Ny Mobil

Igår efter jobbet åkte jag, Emelie och Wilma till heron city och gick in på media markt för att kolla vilken mobil jag skulle köpa, det var däremot inget svårt val då jag i princip hade bestämmt mig innan för vilken jag ville ha. Det blev iaf SonyEricsson K850i:) Dom hade inte den gröna så det fick bli den blåa men vad gör det:) Den är fin ändå och lika bra för det:D

Sen när vi kom hem såg jag att jag även hade fått min lön så jag ringde till min mamma och frågade efter deras kontonummer så jag kunde skicka över pengarna för resan som vi ska åka på i december för att fira mamma utomlands, Emelie ska ju också åka med då:) Kommer bli hur kul som helst:D

Idag har jag bara jobbat och sen när jag kom hem så var maten klar så vi åt på engång:) Och ikväll vet jag inte vad vi ska hitta på vi får se helt enkelt:D





Lördag

Igår så gjorde Emelie och hennes syster Amanda middag och bakade någon bakelse till efterätt. Och det var hur gott som helst:) Det gjorde dom bra iaf.
Emelie gick och mötte Andreas vid tunnelbanan för att hämta Wilma och sen handla lite innan hon gick tillbaka hit.
Under dagen så satt jag och Amanda och spelade massa olika spel och hade det ganska kul, dock är hon dålig förlorare och när det går dåligt försöker hon fuska men det gick inte så mycket bättre för henne ändå. :P

När Wilma kom hit så var det full fart på henne även fast hon hade feber men hon lekte och hade sig en massa iaf och vi andra kollade på Eurovision song contest medans Wilma lekte i vardagsrummet. Det gick inte så bra för Sverige och ja jag tyckte inte att det var det bästa bidraget som vi skickade dit heller så. Men Ryssland hade ett ganska bra bidrag ändå och dom var väl värdiga vinnare:)

Idag ska vi åka till Emelies farmor och även träffa hennes pappa som fyller år så nu ska jag få träffa flera släktingar i familjen, har snart träffat alla i hennes familj och alla verkar vara snälla och så iaf:)

Tänkte passa på att säga att Emelies syster har skaffat en blogg hon också nu så kolla gärna in där ibland också:) Hennes blogg adress är: http://mosteramanda.blogg.se/




Helg

Efter jobbet igår så åkte jag in till Centralen och mötte Emelie, vi gick och åt då ingen av oss hade ätit någon lunch och sen åkte vi hem till hennes mamma så vi blev av med all våran packning och så att jag kunde duscha, vi hade planerat att gå på bio på kvällen så vi satte oss och kolla vilka tider som dumpad gick på sergel. Det blev 21.30 bion och när klockan var 18.00 var vi båda klara och vi tänkte att vi kunde börja röra på oss så hinner vi äta i lugn och ro och sånt innan bion. Vi båda tänkte fel och tänkte att bion började 20.30 men när vi kom fram så kom vi på att det var fel och vi hade hur mycket tid som helst att "döda" inne i stan där allt var stängt så efter att vi käkat och köpt godis och sånt så satt vi där inne och pratade och hade det mysigt bara.

Bion var faktiskt väldigt rolig och jag trodde den skulle vara mer deprimerande men det som var deppigt gjorde dom typ till något roligt i filmen istället, lite udda men det funkar väl:P

Vi kom hem vid typ 12 och somnade typ på engång:P




Dålig uppdatering

Jag har inte uppdaterat så bra i veckan för varje dag när jag kommit hem från jobbet så har jag varit för trött för att sitta och skriva i bloggen.

