Fredag

Idag har jag varit i forum och kollat på kläder, kollade även på lite mobiler då det kommit en del nya nu som verkar ha en hel del bra funktioner och vissa är förbannat snygga;) Den snyggaste är nog SonyEricsson Xperia X1, skulle man ha massa pengar för mycket skulle jag lätt satsa på en sån:) Men sen verkar det som mina nära och kära tycker den är väldigt ful men bryr mig väl inte så mycket om vad dom tycker, man ska trivas med den själv. Men jag är nöjd med min mobil och den funkar hur bra som helst:) Måste dock lämna in den snart så jag får min knapp tillbaka, den försvann i sommras någongång och jag frågade på Media Markt och dom sa att det tar upp till en månad för att sätta dit en knapp:O Och föreslog att jag skulle åka direkt till ett ställe som reparerar och visa mitt garantikvitto så fixar dom det på någon timme. Så får se om jag lyckas hitta dit så jag får tillbaka den, är lite jobbigt när man ska trycka på den knappen nu då man får ta i lite mer:P Det är * som är borta.

Jag kom hem från forum vid 6 tiden idag och började med att göra lite mat till mig eftersom pappa inte var hemma och jag inte fick tag på honom så fick han vara utan. Har börjat få lite ordning i mitt rum igen nu iaf, men tror jag ska fortsätta med det imorgon, för tror det är någon gårdsfest här idag och om det inte blir någon fest så blir det en kväll framför tvn antagligen:) Försöker sitta mindre vid datorn iaf och går bra vissa dagar:)
Håller på att sluta snusa? (Ja nu igen haha) Och det går faktiskt bra, tror misstaget dom senaste gångerna har varit att jag tuggat nikotintuggumin och tagit någon cigg då och då. Vilket gör att jag får nikotin i mig iaf, så tror eller iaf hoppas på att det går bättre denna gång:)

Känner att det börjar bli lite långt inlägg nu så får ta och avsluta detta nu:)

Hoppas ni får en fortsatt trevlig Halloween!:)






Onsdag

Sov ganska länge idag, och har inte gjort något alls idag typ. Kollade på Armageddon igen igår kväll/natt och den är så bra men samtidigt sorglig. Kan se den hur många gånger som helst:D Åkte hem idag och kom hem typ halv 9, var inte så många hemma eller inne på msn när jag kom hem så har suttit och sorterat lite på min externa hårddisk och även tömt den på lite skit så jag har lite mer utrymme nu igen. Men den lär väl vara full om ett tag igen då jag är bra på att ladda ner typ allt jag ser haha:P

Så ikväll blir det ganska lugnt och vad som jag ska hitta på resten av veckan återstår att se:)




Tisdag

Vi försökte kolla på Armageddon igår men båda var hur trötta som helst och vi somnade efter ungefär halva filmen(Hon påstår att hon aldrig har sett den, och jag som tycker den är hur bra som helst har inget emot att se den flera gånger.) Har lite serier att titta på idag också har nämligen missat senaste avsnitten av några serier dom senaste dagarna, så måste ju komma ikapp igen;)
Emelie åkte nyss in till stan på möte och nu är jag själv här och ska väl kolla på tv eller något om ett tag, tänkte även passa på att lägga in lite bilder från min mobil nu då det var ett tag sen ajg la in bilder här på bloggen och nya bilder på bilddagboken också.
Veckorna går väldigt fort nu för tiden, och det känns som att man inte hinner med så mycket. Får se vad som händer idag då inget är planerat ännu, brukar aldrig planera något då jag är bra på att glömma saker. Så bättre att ta det som det kommer helt enkelt:P





