Torsdag

Idag skulle jag och Emelie gått till grönan, men det går inte idag pga olika anledningar. Så det blir väl imorgon eller på Lördag som vi går dit istället:) Vi såg The Dark Knight igår, och den var faktiskt hur bra som helst:D Lite väl lång kanske, men det gör filmen bara bättre. Då man tycker det är tråkigt med filmer som slutar typ "mitti" filmen, denna film har typ allt:) Rekommenderar alla att se den, om man inte är en sån person som hatar såna filmer iofs.
Ikväll kommer vi väl antagligen se på Harold & Kumar Go To White Castle och sen efter det den nya Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay om vi inte hittar på något roligare.

Vi ska väl ta och äta något om ett tag, sen bädda sängen och göra i ordning i rummet innan alla andra kommer hem:)
Vad vi ska hitta på istället idag under dagen vet vi inte just nu, men hittar väl på något i det fina vädret:) Kanske åker och badar eller något sen.

Vet inte vad mer jag ska skriva just nu, men hoppas att ni alla har en bra dag och får en fortsatt trevlig Torsdag:)




Tisdag

Idag sov vi alla ganska länge och jag vaknade av att Emelie sa att frukosten var klar, Wilma och jag åt även vita bönor till frukosten. Saknades bara bacon till det sen hade det varit perfekt;) Emelie tycker ju tyvärr inte om vita bönor eller andra bönor heller om jag fatta henne rätt. Sen har vi lekt hela dagen med Wilma och även badat lite med henne. Vi har städat lite men det är inte så lätt att hålla det snyggt när Wilma drar ner allt igen efter en stund. Men det är bra att hon har roligt iaf:) Vi får städa upp allt ordentligt sen när Wilma väl har åkt hem till Nynäs.

Just nu håller jag och Emelie på med maten och Wilma går runt och städar lite för tillfället, ser jätte gulligt ut:D
Idag så ska vi äta Ost & Skinksås, ska bli gott:D Sen kanske vi ska baka lite senare ikväll, får se vad det blir då isf.

Har inte några bilder som jag kan lägga in på bloggen ännu men det kommer:)

Hoppas att ni alla har haft en bra dag, och får en fortsatt trevlig eftermiddag/kväll:)




Måndag

Vi var uppe tidigt idag, och har väl inte gjort så jätte mycket då både jag och Emelie har varit ganska trötta. Men Wilma har ju haft full fart hela dagen för det, hon har lekt en massa, och hon var även med och hjälpte till med maten.(La upp saladen som hamnade utanför skålarna) När vi gjorde tacos:) Efter att vi ätit middag så satte vi på en film och Wilma titta lite då och då, men lekte för det mesta och så fick man leka lite med henne ibland så hon inte blir så tjurig för att hon inte får någon uppmärksamhet.
Vädret var inte någon höjdare hela dagen, så vi har inte varit ute så mycket idag. Utan vi har varit inne och städat lite och sånt under dagen, Wilma ville också vara med och städa då hon verkar tycka att det är roligt.

Resten av kvällen kommer nog jag och Emelie tillbringa med att ligga och kolla på film, och ha en mysig hemmakväll ensamma:)

Det var en som tyckte jag ska försöka få in mer bilder(Och det är säkert flera av er som tycker det) och jag ska bli bättre på det, men jag har inte tagit så mycket bilder på sistonde. Men ska förbättra det då jag också tycker det ser tråkigt ut när det inte är några bilder:)




Varmt!

Idag har det varit sådär sjukt varmt igen, och jag kom så sent så vi hade väl inte direkt så myket tid för att bada idag. Vi får ta det imorgon eller något istället:) Men det är så varmt så man orkar ju inte göra något just nu, men man ska ju inte klaga när det äntligen är lite värme:) För kylan är som sagt tusen gånger värre.
Vi har inte gjort så mycket idag, när jag kom så gick vi hem för att lämna mina saker, sen var jag nästan tvungen att gå på engång. För att jag skulle möta han som skulle köpa mitt playstation2 i älvsjö, sen efter det har vi bara ätit och varit och handlat "fredagsmys" till oss inför kvällen. Som vi ska tillbringa med en film, lite godis, lite ostbollar, lite läsk och en mysig stämning:D

Har även sålt min mobil, men den ska skickas på posten så det tar några dagar innan han som köpt den får den. Speciellt nu när det är helg också. Det var en som lita på mig iaf, då han dessutom skickade pengarna i förväg. Det skulle jag aldrig våga göra faktiskt. Så nu återstår bara posten besöket, ska försöka gå förbi där imorgon eller söndag iaf. Så vet jag att det kommer iväg på måndag iaf, så inte han behöver oroa sig så mycket:)

Hur har eran dag sett ut då?:) Trevlig kväll på er alla!:D




Fredag

Nu är det dags att börja röra sig mot Emelie, har haft full fart hela morgonen. Då det har ringt folk på annonserna i stort sett hela tiden, och samtidigt har jag försökt packa och göra mig i ordning. Men nu ska jag iaf äntligen börja röra på mig:)
Vet fortfarande inte vad vi ska hitta på men något blir det iaf:)

Hoppas ni alla får en bra Fredag i detta kanonväder!:D




Sovsvårigheter!