Vi har sprängt det sista av berget och ska börja göra i ordning för att göra husgrunden nästa vecka någongång, och börja dra alla möjliga sorters rör. Vet inte riktigt vad mer jag ska skriva för det är det enda jag har gjort på jobbet och det är ju inte så kul att prata om jobbet hela tiden heller, kan inte vara det roligaste att läsa heller iofs;)

Imorgon efter jobbet ska jag troligtvis åka och köpa mig en ny mobil:) Kommer troligtvis bli SonyEricsson K850i men jag funderar på en del andra också t.ex. Nokia N95 och SonyEricsson C902(Den kommer snart ut på marknaden så isf får jag vänta lite till). Så får se hur det blir men det lutar åt att jag köper K850i iaf.
Har även kollat på lite andra saker jag funderar på att köpa men blir nog någon annangång då det inte är så kul att göra av med alla pengar på engång;)

Filmen jag la upp i förra inlägget funkar iaf att titta på nu för er som inte har märkt det redan.

Kan väl ta och svara på lite frågor istället då jag fått ett par stycken denna gång.

Ni har väll inte äns varit tillsammans ett halv år??
- Nej det har vi inte, vi har varit tillsammans i 4 månader om 2 veckor ungefär.

Jag undrar hur ni träffades du o Emelie berätta gärna. Dumpade hon Granis för dej eller hur ligger de till?
- Det var via hennes blogg som vi började prata från början, och den hade jag aldrig sett om det inte var för att Tessan läste den typ hela tiden och hon började sen att prata med Emelie på msn och sånt. Sen la Emelie till mig på msn i början av Oktober ungefär och hon fick mitt nr så vi kunde fortsätta prata och sånt, vi blev väldigt bra vänner på engång och vi kunde prata om exakt allt, så när hon hade något problem hon ville prata om kunde hon prata med mig och tvärtom. Vi pratade ganska mycket i November, flera timmar i veckan blev det för det mesta. I slutet av November så träffades vi på stan när jag skulle hem från lumpen och hon skulle möta Granis, det var inte planerat att vi skulle träffas men det blev så och Emelie var hur blyg som helst och gick och gömde sig bakom Granis typ hela tiden:P Tessan var också med den gången så jag hade någon att gå och prata med också. Någon vecka senare så träffades jag och Emelie själva och tittade på film och sånt bara som vänner:) Vi träffades ett antal ggr efter det också och pratade fortfarande lika mycket i telefon och sen började känslorna komma från min sida men försökte dölja dom och när hon gjorde slut med Granis fick jag veta att hon hade känslor för mig och hon fick veta att jag hade det för henne också men vi bestämde oss för att ta det lugnt och se vart allt leder. Och se vart vi är idag:)
Nej hon dumpade inte Granis för mig, det var andra orsaker som inte jag tänker säga vad det är utan det är en sak mellan dom två som inte alla ska behöva veta om dom inte vill det.

Är det inte jobbigt att folk gnäller på er realation ?
- Jo lite jobbigt är det ibland, men det som är viktigast för mig är att vi båda tycker att det känns rätt och sen har Wilma ganska stor roll i det hela också och allt det funkar ju bra som det är just nu:)




Måndag

Idag trodde jag att jag hade försovit mig till jobbet efter att jag missade pendeltågen 06.10 från centralen och tog därför kontakt med folk jag visste var på kontoret men då fick jag vet att jag inte ens skulle till kontoret utan skulle bli hämtad med bil inne i stan 06:45 så jag hade gått om tid på mig. Tur var väl det för man vill ju inte komma försent till jobbet.
Vi kom ut till Lidingö strax efter 7 någongång och dom hade fortfarande inte satt ut några mätare så vi kunde inte börja spränga i berget ännu och försökte få tag på dom och när vi väl fick tag på dom så sa dom att det skulle vara klart någongång innan klockan 10 iaf, så under tiden så fixade vi med småsaker som vi inte skulle hunnit fixa med annars.
Klockan 9 var dom två jag jobbar med hungriga så vi bestämmde oss för att åka på lunch då det inte fanns något vi kunde göra där ändå eftersom mätarna inte var på plats men killen som skulle sätta upp dom var där och hade precis börjat sätta ut dom på husen runt omkring. När vi kom tillbaka från lunchen var allt klart så vi kunde börja spränga berget och ha oss:)

Vi höll på att spränga och ta bort stenarna som berget blev till enda tills vi slutade klockan 16.00 och kommer fortsätta imorgon då vi inte är helt klara med det ännu, har lyckats få bort halva berget kanske.