Helg

I Lördags åkte jag in till stan och mötte Emelie och Wilma, vi gick runt och kollade på skor m.m till Wilma men det var löningshelg så det var överdrivet mycket folk i stan och det var i princip omöjligt att komma någonstans med en barnvagn. Så efter ett litet tag gav vi upp och åkte hemmåt mot Emelie och lekte med Wilma och hade oss:) Jag har bara varit här och allt vi har gjort står ju på Emelies blogg, jag har ju då också blivit lite sjuk nu. Är väl inte så konstigt då Emelie inte är frisk och Wilma verkade blivit lite sjuk inatt men hon har mått jätte bra idag åtminstonde. Wilma ska åka hem till Granis nu för att Emelie ska på något möte imorgon men efter mötet skulle hon få Wilma igen. Så vad vi ska hitta på ikväll har jag ingen anning om, men det blir väl en myskväll för oss själva och någon film som passar att mysa till:)

Ska ladda upp lite bilder senare jag har tagit dom senaste dagarna.




Film

Kollade nyss på Armageddon filmen som jag inte sett på jag vet inte hur länge nu, men den är faktiskt väldigt bra och dom spelade en låt som jag inte hört på nästan ett helt år nu:O Lyssnade på den väldigt mycket förr, den är tydligen soundtrack till filmen. Hur som helst så är den filmen en av de bästa jag någonsin sett, och samtidigt är den lite sorglig på vissa ställen i filmen. En perfekt film att se med sin älskling eller någon man tycker om väldigt mycket:)





Uppdatering

Har inte haft tillgång till dator på några dagar nu och har därför inte kunnat uppdatera, har inte hänt så mycket utöver det vanliga. Jag har iaf varit en del med Tessan denna veckan, vi har gått runt på stan och i globen och mest pratat och hon passat på att kolla på nya skor. Träffade även Alex i veckan, vilket var kul då jag inte sett honom sen i sommras någongång:) Han var glad som alltid och skojade på om det mesta, var kul att träffa honom igen som sagt:)
Har inte gjort så mycket mer som är värt att nämna här i bloggen iaf. Har varit med Emelie lite vissa dagar också men vi har inte heller gjort något speciellt, kolla på film, tv och gått på stan lite har vi hunnit iaf på den tiden vi varit med varandra denna veckan.

Vill att ni som brytt er och hjälpt dom senaste dagarna ska veta att jag är oerhört tacksam för det, och jag kommer aldrig glömma det. Så är det något ni vill ha hjälp med är det bara att fråga så gör jag så gott jag kan för att hjälpa.


Hittade en video jag gjorde till Emelie för ganska länge sen som jag tänkte att jag kunde lägga upp. :) (Första filmen jag någonsin gjort men ändå;))




Tisdag

Är sjukt trött idag, men får skylla mig själv. Väntade på att nya prison break avsnittet skulle komma ut inatt, när jag väl hade fått hem det så somnade jag dock haha, så jag har inte hunnit se det ännu. Ska nog kolla på det ikväll om jag inte hittar på något annat:) Mitt nya bankkort har inte kommit än och har snart gått 1 vecka, när jag var där sa dom att jag skulle få det innan den veckan var slut. Men sen kan det ju dessutom ha kommit, har märkt att min pappa inte ger mig all min post som kommer alla dagar om jag inte hämtar det själv. Då jag hittat vissa brev till mig i hans rum när jag letat efter andra saker som jag vet ligger där inne. Men men, inte mycket att göra åt. Han lyssnar inte när man säger saker till honom iaf, aldrig gjort och kommer säkerligen aldrig att göra det heller.

Ska nog hoppa in i duschen snart tror jag, känner att det skulle vara skönt med en dusch just nu också. Efter det ska jag åka in och möta Emelie, då hon behövde sina idrottskläder som hon hade glömt här förra veckan. Sen får vi se vad jag hittar på för något efter det helt enkelt.

Har märkt att vissa av er typ klagar på att jag skriver massa om Emelie och att hela bloggen handlar om henne, det är för att det är det enda jag tycker det är värt att skriva om. Då jag tycker att resterande delar av mitt liv är antingen för personligt, tråkigt eller saker jag inte vill skriva om bara. Eftersom detta inte är en anonym blogg och Emelie inte är så anonym heller så har jag valt att skriva väldigt mycket om henne istället för allt annat.




