God Natt

Ja så var denna sjukt långa dag äntligen slut och det är dags att gå och sova:) Har ju som sagt inte gjort något idag bara haft tråkig tjänst i vakten nästan hela dagen och sovit lite då och då under de lediga timmarna:)

Imorgon så blir vi avbytta och ska åka tillbaka till berga på eftermiddagen för att påbörja vår utbildningsvecka iaf. Får se vad den veckan har att komma med..

God natt på er alla=)




Söndag @ Lumpen

Jag somnade väldigt sent inatt, somnade runt 4 tiden och klockan 7 skulle jag sitta i vaktkuren så jag var lagom trött när jag satt där, men jag läste tidningar medans han jag satt med fick sova i 1 timme ungefär.. Sen har jag sovit lite då och då under dagen när jag har varit ledig.
Har känt mig som en jävla zoombie hela dagen när jag gått runt men får skylla mig själv lite så det är inget att göra åt saken.

Vid 18 tiden gick jag och Ek i berget på en ronderinge för att kolla så att allt är som det ska där inne och som vanligt var det inget som var fel så det känns som man gått i 1 timma helt i onödan men det är väl bra att man får röra på sig lite iaf;) haha.

Ska sitta i vaktkuren 21.00-23.00 sen slutar jag för dagen och ska försöka gå och lägga mig direkt och sova..

Det är min dag, som sagt det händer inte mkt här speciellt då jag knappt får göra något annat heller då jag inte är helt återställd efter skadan jag fick i krockan natten till nyårsafton.

Om det är något ni vill veta kan ni skicka mail eller skriva en kommentar jag svara på nästan allt.





Lördag

Ja då är man i lumpen igen då.. fy fan vad tråkigt det är här, igår gjorde jag inte mycket.. Jag var först till personalkunsulten och pratade om bilolyckan och ska dit och prata med henne igen sen efter att hon har varit ledig så får vi se hur det blir med allt. Och sen blev jag skickad till sjuksyster av henne för att kolla vad jag skulle kunna göra och inte nu när jag är tillbaka och ändå inte är helt återställd. Så nu får jag typ inte göra något så när vi har vakt vecka får jag bara vara i vakten typ, vilket kan vara skönt på ett sätt men det blir långtråkigt i längden haha:P

Idag fick jag lite sovmorgon, sen satt jag 1 och en halv timme i vakten innan lunchen och sen åkte jag och Wallin till ösmo och köpte godis m.m till dom som ville ha.

Och nu sitter jag i vakten och har tagit in min laptop så jag kan sitta på internet lite och hålla kontakt med omvärlden ändå. Ska sitta 6 timmar i rad varav 4 timmar ska jag sitta helt själv för alla andra har övning i berget. Slutar klockan 23 och då kommer jag nog gå och sova på engång tror jag haha, men får se vad jag gör:P

Imorgon kommer väl dagen se likadan ut skulle jag tro men kommer nog skriva mer om det imorgon om jag får någon tid över för att sitta vid datorn:)

Hoppas att ni alla har en bra helg iaf:)




Sista dagen

Ja nu är det sista dagen i frihet innan man ska tillbaka till lumpen, och det känns ju kul att åka tillbaka när man läser om alla skandaler i tidningen idag:/ Men tillbaka ska jag ju iaf, åker kanske ikväll för det är så jobbigt att behöva gå upp vid 5 på morgonen för att hinna tillbaka i tid då åker man nästan hellre dagen innan så man slipper stressa så mkt, och inte lika stor risk att man kommer försent. Hade tänkt att åka och hälsa på Tessan idag men hon är nog och jobbar just nu och jag vet inte hur länge hon jobbar idag så jag tror jag struntar i det och får hälsa på henne någon annan dag istället..

Sov hela dagen som vanligt idag, när jag vaknade hade jag fått ett par st sms av folk som tyckte jag sov förlänge men låg och drog mig i sängen i typ 1 timme efter att jag vaknade och under den tiden ringde Tessan och frågade om jag hade läst tidningen om knarkskandalen m.m.

