Utmanad

Jag har blivit utmanad av Therese Månsson
Vilken mat äter du ofta?
Pasta med Korv eller Köttbullar. Men även mat med Pommes, t.ex. hamburgare och liknande.

När du är på kalas, är du den personen som sitter eller hjälper du till att duka av?
Jag sitter nog helst. Hjälper till att duka av någongång ibland, t.ex. om någon ber om hjälp eller om jag ser att det bara är typ 1 person som dukar av allt.

Var sitter du helst när du bloggar?
Sitter alltid i mitt rum när jag bloggar, så blir man inte störd av att man ser eller känner att andra kollar på när man skriver.

Köper du ofta triss?
Nej det har jag inte gjort på något år.

Vilket land eller stad har varit din bästa semester?
Finns många att välja på, men min favorit var nog när jag var på Rhodos

Vilken kanal tittar du mest på?
3:an, 5.an och 6:an om jag kollar på tv.

Jag utmanar i min tur Emelie, Sofie och Denise




Fredag

Nu var denna dagen slut och helgen börjat=) Emelie slutade ganska tidigt idag, men jag stannade hemma någon timme längre ändå. Jag hade lite att fixa till hemma innan jag kunde åka, så Emelie hämtade Wilma och åkte sedan hem. Tessan ville möta oss och vara med oss ett tag men det gick inte då jag inte hann bli klar med sakerna hemma i tid, och hon skulle hem till Alex:)
Jag mötte Emelie i slussen vid 6-halv 7, sen åkte vi hem till henne. Och hon ville visa mig det nya Coop Forum som öppnade här igår, och det var hur mycket kö som helst. Så vi valde att inte handla något där just då, och under tiden vi var där så skickade Emelie och Lina sms till varandra och dom bestämmde att vi skulle äta något tillsammans. Då det var länge sen hon träffade Wilma, och länge sen hon träffade mig också för den delen=) Så vi gick till midsommarkransen och så åt vi på Grillen där(kommer inte ihåg vad det heter nu bara för det:P), innan vi käkade sprang jag in lite fort på konsum för att köpa snus, det var typ världens segaste kassör, för det var 2 personer som var före mig i kön och det tog typ 10 min innan det var min tur. Skulle även köpa snus till Emelie´s mammas man, så tog ett tag för kassören att förstå exakt vilka snussorter jag ville ha. Plus att han ville ge mig miniportioner, pekade på en och fråga om det var den och pekade sedan på en annan sort(trodde han) lite längre bort, som även det var mini och samma sort som innan. Men tillslut fick jag allt rätt, och vi kunde äntligen äta:)

Efter att vi hade ätit tog vi en tripp förbi Coop Forum igen för att kolla om köerna var mindre, vilket dom var. Så vi gick in och köpte lite lösviktsgodis och gick sedan hem=)

Så mycket mer har vi inte hunnit göra idag, och nu har Emelie somnat så jag sitter här själv och kan inte sova för tillfället:P





Torsdag

Idag har det inte hänt så mycket, Windows strulade igår och datorn dog. Sen ville inte XP funka alls så jag fick installera om hela XP och idag har jag suttit och installerat alla mina program och sånt igen, och är nu klar och har allt uppdaterat och klart:) Så nu funkar allt som innan fast mycket bättre, datorn funkar alltid så bra i början efter en ominstallation:)

Jag har precis hjälpt Tessan lite med hennes design, hon ville ha ett annat teckensnitt så jag fixade det. Men då vart allt jätte litet så har fått pilla lite på storlekarna också. Hon vill att jag ska göra om hennes header och ändra hennes färger och grejer också. Men det får bli en annan gång då jag inte har PS installerat ännu och måste hitta massa roliga saker till PS så det inte ser så jätte tråkigt ut;)

Emelie´s mamma fyller år idag:D Grattis:D:D Så Emelie ska åka hem dit idag, sen åker jag dit imorgon eller något. Vi skulle prata mera om det senare:)

Hur ser eran helg ut då?


Denna bild blev omgjord av en bloggläsare:) Tack Emme för denna:D




Dåligt uppdaterat

Har inte uppdaterat så bra nu igen, men det är för att jag har haft massa annat för mig. Har kollat runt lite här och var om dom har några lediga jobb och så vidare. Har inte fått något av dom än, men det är bara att vänta och se som sagt. Någon som har tips på några platser som dom vet söker folk?

Idag vet jag inte vad jag ska hitta på(Ovanligt va?:P), ska iaf ta och äta lite lunch snart. Sen så ska jag nog fortsätta leta jobb, ska kolla via Arbetsförmedlingens hemsida och se om det finns några intressanta jobb där:)

Jag vet inte riktigt vad jag mer ska skriva just nu, det händer inte så mycket nu om dagarna så har inget kul att skriva heller.