Lördag

Denna dagen har inte varit så lyckad för min del, det enda jag tycker är kul med hela dagen som vi gjort är när vi var hemma hos mig i någon timme. Den tiden med Emelie var underbar och så vill jag att vår tid ska vara tillsammans exakt hela tiden, det var samma sak igår kväll. Så senaste 2 dagarna med Emelie har varit hur bra som helst, men vi har ändå lite mer saker att prata om.
Flera som frågar och påstår att det inte är bra mellan oss på senaste tiden har jag sett, kan säga så mycket som att vi har det inte helt felfritt just nu. Men mer har jag inte att säga om det just nu iaf. Alla har sina bra stunder och mindre bra i ett förhållande. Och vi är i en av de mindre bra stunderna för tillfället tyvärr. Men det finns inget jag inte skulle göra för att fixa allt mellan oss, skulle offra allt för Emelie. Och det har jag talat om för henne, och vi kan fixa detta om nu båda vill det iaf.
Men men vi får se hur allt går, får ge det lite tid helt enkelt. Jag hoppas ändå på att vi löser alla våra problem och att det blir jätte bra mellan oss igen, men båda måste vilja det tillräkligt mkt för att det ska funka.




Fredag

Jag var på arbetsförmedlingen klockan 10:30 för ett möte med min handläggare och mötet gick bra och hon skulle skicka hem handlingarna till mig efter så jag har dom här hemma på måndag. Så jag ser vad dom har skrivit och så jag ser alla saker vi har bestämt och sånt. Efter det gick jag och käkade på donken i Nacka och såg att det är massa folk som jobbar där som jag känner sedan en lång tid tilbaka som jag inte sett eller hört från på ett tag. Och det var även en person som jag tyckte såg bekant ut som verkade känna igen mig också , men jag kom inte på vem det var innan jag kom hem. Kul att se lite folk man känner sedan tidigare som man inte sett på ett tag iaf. Efter att jag varit där åkte jag till Globen och gick runt, åkte sedan och mötte Tessan innan hon skulle åka till Alex så vi gick också runt där tills klockan var 3 för då skulle Emelie sluta skolan. Tessan åkte till Alex på engång och jag och Emelie åkte hem till henne så hon kunde lämna sin väska, men hon var så trött så vi blev kvar där hemma. Vi låg och pratade lite om allt möjligt och efter att vi hade ätit så gick vi ut på en promenad och tillslut så gick vi till Coop Forum för Emelie ville köpa godis till filmen vi skulle se på. Men det blev Citronfromage istället, det är godare än godis enligt mig dock;) Vi kollade på 2 Wallander filmer och Emelie somnade efter att vi hade sett halva av den andra filmen och när filmen var slut så väckte jag henne, men hon sa att hon bara ville mysa lite och somnade medans jag låg och höll om henne:) Jag satte på en till film då jag inte kunde somna än, så jag kollade på Bröderna Salomon(Eller vad den nu heter, den var iaf hur rolig som helst:D). Och efter det så somnade jag på engång:)




Torsdag

Somnade i hyfsad tid igår iaf, jag somnade vid typ 12(kollade på film på datorn innan) och direkt efter filmen så somnade jag. Har sovit konstigt, vaknade först strax efter 8 och fick typ panik av någon anledning(vet inte varför själv, kan vara något jag drömt precis innan eller något) sen somnade jag om och vaknade vid 10 igen och samma sak hände engång till. Sen vaknade jag vid 1 och nu är jag ganska utvilad iaf, var skönt att sova sålänge som det blev då jag sovit dåligt i veckan. Imorgon ska jag på möte på arbetsförmedlingen också med min handledare, senast jag skulle vara på möte med henne var jag sjuk så fick min nya tid imorgon istället. Sen på måndag ska jag på arbetssökarkursen och till soc för att lämna in massa papper och sånt. Har inga planer för den här dagen ännu, men tänkte tvätta då min tvätthög blivit ganska stor och tänkte passa på att städa lite också i mitt rum. Och söka några jobb då jag är trött på att bara gå hemma, tiden går så sakta och man saknar massa saker mer än vad man skulle göra annars. Tror att det är en av anledningarna till min dåliga sömn på sistonde, eller jag hoppas ju på det iaf.