Har sovit i max 2 timmar och kan inte somna om eller något, är hur pigg som helst just nu. Det är sjukt, bara hoppas jag inte blir seg mitt på dagen eller något sånt dumt istället. Idag ska jag åka hem till Emelie, men vi vet inte vad vi ska hitta på idag men något blir det väl. Antagligen blir det väl bada eller något då vädret ska vara hur bra som helst idag igen:) Om inte Emelie har blivit sjuk, hon mådde lite dåligt igårkväll. Hoppas att hon inte blir sjuk iaf, för det finns inget värre än att vara sjuk när det är sommar och varmt ute.

Har väl inte så mycket mer att skriva just nu, men skriver antagligen mera under dagen:)




Playstation2

Säljer nu mitt PS2 med alla spel då jag inte har tid att spela det iaf, och har även tröttnat lite på det. Dom spelen som är roliga har jag till mitt gamla Playstation One som jag kan spela ändå.(Sämre grafik men jag överlever:P)

Köpte ju detta som ni kanske minns förra månaden och nu är det alltså dags att sälja det. Tråkigt att bli av med alla singstar spel och sånt, då jag började tycka att det var lite kul. Men det är annat som jag prioriterar just nu, kanske köper något liknande någon annan gång i framtiden igen. När jag har mer tid, och pengar över som inte ska gå till annat.

Om någon av er är intresserad av att köpa allt detta eller så, så kan ni ju kolla min annons på blocket.
http://www.blocket.se/vi/17281520.htm





SonyEricsson W850i (Walkman-Telefon)

Säljer nu min gamla mobil också, så om någon är intresserad av att köpa den så finns den ute på blocket:) Den har aldrig krånglat för mig och jag säljer den då jag inte har någon användning av den längre, då jag endast använder min nya mobil.

Alla papper och delar finns kvar:) (1 GB minneskort, headset, stereoinkoppling, USBsladd, laddare, böcker, cdskiva.) Mobilen är ej operatörslåst och allt är orginal som det var när jag köpte den. Utom att det finns ett antal spel kvar på den som jag har köpt under tiden jag har haft den.

http://www.blocket.se/vi/17279371.htm?ca=11_s





Badat

Idag så kom Emelie och Wilma hit precis innan klockan 2, och vi bestämmde oss för att gå ner till Glasan och bada:) Tessan ringde samtidigt för att hon var i Stockholm, eftersom hon hade tagit sin spruta idag. Och hon frågade om vi ville hitta på något med henne. Så medans vi väntade på att hon skulle komma till Orminge så gick vi och handlade mat som Wilma kunde äta när vi var där nere, och samtidigt ringde Johanna från Solo. Så jag och Wilma gick ut ur butiken medans Emelie fick gå och handla och prata med Johanna. Vi gick ut för att Wilma inte ville sitta still i vagnen utan skulle ställa sig upp hela tiden.

När Tessan kom så gick vi direkt till Glasan och det var hur skönt som helst där nere i solen, och det var hur mycket folk som helst där också. Tessan hade inga badkläder så hon låg bara och solade, medans jag och Emelie fick bada med Wilma. Wilma tyckte det var hur kul som helst och vägrade gå upp, och när man gick upp ville hon bara gå ner igen. Så det blev ganska mycket badande idag, och det var ganska varmt i vattnet ändå för att vara i Sverige och Glasan.

Efter att vi bada så åkte Tessan hem och Emelie följde med mig hem för att hälsa på min farfar som har kommit hit idag:) Wilma hade somnat så hon sov under den tiden dom var var här. Dom åkte hem strax efter klockan 5 och nu ska jag ut och grilla med dom andra:)

Hoppas att ni alla har haft en lika bra dag som jag har haft:D




Torsdag

Snart är det ju helg igen:O Tiden börjar gå för fort, man hinner inte göra något om dagarna längre känns det som. Idag kommer min farfar hit till Stockholm, det var ett tag sen jag träffade honom så kan bli kul:) Han ska vara här tills på Söndag, då åker både han och pappa iväg antingen till Lindesberg(Där farfar och farmor bor) eller så skulle dom åka till Christer(Min farbror). Eller dom hade iofs planer på att åka till hälsingland tidigare också, men isf tror jag nog att dom åker hem och hälsar på farmor först så hon kan följa med också.
Emelie skulle antagligen komma hit idag också, så skulle hon få träffa min farfar också då hon aldrig har gjort det:)
Sen ska vi kanske gå och bada eller något sånt skoj:) Nej nu ska jag väl fortsätta städa lite, måste dammsuga och damma av allt sen är jag klar:)