Emelie var ju och fotograferades på zing igen, men denna gången själv:) Så tänkte att jag lägger ut lite av dom bilderna här jag också:)










Visst är hon underbart vacker och söt?:D

Om det är någon som undrar vart hon har sin förlovningsring, så har hon den i halsbandet.;)





Svaren

Visst är ni förlovade igen?
- Ja det är vi:)

Hej! Jag brukade läsa Emelies blogg förut, men så tog jag en paus ett tag och då missade jag all dramatik :P Hoppas inte att du tycker att det är jobbigt att jag frågar, men jag undrar bara hur du och Emelie träffades?
- Vi började prata på msn efter att jag skrev en kommentar i hennes blogg, och den hade jag nog inte känt till om det inte var för Tessan (mitt ex för dom av er som inte vet det ännu). Och det var så det hela började från första början.

Ångrade du att du hoppade av lumpen så pass sent som du gjorde?
- Det var inte mitt val helt att hoppa av lumpen, visst hade det kanske varit kul att vara kvar dom sista två månaderna. Men nu gick det som det gick, och att jag fick frisedel beror en hel del på trafikolyckan jag var med i natten till nyårsafton. Läs mer här!

bor du ensam eller med föräldrar?
- Än sålänge bor jag hemma hos min pappa, måste få ett fast jobb innan jag tittar mer seriöst på eget boende.

Jag vet inte om du vill svara på den här frågan men iaf.. de tog ju slut en vecka, hur kom de sig?
- Det är inget jag tänker svara på just nu iaf, kommer en förklaring någon annan gång om vi känner för att skriva ut det till alla. Det är i princip bara våra närmaste vänner som känner till hela den historian.

Hehe, är de hemligt vart du ska nånstans på gran canaria? :)
- Nej det är inte hemligt, skulle vara det först för att mamma inte skulle veta vart vi skulle. Men någon av alla som ska åka med (kommer inte ihåg vem nu, men tror det var min moster) råkade försäga sig i telefonen. Men jag kommer inte ihåg exakt vart vi skulle nu, har inte biljetten heller då mammas sambo har hand om allt sånt;)

Hej, har läst bloggen en ganska lång tid och är lite nyfiken bara på en del saker.
1. När har ni tänkt att gifta er du och emelie om det finns i tankarna?
2. Hur gammal var du när du blev tillsammans med tessan?
3. Hur många gånger har du varit förlovad?
4. Är din farbrors fru från portugal eller bor bara din farbror+familj där, hur länge och vf ?

- 1. Exakt när vet vi ju inte, men någongång blir det förhoppningsvis. Men det viktigaste just nu är att hon får gå ut skolan och såna saker, så jag tror inte det blir innan dess iaf. (Så vi bryter lite på den där 1 års traditionen)
2. Jag var 17 år när jag och Tessan blev tillsammans.
3. 2 gånger.
4. Ja hon är från Portugal. Oj, ja dom flyttade till Portugal för massa år sen kommer inte ihåg exakt hur länge sen det var. Kanske 10 år sen? Varför dom gjorde det vet jag inte, dom bodde ju här i Sverige tillsammans innan dock.

Hejsan! Varför kan man inte gå in på Amandas blogg längre? Sover Emelie ofta hos dej?
- För att hon har valt att sätta lösenord på den just nu, det beror en hel del på att hon inte orkar skriva blogg just nu men vill ändå inte ta bort den. Ja det händer en del att hon sover hos mig:)

Hur skulle du reagera om emelie berättade att hon var gravid igen? Skulle ni behålla även om det blev tvillingar?
- Som jag svarat tidigare, så vet jag inte hur jag skulle reagera. Svårt att veta sånt i förväg, men skulle givetvis stötta henne oavsett vad vi skulle göra. Men vi har inga planer på det ännu så.
Ja det är klart vi skulle välja att behålla även om det blev tvillingar. Oavsett hur många det är ska man ju inte ändra sitt beslut tycker jag iaf.

Vad lever du på för pengar, eftersom du inte har A-kassa om jag fattat det rätt, och inte jobbar? Och varför söker du inte fler jobb? Att gå på en intervju och vänta på resultatet i tre veckor utan att söka fler jobb är ju inte så aktivt direkt.. Menar inte att kritisera, men jag fattar inte hur du har råd att varken jobba eller plugga!
- Jag söker flera jobb, men skriver inte ut alla här på bloggen. Och nej jag får inte A-kassa, och för att få pengar innan man jobbat i 6månader tidigare så måste man skicka in en massa papper till soc, och det är ett helt företag att fixa allt det. Men håller på att fixa fram alla papper så man får lite pengar att leva för medans man söker jobb. (Tidigare fanns det Cas(eller vad det hette) men det finns inte längre och dom har gjort det mycket krångligare enligt mig. Men finns nog anledning till det med)