Saknar min familj i nyköping, saknar Emelie och Wilma. Och har faktiskt även börjat sakna en person jag aldrig trodde jag skulle sakna att kunna prata med.(Tror du vet vem du är, men kanske inte tror på detta heller:P)






Onsdag

Pga olika anledningar sov jag inte bra natten till onsdagen eller ja jag sov typ inte alls:P Men somnade till ett tag på morgonen iaf och när jag vaknade så var det dags att röra sig in mot stan för att träffa Tessan, vi gick runt på stan i några timmar och kollade på lite allt möjligt(Hon spanade dock efter kändisar överallt och försökte samtidigt smälta in bland folket:P), vi hade det ganska trevligt faktiskt. Har inte haft så roligt med henne på väldigt länge(inte för att det är roligt att gå i butiker, utan för att vi gjorde något och kunde gå runt och prata om allt möjligt), så det blev en lyckad dag. Innan vi tog pendeln från stockholm så gick vi och leta efter någonstans att fika. Jag som var sugen på skogsbärspaj tänkte bara på donken då istället för alla andra fik vi kollade på innan vi gick dit. Blev en donut också tillslut, men nästa gång får vi väl ta ett riktigt café istället:)

Fick brev från nordea på tisdagen att någon försökt handla på mitt kort så när vi var på stan så gick vi även in på Nordeas kontor så jag kunde beställa nytt kort och få mitt klippt, då jag inte har använt det kortet på typ 2 månader. Så har blivit av med dom pengarna jag hade där(hade inte så mycket där då jag hade flyttat över nästan allt till mitt andra kort) så det gjorde inte så mycket, men det känns lite dumt att ha minus på det kortet nu så ska flytta över lite pengar till det kortet också när jag får pengar igen sen.




Tisdag

Idag har jag varit vaken hela dagen men inte fort ett skit gjort, humöret har väl inte varit det bästa under dagen heller. Go figure:/
Aja men det är ju bra med mig nu, har inte orkat vara med någon idag heller så har varit båda skönt och bra att få vara för mig själv en dag som denna. Så är jag på bättre humör imorgon också vilket är bra, ska träffa Tessan i stan imorgon när hon slutat skolan sen skulle vi ta och hitta på något:) Blir förhoppningsvis roligt, men brukar inte ha så tråkigt när vi träffas:)

Har pratat en hel del med henne på msn idag också, brukar dock inte hända så ofta. Men är skönt att ha någon man vet att man alltid kan prata med om det behövs och om man bara vill prata skit:) Så jag har ju inte så mycket att skriva om min dag idag. La upp en låt i mitt förra inlägg, det är faktiskt en av mina favoritlåtar, men efter att man har lyssnat på den ett par gånger på en dag så börjar man bli lite små trött på den för stunden haha. Men efter någon timme och ibland dag så brukar den gå att lyssna på, den har även bra text så därför skrev jag ut den för dom som inte hänger med och vill veta vad dom säger lite mer exakt:)


Saknar mina syskon och familj i Nyköping, måste åka och träffa dom snart.
(Bild på en av mina systrar)





Depeche Mode - Enjoy The Silence



Words like violence
Break the silence
Come crashing in
Into my little world
Painful to me
Pierce right through me
Can't you understand
Oh my little girl
All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms
Words are very unnecessary
They can only do harm


