Dålig uppdatering

Det har varit dålig uppdatering pga att jag helt enkelt inte har tid att sitta och blogga tyvärr, jag har börjat jobba igen och när jag är klar så är jag för trött för att orka sätta mig och skriva blogg. Kanske orkar mera när jag kommit in mera i rutinerna, nästa vecka kan jag säga redan nu att det inte lär komma någon uppdatering då jag ska till uppsala på tisdag och bygga ett hus, och kommer vara där tills fredag ungefär. Så datorn kommer stanna hemma, jag bor i Nyköping hos min mamma just nu då jag jobbar här nere i Nyköping. Denna  vecka så har jag byggt ett badrum hemma hos mamma, deras badrum var helt fel byggt från början så vi har fått fixa till golvet, och göra om alla väggarna. Och nu är det klart för att lägga in kakel och klinkers:) Det är lite kul att bygga faktiskt, roligare än vad jag trodde det skulle vara iaf:)

Största nackdelen med att vara här nere är att det är så långt till Emelie och att vi inte kan ses speciellt mycket då hon har skolan i 1 vecka till och sen börjar hon att jobba. Men jag ska till stockholm när hon fyller år och fira henne iaf, och min syster ska åka med:)

Samma vecka som Emelie fyller år ska hon dessutom åka ner till Nyköping om hon är ledig eller får ledigt från sitt jobb, för att min mamma ska gifta sig den 18 Juni och alla tycker att det skulle vara kul om hon kom ner hit och var med:)

Har inte så mycket mer att säga just nu, och ska gå och vara lite social med min familj nu, men ska försöka att uppdatera så ofta som jag kan iaf:)







:)

Igår åkte jag och Emelie med våran vän Jimmy hem till honom i Farsta, för att vara med honom och försök få honom att tänka på annat än hans kärleksproblem som han hade. Det slutade med att han pratade med henne och det enda jag och Emelie fick veta var att det var slut mellan honom och hans tjej och så åkte han iväg och lämnade hennes saker till henne.
Sen la sig emelie och kollade på film och när Jimmy kom hem så satte han sig vid sin dator och så kollade jag lite till på filmen, tills Emelie som vanligt somnade:P Sen satte jag mig vid min dator, jag och jimmy hade roligt och satt och garva massor resten av kvällen tills vi bestämmde oss för att det var dags att gå och sova:)
Det blev en bra kväll trots alla problem som fanns i luften, och idag så ska Emelie åka och hämta Wilma sen så ska vi åka hem till henne:) Blir nog en lugn filmkväll eller liknande då vädret inte är det roligaste heller idag.

Nästa vecka så ska jag antagligen åka till Nyköping och börja jobba, ska jobba där i mellan 2-3 månader och under den tiden så ska jag bo hemma hos min mamma:) Blir kul att träffa familjen i Nyköping igen, det var länge sen jag träffade alla dom också:) Men blir jobbigt att inte kunna träffa Emelie så mycket, men det blir förhoppningsvis bra iaf. Och ska försöka träffa Emelie så mycket det går iaf:)




Måndag

I lördags kväll så låg jag, Emelie och Wilma och kollade på Eurovision och jag tyckte personligen att Sverige borde kommit lite högre upp då den var bättre än en hel del av dom andra låtarna! Men sen tyckte iaf jag att det var helt rätt låt som vann denna gång:) Och det var inga dåliga poäng dom fick heller;)

Igår så gick vi ut och lekte lite med Wilma innan vi skulle åka och lämna henne i Västerhaninge. Efter det så åkte vi hem till Emelie och åt middag och väntade på att Jimmy skulle sluta jobbet.
Vi åkte till IKEA med honom och hans flickvän Sussie, det blev en ikea kasse full med grejer även denna gång men han behöver antagligen åka dit nästa månad igen och köpa mer saker då han fortfarande saknar en hel del saker hemma hos sig, men nu kan man iaf laga mat lite enklare hos honom;) När vi var klara på IKEA åkte vi till donken för att Sussie och Jimmy inte hade ätit än och inte skulle hinna äta någon middag innan träningen om dom inte åt där.
Träningen gick hur bra som helst denna vecka, var lite lättare när man kan ge mera, som jag inte har kunnat göra dom senaste 2 gångerna, pga att jag varit lite dålig och därför inte kunnat ge 100%.

När jag och Emelie kom hem så la vi oss i sängen och kollade på några Gossip Girl avsnitt, vi har snart sett hela säsong 1(För emelie hade inte sett dom avsnitten innan, så jag har börjat om för hennes skull:)) Och denna gång var det nog jag som somnade först, det händer inte ofta men man kan inte hjälpa att man blir så överdrivet trött:)
Och idag vaknade jag vid 12 men somnade om när jag låg och smsade och vaknade igen strax efter 1 någongång, var skönt att sova ut ordentligt. Vädret är sjukt tråkigt idag så blir nog en mysig filmkväll eller något idag, beroende på vad Emelie känner för att göra:)





Lite svar

Vad har hänt med dig och emelie på sistone, hon har verkat väldigt deppig och hennes rubriker är alltid väldigt rörande och det känns som hon riktar dem mot någon, kan det vara dig? Sen undrar jag också vad du gör nu på dagarna? Och hur mkt du o emelie egentlgien umgås, varje dag eller?
- Det har inte hänt något spciellt, och angående hennes rubriker så vet inte jag heller vem eller vad det är om. Kan vara mig och kan vara någon annan. Kan även vara så att det inte är till någon alls, utan bara något hon känner för att skriva.
Om dagarna så söker jag jobb eller är med Jimmy för det mesta. Och ja jag och Emelie umgås nästan varje dag.