Det är min dag än sålänge:P





Onsdag

Ja och nu är det bara 2 dagar kvar sen är det dags för lumpen igen, hade tänkt att hitta på något vettigt idag men fick veta igår att vår inneboende får nyckeln till sin nya lägenhet idag så han skulle börja flytta över lite saker idag och jag skulle hjälpa till lite. Så min dag kommer antagligen bestå av att vara flytthjälp och senare ikväll/natt ska jag försöka göra designen lite bättre om jag kommer på hur jag vill ha det.
Lite hjälp från er som är inne och läser ibland skulle inte vara helt fel iaf. Så kom med förslag och sitt inte där bara.

Läste nyss lite kommentarer i Emelies blogg och som vanligt hittade jag något om mig där, nu får ni för fan ta och ge er.. Enligt den personen byter jag tjejer hela tiden bara för att jag skriver om mina tjejkompisar.. Enligt några av er läsare så får man tydligen inte ha kompisar av motsatt kön utan då måste det vara något mellan dom. Fan vad irriterad man blir på sånt.. Men orka prata om sånt tråkigt.

Ja nu är det ju bara 10 dagar kvar tills jag fyller 20 också;D Bara hoppas att jag inte är inne i lumpen när jag fyller år då jag vill kunna fira med vänner och familj=)
Dom 2 senaste åren har gått hur fort som helst känns som det inte var sålänge sen man fyllde 18 och nu fyller man 20. Tänk om åren gick lika fort när man var liten, då skulle det säkert kännas som att man missade saker varje år, men när man var liten tyckte man ju att tiden gick för sakta istället så.

Nej nu har jag bara babblat på om en massa tråkigt så nu får det vara för nu..





Ny Design

Har gjort om designen lite då jag inte var helt nöjd med den alldeles för ljusa designen jag hade innan, men nu är den lite för mörk.. Men jag har ont om idéer för tillfället men kom gärna med lite idéer om hur jag kan få designen att se bättre ut enligt dig eller om du kanske är nöjd med den som den är just nu?

Hur som helst säg vad du tycker om detta.. Det skadar inte att kommentera som sagt, då ni har blivit väldigt dåliga på att kommentera trots att det är många besökare här varje dag just nu..

Som jag sagt tidigare, alltid kul med lite kommentarer!

That's all for now




Tråk tisdag

Ja så var denna tråk tisdag snart slut, det har inte hänt något idag då jag knappt ens orkat gå upp ur sängen så det är nog mitt fel en hel del att jag inte har haft något att göra idag:P Men det var skönt att få vila ut ordentligt också trots allt:)
Har kollat på Prison Break och suttit på facebook och msn och pratat med folk så jag har ju inte haft så tråkigt som det kunde ha varit ändå:) Mina vänner gör dagarna bra och roliga vare sig jag är med dom eller om jag bara pratar med dom i telefon, sms eller via datorn.

Men eftersom jag inte har gjort något idag så har jag ju dessutom inget att skriva såklart, men jag tycker ni kan gå in på Tessan's blogg och läsa lite då hon är en väldigt aktiv bloggare:) Hon är en snäll, söt och rolig tjej=) En av mina bästa kompisar och är nog min bästa tjejkompis:) (Och för er som inte vet så är hon även mitt ex men vi kommer överens bra ändå) Så gå in på hennes blogg och börja läsa på engång:D http://theresemansson.blogg.se/

Glöm inte bort att kommentera nu då!!




En Tisdag

Ja och så var det tisdag nu också, vad fan ska man hitta på idag då? Dagarna har gått för fort nu på slutet av månaden, det är inte så kul med tanke på hur sega dagarna är när man är tillbaka i lumpen och sitter i den där förbannade vaktkuren hela dagarna. Men får försöka göra något kul dom sista dagarna i frihet, men vad ska man göra? Istället för att vara så negativ får jag försöka göra det bästa av alla dagarna och ta en dag i taget helt enkelt.