Vows are spoken
To be broken
Feelings are intense
Words are trivial
Pleasures remain
So does the pain
Words are meaningless
And forgettable
All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms
Words are very unnecessary
They can only do harm


All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms
Words are very unnecessary
They can only do harm
All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms
Words are very unnecessary
They can only do harm





Måndag

Åkte in till slussen och mötte Emelie där idag vid 4 tiden ungefär, hon frågade igår om jag ville gå på bio med henne och se Mirrors, men som vanligt så ångrar hon sig när man väl är påväg. Men idag var det för att filmen började så sent och hon orkade inte vara inne i stan sålänge och vänta, så vi gick och åt mat när vi väl var där. Och sen åkte vi hem till mig, hyrde en film på vägen istället. Vi hyrde Cleaner, en film jag inte hade hört något om men den lät bra på det jag läste på baksidan iaf. Och Emelie tyckte det med så det blev den, vi kollade på den direkt när vi kom hem.(Det tyckte jag verkade bäst iaf för då är det inte lika stor chans att hon somnar:P) Hon somnade till lite i mitten av filmen men jag var snabb på att upptäcka det så väckte henne på engång. Och sen höll hon sig vaken under resten av filmen:) Filmen var faktiskt väldigt bra, men den var inte så jätte svår att lista ut. Vissa saker listade jag dock inte ut rätt, så vart lite förvånad vissa gånger. Men rekommenderar den filmen till de flesta av er:)

Just nu sitter Emelie vid den andra datorn och skriver i sin blogg också och pratar med Granis i telefon för tillfället, vad vi ska hitta på efter får vi se.

Hoppas ni har haft en bra dag.


Hade tråkigt och såg att min syster hade gjort en sån här så tänkte att jag kunde testa också.
Trodde barnet skulle se roligt ut, men blev faktiskt söt:) Tror dock inte att det kommer se ut sådär men ändå haha.
Kul liten sak från MakeMeBabies.com




Helgen

Dåligt uppdaterat nu igen men men har massa annat att tänka på och sånt hela tiden så blir inte mkt tid för att blogga, då det inte heller är min högsta prioritet. Helgen har gått ganska snabbt ändå, i fredags så var jag bara hemma och tråkade. Passade även på att städa hela lägenheten åt pappa och byta klädsel åp soffan då vi har köpt ny för det hade blivit brännhål i ena sittdynans tyg, så nu är soffan blå istället:P Sen satte jag mig på msn och prata med lite folk jag inte pratat med på hur länge som helst från WWT(min gamla hemsida som var en torrenttracker men egentligen var mer känd för sitt forum:P) tiden och lite annat folk också. Och prata om massa roligt och vissa lite mindre roliga saker. Men kvällen blev lång och det fanns tydligen massa att prata om. Så det var ganska kul även fast jag inte gjorde något speciellt alls. Vaknade tidigt igår och väntade sen på att Emelie skulle bli klar och höra av sig så vi kunde träffas(vi skulle in till stan och fika) och vi gick runt ett tag, skulle först in på bellmans men det var lite för trångt så vi skulle inte fått plats med barnvagnen så blev coffe house eller vad det heter som ligger där i sergelgången. Var massa folk där också men vi hittade iaf ett bord som var ledigt. Efter det åkte vi hem till henne och vi gjorde väl inte så mycket, handlade mest om Wilma då hon var så glad och ville leka massor. När hon väl skulle sova ville hon inte det och så kollade vi på klockan och såg att den inte var så mycket som vi trodde så hon fick vara uppe ett tag till då hon var så pigg. Så hon lekte i vardagsrummet med Amanda och dom andra och jag och Emelie passade på att kolla lite på TV (Sing a long var det som gick just då, och det har jag inte sett sedan tiden jag var tillsammans med Tessan) Det var ganska kul ändå, och trevlig underhållning sådär på kvällskvisten(kändes som att det gjorde bra för vår kväll också). När Wilma skulle sova så fick hon välja om hon ville sova med oss eller med sin mormor och då tyckte hon att jag och Emelie skulle gå med henne till Emelies mammas rum(Enligt Wilma så tyckte hon att alla skulle sova där inne haha så sött=)) Men när hon märkte att hon inte fick som hon ville så gick hon med på att gå med in i rummet igen med oss. Tog ett tag innan hon väl somnade då hon var så uppspelt efter att ha sprungit runt och lekt massor. Jag och Emelie gjorde inget mer när Wilma hade somnat för klockan var så mycket då så vi passade på att sova vi med då.