Hoppas att det är bra med er alla läsare:)






För att ha något mer att skriva:P

Tönt eller Kändis?
[x] Har ett smeknamn.
[x] Är blyg.
[x] Kan lyssna på samma låt flera timmar.
[-] Kan spara pengar länge.
[x] Har alltid haft en vän.
[x] Har gått på simskola.
[-] Har bra ordning på mina grejer.
[-] Jag har haft massa tejp i mitt hår.
[x] Kan gråta till film/musik. (ibland faktiskt:P)
[x] Har blivit sviken av någon.
[x] Har dissat någon.
[-] Gillar att diskutera.
Totalt: 8

Utseende:
[-] Jag har långt hår.
[-] Jag använder smink.
[x] Har färgat håret fler än två gånger.
[-] Har minst tre par högklackade skor.
[x] Är lång.
[-] Jag bär alltid mode.
[-] Har blandad färg på ögonen.
[-] Är brunhyad
[-] Jag har färgat hår just nu.
[-] Är brunögd
Totalt: 2

Förhållanden:
[x] Är kär.
[x] Haft känslor för någon som inte känt samma sak.
[x] Pussat någon av samma kön.
[x] Hånglat med en främling.
[x] Älskar eller saknar någon just nu.
[x] Tittat på solnedgången tillsammans med någon jag bryr mig om.
[x] Hånglat med en polare. (Med en tjejkompis)
[x] Fått en kompispuss av andra könet.
[x] Varit otrogen. (Inget jag är stolt över direkt)
Totalt: 9

Övrigt:
[x] Jag har mobil.
[x] Kan numret till fler än tio personer i huvudet
[x] Kan sjunga när andra lyssnar.(Beror på sällskapet)
[x] Gillar att kolla på tv.
[-] Tar droger.
[x] Dansat på mitt rum.
[-] Varit på begravning.
[x] Hoppat från en brygga.
[x] Döpt en insekt jag hittat. (Sånt gjorde jag jämt när jag var liten)
[x] Rullat ner från en pulkabacke
Totalt: 8

Dina poäng: 27
10-16 Du är tönt .
17-24 Normal
25-30 Du är cool
30-40 Du är en kändis




Fin fint väder!

Idag har det varit toppen väder, sjukt varmt bara. Så jag ångrade nästan lite att vi inte gick och bada idag, men vi hade det kul och ganska mysigt ändå allihop:) Jag har varit med Emelie, Wilma, Tessan och Alex:) Det var ett tag sen vi träffade Tessan och Alex, det är alltid kul att vara med dom två. Fast jag tyckte väl lite synd om Alex då han har tandvärk pga att han får sina visdomständer nu och det gör ganska så ont, och han får inte snusa heller just nu. Så det är ganska så synd om pojken;)

Vi har gått runt en hel del i lilljeholmsområdet och stannade i fruktparken(?) eller vad den heter och satte oss där i solen, när Wilma vaknade var hon ganska blyg men efter ett tag så fick hon fart i benen som vanligt och busade på som en tok:)

Gå in på Tessansblogg och läs lite också om ni känner att ni vill ha mera att läsa, så blir hon så glad så:D
http://theresemansson.blogg.se/





Tisdag morgon

Har precis vaknat, och har sovit hur bra som helst inatt:) Vilket var skönt då det var första gången på länge jag sov så här bra, och så ser jag att solen har hittat fram idag också:D Hoppas att värmen är här också, då det är lite trist att det varit så kyligt dom senaste dagarna. Och regnat en massa. Ska snart ta och hoppa in i duschen och göra mig i ordning, skulle försöka hitta på något med Emelie idag, får se om vi åker och badar eller vad vi nu hittar på. Beror väl lite på hur varmt det är och om det håller i sig eller inte också.
Har sett att en hel del av er nya läsare har valt att stanna just nu också vilket är ganska kul:) Nya läsare är ju alltid roligt, men hur ni hittade hit vet jag nog. Men är det någon av er som hittade hit på annat sett än via Emelies blogg så kan ni ju skriva en kommentar om hur ni hittade hit:) Och skulle vara kul om ni andra hade något att säga också, då det alltid är kul att få kommentarer. Sålänge ni inte tänker skriva något elakt, då kan ni lika gärna strunta i att skriva.