Idag har jag bara hunnit vakna och sitta lite vid datorn då jag inte orkar gå upp ur sängen ännu, skönt att man har sin laptop ibland iaf:) Så slipper man gå så långt varje gång och så måste man inte sitta upp hela tiden då heller;)
Har inte varit många inne att prata med idag, men Sofie har iaf hållt mig sällskap då hon verkar ha det lika roligt som jag då hon är hemma och är sjuk, stackarn:(

Men åter till det förbannade problemet, vad ska jag hitta på idag? Finns det någon som har något roligt förslag är jag tacksam, annars får jag försöka få tag på någon som inte har något bättre för sig, och se om den personen vill hitta på något som inte är lika tråkigt som att bara sitta här och ruttna bort. Största problemet är dock att alla jag fortfarande har kontakt med bor överallt utom nära mig:P

Skriver mer om min dag senare. (Så får ni se om jag hittade på något eller om jag tråkade sönder hela dagen.. igen.. :P)  




Lite mer rekam

Ja då jag inte har mycket att skriva kan jag ju göra reklam för dom som jag vet skriver i sina bloggar iaf:)

Men nu är det ingen gammal kompis eller något iaf, utan en person som jag nu har träffat 2 ggr och pratat med via nätet en massa. Hon är rolig men är enligt henne sarkastisk av sig väldigt mycket och påstår att hon är elakt.
Men det tror jag inte det minsta på om jag får säga mitt;) Har inte märkt av att hon är elak iaf, och ja sarkasmen har jag väl inte sett allt för mycket av än iaf.:P
Men måste säga att hon är en av dom roligaste personerna att prata med på msn iaf då hon alltid har något att säga och kommer med roliga kommentarer nästan hela tiden;)

Men gå in på Sofies blogg och läs lite, http://click.blogg.se/

Och glöm som sagt inte att kommentera också!;) Det är alltid kul att få kommentarer. =)

image5




Lite reklam såhär på kvällen

Ja jag har nyss upptäckt att en gammal "kompis"(eller va fan man ska säga haha) har en blogg och tänkte att jag kan göra lite reklam för honom.

Hans namn är Robert och jag lärde känna honom för några år sen, vi spelade i samma innabandy lag och sen i gymnasiet hamnade vi i samma klass. Det är en rolig filur med lite annorlunda humor, sån som inte alla har men som alla borde ha oftast. Han skojar om nästan allt så man vet sällan när den mannen är seriös haha:D Men är en av dom roligaste personerna jag känner, han hittar något som är roligt i det man säger även fast det kan vara något som är sjukt tragiskt. Det är jobbigt ibland men efter ett tag skrattar man ändå så han är bra på att få en på bra humör åtminstonde:) Så jag tycker att ni ska gå in på hans blogg och läsa lite, http://robertcop.blogg.se/ .

Glöm för fan inte bort att kommentera ;)




Helgen

I fredags åkte jag från mamma på kvällen och åkte hem till Tessan, vi kollade lite på tv med hennes föräldrar och sen gick vi in på hennes rum och kollade på tv'n där istället för jag tycker inte om lets dance så mycket.
Vi var trötta båda två så vi la oss vid 12 tiden men precis när klockan var 12 så började folk skicka sms för att säga grattis till tessan som fyllde 18. Så vi somnade strax efter 12 någongång eller iaf jag.

På lördagen vaknade vi vid halv 8 och satte oss vid datorn då vi inte visste vad vi skulle göra för ingen av oss kunde sova längre och det finns inte mycket att göra så tidigt på morgonen.
Thomas(Tessans bror) och hans kompis Emelie från Borås kom tidigt på eftermiddagen för att vara med och fira tessan med familjen, alla dom övriga som skulle komma kom mellan 2-4 på eftermiddagen så vi fikade med dom och hade det trevligt.
Vid halv sju så gick vi ner på stan för att möta Tessans kompis Cilla för hon skulle med hem till Sofie (Tessans brors bästa kompis) för att dricka lite, och köra sing star innan vi gick ut på krogen senare på kvällen. Det var hur kul som helst men jag som avskyr att sjunga totalvägrade men efter att jag hade druckit lite och dom tjata hela tiden så gav jag med mig, det gick väl sisådär, haha.. Finns ju en anledning till att jag aldrig kör såna spel eller sjunger IRL:P Jag har scenskräck och dessutom mikrofonskräck så det är inte så lätt att sjunga bara sådär, hatar när andra hör;) Men jag fick iaf bättre poäng än vad jag trodde att jag skulle få haha:D Var inte den lättaste låten att sjunga med till heller då jag inte kunde mycket på den låten:P
Vi gick ut på krogen vid 10 tiden ungefär, när vi kom dit så kom det massa folk som ville säga grattis till Tessan m.m det blev en rolig kväll och vi träffa massa roligt folk också:)
Efter krogen gick vi och käkade kebab på en av alla kebabställen i södertälje, var hur gott som helst=)
Sen pratade jag och Tessan lite med Thomas och Emelie innan vi gick hem till henne för att sova, vi kom hem ca 03.15 och jag somnade på direkten.

