Julafton

Då var det jul nu också då, men inget är som det brukar vara i år.. Vi skulle åkt till farmor och farfar idag men under helgen så har pappa skadat handleden så han kan inte köra bilen och ska åka till akuten idag, så det kommer troligen inte bli så mycket vanligt julfirande i år.. inte på julafton iaf.. så nu har man inte någon julkänsla över huvudtaget längre.. Snö finns det ingen, julklapparna är hos farmor och farfar så dom finns inte heller, julgran ja det har vi åtminstone här, julmaten är hos farmor och farfar, tvn orkar jag inte titta på då allt annat saknas..
Hoppas att alla ni andra får en bra jul åtminstone med mindre bekymmer m.m.

God Jul önskar jag er alla läsare=)

393749-2




Lördag

Idag har jag och Niclas gått runt på stan och julhandlat lite till. Köpte klart alla julklappar utom den till Tessan nu. Så har bara henne kvar men kommer nog inte träffa henne innan jul iaf så ska köpa så hon får den lagom tills vi träffas nästa gång iaf.

Köpte nya kläder till mig också:) En skjorta och en tröja från MQ:) Och så fick jag den sista Pirates filmen nu också, så nu har jag alla 3:D

Vet inte vad mer jag ska skriva just nu, men skriver när jag kommer på något.




Fredag=)

Ja idag har jag julhandlat med Emelie, Wilma, Tessan och Granis. Köpte julklappar till nästan alla som jag ska köpa till i år iaf.. Köpte även en Ipod Nano 8gb i svart till mig själv:D Så vet man iaf att man får något i år;)

Det var kul att vara med dom och julhandla, men det blev lite tjurigt mot slutet och då var det inte lika roligt längre.. Det värsta var väl bussresan när vi satt alla 4 med mobilerna och skickade sms till varandra istället för att prata.. Men så kan det vara ibland. Wilma är så otroligt söt men hon var lite tjurig idag när det började bli sent också, men hon somnade innan alla andra blev det så hon slapp den värsta tiden iaf.


Har ju inte skrivit något denna vecka, men det har inte funnits något att säga ändå så.. Jag har varit Berto (Beredskapstropp) vilket har varit sjukt tråkigt och vi har inte gjort mycket vettigt denna vecka, vi har haft apelsinkrig m.m i brist på annat att göra.. Vilket säger en hel del om veckan:P




Söndag

Idag har vart en sjukt slapp dag, vaknade vid halv 12 ungefär... Jag och Tessan gjorde inte så mkt innan hon skulle åka hem.. Så jag har mest vart med mina syskon idag busat med dom=)
Är nu tillbaka på regementet och det är dött och tråkigt på det här skit stället... Det är nästan inga som har kommit hit idag, dom flesta kommer imorgon på morgonen...
Vet inte vad mer det finns att säga, har inte hänt något speciellt idag så...




Lördag

Idag har det inte hänt så mkt. Jag och Tessan gick ner på stan och hyrde film och har börjat titta på den. Den är bra än enligt mig men Tessan tycker inte att den är så bra verkar det som. Har vart lite med min lillebror men jag sa åt honom att vara med sin kompis, då det inte är så kul för henne när han är med mig hela tiden.. Annars har det inte hänt något idag. En tråkig men ändå skön dag.




Fredag

Ja och nu så var det då fredag:/ Att veckorna ska gå så fort när man är ledig:( Varför kan inte veckorna gå lika fort när man ligger inne i lumpen? Skulle vara så mycket bättre då=)

Idag ska jag åka till min mamma som bor i Nyköping, Bussen går 16:45 från City Terminalen och så är jag framme 18:05 i Nyköping=) Innan dess ska jag fixa lite hemma har jag tänkt iaf, men sen får vi se om jag orkar och hinner med det.

Ska bli kul att träffa alla syskon i helgen, om alla nu är där denna helg.. Det är sånt man aldrig kan vara 100% säker på.. Jag har 6 syskon (2 halvsystrar, 2 styvsystrar, 1 halvbror och 1 styvbror.. Men min halvbror är halvbror till alla oss andra) så det är alltid något syskon hemma i princip;) Det är kul med en stor familj då det alltid finns något att göra då=) Jag har inget emot att ha 6 småsyskon då jag endast tycker det är kul att vara med dom =)
Men alla mina syskon, min mamma och hennes sambo tycker om Therese väldigt mycket (som är min vän och även mitt ex) så dom brukar fråga när hon kommer och hälsar på nästa gång. Tror jag ska ta och fråga om hon ska med någon gång inom en snar framtid=)

Till dig som frågar vad jag heter på PA:
Ja det är inte så svårt att hitta mig om man tänker lite;) Jag heter Fisk33n på PA också så, men har nyligen skaffat den igen så har inte lagt in bilder och sånt..