Idag har vi inte gjort så mycket vi tog en promenad till Älvsjö för Emelie skulle träffa Granis där och sedan följa med honom hem för att äta och så där borta. Och jag visste att Tessan brukar åka från Alex vid ungefär samma tid så jag kollade vart hon var just då och hon var i Årstaberg(1 station ifrån) och väntade på sitt pendeltåg och vi bestämmde att vi skulle träffas en stund då det var länge sen vi sågs, vi gick till donken så jag fick i mig någon lunch och satt och pratade ett tag där innan det var dags för henne att börja röra sig för hon skulle hem till sin bror på middag lite senare. Jag åkte med henne till östertälje för att vara lite trevlig och så vi kunde prata lite mera. Nu har jag precis kommit hem och väntar på att klockan ska bli kvarti 8 så jag kan börja gå mot min träning. Var inte så sugen på att träna tidigare idag, men nu så är jag ganska taggad på det. Så nu vill jag bara att klockan ska gå fortare haha! Ikväll efter träningen tänkte jag passa på att kolla runt lite vad det finns för lediga jobb i sthlmsområdet på dom olika sidorna som finns och skicka in ett antal ansökningar, Har inte gjort det ännu denna månad så är dags att börja nu helt enkelt. Ska även på arbetssökarkurs(för att lära sig skriva cvn och våga söka dom där jobben som man ändå inte har allt dom söker m.m) den 20:onde så det kan nog bli kul och så lär man sig en del där också förhoppningsvis;)
Funderar även på att plugga in dom ämnena jag missade i gymnasiet då jag hoppade av, men känner inte riktigt för att plugga just nu, men ska söka nästa år iaf(Det kommer vara ett av mina nyårslöften ändå!)

Hoppas att ni har haft en bra helg!:)




God Morgon

Idag är man uppe tidigare än vanligt, rentav mycket tidigare. Emelie kom hit igår efter skolan(dvs. runt 5 tiden) och hon var hur trött som helst efter skolan så när vi kom hem så la vi oss och vila ett tag så blev hon lite piggare och gladare iaf. Vi hade köpt Tacos och Chockladpudding som vi skulle äta senare på kvällen med en film, men jag kom på att jag inte hade någon ny film. Men hon lyckades hitta någon som vi inte hade sett ännu iaf, det blev The Aviator. Den är väl okej, men inte precis min favorit typ av film. Men det blev tillslut en lyckad kväll och det var mysigt. Finns inte så mycket mer att säga om det dock. Hon somnade som vanligt mitt i filmen, men jag höll på att göra det jag med då den var så sjukt lång:O Vet inte hur lång den är exakt, men den är väl nästan som Titanic skulle jag tippa på(återkommer med mer exakt tid när jag kollat upp det:P)

Har inga planer idag, så någon som har lust att hitta på något idag?:P




Tisdag

Håll i er tredje inlägget idag kommer här:O Hoppas ni inte får någon chock av att jag uppdaterar så mycket nu bara;)

Idag tänkte jag åka in och överraska Emelie genom att möta henne vid hennes skola, men när jag satt och kollade vilken buss jag skulle ta för att vara där ett tag innan 5 så fick jag veta att hon fick sluta 2 timmar för tidigt och då gick dom planerna i lås, men då blev jag ju tvungen att avslöja lite och se till så hon inte åkte hem utan mötte mig i slussen istället så kunde vi gå på stan lite. Och så kunde jag bjuda henne på fika (blev mat istället då hon var hungrig, och sen tog vi en glass innan vi skulle åka hem.)