Vad hände egentligen mellan dig och emelie när du slutade blogga?
- Vi hade en ganska dålig period under slutet av tiden jag slutade blogga, men efter att prata om det så löste sig allt med tiden och det blev bra igen:)

Jag undrar också varför du slutade på Brisak? Och hur ser planerna för framtiden ut? Har du tänkt ta upp gymnasiet igen kanske?
- Slutade faktiskt samtidigt som min anställning skulle gått ut, och kom inte riktigt överens med alla uppe på kontoret helt, och det var en av de största anledningarna till att jag inte jobbar kvar där idag. Tänker inte gå in på varför eller sånt då det är något mellan mig och dom, som jag tycker att andra inte har med att göra. Oavsett vad jag tycker och tänker om dom. Planerna inför framtiden är att försöka hitta ett nytt jobb till att börja med, sen även hitta mig en egen lägenhet:) Försökte ta upp gymnasiet igen efter lumpen men fick inte pga dom inte tog in folk över 20 år fick jag som svar, så blir att börja plugga på komvux när och om jag bestämmer mig för att fortsätta plugga senare.

om du fick välja en person du skulle vara i en dag, vilken skulle du välja & varför? :)
- Oj, ja det är inget jag tänkt på. Och ärligt talat så vet jag inte vem jag skulle vilja vara, skulle väl typ vara... Ingvar Kamprad, för att jag tycker att han har gjort ett sjukt bra jobb med Ikea och för att försöka se hur han tänker m.m;)




Lördag

Jag och  Jimmy var vakna ganska länge inatt, vi började med att spela lite FM och sen körde vi lite trackmania. Efter ett tag tröttnade vi och lyssnade på musik och sånt istället, jag kollade på smallville och efter halv avsnittet så skulle vi åka och hämta Jimmy's syster i stan för att köra hem henne så hon kom hem fortare.

När vi kom tillbaka så kollade jag klart på mitt avsnitt av Smallville, och Jimmy kollade på någon film under tiden. Vi funderade på att först åka in till Rix FM men bestämde oss för att vi inte orkade det så vi tog en lugn hemma kväll istället:)  Det var trevligt och när klockan var 3 så höll jimmy på att somna vid sin dator så då tog han med sig datorn in till rummet, starta musik  och lite senare hade han somnat och låg där och snarkade för fullt: xD

Jag låg vaken ett litet tag till, och somnade typ direkt efter att jag la mig ner, vaknade dock någon timme senare när emelie skickade sms, för att hon hade vaknat och svarade på ett sms ifrån mig. Så smsade med henne en liten stund och somnade sedan om.
Jimmy väckte mig sen vid 11 halv 12 tiden och nu  funderar vi på att äta något snart, sen om ett tag ska jag nog börja åka hem mot Emelie  för att vara med henne och Wilma resterande delen av helgen:)

Imorgon är det träning igen, har varit sjuk så dom senaste 2 träningarna har jag varit med men har inte varit i närheten av att kunna ge 100% på träningarna, så ska bli skönt att kunna ge lite mera  nu igen:)

Glöm inte att ställa frågor om du vill veta något:) Ni har tills imorgon kväll eller Måndag morgon på er att ställa era frågor, annars är det försent;)


Jag älskar dig:)<3




:O

Nu får ni alla väl en chock när jag bestämt mig för att uppdatera efter så här lång tid. Kände för att skriva lite blogg igen, tappade lusten och visste inget jag skulle skriva. Och en hel del tidsbrist var det som gjorde att jag sluta uppdatera från början och sen efteråt har jag bara inte orkat skriva mer på  ett tag. Men nu har jag bestämt mig för att göra ett nytt försök igen.

Har slutat jobba på Brisak, så har varit arbetslös i 2 månader nu. Ska kanske ner till Nyköping och provjobba inom en snar framtid.

För ungefär 1 månad sen så gick min gamla dator sönder så jag åkte och köpte en ny någon dag efter att den sluta fungera. Är helt klart nöjd med mitt nya köp, men idag var jag och min kompis Jimmy och köpte en dator till honom. (En exakt likadan som min fast med större hårddisk och med inbyggd webcam. Och även Bluetooth) Han fick sin för 1000 kr mindre med fler och bättre saker helt enkelt, så skulle ha väntat lite längre så hade jag fått lite bättre för mindre pengar. Men jag är nöjd med min ändå, och ska man tänka så, så kan man aldrig köpa något för det kommer alltid något bättre för samma peng eller billigare lite senare.

Vet att jag tappat många läsare, men som jag sagt tidigare så skriver jag för min skull och inte någon annans. Men alla trogna läsare som stannar kvar är jag tacksam för iaf:)

Tänkte att eftersom jag har varit borta så länge så kör jag en frågestund på engång, så är det något du undrar över så är det bara att ställa din fråga så kommer jag att svara på dom på söndag eller senast måndag iaf:)

Men för er som inte förstår så svarar man kanske inte på frågor man inte tycker andra har att göra med eller man tycker är för privat, har sett på andra bloggar att folk gnäller för att man inte svara på alla deras frågor.

Det var allt jag hade att säga denna gång:)


En bild på min nya dator! (En Lenovo 3000 N200)




Copyright © 2014 Fisk33n