1. hoppade du av lumpen? isf varför? enligt granis när emelie och granis var ihop så var det skitsvårt och komplicerat för att få komma ur lumpen fast att dem hade barn tillsammans och som var under ett år :P
2. har du och emelie planer på att flytta ihop? när skall ni gifta er? eftersom ni är förlovade tänkte jag på,de gör man ju för att gifta sig strax därefter :)
3. byter du blöja och matar wilma och har wilma själv när du umgås med emelie och wilma eller är det emelie som gör allt sånt? de var nog alla frågor ja kan komma på :P

- 1. Ja jag fick frisedel, läs mer om det i den tidigare frågan. Det är svårt att få frisedel nu för tiden ja, men om det är av rätt anledningar och sånt enligt dom så är det inte så svårt.
2. Ja vi har väl pratat om det, men vi måste först få en stabil inkomst. Och gifta oss kommer vi inte göra innan hon gått ut skolan antagligen. (som jag sa tidigare.)
3. Nej jag byter inte blöja på Wilma, det sköter Emelie. Wilma äter själv och blir sur när någon försöker hjälpa henne, så det gör jag inte heller:P

Undrar som personen i tidigare inlägget: Om du byter blöja,sätter på kläder och sånt på Wilma när du umgås med dom på helgen? Ja som en pappa skulle gjort.
- Jag kan hjälpa Emelie att klä på Wilma någongång ibland, då Emelie måste sminka sig eller liknande samtidigt. Och hjälper Wilma att ta på ytterkläder om hon själv kommer och ber om hjälp som hon gör ibland:) Men ser inte det som någon papparoll eller liknande, den rollen får Granis stå för och det verkar han göra bra. Utifrån vad jag ser och har hört:)

får emelie vara själv med wilma nåt? för de verkar som att du är med hela tiden.
- Ja det får hon vara, bara för man är i samma hus så betyder det inte att man alltid är med. Men om Wilma vill leka eller liknande så vill hon oftast ha med så många som möjligt och går och hämtar typ alla:P haha.

1. hur länge var du ihop med tessan?
2. är ni vänner nu?
3. vrf tog de slut?
4. läser du några ndra bloggar stora bloggare?
- 1. Vi var tillsammans i 2 år och 3 månader.
2. Ja vi är vänner:)
3. Det kändes inte rätt längre, och sen ett par saker som hände. (I slutet av förhållandet var vi mer som vänner ändå, det har vi båda kommit fram till efteråt)
4. Ja det händer att jag läser andra bloggar ibland, stora som små:)

1. Vad för typ av musik gillar du?
2. Läser du Emilias blogg ? Ha en fortsatt trevlig helg :)

- 1. Jag gillar den mesta musiken, ingen speciell genre som jag lyssnar mer på än dom andra.
2. Nej det gör jag inte, vet inte riktigt vem du syftar på heller.

1. hjälper du att byta blöja på wilma och klä på henne och sånt?
2. är du och emelie förlovade?
3. varför tog det slut en vecka förut mellan er?
4. hur länge var du och tessan tillsammans, och hur länge var ni förlovade? ha det fint!

- 1. Hjälper som sagt bara till att klä på henne ibland, inget annat.
2. Ja det är vi:)
3. En sak mellan oss två, som vi inte vet om vi kommer skriva ut på bloggarna än.
4. Vi var tillsammans i 2 år och 3 månader och vi var förlovade i 2 år.

Vad är det bästa med Emelie?
- Vet faktiskt inte vad som är bäst med henne, nästan allt är jätte bra. Men det bästa är väl att hon är så himla mysig på morgonen:D

Vad tror du att du gör om 5 år?
- Förhoppningsvis så har jag ett bra jobb som jag trivs med, har skaffat en liten familj och bor i en egen lägenhet/hus.

Varför kallas du fisken?
Haha, undrar hur många gånger jag har fått denna fråga nu:D
Jag började kallas för Fisken i innebandylaget då jag var den som "fiskade" och alla kom inte ihåg vad jag hette så dom började kalla mig för "Fisken". Och sen när ett par stycken från mitt innebandylag och jag hamnade i samma gymnasium så blev det mitt smeknamn där också. Sen har väl dom flesta börjat kalla mig för Fisken eller Wallberg efter det.

Hur ser ditt liv ut om 5 år?
- Läs 2 frågor ovanför;)

Hur kommer det sig att du inte umgås så ofta med dina vänner, utan mest med Emelie? Saknar du inte dem? :/ :(
- Dom flesta av mina vänner är så kallade "datornördar" och sitter nästan alltid vid datorn. Så dom pratar jag med där och sånt. Och dom jag brukade umgås med, har jag antingen tappat kontakten med eller så har dom flyttat. Men det är vissa jag fortfarande träffar någongång ibland, men har inte samma intresse som dom flesta. Och så har jag fortfarande en del vänner som är i lumpen och såna saker.