Raderade texterna

Lördag (8 December 2007):

Har pratat en del med Emelie i telefon idag, och varje gång jag pratar med henne blir jag genast på mycket bättre humör:D Och så gör hon mig lycklig och hon får mig även att känna mig levande på något sätt. (Går inte att förklara detta heller då det inte är lätt att förklara en känsla med ord.) Men hon är underbar helt enkelt:)

Måndag (10 December 2007):

Träffade även Emelie en snabbis på stan:D Har saknat henne en hel del under veckan som varit så det känns lite bättre nu när jag fått se och krama henne lite iaf:) Det var en mysig men kort stund. Hoppas jag får vara med henne snart igen=)

---------------------------------------------------

Lägger in dom igen då jag inte bryr mig om vad ni tror och inte tror längre... tänker inte ändra på mina inlägg bara för att ni säger vissa saker, tänker stå för vad jag har skrivit från och med nu.

Sen era misstankar m.m tänker jag inte besvara på något sätt utan det är sånt ni kommer få veta med tiden antagligen, lär er att leva utan att veta allt om exakt alla!




Onsdag och Torsdag!

Jag har ju inte hunnit med att skriva i bloggen då jag har haft för mkt kommentarer att kolla igenom, och vissa hör ju inte hemma här enligt mig så nu har jag ställt in så jag måste godkänna (så kan ta ett tag innan det kommer upp ibland då jag inte sitter här 24/7 som vissa verkar tro...)

Onsdag:
Ja dagen började med att jag skulle flytta över det sista som fanns i pappas kompis lägenhet över hit, vilket var jävligt jobbigt då det bara var en massa tunga möbler att flytta och alla sakerna fick inte plats i hissen så vi var tvungna att bära ner dom för trapporna vilket var lite små jobbigt när sakerna var långa och vägde bly..

På kvällen sen så kom Emelie hit och vi kollade på Filmer men vi hade glömt att köpa godis och dricka innan så det kändes som att något saknades, tyckte iaf jag då... Vi såg på Ghostrider och En Helkväll med Timon och Pumbaa:P haha det var lite kul att se på dom då det var ett tag sen man såg det.

Torsdag:
Idag har jag inte gjort så mycket, var med Emelie en stund på dagen innan hon åkte hem till Nynäshamn.. Vi kollade bara på bilder från Lumpen och pratade om allt möjligt.. Hade det trevligt helt enkelt =)
Sitter nu bara på msn och pratar med lite folk och lyssnar på musik.. Vet inte alls vad jag ska hitta på ikväll men imorgon ska jag iaf åka hem till min Mamma=)




Tisdag..

Ja resten av tisdagen blev i stort sett ett fiasko, blev inte mkt slö tid då jag fick hjälpa pappas kompis att flytta några kartonger och så. (Då han ska flytta) Och så har jag varit med Tessan ett tag idag vilket var väldigt trevligt:)
Men innan dess så har jag läst massa tråkiga kommentarer i Emelies blogg och några i min också.. Visst får man vara nyfiken och så, men man behöver inte hålla på så som vissa av er gör! tänk på att ni sårar massa folk..
Bara för ni har ett tråkigt liv och inte har något bättre för er än att sitta å klaga och sprida falska rykten... Tycker ni att det är kul att sparka på dom som redan ligger ner eller? För fan ta och väx upp... Blir irriterad på folk som håller på sådär..

Har nu upptäkt att det finns normalt och snällt folk också:) Tänk om alla kunde vara som er istället, då skulle världen vara så mkt finare idag.




Hmm..

Eftersom att vissa måste lägga sig i så mkt och dra förhastade slutsatser när det gäller saker så kan man tydligen inte skriva vad som helst här så nu har jag tagit bort vissa saker ifrån mina inlägg.. kommer kanske lägga in dom igen sen när det inte är lika lätt för folk att dra såna slutsatser.




Slö Tisdag.

Ja då var det Tisdag nu då, jag har nästan nyss vaknat och klockan är 13:00 =O Men jag är lika trött endå efter veckan som varit. Idag händer det nog inte så mycket då jag fortfarande är trött, men om jag orkar så ska jag nog vara med Tessan. Men jag vet inte vad vi ska hitta på isf, men något hittar man väl alltid på.