På söndagen vaknade jag vid 10 ungefär och var hur torr i halsen som helst och vaknade för att dricka vatten men fick inte gå och sova igen då frukosten var klar typ sammtidigt. Jag och tessan gjorde inte så mycket mer efter frukosten vi satt bara vid datorn och tog det lungt och vid 12 tiden åkte jag från södertälje till stockholm för att träffa Emelie, vi gick hem till mig och kollade på en film och sen var det dags för henne att åka hem igen. Vi hann inte göra så mycket mer då vi träffades så sent på dagen som det ändå blev och hon skulle hem till Andreas och Wilma så hon kunde inte stanna allt för länge.
Efter att jag åkt med henne till Centralen och lämnade henne så käkade jag på Burger King innan jag åkte hem, när jag kom hem så hann jag bara leta fram mina inneskor och innebandyklubbor innan jag var tvungen att gå på träning.
Första gången på flera månader som jag körde innebandy så det var kul, men jag kunde inte springa så mycket då det blev jobbigt med lungan. Så det blev bara korta stunder jag var med, vilade mer än vad jag körde känns det som iaf. Men var skönt att få göra något igen efter allt som hänt. Så får se om jag klarar av att komma tillbaka till lumpen och kunna göra allt eller om det blir någon nersatt arbetsförmåga då jag fortfarande känner av problemen med lungan ibland. Men det borde bli helt bra igen snart förhoppningsvis:) Ska iaf vara tillbaka i lumpen på fredag.

Måndag, Ja idag har det inte hänt något alls, sov bort typ hela dagen och sen ville pappa ha sällskap när han åkte till hörselmottagningen för att testa ut en hörapparat då han har nedsatt hörsel och tinitus på ena örat. Efter att vi varit där så gick vi till pappas frisör då han skulle klippa sig och sen åkte vi hem efter det.
Resten av kvällen kommer jag nog bara att sitta vid datorn och tråka ser det ut som.


Ska försöka bli bättre med uppdateringarna och när jag har köpt ny mobil sen så ska jag även lägga upp bilder lite oftare:)

Om det är något ni undrar över är det bara att fråga, svarar på allt jag kan.=)




Veckan i Nyköping

Veckan i Nyköping har varit lugn och jag har bara varit med familjen här och har gjort så lite som möjligt för att lungan ska bli bra så fort som möjligt.
Den har blivit bra nu, är nästan helt återställd men är lite öm fortfarande så jag kan inte skratta för mycket, ligga på vänstra sidan eller springa utan att det gör ont.. Men det är skönt att det börjar bli bra igen iaf:)
Har spelat kort, kollat på film och massa sånt med mina syskon:) Har även träffat min ena systers kille Billy som hon har varit med varje dag i princip, så var svårt att inte träffa honom;) haha, han verkar vara trevlig och allt, är glad för hennes skull iaf:)

Har inte varit ute någonting nästan men det får jag ta igen sen, ska ju till lumpen igen om 9 dagar och då kommer man få vara ute en massa igen även om man inte vill det:P Men ska bli skönt att få något att göra om dagarna för jag har tröttnat på att bara ligga hemma och inte göra något om dagarna, blir svårt att sluta snusa då dessutom.. Men har dragit ner en massa ändå och är hyfsat stolt över nerdragningen:) Har gjort av med 2 dosor på ungefär 3 veckor och det är hur lite som helst jämfört med hur mycket jag snusade innan:O så snart har jag nog slutat helt;D

Har inte så mycket annat att säga då jag inte gjort något som är värt att nämna egentligen så, men om ni vill veta något om veckan som gått eller kanske något annat så är det bara att fråga:) Svarar på nästan allt=) Ta det via kommentarer eller skicka mail=)

Kommer nog inte skriva mer undertiden jag är i nyköping då det inte är så lätt att få tillgång till datorn då alla vill sitta nästan hela tiden, haha;D