Vi gick runt på Åhléns och Gallerian lite och passade även på att gå in på apoteket och hämta ut nya piller till Emelie när vi ändå var där.  Jag tyckte att tiden med henne idag var jätte mysig och trevlig:) Det var kul att göra något annat än att bara vara hemma och inte göra något speciellt, vilket oftast slutar med att en av oss eller båda sitter vid varsin dator och inte gör så mycket tillsammans innan vi ska sova. Så var super skönt att bara vara vi och inte tänka på andra eller annat just då:) Hoppas att vi gör sånt lite mera nu igen, som vi gjorde ett tag i sommras:)  Hoppas iaf att hon tyckte det var minst lika kul att göra något sånt som jag och vill göra det oftare:) Kan vara bra för förhållandet att göra lite sånt också ibland och inte göra samma saker varje dag. Och sen att hon är hos sin mamma idag kan också vara bra så man kan sakna varandra lite också(Eller ja jag saknar henne massor när jag inte är med henne men ändå). Och det är också bara bra för förhållandet:) Även "vuxna" förhållanden mår bra av lite tid ifrån varandra ibland, vilket dom flesta får när båda har jobb och inte kan träffas varje dag då pga arbete. Och såna saker. All tid med Emelie är som sagt underbar men jag ska försöka spendera mer tid med mina vänner också, så att hon inte tröttnar på mig eller likande för att vi är med varandra allt för mycket. Men har mycket kurser m.m att gå på nu under den närmsta tiden också.

Nu har jag inte så mycket mer att skriva just nu men vem vet kanske blir ett fjärde inlägg idag också?:O Men det vet man aldrig haha;)


En bild på oss från i sommras när vi var på grönan<3(Inte den bästa bilden men vi orkade inte ställa oss i den långa kön igen haha)

Morgon pigga Wallberg:P
(Ursäkta att det är bilder jag använt nyligen men har inte lagt in bilderna igen på datorn efter att jag ominstallerade den det är därför)




En sak jag skrev inatt bara

Kanske inte det bästa men det är nog det första jag försökt göra ordentligt som är något sånt här liknande iaf.

"Jag blev typ kär i dig redan första gången jag såg dig. Du var den vackraste och mest underbara tjej jag någonsin träffat. Och sedan den dagen har mina känslor bara vuxit för varje dag som gått, varje stund vi haft tillsammans. All tid tillbringad med dig är underbar, jo vi har våra små tjaffs ibland(Vem har inte det?). Men med tanke på vad vi redan har gått igenom så undrar jag, vad finns det som vi inte klarar av sålänge vi har varandra? Jag kommer alltid att stå vid din sida och jag hoppas att du alltid kommer att stå vid min. Du är mitt liv och mitt allt Emelie<3"





Mår inte så bra:/

Har haft saker att göra och glömmer då bort min blogg ganska mycket, massa information att söka efter för att ta reda på vilka saker man har rätt till och inte som arbetslös. T.ex. att lumpen räknas som arbete för att få alfakassa var det inte någon som sa till mig innan man började fråga runt. Så med tankarna på sånt och sömnproblem(vet inte varför men det är så bara just nu tyvärr) så har man börjat bli lätt irriterad på onödiga saker. Som skapat en del tjaffs här hemma och även med andra den senaste veckan(Kanske lite innan också). Men allt kan inte vara en dans på rosor hela tiden, med motgångar kommer oftast framgångar om man ser på det positivt eller något sånt. Så får hoppas på att det ordspråket stämmer på något plan iaf. Även fast Emelie varit hos mig ganska mycket så är vi inte så mycket "med" varandra. Då hon har saker från skolan att göra, hon ska vara aktiv med sin blogg och såna saker. Det tar väldigt mycket av våran tid, sen är det sovdags för det mesta när allt sånt är klart. Och då brukar vi sätta på någon film som vi aldrig ser klart på iaf:P Tiden med henne är så underbart mysig:) Hoppas att hon också tycker det, och att hon inte blir allt för irriterad på mitt humör den senaste veckan.