Använder ni skydd o sånt nu eller skall ni skaffa flera syskon till Wilma?
- Nej vi har inte planerat att skaffa barn tillsammans ännu, har jag svarat på innan också. För tidigt i vårat förhållande för att prata om barn ännu.




Saknad<3




Jag saknar dig älskling!<3





Veckan

Onsdag: I onsdags kom jag till jobbet i tron att jag antingen skulle till Knutby eller till Täby och lägga en grusgång, men han jag skulle jobbat med i Täby mådde inte bra så istället fanns det ingen uppgift till mig så chefen sa tillslut att jag kunde åka med Bertil och se hur livet är som lastbilschaffis, så jag åkte med honom hela dagen runt hela stockholms län och lite utanför också haha. Blev lite övertid den dagen också men det var en ganska rolig dag ändå:) När jag kom hem från jobbet så började 3:dje perioden av Sverige - Tjeckien så jag satte mig och tittade på den och sen var det dags att sova.

Torsdag: Kom till jobbet halv 7 och fick åka direkt ut till Lidingö där vi skulle börja gräva och borra så vi kan spränga bort en del av berget så vi kan få upp husgrunden där tillslut, klockan gick fort idag men vi hann inte borra så mycket då det mesta var planering hur allt skulle göras först och han som körde grävmaskinen skulle plana ut marken lite på några ställen så borrmaskinen kunde komma fram ordentligt. Slutade jobbet klockan 3 på eftermiddagen och åkte då hemmåt, när jag kom hem satt jag en liten stund vid datorn och sen ringde Emelie och vi pratade ett bra tag i telefon och när vi hade pratat klart runt 6 påkvällen så somnade jag på engång i sängen då jag var helt slut och sov hela natten tills klockan ringde 04:50 på morgonen.

Fredag: Idag behövde jag inte åka till Spånga först så jag åkte direkt till Lidingö och började jobba, det regnade en hel del så det var inte så kul att gå runt i leran men måste man så måste man helt enkelt, och det var halt på berget så han som borrade kom inte så högt upp med maskinen för att han började glida en hel del så han körde bort från berget sen och började borra från andra håll och kanter istället. Efter att vi hade varit på lunch så kom solen fram och då blev det lite lättare att jobba och då började jag skyffla bort lite små sten som skulle närmare berget för att det ska ligga i hålen sen när vi ska spränga, och när jag var klar med det så skulle grävmaskinisten rensa lite skräp som låg runtom området vi jobbade på och han sa åt mig att flytta på den andra grävmaskinen, men eftersom jag inte kunde så sa han "då följer jag med så du får lära dig något nytt idag, varje dag ska man lära sig något nytt". Det var inte så jätte svårt men det var ganska kul faktiskt och lite läskigt med tanke på hur mycket man måste hålla koll på för att inte skada någon i närheten. Så kommer väl få mera utbildning på det sen antar jag:)
Efter jobbet åkte jag till Handen och träffade Emelie ett tag hon skulle kolla på några kläder inne på H&M innan vi åkte till Centralen för att hon inte skulle behöva stressa lika mycket när hon skulle åka och möta Lina sen och så skulle jag möta Tessan där vid 4 tiden.
Tessan och jag åkte hem till mig och var framme vid 5 tiden och då gick jag in i duschen direkt sen var det dags att åka in mot stan för att möta Alex där och det blev ett besök till donken och sen till Kickis innan kvällen var slut för vår del, Alex var tvungen att åka tillbaka till Lumpen och Tessan hem för att hon skulle på praktik imorgon. När vi gick igenom tunnelbanan för att gå mot pendeltåget så stötte vi ihop med Emelie och Lina som skulle gå på bio och sa hej till dom och pratade en liten stund sen så var det dags att röra på sig för både dom och oss, jag följde med till Västerhaninge för att vinka av Alex och sa hej då till Tessan i Älvsjö efteråt och åkte sen hem jag med. Hade inget annat planerat på kvällen så tänkte att jag lika gärna kunde följa med dom så kvällen gick lite fortare.