Måndag

Åkte in till stan vid 2 tiden idag och träffade Emelie när jag kom in dig, och såklart började regnet när vi träffades och vi som hade tänkt gå till något fik eller något. Så blev inte så mycket av det, istället gick vi runt i butiker och kollade på lite saker, som var ganska svårt då Wilma inte ville sitta still i sin vagn, utan skulle prompt gå ur sin vagn och gå runt när vi var i butiker. Jag tänkte kolla på lite nya kläder men får göra det en annan dag då det inte går så jätte bra när man har småbarn med sig alla gånger. Vi åkte till lilljeholmen och valde att fika på donken istället, blev en munk till mig och Emelie tog en glass. Sen så gick vi en kortare promenad i Wilmas takt så hon fick gå lite också, innan det var dags att säga hej då och åka hem igen:)

Tänkte även passa på och tipsa om en annan blogg ni kan besöka, och läsa lite i:D
Det är Emelies styvsyster Carolines blogg, lämna gärna några kommentarer också:)

http://carolinejo.blogg.se/


Det var allt för denna gång:)




Godmorgon:)

Så har det gått ännu en vecka nu då, undrar vad man ska hitta på idag då? Tror jag ska ta mig tid och gå till arbetsförmedlingen idag och prata lite med dom också. Är ju registrerad och så där, men man måste ju gå dit också någongång ibland:) Har inga direkta planer alls idag, jag vaknade första gången vid 8 men gick och la mig igen efter ett tag och vaknade vid halv 11 och har bara suttit vid datorn sedan dess. Har läst bloggar och kollat runt på nätet bara under tiden:)

Någon som har några förslag vad man kan pyssla med idag då?




Fortsättning

Jag och Tessan började dagen med att gå runt på stan och leta efter något fik vi kunde sätta oss vid, men kom på att vi båda var ganska hungriga och leta efter ett matställe istället. När vi gick runt så träffade vi Emelie på stan(Granis och Wilma också men dom två fortsatte gå framåt då Granis såg mig.) Vi sa hej till henne och stod där ett litet tag och sedan gick vi vidare. Efter många funderingar så slutade det med att vi käkade på Max:D Haha jag älskar max:D Och efter det så var det fortfarande många timmar kvar innan vi skulle träffa hon som skulle köpa min iPod så vi tog en lång promenad till Slussen och tog sen tunnelbanan tillbaka:)
Det var ganska skönt att tillbringa dagen med Tessan, vi pratade en hel del och hade det trevligt. Vet inte när vi pratade så mycket och hade det så trevligt senast. Känns som att det mesta börjar bli bättre just nu, börjar få bättre kontakt med dom flesta av mina vänner och sånt också:) Har ju blivit att man inte pratat så värst mycket med alla pga lumpen och massa sånt tidigare. Men man börjar äntligen få ordning på allt igen:)
Fick iaf min iPod såld nu, det känns bra att ha en onödig sak mindre här hemma. Även om det inte var den största saken jag sålde iväg.

Resten av kvällen blir lugn iaf, och får se vad den innehåller för roligheter. (Antagligen inge men iaf)




Today

Pratade med Tessan lite på msn och hon frågade om vi skulle hitta på något idag. Så jag ska åka in till stan efter att jag har gjort mig i ordning och möta henne där, lika bra att ta med ipoden och allt så kan vi sälja den sen på engång också:) Vi vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men något hittar man ju alltid på tillslut:) Hon åker ju till Alanya om 6 dagar också:O Alla jag känner åker utomlands nu och Alanya verkar ju vara populärt bland tjejkompisarna jag har iaf:) Hoppas att hon får kul där iaf:D
Och det är väl bra att Tessan är med mig när jag sålt min iPod så jag inte blir svag nog och köper snus direkt efter, då det är lätt för mig att köpa sånt när jag har pengar på mig. Är ganska så dålig på att sluta snus och det vet jag själv, så då kan man behöva någons stöd haha;) Eller rättare sagt någon som stoppar en:P
Ska försöka få tag på några som jag inte träffat på ett tag ikväll och se om dom vill gå ut på krogen eller något, då det var länge sen jag var ute och ett bra tag sen jag träffade någon av dom så:)




Söndag

Idag ska jag åka in till stan och möta en köpare av min iPod, fick ganska många mail och en hel del som ringt hela morgonen om det. Trodde inte det skulle gå så fort att sälja den, men kul ändå:)
Vet inte riktigt vad jag ska hitta på sen, tänkte som sagt vara med Jimmy något i helgen. Men ringde honom igår och han är med sin tjej, hon bor i Skellefteå(eller vart det var?:P) så han ska vara med henne nu i helgen då hon är här och hälsar på:) Så får försöka ta kontakt med någon annan istället:)

Pratade med Eddie(Emelies storebror som jag lärde känna i lumpen) och han funderar på att komma till Stockholm snart, och ville träffa mig och en annan från lumpen:) Skulle vara kul att träffas igen men med den pöjken vet man aldrig när han kommer då han har en bit att åka och är en upptagen person:P

Vet inte riktigt vad mer jag ska skriva just nu, men för er som inte märkt det så mår jag iaf mycket bättre nu:)

Tänkte säga att jag håller på att snusa och det går hur bra som helst:) Har inte tagit någon snus på några dagar och själva suget efter en snus har väl blivit lite mindre, även om det är jobbigt när man precis har ätit och sånt:P Men det känns som att jag kommer klara av att sluta denna gång:D




iPod Nano 8GB (3G)

Ska sälja min iPod Nano nu, har knappt använt den så tänkte att det är lika bra att sälja den:) Alla delar finns kvar och har även kvitto och garanti kvar på den. Den finns ute på blocket om någon är intresserad:)



Om du vill köpa så finns annonsen här: http://www.blocket.se/vi/17220847.htm




Svaren!

