lite om allt möjligt.

Filmen var väldigt rolig men jag hade lite för höga förväntningar på just den filmen då den inte alls var så rolig som jag trodde att den skulle vara, så jag rekommenderar den men om jag skulle ge den betyg skulle den få 3/5 då den inte håller klassen jämfört med Scary Movie och Den nakna pistolen. Det är iofs stora "skor" att fylla ut.
Så om du går på den så ska ni inte ha allt för höga förväntningar. Och till alla killar som vill gå på den för att se en film med Pamela Andersson så är detta helt fel film då hon är med i 1 scen på max 2 minuter i hela filmen!

Jag var trött eftersom jag har haft svårt att sova i slutet på veckan då jag har förbannat ont i knät och Emelie verkade vara trött hon med då vi somnade direkt vi kom hem i princip. Vi hade somnat vid ungefär 22.30 tiden båda två

Idag har vi inte gjort så mycket, vi sov till halv 12 då vi inte fick en så bra sammanhängande sömn då folk ringde en del inatt då dom var ute och hade kul m.m så man vaknade av att mobilen ringde lite då och då under natten. Vi bestämmde oss för att gå ut och äta något gott till Frukost/Lunch, det blev en Pizza till mig och kyckling sallad för Emelie. När vi hade käkat klart så ringde Lina då hon vaknat till liv och ville hitta på något, dom bestämmde att vi skulle träffas inne i stan iaf vid Centralen så jag och Emelie åkte dit och fick vänta på Lina i ca 2 timmar. Under den tiden så gick vi in på Åhlens och Souk för att leta efter ny keps till mig och kolla på lite allt möjligt. Jag hittade iaf en keps tillslut men det var inte precis den jag hade tänkt köpa men den funkar den med:)
När Lina kom så åkte vi direkt till Skärholmen och Heron City då vi tänkte bowla men så blev det inte när dom hellre ville gå på Bio, så jag pratade med Tessan som också ville gå på bio och det slutade med att det var jag, Emelie, Tessan, Maria och Lina som gick på bio tillsammans och vi hade bestämmt att vi skulle se "The Eye".
Under tiden vi var på Heron så kom Celik förbi och sa hej till oss en snabbis:P Och tyckte att vi skulle höra av oss senare om vi skulle käka där (vilket det inte blev något av denna gång tyvärr.)

Filmen "The eye" är helt klart en av dom sämsta filmerna jag sett på länge:P Den var bra i ungefär 5 min sen hade man sett allt som var läskigt och bra i princip. Man kunde räkna ut slutet efter ungefär en kvart och det gjorde inte filmen mycket bättre. Så denna film rekommenderar jag inte någon att se på bio iaf! Och för att ge den något betyg så får den 1/5!

Det var allt för denna gång, ska börja lägga in lite mer bilder från och med nu då jag tycker bloggen börjar se "tråkig" ut.





Uppdatering

Kommer en bättre uppdatering senare, jag har inte uppdaterat på ett tag för jag inte har haft tid att sitta så mkt vid datorn och när jag hade tid så uppdaterade dom massa saker så man inte kunde logga in. Men uppdateringarna ska bli bättre nu iaf. För er som tror jag har slutat blogga så har jag inte gjort det.

Skriver ett bättre inlägg när jag kommer hem senare idag.




Copyright © 2014 Fisk33n