Tisdag

Idag har jag varit på jobbet och fortsatt med gårdsarbetet som jag började med igår. (Vi ska kasta all skit som finns på området) Så jag och Jonas har fått kasta bra mycket gamla diselslangar som väger bly och visa av dom hade desutom besnin kvar i sig vilket inte gjorde det lättare och jobbet mycket skitigare haha, allt skulle in i en gamal lastbilsvagn som ska köras till tippen eller något antar jag. Sen när vi lagt in alla slangar så man knappt kommer in i släppet så kommer dom på att vi ska ha några påsar som ligger längst in i vagnen i ett litet rum, så vi får klättra in hela vägen för att komma dit och räknar fort ut att vi inte kommer orka gå fram och tillbaka med alla dom där påsarna över alla slangar den där biten och hittar ett gamalt "fönster" med plexiglas och slår ut det fönstret och ber en av arbetarna att köra dit traktorn och hissa upp skopan så vi kan lägga påsarna i den så att dom inte går sönder när dom dunsar i marken. När vi var klara med det så skulle dom kasta in gamla målarfärgsburkar i släppet som jag och Jonas också fick göra, och självklart hamnar en av plastburkarna med färg kvar i på ena slanghögen och rullar tillbaka och dunsar rätt i marken och spricker och vi får färg överallt HAHA:D Så det var bara att skyffla upp skiten. Han hade tur som inte stod där det skvätte som tusan så han fick inget på sig medans jag fick en hel del över mig så ser ut som en målare lite för tillfället. Men när vi skyfflat in allt så ser det förjävligt ut inne i släpet tur att allt ska kastas iaf haha:D Men kul hade vi iaf haha:D:D
Men varken jag eller Jonas vill se en enda gamal diselslang igen iaf haha för fan vad tungt det blir efter ett tag:P

Efter jobbet satt jag kvar ett tag och väntade för att Emelie satt på pendeln för att möta mig i Spånga, efter det åkte vi till stan för att käka och vara lite med varandra och ganska så snart så var det dags för henne att åka hemmåt igen och jag valde att följa med henne till Västerhaninge då jag inte vet när jag får träffa henne nästa gång så ville vara med henne så länge som möjligt idag.

Nu är jag hemma igen iaf och ska snart gå till sängs och sova då det är ganska jobbigt att hålla på med allt detta arbete faktiskt, men är kul på samma gång faktiskt:)

Glömde en fråga,vad har du haft för jobb tidigare? Sommarjobb och så?
- Jag har inte haft något riktigt jobb tidigare och därför inget sommarjobb heller så detta är mitt första jobb. Har jobbat i en livsmedelaffär tidigare men det var inget som kan klassas som jobb enligt mig, varför det inte gör det är pga han som ägde butiken och en massa, men den historian får bara folk som känner mig väl höra.

Det var enda frågan jag hade fått denna gång, men tänkte kommentera/ställa en fråga angående en av kommentarerna ändå.

Wilma är och kommer aldrig bli din unge.
Hmm.. när har jag någonsin sagt att hon är eller kommer bli min unge?





Söndag

Idag har jag, Emelie och Wilma gått runt en massa på stan och bara haft det mysigt i sommarvärmen:) Vi har gått runt typ hela norra delen av Stockholm, vi gick runt i kanske 2-3 timmar eller något(Om inte mer) och Wilma blev ganska så trött av värmen och somnade efter att vi gått runt i 1 timme och sen sov hon ett bra tag.
När vi kom tillbaka till Emelie skulle Wilma äta och sen skulle vi börja röra oss hem mot hennes bror Alex som flyttat och även fyllt år. Så nu har jag träffat alla hennes syskon och även en hel del andra, även hennes mormor var där idag och hon berättade även att hon läser min blogg och sånt haha:P Men alla i hennes familj är jätte snälla och så:)
Vet inte riktigt vad mer man ska skriva då det inte har hänt så mycket mer idag, det var ju ingen innebandy idag för att det är pingsthelg och allt. Vilket jag såklart hade glömt bort så jag gick dit iaf och kom på det när jag kom till dörren haha. (Gjorde samma misstag förra året också:P)