Onsdag & Torsdag

Ondag:
Idag har jag varit en hel del med min lillebror, men eftersom jag inte kan röra mig så mycket så har vi tagit det lungt och bara kollat på tv, spelat spel på datorn och så har vi busat lite iaf=) Installerade ett bilspel och fixade ratten till datorn så min lillebror har hur kul som helst när han sitter där nu, det är kul att se honom ha så kul=)
3 av mina andra syskon har varit iväg på födelsedagskalas, min ena syster vet jag inte vart hon har varit men det är inte så lätt att hålla koll på henne längre haha:P och min sista syster har varit med en kompis och sen var hon på innebandyträning på kvällen:) Så det var bara jag och min lillebror hemma under hela dagen typ:O
Kollade på någon film på kvällen med dom 2 äldsta systrarna men dom var inte så sociala då dom bara höll på med sina mobiler iaf haha:D

Torsdag:
Ja idag vaknade jag tidigt:O Varför vet jag inte men det är skönt att vakna tidigt så inte hela dagen är förstörd iaf..
Alla syskon är i skolan jut nu, eller min ena syster slutade någongång vid 12 och P-O(Mammas sambo) skulle möta henne i stan då dom skulle köpa smycken till henne, och mamma åkte med eller skulle göra något annat, vad vet jag inte dock:P Så är bara jag hemma för tillfället, men min lillebror kommer hem när som helst och jag ska vara barnvakt åt honom om han inte ska till badhuset med sin kompis sen.
Vad mer jag ska hitta på idag vet jag inte riktigt än, vi får se:) Det är kul att vara här iaf och träffa alla 6 syskon och vara lite med mamma och hennes sambo:)

Ska försöka uppdatera bloggen lite oftare men vet ju aldrig vad jag ska skriva:P




Tisdag

Idag har jag inte gjort så mycket, började med att jag var på sös och röntga mig och det visade att det är påväg åt rätt håll antagligen då jag kom därifrån så fort.
Sen satt jag hemma och slappade i någon timme framför datorn, sen bestämmde jag mig för att åka till mamma idag för att träffa alla syskon m.m=)  Men innan jag åkte hit så träffade jag Emelie en liten stund på stan för att hon ville försöka hitta några vantar men hon gjorde inte det och vi satt mest och pratade medans hon höll mig sällskap innan bussen gick hit.


Nu är jag iaf här och alla syskon var glada av att se mig iaf och se att jag mår så bra som jag ändå gör trots min skada.


Har nu bestämmt mig för att sluta snusa på riktigt.. ska börja dra ner nu först och för att sen sluta helt, men vi får se hur det går med det tillslut:O





Helgen+Början av veckan.

Ja det har inte hänt så mycket i helgen eller i veckan än egentligen, jag har mest tagit det lungt faktiskt.
Men igår var jag med Tessan nästan hela dagen, vi såg på film, var på bio och hon fick sin julklapp. =) Jag läste en kommentar i Emelies blogg att den personen undrar hur Emelie kunde tillåta mig vara med mitt ex någon dag efter att jag varit med henne.. ja för det första, Emelie är inte min tjej?.. så varför skulle hon inte tillåta det.. och för det andra, jag och Therese är bra vänner och ja man kan vara vänner även fast man varit tillsammans tidigare!
Vi såg på Ducktales hemma hos mig då vi inte hittade någon annan film, för jag gillar filmer hon inte gillar och tvärtom:P
Sen sa hon att hon ville gå på bio(ett antal ggr:P) så vi satte oss och kollade vad som går på bio nu och bestämmde oss för att gå och se på Good Luck Chuck, den var rolig men jävligt överdriven vissa gånger om jag får säga mitt..

Och jag var även på bio med Emelie i Lördags=) Vi gick runt lite på stan först och kollade vad som gick på bio och vi bestämde oss för att se Bee Movie (eller jag bestämde en film som jag visste att hon ville se för hon vägrar bestämma sånt:P). Den var hur rolig som helst:D Mycket bättre än vad jag trodde att den skulle vara iaf haha:)
Efter bion så gick vi runt lite på Åhléns och kollade efter vantar m.m då hon måste köpa nya tydligen, men vi hittade inga där då dom inte hade såna som hon ville ha:O (Kräsen man kan vara haha:O)
Efter det åkte vi runt lite överallt i stockholm och pratade en hel del faktiskt och innan vi skulle åka hem så gick vi på Mcdonalds och käkade lite=)

Sen mer än det har jag inte gjort något vettigt över huvudtaget i helgen och början av veckan.