Hur gammal var du när du bärjade snusa?:)
- Jag började snusa när jag var 12 år tyvärr, men då var det bara för man tyckte det var "coolt", och det var typ där någongång jag började få mitt beroende. Men första snusen tog jag när jag var runt 10 år typ. Rekomenderar ju inte någon att börja snusa iaf, men det är bättre än att röka trots allt.

Är du orolig att emelie ska gå tillbaka till granis?
- Jag var väl ganska orolig för det i början, men det är bättre nu. Och om det är vad hon vill så vet jag att hon blir lycklig, då hon funderat på det länge. Isf är det ju vad hon vill innerst inne, och då blir jag glad också:) Som jag sa innan, hennes lycka är det viktigaste just nu:)

Hur många småsyskon har du egentligen? :) Och vilka är hel/halvsyskon med dig? Det såg ut att vara många. :P
- Jag har 6 småsyskon:) Jag har inga helsyskon, då jag är pappas enda barn. Jag har 3 halvsyskon 2 systrar och 1 bror. Och sen så är det 3 stycken bonus syskon som är min mammas sambos sedan tidigare, men jag räknar dom som mina syskon också:) Min lillebror är halvbror med oss alla dessutom:)

Varför har ni gjort slut för?:/
- Det är en fråga som jag tycker Emelie ska svara på, om hon vill att ni alla ska få veta varför och allt sånt.

Vad var anledningen till att det tog slut? Och om du fortfarande inte vet det, vad var hennes anledning till att göra det?
Hur blir det med resan som hon skulle med på?
Tror du att ni kommer bli tillsammans ign?
Varför ville hon förlova sig méd dig om hon funderat v'ldigt länge ¨på att göra slut?
Är du rädd för att hon ska gå tillbaks till Granis`?
- Jag har fått en förklaring av henne och sen så har hon sagt att det inte var helt så som hon sa efter det, så jag vet faktiskt inte helt. Därför säger jag inget om det heller, då det är tillräkligt många spekulationer ute i luften redan.
Resan får vi se hur det blir med, hon ska tänka på det ett tag till. Hon har tillräkligt just nu så tänker inte tjata mera om den just nu iaf.
Just nu i detta läge vet jag ju inte vad jag ska tro om något typ, men jag hoppas att vi blir det igen iaf, då tiden med henne var helt underbar:) Underbar men kort.
När vi förlovade oss så tänkte hon inte i dom tankarna, isf hade hon inte sagt ja när jag frågade. Jag vet inte hur länge hon funderat men någon vecka iaf skulle jag tro.
Jag var mer "rädd" för att hon skulle det i början iaf. Men om hon skulle göra det så hoppas jag att det är vad hon verkligen vill och att hon blir lycklig iaf.

Hur har din sommar varit då, ? bortsett från privatliv ?
- Min sommar har varit helt underbar fram till Lördagen förra veckan i princip. Har väl bara varit med Emelie i stort sett hela sommaren, jobbade ju en hel del och då träffades vi inte så mycket om dagarna. Men vi var ju med varandra hela kvällarna ändå:)
Vi har varit hos min mamma och sånt också, vilket var ganska trevligt ändå:) Det tror jag att även hon och min familj också tyckte:) Hoppas att det duger som svar:)

Är du och Emelie bästa kompisar nu?
- Vi har alltid kunnat prata med varandra om exakt allt, även när vi var tillsammans:) Så oavsett om vi är ett par eller bara vänner så blir vi bra(om inte bästa) vänner och/eller par:)

Tror du att Emelie och Andreas kommer bli tsm igen?
Det är det enda viktiga.

- Hade jag fått den frågan för 1 vecka sen hade jag nog sagt ja, men just nu tror jag inte att dom kommer det. Men bara för att jag tror det så betyder det inte att det blir så eller inte.

Jag tänkte bara höra hur det går med ditt jobb? :) Har du semester nu och så, eller?
Vad har du annars för framtidsdrömmar, vad tror du att du kommer göra längre fram (vad det gäller såväl boende som arbete)?
- Jag har inget jobb längre, varför har jag ingen lust att skriva här tyvärr. Men så är det just nu angående jobbet men jag har börjat söka andra jobb nu iaf. :)
Ja framtidsdrömmar, ska väl skaffa mig en egen familj så småningom(om något år kanske? men det är inget man alltid kan bestämma så:P) Jag vill flytta till en annan stad, typ Nyköping eller något sånt då jag tycker det är på tok för mycket folk i den här stan, och vad det gäller jobb så är jag väl mest inne på något som har med typ teknik att göra av något slag. Då det är något jag alltid varit intresserad av:)