Imorgon ska jag jobba igen och kommer inte att vara ledig på 12 dagar:O Så kommer inte träffa Emelie på ett ganska bra tag nu om vi inte lyckas träffas något i veckan som kommer eller veckan efter det. För i helgen så ska jag till Halmstad och jobba så då blir det lite svårt att träffa henne tyvärr:/

Det här jobbet som du har nu,ska du jobba där i sommar också? Funkar det bra mellan dig och Wilma?
- Ja jag ska jobba där i sommar också, kommer bli väldigt varmt att jobba när det är som varmast men lite får man väl tåla haha;) Ja det funkar bra mellan mig och Wilma, för varje gång vi träffas så "accepterar" hon mig mer eller vad man ska säga. Hon kommer fram till mig ibland själv nu iaf, och låter mig sätta på henne ytterkläder m.m nu det gjorde hon inte tidigare iaf. (Nu för tiden är det bara skor typ men ändå)

Har ni planer på att flytta ihop sedan, du,Wilma och Emelie?
- Vi har väl inte planerat det så jätte mycket men visst skulle jag vilja bo med Emelie sen. Och hur det blir med Wilma är inte upp till mig utan mer något som Emelie och Andreas ska prata och bestäma om hur dom ska göra den dagen det är dags för det.




Helg

Ja denna helgen har jag inte haft mycket tid till att sitta vid datorn, därför det varit så dålig uppdatering.

I Fredags började jag jobba vid 7 och vi åkte direkt från firman till Täby för att fortsätta med dräneringen, det var inte så lätt att klyva stenen som var ivägen och det tog 4 timmar innan vi var klara med den, sågen gick det inte att använda då stenen var för nära huskanten så såg kanten gick i huskanten och så kom man inte längre så vi fick borra håll och slå sönder stenen med hjälp av andra medel sen.
Bergsbiten skulle vi inte ta bort på liknande sett utan det skulle dom spränga bort på Måndag. Så på måndag ska inte vi dit utan då ska jag åka till Knutby och jobba istället:O Lite längre resväg men, kommer bli jobbigt om värmen ska fortsätta såhär, det är inte så kul att jobba i denna värme när man står i den där gropen och svettas. Men är glad för er andra som inte lider av den utan kan vara ute och sola och ha det skönt iaf:)

Så när klockan var 11 kunde inte vi göra så mycket mer så då sa chefen att vi kunde sluta och åka hemmåt, jag åkte mot Västerhaninge och satt där och vänta tills Emelie skulle komma, träffade lite folk från lumpen som slutade och skulle hem över helgen, så pratade med några medans jag vänta på Emelie så gick tiden lite fortare iaf:)

Precis innan Emelie kom så kom Alex dom hade fått sluta senare än alla andra idag så han satt vid mig och pratade ett tag och sen kom Emelie och Wilma(Första gången han träffade Wilma och han tyckte att hon var så söt så:)) Han skulle åka hem och göra sig i ordning för att senare på kvällen gå på någon fest:)

Jag och Emelie åkte hem till hennes mamma där jag tog en snabbdusch och sen satt vi hemma hos henne och väntade tills hennes mamma kom hem för hon ville ha Wilma över dagen, sen åkte vi in till stan för att köpa biljetter till bion och sen gick vi och käkade och köpte godis.
Bion var ganska bra men kunde varit lite bättre, Emelie tyckte att den var bra iaf:)

I Lördags så sov vi ganska länge då vi kom hem till mig rättså sent efter bion så när vi vaknade var det typ bara att packa och sen börja röra sig hem mot Emelie igen, när vi kom hit satte jag mig och kollade på fotbollen på TV och hon vid datorn då hon inte ville se matchen(Matchen var ju inte så bra då det gick åt skogen för DIF:(). Sen gick vi och hämtade Wilma som var med Emelies mamma hos några andra på grillfest och hon hade jätte kul där:)
Efter att vi hade hämtat Wilma så gjorde Emelie i ordning Tacos, Wilma satt och käkade majs och lite grönsaker medans Emelie gjorde maten och även medans vi åt. Så hon hade grisat ner sig en hel del och fick bada efteråt, hon hade jätte kul i badet och lekte med allt möjligt:)
Senare på kvällen så kollade vi på filmen "Next" som inte var så jätte bra, jag hade väl ganska så höga förväntningar på den och den levde inte riktigt upp till det men.




