Bio

Idag blir det antagligen att jag och Emelie går på bio, både hon och jag vill se den nya Harry Potter filmen. Vi ska kanske gå tillsammans med Jimmy och Vea om dom känner för att gå på bio, dom skulle iaf höra av sig lite senare. Idag har det varit en lugn dag iaf, vi har bara varit hemma hos mig och tagit det lugnt, jag har typ träningsvärk men vet inte vad jag har gjort för att få det. Men det går över tillslut så är inget jag bryr mig speciellt mycket om faktiskt.

Vädret har börjat bli bättre och bättre igen iaf, skönt det:D Men det blåser lite för kallt för att lägga sig och sola och bada enligt mig fortfarande, men när vi har haft Wilma har man iaf haft en anledning till att gå ut och vara en del i solen. Och för då har man iaf fått lite färg tillbaka igen:)

Nej nu ska jag börja fixa lite här, vara lite med Emelie och sen göra mig i ordning för bio om vi åker på den idag:)





Vecka

Sen Emelie kom hem har vi inte hunnit göra så mycket, vi har mest bara varit hemma och tagit det lugnt. Och busat massor med Wilma, det känns ganska meningslöst att skriva vad vi har gjort och så. Då Emelie skriver ut i princip allt ändå, så vill ni läsa vad vi har gjort kan ni lika gärna läsa där nu när hon är hemma igen:)

Hon har iaf haft det bra och roligt där nere, och pratar massor om Magaluf hela tiden.




:O:O

Omg 3 blogg inlägg på en dag, jag tror jag skjuter fram mitt avslutande ett tag till. Då jag känner för att skriva lite i brist på annat att göra för tillfället:P

Min pappa fyllde 47 i onsdags så under veckan har det varit folk här varje dag för att fira honom så har blivit en hel del festande här hemma, vilket har gjort så att jag har vänt på dygnet då det inte går att sova när dom har fest här. Annars har det varit en lugn vecka för mig och det har inte hänt så mycket. Min dator slutade fungera igår och sen visade det sig att min återställningshårddisk var trasig också, tur att jag hade en vista skiva liggandes hemma så jag lyckades lösa det ändå:)
Men under tiden som datorn installerade om windows så fanns det inget att göra, så skulle testa om ena rakapparaten fungerade, och när jag precis skulle testa den så visade det sig att katten var inne i mitt rum och han sprang ut med full fart, eftersom jag inte var beredd så ryckte jag till och fick ett fint jack mitt i håret så det var bara att raka av allt:P Nu blir iaf Emelie glad när hon kommer hem sen;)

Min pappa blev inte så glad då han sagt att han förbjuder mig att raka av mig håret igen dagen innan detta hände haha:D men vad ska han göra åt det;) Inte så att han kan bestämma över mig längre:)

Nu är det inte långt kvar tills Emelie kommer hem iaf:) Har saknat henne massor :(

Nu har jag fixat med mitt domän så nu ska det vara fisk33n.se som gäller bara iaf :D

Nej nu får det räcka med skrivande för denna gången:D Ni får ha det bra;) (Ni som stannat, jag har haft runt 60 unika varje dag efter att jag sagt att jag slutat blogga, lite kul att vissa kollar in ändå:))







=(


En bild säger mer än tusen ord, right?




=(


Give me time
To realise my crime
Let me love and steal
I have danced inside your eyes
How can I be real

Do you really want to hurt me
Do you really want to make me cry

Precious kisses
Words that burn me
Lovers never ask you why
In my heart the fires burning
Choose my colour
Find a star
Precious people always tell me
Thats a step
A step too far

Chorus:
Do you really want to hurt me
Do you really want to make me cry
Do you really want to hurt me
Do you really want to make me cry

Words are few
I have spoken
I could waste a thousand years
Wrapped in sorrow words are token
Come inside and catch my tears
Youve been talking but believe me
If its true you do not know
This boy loves without a reason
Im prepared to let you go
If its love you want from me
Then take it away
Everything is not what you see
Its over today

(chorus)




R.I.P MJ, King Of Pop



R.I.P
Michael Joseph Jackson (29 Augusti 1958 - 25 Juni 2009)





Copyright © 2014 Fisk33n