Hur blir det med resan som Emelie skulle med på?
- Det får vi se längre fram som sagt, Emelie har annat att tänka på just nu men jag hoppas iaf att hon vill följa med ändå:)

Vilka är alla barnen på bilden som du lagt in?
- Det är mina syskon:) Sofie - Sandra - Louise - Linus - Pontus - Emelie:)

Är ni tillsammans igen?
- Nej, vi är inte tillsammans igen. Skulle gärna vilja det men behövs 2 som vill för att det ska räknas som ett förhållande:)

Blir det inte svårt att gå vidare när du fortfarande umgås så tätt med Emelie?
- Nej det tror jag inte, det känns bra som sagt. Om det inte skulle kännas bra skulle jag säga till att det kanske är bäst att vi inte träffas så mycket på ett tag. Det var så jag och Tessan fick göra efter att vi gjorde slut, då vi båda tyckte att det var jobbigt.

Det var alla frågor jag hade fått och hoppas ni är nöjda med svaren.




Lördag

Dagen började med att det regnade vilket gjorde att jag och Emelie inte kunde gå ut och bada idag så vi gjorde det bästa av situationen, vi åkte in till stan och gick på en promenad och letade efter något ställe att fika på:) Det slutade med att vi gick in på Sandys vid centralen och satt där ett tag, det var ganska mysigt även fast solen var och gömde sig någon annanstans just då.
Efter att vi varit där så tog vi tåget till Skärholmen och hämtade ut hennes nya linser, och gick sedan runt där men hittade inget kul. Så vi åkte hem till henne och lämnade sakerna och gick sedan ut igen, solen hade hittat fram då så vi la oss och njöt lite av värmen som solen kom med medans vi låg på gräs/berg och pratade lite om allt möjligt.
Sedan tog vi oss en sista promenad innan jag åkte hem igen:) Det var en bra dag och vi hade det trevligt tillsammans, det känns väldigt bra att kunna umgås med Emelie just nu. Även fast allt är som det är, jag känner att vi kan prata om allt och massa sånt. Vilket gör att det känns ännu bättre:)

Resten av kvällen och helgen ska jag tillbringa hemma och försöka få tag på någon vän som inte ska jobba eller något sånt dumt:) Ska nog försöka få tag på Jimmy och se om han är ledig i helgen och vill hitta på något, var ett bra tag sen jag träffade honom nu. Så det skulle vara kul:D

Svaren på frågorna kommer ikväll någon gång:) Så har du någon fråga ställ den i tid;)




God morgon

Sov som sagt inte så jätte bra inatt, men jag fick sömn iaf:) Har åkt hem till Emelie nu och vi vet väl inte riktigt vad vi ska hitta på idag, vädret är långt ifrån det bästa så:P Men blir väl kul ändå är ju med Emelie så;)

Har väl inte så mycket mer att säga just nu men skriver väl senare idag.




God kväll/natt!

Jag låg och kollade på film igår och somnade lite för tidigt. Somnade mellan klockan 10 och halv 11 och pga olika saker så vaknade jag vid 1 och kan nu inte somna om igen. Förstår inte att man inte kan sova längre, jag har ju knappt sovit något på 1 vecka snart. Senast jag sov normalt var Fredag-Lördag förra veckan och då var jag ändå uppe tidigt.
Jag har ju börjat skriva mera i min blogg den senaste veckan vilket vissa av er verkar tycka är kul iaf, fler av er besökare som försöker få kontakt med mig på olika sätt just nu också. Det är också ganska kul med nya kontakter, fast vissa vill ju bara ha svar på sina frågor och tror att det går fortare för man har mig på msn. Nästan alla svar kommer med tiden ändå.

Tror jag ska lägga mig och försöka sova igen iaf snart då det inte finns något att göra uppe? Jag har tröttnat på alla mina spel också just nu, så det är lönlöst att försöka få tiden att gå på så sätt. Om jag inte kan sova så får jag väl vila iaf, bättre än inget så är man lite piggare imorgon iaf:)

Glöm inte bort att jag har frågestund så har ni några frågor kan ni ställa dom i mitt förra inlägg:)




Frågestund

Så var det dags för en frågestund nu då:) Om ni nu tycker att det är någon fråga ni inte har fått besvarad tidigare eller något ni vill veta. Kommer svara på så mycket saker som möjligt iaf:)



Tänkte även passa på att säga att jag håller på att sluta snusa just nu:)