Torsdag!

Ja så var det torsdag och första dagen på jobbet:) Började 06.30 i morse så var tvungen att gå upp senast 05.00 för att hinna med bussen som gick 05.37. När jag kom dit så fick jag först häsla på en massa folk, och dom verkar vara roliga och trevliga hela bunten med lite speciell humor men det är kul:D haha, fick åka med Chefen för att köpa arbetskläder och sånt innan jag kunde börja på riktigt och kom till Täby och kunde börja gräva runt 8 tiden. Dagen har gått relativt fort faktiskt vilket är skönt, men denna värme dödar mig när jag står och jobbar, vi står mitt i solen och har typ ingen skugga alls där vi håller på just nu, men det var skönt att få något att göra och få en massa frisk luft på köpet haha. Det var en som frågade vad det var för slags jobb, det är markarbete, lägga nya/byta ut dräneringsrör, gräva en hel del:P, plana ut marken så den blir rak, lägga gräsmatta, lägga plattor och såna saker:)

Skulle ha jobbat fram till 16.00 idag men vi var klara med grävandet för idag vid 14.30 ungefär, då det var stenar och berg som vi måste få undan på annat sätt ivägen nu bara så vi måste ha andra redskap än dom vi hade idag, så det ska vi fixa imorgon och även lägga in dom nya dräneringsrören. Så imorgon ska jag vara typ som en lärling och få lära mig hur man får bort stora stenar och berg som är ivägen och sen hur man lägger dräneringsröret.

Idag händer det nog inte så mycket mer då jag är sjukt trött efter denna dag och kommer nog somna ganska tidigt idag då jag ska upp lika tidigt imorgon, men slutar tidigare imorgon iaf:) Slutar redan klockan 13.00 :) Sen ska jag åka hem till Emelie(När jag skriver hem till Emelie menar jag hennes mamma och inte till Granis så ni inte missförstår det som några verkar ha gjort tidigare och påpekat det med en massa frågor). Vi ska antagligen gå på bio imorgon kväll också då hon ville se någon film som hade premiär, hoppas att den är så bra som hon tror bara;)

Det var allt för nu iaf=)




Onsdag

Jag vaknade av att mobilen ringde strax efter 10 någongång imorse och det var Nico som ringde och frågade om jag var sugen på att börja jobba redan imorgon:O Så nu har jag skaffat något att göra om dagarna istället för att bara sitta hemma vid datorn och tråka:) Ska bli kul men måste vända på dygnet igen nu;) haha, börjar halv 7 (eller sa han halv 8? hmm.. får fråga sen) imorgon bitti och jobbar runt 8 timmar varje dag:)

Till dig som tror jag hänger upp hela mitt liv på Emelie så är det inte helt sant, jag har inget annat att göra om dagarna då alla vänner som bor här i närheten går i skolan eller jobbar om dagarna. Alla andra jag känner gör lumpen eller bor utanför Stockholm, det är därför jag inte gör så mycket annat än att jag sitter här.
Och är det så konstigt att jag saknar Emelie? vi är inte med varandra så jätte mycket och vi är i början av vårat förhållande.

Skriver väl mer ikväll eller när det dyker upp något jag kan skriva om:)




Tisdag

Har inte gjort ett skit idag enbart suttit och tråkat vid denna jävla dator, skickat lite sms med Emelie under dagen är väl det vettigaste jag har hittat på iaf. Imorgon får jag ta mig i kragen och göra något istället, ska kanske träffa Emelie beror ju på om hon har tid och massa andra saker. Så får se helt enkelt hoppas att hon har tid ett litet tag iaf då jag saknar henne oerhört mycket:(

Denna dag har gått relativt fort ändå vilket är bra då såna här dagar vill man helst bli av med så fort som möjligt, imorgon ska jag få besked om jag får jobb eller inte på ett ställe här i sthlm som en vän till mig skulle försöka fixa. Får se hur det går med det:) Skulle vara kul att få börja jobba lite i veckorna och få tjäna sina egna pengar på något riktigt. (Räknar inte lumpen som något riktigt då det inte var mycket man gjorde som var seriöst enligt min mening.)