Vad kan man mer skriva då? hmm..
I veckan ska jag vara med Emelie någon dag iaf och sen på fredag har jag planerat att åka till min mamma som bor i Nyköping=)




Måndag

Ja då har man äntlig fått permision så man får åka hem från Muskö och sen även från berga.. Blev ett litet stopp på berga då vi blev tvingade att städa och tvätta bilen som vi åkte från muskö till berga med och sen städa på logementen också trots att vi inte ens har vart där en enda dag..

Gick runt lite på stan med Åberg och Elmborg, vi kollade i olika affärer efter julklappar åt folket man känner och gillar:)
Jag hittade inget sådär jätte bra men nu vet jag iaf vad jag ska köpa till ett par personer. (Nämner inga namn då det är lätt hänt att dom råkar läsa min blogg mot alla odds.)

*Raderad text*




Söndag

Satan vilken jobbig dag detta är och den kommer bara att bli värre. Jag är sjukt trött eftersom jag inte kom i.. hmm... säng eller rättare sagt somna i soffan innan klockan var ca 04.00 och skulle börja jobba igen vid 07.00.. så jag är lagom seg och trött idag.

Har kört lite med Volvon idag igen;) men har tagit det lungt med den idag då jag inte ville få överdrivet mkt skäll efteråt;)
Har suttit 2 timmar i vakten än och har 5 timmar kvar att sitta av senare idag.. och så hade vi en helt onödig skjutövning(enligt mig, då vi bara räknar poäng för skojs skull).
Men jag överlever nog då jag vet att jag får åka hem igen imorgon  på morgonen någon gång! FY FAN VAD SKÖNT DET SKA BLI:D:D

Ja vad ska man mer skriva nu då? det händer som sagt inte så mycket när jag är i tjänst här på muskö men jag försöker skriva något iaf då jag lovat folk att skriva så mycket som möjligt varje dag=)




Lördag

Ja då är det lördag nu då, men likförbannat är jag på muskö och får inte åka hem denna helg.. Började jobba klockan 7 imorse vilket är jobbigt då jag är en nattmänniska som hatar att gå upp tidigt på morgonen.. Sen var jag extra trött för jag inte kunde somna inatt så jag somnade runt 3 tiden. Innan så satt jag vid datorn och skrev lite i bloggen och pratade med några vänner på MSN till 1 ungefär så jag får skylla mig själv lite att jag är så trött som jag är om dagarna..

Har haft en insats övning nu på morgonen vilket var lite kul och lärorikt, men tror aldrig att jag kommer ha någon nytta av det... Men vem vet jag kanske kommer göra det någon gång i mitt liv om jag skulle fortsätta med liknande saker.. (Troligtvis inte...)


Under dagen har jag jobbat i vaktkuren, och så har jag kört runt lite i Volvo XC70:n vilket var sjukt skoj:D
Lätt den härligaste bilen att köra.=)

Under kvällspasset så hände det inte så mycket, jag satt med Ek och hon var inte så mycket till sällskap i början då hon satt i ett annat rum och höll på med annat... När Ek väl kom in och var social så kom det en bil och körde runt i cirklar och hade sig utanför, hel skum person och sen stog han still ett tag och sen åkte han bara iväg.. Han ville tydligen inte fråga oss om vägen eller något annat, men han var lite rolig.. det var lätt det roligaste som hänt här idag iaf, det är lite svårt att förklara det med ord då man måste sett det för att förstå hur kul det var:D

*Raderad text*




Wallberg Bloggar :O

Ja så har man då skaffat en sån här blogg efter att folk har tjatat på mig länge, även fast jag är värdelös på att komma på saker att skriva. Men jag gör väl ett försök och ska försöka vara en aktiv bloggare.

Lite snabbinfo om mig.
Mitt namn är Christoffer Wallberg och jag bor i stockholm, är 19 år (Fyller 20 den 2 feb:P) och jag gör Lumpen på berga och muskö som ligger i närheten av nynäshamn/västerhaninge.
Dom flesta av mina vänner kallar mig för Fisken.

Varför kallas jag för Fisken?
Ja det är en bra fråga med ett svar som inte ens hälften av dom som fått höra fattar något av iaf så.
Men det är så att jag var den som "fiskade" på innebandy matcherna då det var min uppgift, och så började några i laget kalla mig för fisken och sen spred sig det till dom flesta jag känner och nu kallas jag mest för Fisken av mina civila vänner och inom lumpen kallas jag såklart för Wallberg för det är vad dom flesta vet att jag heter, det är kanske 4 personer max som vet vad jag heter i förnamn här så. Men det är bara ett gäng nötter i närskyddskompaniet så;)

Det var allt för nu iaf:P vet inte vad jag ska skriva så.




Copyright © 2014 Fisk33n