Fredag

Blev kvar längre än tänkt hos Emelie pga spöregnet som kom igår när vi var ute och gick, mina kläder blev dyngsura och ingen av oss mådde dåligt över att vara med varandra så vi tyckte väl att det inte gjorde så mycket att vi var med varandra ett litet tag till. Och idag har vi inte gjort något speciellt, hennes mormor kom över och vi fikade lite. Och vi skulle gå ut och gå för att få Wilma att somna men hon vägrade somna, så det blev en långpromenad som tog närmare 2 timmar att gå. Wilma somnade efter ca 45. minuter iaf men vi tänkte att vi lika gärna kunde fortsätta gå då det var så skönt väder och vi sällan är ute och går bara vi två ändå så:) Vad jag mer ska hitta på idag är väl okänt än sålänge, har precis kommit hem och är hur trött som helst pga att Wilma vaknade flera gånger inatt och jag kunde inte somna om efter klockan 9 imorse. Så jag kommer väl gå och sova ganska så tidigt idag så jag är mer pigg imorgon:)

Eftersom allt har varit som det har varit så har jag inte svarat på några frågor och jag har fått en del kommentarer så jag orkar inte bläddra igenom allt det och kommer därför ha en liten frågestund om ett tag, som jag startar ikväll eller imorgon och så får ni svaren på söndag eller något:)

Just nu ska jag väl bara ta det lugnt och njuta av sommaren när solen och värmen är framme iaf:D

Jag saknar er alla, och även Mamma och P-O:)




Torsdag

Vädret såg bra ut tidigare idag och Wilmas nya vagn kom strax efter 14.00 idag. När vi hade satt ihop den så vaknade Wilma efter att ha sovit middag ett litet kort tag och var jätte ledsen då hon är sjuk och vaknade pga att telefonen ringde. Så efter att försökt få henne att somna och dom märkte att det inte gick så bra så frågade jag om vi skulle gå ut istället och gå då hon brukar somna lättare i vagnen på dagarna, och efter att vi gått en bit så började detta spöregn!! Det tog max 30 sekunder innan jag var helt genomblöt. Men var en liten bit kvar innan vi var hemma igen så det var bara att springa den sista biten. Wilma satt och skrattade och tyckte det var hur kul som helst iaf, men det var inte lika kul för mig som bara hade t-shirt på mig och mina jeans började väga bly.





Torsdag

Idag skulle jag och Emelie ha åkt till Babyland men samtidigt skulle hennes nya vagn komma mellan 10 och 14 och klockan var så mycket imorse så Emelies Mamma tog vagnen och åkte till babyland och vi stannade här hemma och vänta ifall dom skulle komma, men den har inte kommit ännu och vi har väl inte gjort så mycket idag heller, vi har gjort rent vagnen då dom fixade den på plats på babyland. (Den gamla rosa)

Vet inte hur länge jag ska vara kvar eller vad vi ska göra, men skriver mer när jag har tid och sånt:)




Onsdag

Jag skriver väl lite till då jag måste få tiden att gå lite:P Jag ska som sagt träffa Tessan idag och hon är påväg nu, vet inte om hon har kommit på pendeln eller inte än men hon kommer ju tillslut iaf så:)
Det känns skönt att jag har så många vänner som försöker stötta mig just nu, det är viktigt i såna här lägen:) Även vissa som jag inte trodde skulle stötta mig då jag inte pratat så mycket med dom på senare tid stöttar mig ändå:)
Jag och Tessan ska som sagt byta tillbaka singstar spelen som vi egentligen skulle ha gjort i söndags men det gick inte så bra då pga allt som hände, och sen ska vi väl gå runt och prata eller något. Ska iaf försöka ha lite kul med henne då det var länge sen vi träffades också:)

Jag har fått en hel del nya läsare nu också har jag sett på statistik räkningen. Brukade ha runt 400 unika tidigare och nu är det uppe i runt 1000 så det är väl lite kul även fast ni kommer i ett sorgset läge. Men kan var att ni vill se att man mår bra och kan även vara så att vissa av er gillar att läsa om folk som mår dåligt. Men vad vet jag:)

Som sagt har ni läsare några frågor så är det bara att fråga här eller via mail:)


En gamal bild på mig och Tessan då det inte finns några nya med oss båda på, så tyckte att denna passade in här bara.




Godmorgon

Jahaja, nu var det onsdag också och dagarna flyger iväg.(Ja eller inte fy fan vad tiden går segt just nu. Men men)
Är väl inte fullt lika glad som igår kväll just nu iaf, men det blir nog bättre sen. Sov bra inatt ändå då jag väl kom i säng iaf, det blev lite senare då Emelie kom in på msn när jag tänkt försöka sova så jag pratade lite med henne innan vi båda gick och la oss.