Sen om det där ordspråket, så har det ju redan varit lite framgångsrikt för min del tidigare. För det var ju inte så lätt i början av mitt och Emelies förhållande med tanke på alla kommentarer från läsare och såna saker, men efter ett tag så gav det med sig och allt blev jätte bra mellan oss ändå. Så jag hoppas på fler liknande framgångar som denna:)

Idag ska Emelie troligtvis åka hem till sin mamma igen, och jag hoppas på att hon kommer tillbaka hit så snart som möjligt igen. Då det är så tråkigt och ensamt att vara utan henne och speciellt att sova utan henne i den stora sängen.:(


Jag började känna något redan första gången jag fick syn på dig, det gjorde
mig varm och glad på ett sätt som jag inte hade känt på ett ganska bra
tag. Efter ett tag fick du mig att känna mig älskad igen, och allting kändes
helt underbart. Tack för att du finns i mitt liv, och jag hoppas att du
alltid kommer att finnas vid min sida!
Idag, Imorgon och Förevigt<3
Jag älskar dig Emelie<3

Puss från din Christoffer
<3





Uppdatering

Har inte uppdaterat på länge då jag har haft problem med min dator, och sen har jag inte haft sån stor blogglust under dom senaste dagarna heller. Emelie var hemma från skolan idag men vi gjorde inte så mycket för det, vi låg i sängen nästan hela morgonen enda tills vi skulle åka i princip. Jag skulle till Arbetsförmedlingen och hon åkte och hämtade Wilma samtidigt. När jag var på bussen påväg hem från Arbetsförmedlingen så ringde Niclas och undrade om jag kunde komma på engång och hjälpa honom att flytta så mycket som möjligt av hans saker till Shurgard(Ett lager, där han hyrt ett rum för att ha sina saker i under tiden han letar ny lägenhet). Så jag gick till honom och så började vi lasta bilen och vid 6 tiden så hade vi fått dit allt vi skulle ha dit. Gick snabbt och smidigt:) Då var det bara sakerna som skulle hem till mig och dit han ska bo kvar:P Så vi åkte och hämta ett släp och sen var det bara att lasta igen! Hon som körde då hade aldrig kört med släp på tidigare och det kändes ju mindre tryggt:P haha men det gick hur bra som helst, utom när hon skulle backa haha:D Hon var i buskar och lite sånt när hon backade:P Men man måste ju lära sig på något sätt;)

Resten av kvällen kommer jag bli tvungen att städa lite i mitt rum då det blev lite stökigt av all ommöblering här inne. Sen får jag väl lägga mig och sova i sängen med en film eller något. Orkar inte göra något alls idag, så blir framför datorn eller tvn;) Saknar Emelie just nu, känns tomt när man är van vid att ha någon att vara med hela tiden. Men man kan ju som sagt inte vara med varandra varje dag året runt. Då blir man för lätt irriterade på varandra, men det funkar bra för oss ändå just nu:) Och allt känns underbart när vi är med varandra, även fast vi kanske inte gör så mycket varje gång:) Det är så mysigt att ha henne vid sin sida när man sover också:)
Tråkigt att man inte får träffa Wilma denna vecka, men det kommer ju flera gånger:) Hon är så rolig varje helg och skojar och har sig jämt:D Men blir så sur om man inte gör som hon vill haha=)


Jag älskar dig Emelie!:)<3




Copyright © 2014 Fisk33n