Har bytt till den nya plattformen nu jag med, har ju sett hur den ser ut och sånt innan då Emelie har haft den ett bra tag nu och även när jag hjälpte Tessan med lite saker efter att hon flytta över sin blogg. Den är lite sämre på vissa saker men den är ju inte helt klar än så det blir väl bra tillslut:)

Passar väl på att svara på lite frågor så inte inlägget blir så förbannat kort iaf.
Gillar du inte donken? VA? :O
- Nej det gör jag inte, tycker att dom har blivit för geggiga på senare år och det enda som är ätbart därifrån är McNuggets, McFeast(Junior) och Cheesburgaren. Och deras efterätter såklart. Äter hellre på Burger King men helst på Max:)

Planer inför framtiden?
- Ja jag har inga direkta planer just nu, men vill skaffa ett fastjobb så snabbt som möjligt så jag får en fast inkomst så man kan börja kolla på lägenheter på riktigt så man kan flytta hemifrån någongång. Men det jag satsar på först är mitt körkort:)

Hur skulle du beskriva dig själv som person? Egenskaper? Intressen? Ja vem är Du??!
- Ja jag har aldrig varit bra på att beskriva mig själv brukar oftast låta andra få förklara hur dom uppfattar mig som person, men jag är oftast snäll mot dom flesta(För snäll enligt många), behandlar andra som dom behandlar mig, ger ärliga svar även om dom kan såra personen som ställer frågan. Mina intressen är att spela Innebandy, hålla på att testa olika saker man kan göra med teknik(Brukar ofta pilla på datorer), kolla på sport och såna saker:) Min största egenskap är att jag har lätt för att lära mig om jag verkligen vill och ger mig F*N på att jag ska klara av något. Tänker oftast mer på mina vänner och min familjs bästa före mitt eget. (Vet inte om det är en för- eller nackdel alla gånger.)

Ja om det är något mer specifikt ni vill veta får ni ställa mer ingående frågor. Jag svara på nästan allt:)



Lägger upp lite bilder från lumpen, man lärde känna vissa väldigt bra och saknar några av dom lite, det var ett par riktigt sköna personer där:) T.ex. dom två på bild 2 och 3:) Det är en hel del bilder som har försvunnit då min dator är lite som den är så kunde inte lägga upp alla jag ville, vissa bilder är från Karlskrona tiden och några från tiden vi var på Berga/Muskö.


Bilder från en rolig kväll på kickis som vi alla kommer ihåg väl, eller kanske inte Kim som blev lite för full haha;)




Hmm..

Jag tog bort kommentarskyddet igår för attdom som kommenterar har skärpt sig och jag inte hade fått några idiotiska inlägg på länge men ja det höll i vadå? någon timme sen hade man fått in ett par st, dock var några från IPn jag har gjort så dom inte kan kommentera så dom kom inte med iaf, men det är trist att så många ska hålla på och förstöra eller vad man ska säga.
Och du som valde att vara anonym som påpekar att Emelie och Granis träffas i stan och går på bio, vad tusan har du med det att göra? Dom är vänner och det är bra att dom kan göra saker tillsammans, även om jag och Granis inte kommer så jätte bra överens om allt och inte är så bra vänner så är jag ändå glad att dom två kan vara bra vänner med tanke på att dom haft ett långt förhållande och även fått ett barn tillsammans. Så lägg ner erat "spioneri", plus att jag visste att dom skulle på bio så det var ingen nyhet för mig när jag såg den kommentaren.