Det var alla frågor jag hade fått denna gång, första gången på länge det blev såhär många frågor:O Det är kul att det är lite folk som läser och vill veta lite ändå:)




Frågestund

Tänkte att jag kan ha en frågestund här nu igen, då vissa verkar veta lite saker. Så om det är något du vill veta så är det bara att fråga!:)





Fredag

Är nu vaken och sitter här och gör inte så speciellt mycket, ska kanske försöka ta mig något att äta snart. Jag och Emelie tänkte som sagt gå på bio igår men när vi kom till biografen så hade filmen som hon ville se redan börjat och dom andra filmerna som inte hade börjat ännu ville hon inte se. Så vi gick runt lite på stan själva och hade det trevligt:) Var ett tag sen hon och jag bara gick ut för att gå ensama och bara prata och sånt, det är faktiskt väldigt mysigt:)

Emelie åkte till skolan för ett litet tag sen, och efter skolan så ska hon åka och hämta Wilma innan hon kommer hem hit igen. Vad vi ska hitta på idag har vi inte planerat ännu iaf, men det blir nog bra ändå tillslut:) Imorgon så ska vi till hennes Farmor och på söndag ska hon fotograferas, sen ska vi kanske gå på bio på Söndag istället, beror på hur länge hon är hos fotografen och lite såna saker. Om det inte blir bio så ska jag på Innebandyn, annars hoppar jag över det denna vecka. Då det var ett bra tag sen vi var på bio senast.

Någon som kan tipsa om någon bra film som går på bio?


Morgonpigg man är och ser ut då!:P




Dålig uppdatering

Jo det har varit lite dålig uppdatering på sistonde, och det är för att jag inte haft något att skriva om. Och så har jag inte haft någon större lust att skriva blogg heller dom senaste dagarna. Men nu sitter jag här igen iaf, beror ganska mycket på att min farbror varit här också och han har haft mitt rum så jag har inte haft lika mycket datortillgång, då min bärbara var upptagen nästan hela tiden eller så kollade vi på film på den. Och pappas dator sitter jag aldrig vid, för då klagas det oftast efteråt. Men min farbror åkte mot arlanda nyss och ska åka hem till Portugal igen, det var kul att träffa honom igen. Det var något år sen jag träffade honom nu, synd bara att inte hans fru och deras barn kunde följa med. Men det kommer flera tillfällen så:)

Idag så ska jag åka och möta Emelie lite senare när hon slutat och sånt, vi ska åka hem till hennes mamma. Ska fira Amanda lite som fyller 10 år idag.=) Så grattis Amanda:D Och passar även på att säga grattis till Caroline som även hon fyller år idag:D

Ska försöka bättra mig med dessa uppdateringar ändå:D Men på helgerna sitter jag oftast inte inne här så mycket, men någon rad eller liknande kan jag ju försöka skriva ändå=)

  




My Daughter's Secret

"Min dotters hemlighet" som jag sa att vi såg i helgen heter tydligen "My Daughter's Secret" då dom inte valt att översätta namnet på den alls. Men kopierar in en liten text om vad den handlar om och så.

My Daughter's Secret
Action/Thriller från 2007

När 17-åriga Justine Dysert en kväll kliver in i en bil med sin 20-åriga värstingpojkvän Brent och hans bror Reggie har hon ingen aning om att hennes liv kommer att förändras för all framtid. Killarna ställer bilen på bakgatan bakom juvelerarbutiken där Justines mamma jobbar, drar på sig skidmasker och går in i butiken för att råna den. De lämnar Justine i bilen som utkik, chockad och förvirrad beslutar Justine att sitta kvar i bilen i stället för att hoppa ut och sticka - ett beslut som hon snart får ångra.





Helgen

I helgen har jag varit hemma hos Emelie och vi har haft lite saker att göra denna helg iaf:) I fredags så mötte jag Emelie i älvsjö när hon och Wilma kom från Nynäshamn vid 5 tiden och vi åkte direkt hem till Emelie, Wilma såg lite hängig ut dock och hade börjat få lite utslag under ögat. Hon var jätte trött men somnade inte så fort, men när hon väl hade somnat så gick vi ut och titta på tv och åt chips och ostbågar med Emelies mamma och Amanda. Efter filmen vi kollade på så bestämmde vi oss för att gå in i rummet och kolla på film, men vi hann bara starta filmen innan Emelie somnade som vanligt haha. Så jag stängde av min dator och försökte sova jag också.

