Sjuk

Ja man börjar undra va fan man har för immun försvar då jag tycker jag blir sjuk hela tiden men sen är det kanske inte så konstigt med tanke på att jag har haft väldigt lite kläder på mig på jobbet när jag jobbat ute också. Så har mig själv att skylla en hel del också. Nu har jag iaf fått mina julklappar från Emelie(men hon säger att den ena inte var helt klar för det var något hon skulle lägga till i den, och att det var en hon inte hade hittat än för den var slut när hon skulle köpa den så skulle få den senare) Men blir glad ändå, det är tanken som räknas så spelar ingen roll om det bara skulle vara en pappersbit eller en lyxvilla man fick:) Priset har som sagt ingen betydelse utan tanken bakom det hela som räknas tycker jag:)
Ska försöka få mig lite sömn tidigt ikväll, men får se hur det blir med det då jag inte känner mig så jätte trött då jag sovit ganska länge idag. Ska kanske kolla på en film eller någon serie om jag inte lyckas somna. Nu är det ungefär 2 veckor kvar tills jag får tillbaka min mobil!
När jag får den ska jag börja ta bilder igen så jag kan lägga upp lite nya såna här då det börjar se väldigt trist ut med bara en massa rinnande text, så ber om ursäkt för det.(för det klagas lika mycket på om man lägger upp gamla bilder som om man inte lägger upp några alls har jag kommit underfund med:P)

Hoppas att erat år 2009 har börjat bra iaf och god fortsättning!:D




Copyright © 2014 Fisk33n