Vad tycker du?

Detta med hår och frisyrer har väl aldrig varit något intresse för mig, och nu har jag inte alls sånt hår jag vill ha:O Det är både för långt och för kort på samma gång:O Det växer för sakta helt enkelt. Så det jag vill att ni ska tycka till om är att säga vilken av dom bilderna som enligt er är bäst på mig.

Jag med långt hår.


Eller


Jag med kort hår.

Har lite svårt att bestämma mig och i brist på annat att skriva om så kan jag ju ändå passa på att fråga er läsare.

Lägger till att jag själv tycker det långa ser bättre ut när man jämför dom där två bilderna, och att det kanske inte är den bästa bilden på mig med kort hår. Men sen har jag inte många bilder på mig med kort hår heller iofs.




Älskar dig!<3

None

Jag älskar did Emelie!<3




Fredag och Midsommar

Ja så har det blivit midsommar och då hör det till att man ska grilla och ha det trevligt:) Så om ett litet tag ska vi börja gå ner till några av Emelies familjs vänner och fira midsommar med dom, tidigare idag har vi varit inne i stan med Lina och gått runt. Lina skulle kolla på resväska då hon ska köpa en innan dom åker till Turkiet och det är bättre att vara ute i god tid och kolla på såna saker så man inte bara köper första bästa man ser sen precis innan man ska åka, då blir det oftast en väska man inte ens vill ha. Men vissa gånger blir man ju nöjd ändå, men men hon hittade iaf två st hon troligtvis kommer välja mellan sen när det är dags att köpa den.

Wilma har varit jätteglad hela dagen och vill busa hela tiden, hon försöker prata med sitt lilla egna "språk" med i princip alla som sitter nära oss på tunnelbanan och sånt. Är ganska kul att lyssna på henne när hon babblar på och tycker att alla ska förstå vad hon säger:P Och när vi gick runt på stan så såg jag en tjej som jag tyckte var jätte lik Malin(Thereses kompis) och precis när jag skulle säga det såg jag att den tjejen började vinka hejvilt till någon som stod längre fram, så kollade jag ditåt så såg jag Alex först och sen såg jag även Tessan. Så det visade sig att det var Malin och hennes kille som stod där och väntade på Alex och Tessan. Vi stod och pratade en liten stund med dom, sen skulle dom börja röra på sig och vi också, då Wilma var tvungen att hinna sova middag innan vi ska gå ner för att äta och sånt med dom andra.

Just nu ligger Wilma och sover själv i sängen och Emelie har somnat på soffan så jag ska nog ta och väcka dom båda två om ett litet tag så vi kan börja röra på oss så vi inte kommer ner dit försent:)

Glad midsommar på er alla och hoppas att ni får en riktigt bra dag och helg:)








Fråga

Det är en hel del av er som undrar om vi är förlovade eller inte just nu, pga en bild och att Granis redan svarat på den frågan till en person iaf vad jag vet.

Ja vi är förlovade men jag och Emelie valde att inte skriva något här med tanke på hur många av er läsare som började klaga och allt sånt när vi skrev att vi blev tillsammans, och att vi inte tänkte på hur Granis känner när han läser det. Vi tänkte iaf inte säga något i början men tillslut kommer det ju alltid fram ändå.

Tråkigt att sverige förlorade idag men Ryssland var helt klart det bättre laget i dagens match, och det är väl bara att grattulera dom:) Nu ska jag iaf ta och sova lite, Emelie ska upp tidigt imorgon också för hon ska åka till Nynäshamn och gå på utvecklingssamtal eller vad det var på Wilmas dagis och sen ta med sig henne hem till sin mamma efter lunch någongång. Idag har vi haft en slappdag då ingen av oss mår så jätte bra så vi har spelat lite TV-spel och kollat på TV mest idag, skönt att bara ta det lugnt ibland också men blir ju tråkigt i längden.


Bild på våra ringar.