Vi sov inte så jätte bra då utslagen och/eller myggbeten kliade och hade sig jätte mycket på Wilma, så hon vaknade lite då och då. Men det var ändå ganska bra fart på Wilma på morgonen, och tur att hon var hyfsat pigg då vi skulle åka iväg till några av deras släktingar och fira en som skulle fylla år idag. Det var två andra barn där, men Wilma som är lite blyg i början ibland tog det lite försiktigt och var jätte lugn och snäll. Men lekte lite iaf och tyckte det var kul:) Vi kunde inte stanna sålänge för Amandas kompis skulle också firas och dom skulle vara där vid 5.
Dom tog med sig Wilma dit då det var massa andra barn som hon kunde busa och ha kul med, och jag och Emelie stannade kvar där hemma(dom var på våningen under) och jag fixade en dator åt dom som inte funkade riktigt innan. Efter det så skulle Wilma sova så medans Emelie nattade Wilma satt jag vid min dator och spelade lite och sen satt jag på msn och facebook ett tag också. Sen när Emelie kom så var kollade vi på filmen vi tänkt se dagen innan(Min dotters hemlighet) och den var faktiskt helt okej, lite annorlunda från dom filmerna vi brukar se men bra ändå:)
Efter det gick vi in i rummet och började kolla på Iron Man, men Emelie som var jätte trött somnade nästan på engång. Jag kände att jag inte kunde sova just då så jag kollade klart på filmen innan jag bestämde mig för att sova också.

Igår så gjorde vi inte så mycket, busade lite med Wilma på morgonen och sen rörde vi oss mot västerhaninge där hon skulle fortsätta åka mot Nynäshamn och jag skulle åka hem igen för att fixa och ha mig innan jag skulle på träning.
Träningen gick hur bra som helst när jag väl kom in i det, för jag kom lite sent så hann inte värma upp ordentligt och så innan. Men det gick bra tillslut ändå, det är hur kul som helst att köra med dom:) Efter träningen skulle jag ta mig till Orminge Centrum för att möta Emelie där, och påvägen så träffade jag min gamla kompis Fredrik. Som jag ser mer och mer av nu för tiden, han lyckas alltid vara påväg hem när jag är påväg bort eller tvärtom. Haha, men pratade lite fort med honom innan jag gick vidare. När jag mötte Emelie så ville hon att vi skulle gå in på Coop Extra och köpa en Cola och lite godis till kvällen, så vi gick in och köpte det och jag passade även på att köpa en dosa snus.
När vi kom hem så skulle jag duscha men det slutade med att vi badade, och efter det så skulle vi sova. Jag startade en film för att jag inte var så trött, och det blev Hero Wanted. Den var faktiskt hur bra som helst, rekommenderar den till er som inte sett den. Jag hade inte så stora förväntningar på den då jag inte hade hört något om den innan eller så. Men den var riktigt spännande och bra! Sen somnade jag nästan på engång.

Vi vaknade vid typ halv 11 - 11 tiden idag och Emelie hade lite bråttom men ville skriva ett blogginlägg innan hon gjorde sig i ordning, så jag var tvungen att hjälpa henne att starta skärmen på min laptop då hon inte vet hur man gör;)
Nu är hon i skolan och jag ligger här i sängen och slöar ännu, jag har precis ändrat lite på min design. Det är i kommentarerna så dom har en "bubbla" runt sig, vill tacka designadinblogg för tipset hur man gör det. Det finns många bra tips hur man gör om sin design på olika sätt på hans blogg, besök den gärna och kolla runt lite.

Planerna för dagen är inga just nu, får se vad jag hittar på här hemma innan Emelie kommer hem från skolan.




Fredag

Så var det fredag igen:) Ska åka hem till Emelie om ett tag, får se om vi ska mötas någonstans. Och så får jag träffa lilla Wilma också:) Hon är så rolig när hon springer runt och busar:D Vet inte vad vi ska göra i helgen, vi har inga planer så får se vad det blir av det hela:) Sen har jag ju inget snus kvar heller:O Så blir nikotintuggumin när jag har som mest abstinens:P

Vad har ni för planer för helgen då?




9-11










God morgon

Har precis vaknat, och fryser som jag vet inte vad. Förstår inte att det kan vara så förbannat kallt inomhus? Ligger med kläder på och en filt över mig just nu, så blir varm snart förhoppningsvis. Jag är även lite risig i halsen, men det är förhoppningsvis inget speciellt. Förkylningen har släppt nu iaf, eller är iaf inte täppt eller något sånt längre:) Vad jag ska göra idag vet jag inte, ska gå till banken och fixa lite papper innan dom stänger iaf. Men mera vet jag inte ännu.