Var på SÖS idag och röntgade lungan igen och det verkar gå åt rätt håll iaf då jag fick åka hem nästan direkt efter röntgenbilderna hade tagits:)




Sjukskriven

Torsdag:
Vaknade väldigt tidigt av att telefonen ringde och kunde inte somna om efteråt så jag gick upp och satte mig vid datorn ett tag och pratade med folk på msn.
Jag var med Emelie lite under dagen och vi försökte att kolla på Pirates Of The Caribbean men det gick inte så bra då Wilma stängde av TVn m.m, så istället fick vi leka lite med Wilma.

På kvällen satt jag bara på MSN och pratade med alla möjliga, och kom inte i säng innan klockan vara 03:30.

Fredag:
Jag hade ställt klockan men mobilen hade åkt i golvet och dött så den ringde aldrig, så jag vaknade vid 3 på eftermiddagen. Jag kände att hela dagen var förstörd pga detta och satte mig vid datorn ett tag.
Har kollat på film och suttit vid datorn bara idag då jag inte har kunnat komma på något bättre att göra och sen har jag inte känt för att göra så mycket annat idag då jag har haft för ont idag för att orka göra något.

Vet inte vad mer jag kan skriva om dessa dagar, men jag kan säga er att det är sjukt tråkigt att vara sjukskriven... Bara så ni vet.. =(





Denna vecka

Måndag:
Vi åkte ut på nattrondering 03:00, allt var som vanligt det var lite mörkt påvägen upp till helikopterplattan så när vi hade vänt där uppe och skulle åka ner igen så tänkte Åberg sätta på helljuset men råkade stänga av lamporna då den hamnade i mellanläget istället, så det blev helmörkt och vi såg ingenting istället.. När han väl fick på lamporna igen så såg vi att vi var nära ett träd och Åberg försökte köra undan men det var för sent och vi åkte rätt in i trädet.. sen kommer jag inte ihåg så mkt efter det till ett tag senare då jag var ute ur bilen och höll i min egen mobil.. jag har tydligen gått ut själv vad jag har hört åtminstonde men det kommer jag inte ihåg(det är väl inte så stor sak är mest glad att jag lever än idag.). Jag såg att Celik låg på marken och hade ont och att han blödde, jag antog att han blödde från huvudet och drog fram mitt första förband och tänkte börja linda om.. men Habtai sa att han bara blödde från näsan och han inte behövde det..
Åberg ringde till BVC(Bevakningschefen och talade om att vi hade krockat och att Celik var skadad.). Efter ett tag ringde dom från larmcentralen eller något till mobilen Åberg hade och då hade jag precis börjat få ont i bröstet.. så han sa att även jag hade blivit skadad.. Ambulanshelikoptern och vanliga ambulansen kom nästan exakt samtidigt men jag vet inte exakt tid.. dom frågade en massa frågor och det slutade med att Celik fick åka helikoptern då han hade ont i nacken och jag tyckte inte att jag hade så jätte ont men dom tog med mig i ambulansen.
Jag kom till Södersjukhuset när klockan var ungefär 4 på natten.. Dom gjorde några tester liknande de tester som dom även gjorde i ambulansen och skickade mig sedan till lungröntgen då läkaren misstänkte att det var något med lungan. Medans jag låg i sängen och väntade på att få åka till röntgen kom polisen och förhörde mig om vad som hänt...
Celik hade kommit tidigare och var redan inne på röntgen.. När han kom ut så frågade han hur det var med mig och han mådde hyfsat bra med tanke på omständigheterna. Habtai var med oss som sällskap även fast han inte hade skadat sig..