Svar på lite frågor

Passar på att svara på lite frågor nu när jag ändå har lite tid för datorn:)

Vadå bjuder de inte dig på resan??!
- Nej dom betalar en del av resan åt mig iaf, men jag visste att dom inte ska bjuda på hela och det kan jag inte kräva heller då dom redan har så mycket att betala och jag betalar mer än gärna resan så jag får åka med min familj utomlands. Det blir första resan någonsin jag åker iväg med alla dom, så kommer bli kul och så ska ju Emelie med också:D

Är det verkligen bra att beställa en resa när ni har varit tillsammans såhär kort tid?
- Det är nog många som tycker det är dumt att beställa efter så kort tid, men det kommer nog gå väldigt bra ändå. Och sen finns det en hel del ungdomar som tycker att vi har varit tillsammans länge då det är en hel del förhållanden som inte håller särskillt länge, speciellt inte när man är så ung.

Hur kunde du fixa din mobil"bakgrund" så snygg?
Det är ett standard tema som följer med i mobilen som ser ut sådär, temat heter Crystal:)

Hur många år är det mellan dig och Emelie?
- Det är 3 år mellan oss, jag är född 88 och hon 91.





Grattis!

Idag fyller Emelie 17 år:D Så idag har vi varit hemma hos hennes Farmor och fikat och sånt, och nu är vi hemma hos henne och hennes Morbror och mormor är här och ska fira henne också:) Senare ikväll kommer Lina också komma förbi men dagen blir nog ganska så lugn då Emelie inte mår så bra idag och började må dåligt redan igår så vi kollade på fotbollen sen så gick vi in i rummet så hon fick ligga och ta det lugnt och jag hämtade allt hon ville ha och sånt. Inte kul att må dåligt, sen har hon ont i typ hela kroppen också just nu.

Men vi får göra det bästa av situationen och fira henne så gott det går ändå:D

Grattis älskling!<3
 




Jobbet

Jag sitter på kontoret just nu och väntar på att en person jag tänkt prata med ska komma, får se om han kommer i tid bara annars får det vara tills någon annan dag. Idag har jag varit ute i danderyd och lagt sten och gjutit fast dom. Det gick faktiskt väldigt bra om jag får säga det själv, men fick ju göra allt själv då den jag jobba med sov i bilen....

Ska försöka få tag på Emelie nu och se om hon skulle åka och möta mig eller inte och så får vi se vad vi hittar på efter det:) Skriver mera ikväll om jag har tid och kan:)




Dålig Uppdatering

Det har varit väldigt dålig uppdatering från min sida på sistonde men det är pga att jag har varit för trött för att blogga dom dagarna jag har jobbat och sen så har min dator hemma gått sönder. Och när jag är hemma hos Emelie så tänker jag inte på att sitta vid datorn hela tiden då jag hellre är med henne och hittar på något, enda gången jag skulle känna att jag har tid att sitta vid datorn så går det inte för då ska hon natta Wilma så då kan man ju inte sitta vid datorn för då vägrar hon att somna.

Under den senaste tiden har jag och Emelie vart ute och gjort en massa olika roliga saker:) Sen har vi varit och gått runt överallt i stan och sånt och kollat på olika saker och kläder som man kan köpa och sånt, det sluta med att jag köpte ett Playstation2 och en hel del spel då jag inte fick köpa Playstation3 för Emelie för hon tycker att det är för dyrt, och det kanske är sant, hade haft råd med att köpa det men då hade jag inte haft så många spel att spela på det istället. Men köper väl det någon gång i framtiden istället:P

Vi har även varit en hel del med Lina och kört en massa Singstar och så, och igår var vi och badade vid Långholmen:) Det var ganska skönt väder men inte lika varmt som idag eller dagen innan. Vattnet var väl inte så jätte varmt men jag kom i tillslut ändå och det var årets första dopp:P

En del har frågat om jag slutat blogga och det har jag inte gjort, har bara haft väldigt lite tid till det och sånt men ska försöka bättre mig på den fronten:)
Sen har jag fått ett par andra frågor som jag svarar på senare, och vissa som jag inte tänker svara på alls då dom är för personliga som sagt.




Copyright © 2014 Fisk33n