Onsdag

Idag har det varit en lugn dag, jag har bara varit hemma för att jag är fortfarande lite hängig. Plus att det har blivit så förbannat kallt ute. Plus att jag fick reda på att min farbror skulle komma hit idag igen, så det var bara att ta sig till att städa och fixa i ordning mitt rum igen som han kommer för att ta över igen:P haha. Var ganska mycket att fixa då jag inte hållt ordning på sakerna dom senaste dagarna, och har hjälpt pappa att måla i köket istället.
Fick svar från PCcity idag, inte det svaret jag ville ha. Men det är bara att söka vidare, tillslut får man ju ett jobb någonstans:) Skulle även ta kontakt med en av pappas gamla kompisar som jobbar inom resturangbranchen för att se om jag kunde få jobb hos honom, så man får in foten lite bättre på arbetsmarknaden. Men det är ju inte heller 100% att man får det, så därför måste man vara aktivt sökande när det gäller alla andra jobb också:)

När jag var klar med allt sånt där så satte jag mig på msn, och prata med en kille jag inte pratat med på typ 1 år. Han ville att jag skulle spela lite diablo 2, som jag installerade igår kväll för att jag tänkte att det kunde vara kul att testa spela det igen. Då det var så länge sen jag körde det och allt sånt:P Så det kändes konstigt att han frågade det just idag haha, men jag spelade lite med honom och det var ganska kul. Men nu är jag tillbaka i verkligheten och ska nog försöka sova lite om ett tag, så jag inte sover bort hela dagen imorgon:)

Vad har ni haft för er idag då?




My all<3






Tisdag

Idag har jag känt mig seg hela dagen, åkte hem till Emelie idag och hämtade lite kläder och sånt. Sen kom vi hem och kollade på film, men båda somnade. Emelie för hon alltid somnar när vi kollar på film, och jag för att jag är seg idag. Känner mig fortfarande jätte seg:/ Vill egentligen fortfarande sova, men då kommer jag inte kunna sova något inatt. Känner mig typ lite hängig också, kanske även jag är påväg att bli sjuk? Skulle inte vara så kul, men det är ju itne så mycket att göra åt isf. Vet inte vad jag ska skriva idag, orkar inte skriva så mycket heller just nu.

Hoppas att allt är bra med er ändå:)




Måndagkväll

Jag behövde inte köpa så mycket till bakandet, bara en mjölk då jag tänker göra något enkelt men ändå gott:) Så lutar mot någon form av muffins eller sockerkaka. Kanske både och?
Vi har ätit våfflor så den mjölken jag köpta gick åt så ska snart gå ner och köpa en ny så jag har till bakandet också. Sen blir det någon film, Emelie vill helst se någon gamal och mysig film. Men jag vet inte om jag har några såna så får se vad det blir för någon helt enkelt. Sen ska väl vi försöka planera något vi kan göra imorgon när hon kommer hem från skolan och sånt, så det inte bara blir film varenda dag, det är mysigt iofs så jag klagar inte på det;) Men kan vara kul att göra något annat för omväxlingensskull.

Och PCcity borde höra av sig snart, har dom inte hört av sig tills på torsdag så ska jag ta kontakt med dom. För säger dom en tid så får dom väl hålla den också.

Funderar på att göra om designen på bloggen igen, vill ha lite nya färger och sånt, men vet inte hur jag ska göra eller vilka färger jag vill ha. Får se hur det blir med det helt enkelt:D Sen vill Tessan att jag ska ändra lite småsaker på hennes blogg också, så får ta mig tid att fixa det någon dag nu i veckan också, så hon inte tjatar på mig så mycket om det sen. Haha:D




Måndag

Nu är det exakt 3 månader kvar tills jag åker till Gran Canaria med min familj för att fira min mamma som fyller 40:) Längtar till det:D Och Emelie kan inte följa med dit, pga att hon inte får åka utomlands för sin skola, pga risken för att bli sjuk m.m Så blir bara jag och min familj(Familjen på mammas sida) men det kommer nog bli kul ändå ska ni se:D:D Ser iaf fram emot att få åka utomlands med dom för första gången:D

Idag hade jag tänkt att baka lite, men jag vet inte vad jag ska baka för kul. Några förslag från er läsare kanske? Ska ta och hoppa in i duschen snart iaf, sen ska jag åka och möta Emelie när hon slutat skolan. Och påvägen hem ska jag köpa dom sista sakerna jag behöver för att baka, så måste väl bestämma vad jag ska baka innan. Skulle vara en fördel iaf:)

Vad ska ni hitta på idag då?:D




Bilderna från Zinq.se







Jag tycker att den sista bilden blev bäst på oss, kan vara för jag tycker den är finast:)
Vi har inte fått alla bilder än, får se om det blir fler bilder med oss båda på som vi får. Men det var ju meningen att det bara skulle vara på Wilma och Emelie från början som sagt.




