Bloggen är vald

Det blev den andra bloggen så klicka vart du vill på denna texten så kommer du till den bloggen som används.

Skillnaden mellan bloggarna var totalt på 5 unika läsare per dag.




Ny design

Jag har gjort en ny design till Kim, han ville ha med golf tema och blev nöjd med resultatet.
Ni kan se resultatet på hans blogg(länk kommer lite längre ner i inlägget).

För er som är intresserade av golf, följ gärna hans blogg. Sen vet jag inte om det enbart kommer vara om golf eller om han kommer att skriva om sitt liv också så ni andra kanske vill följa hans också :) Gör gärna det vid intresse :)

Ni kommer till hans blogg genom att klicka på den här texten!




Bloggval

Efter klockan 00.00 idag så ska jag kolla över statistiken på båda mina bloggar och väljer vilken av dom jag kommer att fortsätta skriva på efter idag. Statistiken är ganska jämn just nu och skiljer några unika besökare mellan de olika. Så dagens siffror kan vara avgörande :)




Storstädning

Har ledigt idag så tänkte att jag skulle passa på och storstäda här hemma. Var ett tag sen det blev riktigt städat här så tänkte att det var på tiden. Men det lär säkert se likadant ut inom kort, ska ju fira mig här hemma snart då jag fyller år och har bjudit hit lite folk. Så blir massa disk och säkert en del som spiller också :P Men sånt man får ta :)

Har varit lite dålig på att blogga här på sistone igen, men denna gång har jag haft fullt upp med att jobba och sen så ville inte min dator funka som jag ville. Fick en ny som jag har byggt om lite så den är betydligt bättre än min förra och det bästa med denna är att den låter mindre och tar betydligt mindre plats :D

Kim har kommit hem nu så han tjötar om sin design så ska fixa till dom sista små sakerna idag tänkte jag. Dom vill att vi ska gå på bio med dom imorgon men har arbetsintervju och ska troligtvis provjobba också så isf kommer vi inte hinna tyvärr, skulle vara kul så jag hoppas att det är något som hinns med :)

Nej nu är tvättmaskinen klar så lika bra att man hänger upp tvätten på engång, så att den inte glöms bort, vilket har hänt ett par gånger tidigare.

 

Skriver mera senare :)





Ny vecka

Nu är det en ny vecka och jag har en ledig dag idag, har jobbat hela helgen så denna helg har man inte orkat hitta på något speciellt. Idag hade jag tänkt att jag skulle komma upp i tid, men min iPhone fick något ryck inatt och började blinka och ha sig så jag vaknade till lite halvt och försökte komma på vad det var. Hur som helst så funkade den inte och jag startade datorn och skulle återställa den lite snabbt.. Ja lättare sagt än gjort, jag återställde den engång, 2 gånger, 3 gånger och tillslut 7 gånger och alla gånger fick jag fel kod 1013 och började bli irriterad. så läste lite på apples sida efter ett tag och gjorde lite små justeringar i host filen på datorn och testade sedan att starta om datorn. Vet inte vilket av dom 2 sakerna som fick det att funka men när jag återställde den igen sen så funkade det felfritt och min mobil började funka igen. Men nu var den helt jävla återställd, fanns inget kvar inte ens ett enda telefonnr!
Struntade i det och gick och la mig igen, vaknade vid 12 tiden och skulle skicka ett sms.. hade då redan glömt bort att alla nr var borta så chansade på vad det var för nr och hade lite koll iaf. Av alla nr jag hade kunde jag endast 2 nr utan till.. riktigt illa, tur att fejan finns så att jag kunde skapa ett event och bjuda in folk så man kanske får lite fler nr.

Jag har inga säkerhetskopieringar på datorn här men ska kolla upp det på min dator när jag kommer hem så kanske jag får tillbaka några nummer men kommer sakna dom senaste jag lagt in. Men det är smällar som man får ta ibland ;)

Har för tillfället fått ihop 7 nr woho!





Åh en sådan härlig dag...

Djurgården vann som bekant igår med 4-1 och det var riktigt lugnt igår. Tänk om AIKarna kunde sköta sig lika bra på sina egna hemma matcher under derbyn. Visst alla Djurgårdare har inte heller skött sig alla gånger, men majoriteten av dom som förstört har varit gnagarna tyvärr.
Det var ganska kul att jobba igår även fast jag stod på "fel" sida, för som vanligt hamnade man på aik sidan. Men alla rötäggen verkade ha annat för sig igår då det bara var trevligt folk som verkade ha kommit till matchen :)

Idag vaknade man till den hemska synen av att det snöar ute igen, så idag känner man inte riktigt för att gå ut alls :/ Men jag måste ta mig hem då mitt batteri håller på att dö i mobilen, och så är det en del att fixa med hemma.
Ska även ringa några telefonsamtal idag tänkte jag och försöka få tag på ett till jobb eller allra helst ett heltidsjobb :)

Nej ska pilla lite till på designen och fixa vad som går att fixa härifrån.




Derbydags

Nu är det dags för hockeyderby igen, men säkerheten är mångfördubblad sen senast och det ser ut att bli lugnare från läktarhåll.
Det har iofs varit värst dom matcherna som AIK haft hemma match. Vilket är synd för deras klubb som behöver all möjlig hjälp ekonomiskt och är inte i behov av såna bakslag. Jag ska jobba i baren och det är en masas förberedelser för att fixa till allt, allt som är av glas ska tas undan för att göra det säkrare. Visst det behövs men det är lite tråkigare att jobba när det blir betydligt mindre att göra.

För att prata om lite annat så har jag fått en till beställning på design som jag sitter och jobbar med för tillfället, det ska vara golfinriktat och för tillfället är jag väldigt nöjd med hur den ser ut. Jag hoppas på att slutresultatet blir bra också :)

Nej nu ska jag hoppa i säng igen och kolla lite på polisskolan tills jag somnar.




Woop Woop

Har varit mycket jobb, massa fest och bloggen har hamnat i glömska. Men det går väl att rätta till om nu intresset fortfarande finns kvar, funderar på om jag ska skriva på fisk33n.blogg.no eller om jag ska skriva på min gamla fisk33n.blogg.se blogg.

Får se vilken av sidorna jag får mest läsare så får jag se vilken av dom, jag väljer att använda mig av. Jag gillar dock båda mina designer, den som är på .se kommer jag nog aldrig ta bort då jag är väldigt nöjd med den, och på .no så ska jag nog göra några finjusteringar.

Jag har även fått en ny beställning på blogg design av Mimmi igen så ska damma av photoshop lite och även kodprogrammen som legat och dammat dom senaste månaderna och se om jag kommer in i det igen och kan göra något av det hela och hoppas på att hon blir nöjd. Annars vet jag en som jag kommer att rekomendera henne att ta kontakt med för att hjälpa henne med den.

För alla er som tror att jag har en ny tjej så är svaret nej, vart har ni fått det ifrån ens? haha.

Det vankas fest i helgen här hemma får se vad det blir av det hela, har städat bort julen idag iaf så nu är julgranen och allt skräp borta iaf :D

 

Kryssning 29-30 dec
Kryssning 29-30 Dec!
Nyårsgänget!
Nyårsgänget
Nyårsdricka (resten står på balkongen!)
En del av nyårsdrickan!
Måste ju visa sig lite manlig ibland också!
Ibland försöker man vara lite manlig också!
Mycket kärlek på våra fester!
Det blir mycket kärlek på våra fester!





Copyright © 2014 Fisk33n