Hmm

Jag kan säga att jag fick bra respons på frågan om att provjobba, chefen gillade min inställning och tyckte att jag kunde komma in senare i veckan och jobba några timmar för att hjälpa till samt visa vad jag går för (med betalt, trots erbjudande om att kunna jobba gratis i tex 1 timme). Kul med positiv feedback, så nu gäller det även att göra sitt bästa och visa framfötterna på provjobb tillfället, är i behov av ett "fastare" jobb så man får en stabilare inkomstkälla än vad man har idag, speciellt med tanke på att man har barn och allt sånt. Måste ju vara bättre för psyket också, så man har en sak mindre att tänka på och oroa sig för.. Har varit en hel del negativt som tagit hårt på en, vissa dagar har man knappt orkat ta sig upp ur sängen eller haft ork att hitta på något pga att allt negativt som hänt runt om en de senaste två månaderna.. Kanske kan detta vara vändpunkten?

----------------------

Det här med att bli "intresserad av" eller vilja fråga ut någon för att se hur det känns när man är ensamma och kanske se om det kan finnas något där... det är en svår sak att lista ut eller ja även svårt i mitt fall.. Jag är den där blyga killen, som försöker dölja att jag är blyg speciellt inom mina "kretsar" eller vad man ska säga. Jag är en "big talker" som uppenbarligen fått det att låta som att jag har sjukt lätt för att träffa nya tjejer och känns som folk ser en som en player eller nåt.. vilket är väldigt fel bild av mig, visst jag har gjort en del snedsteg och försöker verka "cool" inför killarna m.m genom att låtsas som att man inte bryr sig när det inte funka med tjejen man tillslut tog modet till sig för att fråga ut, eller lyckats "haffa på fyllan".
Jag har träffat 3 tjejer det senaste året som jag varit intresserad av och haft något med på ett eller annat sätt.. dock har ingen av dom funkat i slutändan av olika anledningar, har man då pratat om den personen man träffar med de närmast en så vill de alltid prata om det när det inte funkar sen.. Det är jobbigt för mig som inte gillar att prata känslor, så har skojat bort det och har då fått denna stämpel..
Fick för ett tag sen veta, att en tjej jag vill fråga ut på tex en dejt.. hade fått den bilden av mig med, så även det gör att jag inte vågar fråga ut henne. Plus att hon och jag har gemensamma vänner och ses ibland.
En vän jag pratat med det om säger "Vad är det värsta som kan hända.. egentligen?" ja det är sant, det kan ju bli konstigt ett tag, sålänge inte tjejen i fråga tar det på "fel sätt" om hon inte är intresserad. What to do.. right?

Nej gräva ner sig i sånt här trams.. kan vara bäst att lägga dessa tankar på hyllan istället och lägga fullt fokus på detta med att hitta nytt jobb till att börja med och njuta av tid med G och även med de nära och kära kanske :) (Nej nu blev det låååångt och säkert tjatigt inlägg men skönt att skriva av sig lite)




"provjobb"

Jag vet inte riktigt vad jag tycker om det här med att provjobba gratis, visst det kan ju vara en bra sak för att visa chefen vad man går för så dom vet vad dom anställer. Men samtidigt så finns det många som utnyttjar det på fel sätt och ser det som en chans att ha gratis arbetskraft.

Att erbjuda sig att provjobba gratis för en kortare del av dagen (tex 1-2 timmar) är däremot ett väldigt bra sätt att visa chefen att du verkligen vill ha det här jobbet och är redo att göra vad som krävs för att få det. Det kan bara få positiv feedback. Jag ska själv prova på det när jag vaknar imorgon (eller ja idag då klockan dragit iväg nu igen och blivit morgon som vanligt..)
 
Så mitt tips till er arbetssökande är att testa att erbjuda er att provjobba till cheferna där ni söker jobb.
 
Lägger upp en uppdatering om hur det mottogs av chefen på detta arbete tog förslaget imorgon.




Tröttsamt

Nu har man glömt att skriva här på länge, mycket som hänt sen senast. Flyttade från Nynäs i December hem till min pappa igen och i februari så flyttade jag till eget igen (faktiskt samma lägenhet som var min första egna haha). Skönt att kunna börja om på nytt eller vad man ska säga :) Har dock ett evigt problem med denna sömnen, kan aldrig somna när jag borde.. Ligger och tänker och funderar på för mycket uppenbarligen.. Antagligen oroar mig för onödiga saker som i sin tur gör att man inte kan sova och dom "små problemen" blir till stora problem, vet inte riktigt hur eller vad jag ska göra åt det, är sjukt irriterande oavsett.. Nu sitter man här och klockan är 05:24 och har försökt sova sen klockan var 12.. det går bra nu.. Har kollat på film, satt på en skit serie, lyssnat på musik, legat i mörkret och tystnaden.. inget vill funka.. Jag lär vara trögstartad på jobbet imorgon, får hoppas att det inte blir "dötid" på jobbet så man blir seg och måste sparka igång sig själv flera gånger. Första dagarna när jag lämnat över Gustaf så känns det extremt tomt hemma och försöker hitta saker för att fylla upp tiden så man inte tänker på det lika mycket, samtidigt som veckorna jag har Gustaf så räcker inte tiden till för allt man vill och ska göra istället :P Kände mest för att skriva av mig lite, måste säga att denna design är jag jävligt trött på :P kanske ska ta lite av dötiden i veckan och göra några förändringar och hoppas att dom inte gjort om allt för mycket i sina egna koder så man måste finkalibrera gamla koderna för att få in nytt matrial m.m Ska försöka hålla mig lite mer aktiv och speciellt under veckorna jag har Gustaf, han har för övrigt blivit sjukt stor nu.. Tiden går på tok för fort, men då de flesta av er följer E's blogg så har ni nog hyfsat bra koll på det ändå tror jag haha.
 
 
 
Edit: Har lagt in en av mina gamla designkoder, men som jag misstänkte så kommer jag behöva finjustera den lite för att få till några av de nya funktionerna som inte fanns på den tiden (tex svar på kommentar) och även finkalibrera koden lite samt få till allt så det ser bra ut i tex mina menyer m.m :)




Copyright © 2014 Fisk33n