Zöndag

Vi har precis kommit hem till Emelie igen efter att ha varit på Zinq, för att Emelie och Wilma skulle fotas. Och efter ett tag var det tydligen meningen att jag skulle vara med på kort också!:O Vilket jag inte hade fått reda på innan, men det var ganska kul ändå. Dock en anning ovant, speciellt då jag inte är någon linslus och egentligen försöker vara med på så lite kort som möjligt haha;) Men får ju se sen om dom blev så bra som dom fick det att låta;) Nu är klockan snart 3 och jag ska väl se om Emelie vill att jag ska ta med mig några av hennes kläder hem till mig, isf kan hon packa ner lite i min väska så slipper hon bära allt själv till skolan och så imorgon. Ska åka hem om någon timme och förbereda mig inför innebandyn:) Förhoppningsvis går det lite bättre idag, då jag tycker jag har fått lite bättre kondition nu, men det är inget man märker helt innan man väl är där och springer runt som en tok:P

Hoppas ni haft en bra helg!:)




Lördag+Söndag

Igår åkte vi hem till Emelie, och Emelie hade varit hemma och lämnat sin väska med sina skolsaker hemma. Och där i låg såklart hennes nycklar hem, och när vi kom så var ingen hemma och det regnade ute. Men vi gick ut och gick lite och Wilma tyckte att det var hur kul som helst att hoppa och stampa i alla vattenpölar hon såg. Sen när jag gjorde som hon gjorde så tyckte hon att det var jätte kul, och började skratta. Hon har ett sånt härligt skratt:)
Hon var ganska trött hela dagen, så hon somnade vid 8 tiden redan. Så jag och Emelie la oss och kollade på någon film hon ville se, The Cinderella Story eller vad den heter. Efter det så var det dags att sova:)

Idag ska Emelie och Wilma fotograferas av Zinq, så vi ska böra åka dit typ nu. Sen får vi se vad vi mer gör idag, men ikväll så ska jag iaf på Innebandy. Och Emelie ska sova hemma inatt så hon slipper gå upp så jätte tidigt, då hon ska till tandläkaren imorgon.

Har börjat bli dåligt med bilder på sistonde, men har inga nya bilder just nu att lägga in.




Fredag

Idag har jag varit på arbetsförmedlingen på ett personligt möte med handlägaren. Det gick bra, och jag verifierade mina betyg m.m från Walthers. Och så fick man prata om vad man ville göra m.m. Så nu har jag det avklarat och nu måste jag börja söka jobb ordentligt så jag kan börja jobba någongång. Förhoppningsvis så får man väl jobb ganska snart iaf, och jag har inte hört något från PCcity heller, nästa vecka är vecka 3 och då ska dom höra av sig senast sa dom. Om dom inte gör det tänker jag själv ta kontakt med dom någon dag i veckan.  Resten av dagen har varit ganska lugn, jag har varit hemma och städat och haft mig. Emelie var här ett tag efter skolan och skulle träffa Lina och några andra idag. Och skulle komma tillbaka hit senare, så får se när hon dyker upp helt enkelt:P
Vi lär väl sova på engång när hon väl kommer, då hon ska upp tidigt imorgon. För Granis och hans familj skulle komma och lämna Wilma ganska tidigt sa dom.

Vad jag ska hitta på i helgen vet jag inte heller, är inte lätt att hitta på så mycket när man inte har så mycket pengar. Så blir det när man är arbetslös, tur jag har råd med mitt snus iaf. Annars hade jag blivit tokig, och på sjukt dåligt humör haha:P

Hoppas det är bra med er alla:)




Torsdag

Igår kollade vi bara på film, Emelie var hur trött som helst och somnade när vi kollade på filmen. Men när hon vaknade så kollade hon klart på den iaf, sen badade vi lite som vanligt:) Och sen var det dags att sova, dagarna går sjukt fort nu:O Man hänger inte med alls i farten.
Idag så sov jag ganska länge, då jag hade svårt att somna inatt. Låg vaken tills klockan var typ 3-4 något och kunde inte somna:S Vaknade iaf vid 12 tiden någongång av att telefonen vibrerade, han dock inte svara men såg att det var Tessan som hade ringt. Hon ringde lite senare igen iaf så fick hon det sagt som hon ville ha sagt:P Det pratades om party imorgon men vet inte om jag orkar eller något heller så får se hur det blir med det.

Mitt öra är bättre idag och hålet ser faktiskt ganska fint ut, trots "olyckan":) Så kan nog sätta in ett nytt örhänge om någon dag då sårskorpan är borta helt:) Nu vet jag inte vad jag och Emelie ska hitta på just nu, men jag är trött. Och vill kolla på Dont mess with the Zohan, men vet itne om Emelie vill se den nu. Så får se hur det blir, måste även städa undan en del i mitt rum då det ser ut som ett bombnedslag här just nu:O

Imorgon ska jag till arbetsförmedlingen på ett personligt möte, och då ska man ha skrivit ett personligt brev och testat gjort ett CV som man kan få hjälp med att göra bättre när man väl är där.:)

Vad har ni gjort idag då?