Jaja lite om vad jag gjort nu istället. :P
Igår var jag med Emelie först och åkte sedan med henne till Slussen där hon skulle möta Granis, innan jag åkte hem valde jag att gå och käka i slussen men finns inte så mycket att välja på så blev tyvärr donken (Jag tycker inte att det är så gott längre därför jag skriver tyvärr) och efter det köpte jag ett busskort och åkte sedan hem.
Satt vid datorn till strax efter 7 någongång på kvällen och gick sedan på min innebandyträning eller vad man ska kalla det:P som började klockan 8 (Det är bara match i en hel timme som ibland blir till två timmar beroende på hur mycket dom jag kör med orkar, dom jag kör med är busschafförerna här ute på nacka/värmdö och det är sjukt skoj att köra med dom:))
Kom hem och satte mig vid datorn och höll på lite med WWT innan jag gick och la mig:)

Idag har jag inte gjort så mycket vettigt heller har suttit här och pillat lite mer med WWT och även hjälpt Tessan med ett litet problem hon fick med sin blogg. Ska försöka få tag på någon kompis som inte har något vettigt för sig idag och se om vi ska hitta på något så man inte sitter och ruttnar framför datorn hela kvällen:P

Det var allt för denna gång=)




<3

Hittade en bild jag gjorde till Emelie i början av vårat förhållande:) Tänkte att jag kunde lägga upp den här då jag inte vet vad jag ska skriva:)

393749-80

Lägger även upp en bild på henne:) (Eller ja det är väl 3 bilder i en iofs)

image81
Emelie är världens underbarste och jag älskar henne mest av allt!<3




Dålig uppdatering

Det har varit lite dålig uppdatering nu i veckan men det är för att jag har varit med Emelie och vill vara så mycket som möjligt med henne när vi har tid att träffas:) I Torsdags åkte vi hem till hennes mamma efter att hon hade varit och hämtat Wilma i nynäshamn. Och när vi kom dit så gick vi först och handlade då barnmaten var slut och då passade vi även på att hyra en film (Scary Video 5) och köpte även lite godis. Wilma somnade strax efter 9 någongång och innan det hade hon sprungit runt och busat en hel del:) När hon hade somnat så satte jag och Emelie på filmen och den var väl sådär, det är en skräck/komedi men det var inte mycket komiskt i den filmen det var massa slakt bara typ. Emelie tyckte inte alls om den filmen då hon tyckte att den var äcklig, men jag tyckte att den var okej iaf, har sett både bättre och sämre filmer på senare tid så den var inte helt kass iaf.
Igår så vaknade vi vid 10 av att Wilma vaknade till och tyckte att inte vi heller skulle få sova mera, hon var så söt på morgonen och låg och försökte prata och busa lite:) Vi åt frukost och Emelie och Wilma gick sen in i duschen och sen var det dags att röra sig mot Västerhaninge för att lämna Wilma till Andreas, jag åkte med till Västerhaninge då Emelie inte ville åka själv tillbaka sen, men när vi väl var där så sa jag att jag skulle gå in på Pressbyrån och köpa något medans hon lämnade Wilma så att även Emelie och Andreas kunde prata lite om dom ville det och för att inte göra Andreas sur i onödan för att jag var med.
Efter det så var det dags för oss att åka mot Nacka för att köpa någon present till min nya lilla kusin och någon blomma till min moster och hennes kille, då vi skulle dit på middag:)
Dom bjöd på Tacos och vi var där från strax efter 5 till 10 över 10 på kvällen:) Sen åkte vi hem till mig och skulle försöka kolla på Ice Age som Emelie tydligen inte har sett, men hon var sjukt trött och somnade efter typ 15 minuter.

Det var kul att träffa min moster då jag inte sett henne på ett bra tag och så fick jag även se min lilla kusin som är 2 månader:) Fick däremot inte träffa min andra kusin denna gång då hon var hos sin farmor igår, men det kommer nog flera gånger senare:)

Idag så vet inte jag och Emelie vad vi ska hitta på riktigt:) Vi får se vad som händer, vi har iaf 3 månader idag:D

Jag älskar dig Emelie!<3




Copyright © 2014 Fisk33n