På röntgen så fick jag ligga i någon konstig ställning som gjorde sjukt ont, och när jag kom ut så talade läkaren om för mig att min ena lunga var punkterad. Den var inte stor men jag skulle behöva ligga där under natten för observation. Celik och Habtai var klara vid 6 tiden ungefär och sa hej då till mig innan dom åkte vidare..
Jag skickade SMS till i princip alla jag känner när jag kom in på rummet jag hade fått och då var klockan ungefär 07:00.
Jag lyckades aldrig somna på avdelningen då frukosten serverades klockan 08:00 och runt 11 skulle jag på röntgen igen för att kolla om det hade förändrats något.. Som tur var hade det inte blivit värre och sjuksystrarna sa åt mig att gå och sitta så mycket som möjligt..
Den första som ringde mig efter att ha läst smset var faktiskt Granis, tror inte han vet hur mycket det betyder att han brydde sig så mycket som han gjorde då efter allt som hänt under den senaste tiden..

Senare på eftermiddagen kom Tessan, Emelie och Wilma och hälsade på mig på sjukhuset=) Det var kul att få besök iaf:) Läkaren sa att jag kunde åka hem under natten och vara med familjen bara jag var tillbaka dagen efter.

Tisdag:
Jag kom tillbaka på morgonen vid 11 tiden ungefär, så jag fick lunch direkt när jag kom och under tiden jag satt och åt så kom sjuksyster fram till mig och sa att jag skulle vara i sängen 12:05 för då skulle vaktmästaren komma och köra ner mig till röntgen igen för att ta en tredje bild på lungorna.

Efteråt så åkte jag upp igen och det tog tills senare på eftermiddagen innan läkaren hade tittat på bilderna. Det var iaf oförändrat och dom sa att jag skulle vara kvar under natten för observation igen.

Under dagen kom Emelie och Wilma och hälsade på mig igen=) Vi gick runt lite, satt och pratade och sånt=D Emelie var snäll nog att köpa snus till mig också då jag hade glömt mitt hemma när jag åkte tillbaka=)

393749-3

Onsdag:
Vaknade klockan 07:30 när sjuksystrarna skulle ta tester på han jag delade rum med, så jag valde att gå upp då och sätta mig i dagrummet och vänta på att frukosten skulle komma.
Efter frukosten så låg jag i sängen och satt på msn och pratade med lite folk=) sen kom läkaren in vid halv 11 och tog några tester på mig, och efter alla tester så sa hon att jag kunde åka hem för att det inte var nödvändigt att jag var kvar där om jag trodde att jag kunde klara mig hemma, hon skrev ett recept på smärtstillande och sjukskrev mig från lumpen till den 20onde Januari.

Jag åkte till Berga för att hämta mina civila kläder m.m så jag slipper gå runt i dom militära kläderna hela dagarna..
Dom åkte från muskö med mina saker jag hade kvar där ute och för att hämta nycklarna jag hade fått med mig från dagen vi krockade.

Sen på eftermiddagen så möttes jag och Emelie i Slussen för att åka hem till mig och titta på Film och äta goda ost bollar:D




Nyårsafton

Gott Nytt år på er alla läsare. Hoppas ni får en bra dag=)

Ja min nyårsaftondag började då inte så bra, som ni säkert har läst i tidningen har det vart en bilolycka ute på muskö där 2 st skadade sig och fick föras till sjukhus. En av dom 2 som skadade sig är jag... Jag fick en punkterad lunga, men ska vara glad för att det inte blev värre än så... Det gör sjukt ont och jag har fått permis hemma under natten så jag inte behövde ligga och tråka på sjukhuset hela dagen.. men ska tillbaka imorgon och göra en röntgen till på min lunga och har det blivit värre så kommer jag få ligga kvar där och så kommer dom dränera(eller hur det stavas) lungan och sen kommer jag få ligga där tills det blir bra igen... Kommer skriva mer om hur det gick till när jag är piggare, nu ska jag gå och lägga mig i sängen och sova igen...

Du kan även läsa om kraschen i tidningarna på nätet (även om det kanske inte är rätt till 100% på dom, men jag vet inte då jag ärligt inte kommer ihåg allt..)

Metro: http://www.metro.se/se/article/tt/2007/12/31/muskoolycka/index.xml 
Expressen/Stockholm City: http://www.city.se/nyheter/1.985811/tre-varnpliktiga-skadade-i-bilolycka
Aftonbladet: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1545708.ab

GOTT NYTT ÅR PÅ ER IAF!=)




Copyright © 2014 Fisk33n