Onsdag

Igår var jag på informationsmöte på Arbetsförmedlingen för unga:) Det var ganska mycket information, men det mesta av det vi fick reda på visste jag redan. Men samtidigt fick man lära sig lite mer om det man kunde och lite nya saker också.

Emelie kom hem till mig vid 4-5 tiden någongång igår, och vi gjorde inte så mycket igår heller iofs. Vi bakade, gjorde pannkakor(Dom flesta blev lite misslyckade, men några blev bra:D Dock för tjocka haha:P), badade. Sen kollade vi på film men båda höll på att somna så vi stängde av. Det var Shrek3 som vi försökte att titta på:D Så vi somnade båda någongång mellan 11 och 12.

Idag vaknade jag vid 11 och hade ont som fan i mitt öra. Och kollade av en reflex där jag hade legat med huvudet, och där ligger "blingblingen" den hade lossnat från örhänget!:O Och kvar hade jag bara pinnen såg det ut som. Så jag försökte dra ut den, men det gjorde för ont så jag hämtade en isbit för att "bedöva" lite. Försökte lite till men gled bara, så gick in i badrummet och tog en pinsett och började dra. Fick bara "pluppen" som ska hålla kvar det första gången. Så drog ännu hårdare efter, trodde att det hade börjat blöda och sen stelnat för att den satt så hårt. Men när jag fick ut hela sen så såg jag varför det gjorde så ont. En del av framsidan var kvar! Så mitt hål blev typ 4-5 gånger så stort!! Det gjorde förbannat ont!:O Så nu sitter jag här med plåster runt halva huvudet känns det som, för det kom hur mycket blod som helst. Men det gör iaf inte ont längre nu, som tur är:) Men jag lär ju få gå till en peircing butik om jag vill ha något i örat nu då hålet är för stort för allt annat haha:P eller så får man hoppas på att det drar ihop sig ganska bra:P Men men får se hur det blir med den saken, ont gjorde det iaf. Kan ju säga att göra hål själv gör inte ont, om man värmer på nålen ordentligt. Men att dra ut det sådär som jag gjorde är inte att rekommendera, så nu har jag lärt mig att om det händer igen så ska jag peta det frammåt även fast det gör ont, för det gör inte ens hälften så ont som att göra hålet bredare på det där sättet!

Vad som händer idag får ni väl veta senare, då jag inte har en anning just nu.
Vad är dina planer för dagen?






Måndag

Lite dålig uppdatering i helgen, men har varit hos Emelie och jag vill inte sitta vid datorn för mycket då som sagt. Men vi har tagit det lugnt i helgen:) Jag kom ganska sent på fredagen hem till henne, då jag trodde min farbror skulle komma hem hit igen i helgen så jag städa och fixade i mitt rum innan jag kunde åka. Emelie var hur trött som helst efter veckan och hon somnade innan klockan ens var 11. Och jag kunde inte somna så jag satte mig vid datorn och han bara logga in på Facebook sen vaknade Wilma till, så då gav jag upp att sitta vid datorn och la mig och försökte sova iaf. På lördagen så gick vi runt på en promenad runt typ hela telefonplan och på kvällen så kollade vi på "PS. I love you", eller ja jag gjorde det Emelie somnade efter typ 20-30 minuter haha:P

Igår var jag på min träning, var ganska mycket folk som trillade in igår:D Var riktigt kul, det gick lite bättre än förra veckan. Men jag måste få ganska mycket bättre kondition för att orka spela ordentligt. Blir trött i kroppen ganska så fort, men funderar på att gå ut och springa lite då och då, för att förbättra min kondition:) Efter träningen satte jag mig vid datorn ett tag och vid 12 tiden gick jag och la mig och somnade på engång:D Vaknade för typ 1 timme sen, och nu sitter jag här och försöker komma på något att göra idag:) Igår fick jag även reda på att min käre vän Jimmy har flyttat upp till Skellefteå IGEN!! haha, som han sa att han inte skulle göra när han flyttade hem igen i juni haha:P Så nu lär jag inte träffa den pojken på ett tag igen, men det är bra att det finns internet och mobiler så man kan hålla kontakten ändå:) Får väl ta mig tid någon gång att åka upp och hälsa på honom också kanske;) Kan ju inte träffas lika ofta som förr, men man får göra det bästa av situationen helt enkelt;)

Hur har eran helg sett ut då?;)




Copyright © 2014 Fisk33n