Ibland kan det vara lite jobbigt att drömma, drömmer man för bra blir man besviken när man vaknar och drömmer man dåligt sover man oftast inte så bra. Idag vet jag väl inte vad jag ska hitta på, Tessan säger att hon typ ska tvinga mig att vara med henne även om jag skulle säga nej, för hon inte tycker det är bra att vara ensam i det skick jag är i. Eller vad man ska säga, och sen kommer Emelie hem med Wilma idag och jag har lovat att jag ska försöka åka med och lämna in en vagn imorgon om jag vaknar i tid och sånt, då man måste åka tidigt på sommaren tydligen. Så får se hur hela dagen blir tillslut:)


Trots allt ont denna dag så är denna bild från det bästa den dagen:)




God natt

Passar på att skriva ett god natt inlägg medans jag fortfarande är på bra humör:) Då jag har börjat få "humörsvängningar" för tillfället men det "hör väl till" eller något. Men är iaf på bra humör tack vare Emelie och ett par underbara kompisar som gör allt dom kan för att stötta mig iaf:)

Men nu ska jag försöka sova och hoppas att jag kan sova ordentligt inatt då jag sovit som längst 4 timmar sedan i lördags. Men sov gott nu alla och god natt på er:D Och hoppas att ni inte har några hemska drömmar:)






Känner att jag vill lägga upp en bild på Emelie också så känner jag att inlägget ger mer för mig just nu iaf.

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3




:)?

Känner mig lite bättre nu efter att jag pratade i telefon med Emelie senast så har jag varit på lite bättre humör av någon anledning:) Det verkade hjälpa lite grann:D och så har jag pratat med min vän Robert(inte han som har en blogg utan en annan gamal klasskompis) och han har försökt få mig på bättre humör enda från början och har lyckats ganska bra faktiskt:) Visste inte att han var så bra på att peppa folk när dom känner sig som mest sänkta!:) Jag tänkte att jag skulle passa på att skriva lite medans jag mår lite bättre så det inte bara blir en deppblogg tillslut:)
Tack för alla snälla kommentarer iaf:) Och varför det tog slut vet jag väl inte till 100% själv just nu men det kommer väl komma fram antingen här eller på Emelies blogg för eller senare iaf så lite tålamod folket;D

Lämna gärna lite flera kommentarer:) Och ställ lite frågor om ni vill det också:D Om det är något speciellt ni vill veta som ni inte tror jag kommer skriva svaret på i bloggen så skicka ett mail, eller det går bra att skicka ett mail annars också så:)

Hoppas att det är bra med er alla iaf:D






..

Life sucks, but now i know why for sure.

Och det känns bättre samtidigt som det känns en hel del sämre pga det. Dom som jag känner att jag litar på är de enda som får veta allt just nu.



Jag älskar dig ändå Emelie och det vill jag att du ska veta! Om du blir lycklig av detta så blir jag glad i slut ändan då din lycka är det viktigaste för mig just nu!<3






Lite låtar

Anton och Affe - Finast



Anton och Affe - Alla minnen



Anton och Affe - Lost Without You



Fonky fresh - Du var mitt allt



Anton och Affe - En bortglömd ängel




Måndag

Till anonym som skrev :
"jag tycker ni är omogna.. tyvärr, men så är det. man går inte och förlovar sig och sen bara bangar ut för att man har dåliga dagar. "

För det första så förlovar man sig när man tycker att det känns hur rätt som helst, även fast det blev när jag inte hade planerat det. Det blev för tidigt hade egentligen tänkt att vänta ett bra tag längre men hade bara beställt ringarna då för jag hade ganska mycket pengar då så tyckte det var bäst att köpa det medans man kunde. Sen av olika anledningar så blev det att jag ställde frågan tidigare och Emelie vet att jag hade tänkt vänta egentligen.

Och hon banga inte för hon haft en dålig dag, hon gjorde det hon tyckte var rätt och hon har funderat på denna fråga ganska länge. Hon vet att jag älskar henne iaf och att jag vill ha henne i mitt liv ändå, även om det bara är som vän!

Igår så gjorde alltså jag och Emelie slut och bestämde oss för att vara vänner, vi gick runt på stan vid gullmarsplan/globen och pratade om allt sånt.
Sen efteråt så bestämde vi att vi skulle hitta på något bara hon och jag. Så vi åkte först hem till henne och hämta nästan alla mina saker, har några saker kvar där som jag hämtar någon annan gång. Sen så åkte vi hem till mig och lämnade mina kläder och så låg vi i sängen och pratade ett litet tag, sen gick vi ut och gick runt här i orminge och pratade typ om allt roligt vi gjort tillsammans och några mindre roliga saker också. Tillslut tänkte jag att hon och jag kunde gå till glasan så hon fick se hur det ser ut där(Glasan är sjön där dom spela in Bert när han letar efter den där tjejens halsband i vattnet) för jag hade lovat henne att vi skulle gå dit och bada någongång. På vägenså ville hon att vi skulle stanna och kolla på solnedgången men jag trodde vi skulle hinna till glasan och se den där men när vi kom dit så var solen bakom massa träd så man såg inget iaf, tyvärr:(
När vi äntligen var där så la vi oss på bryggan och hade det mysigt ett tag, men efter en stund ville hon gå upp och lägga sig på sanden så vi flyttade oss dit och låg och hade det mysigt där istället och pratade lite till.
Sen av någon anledning fick jag för mig att bada även fast jag inte hade några riktiga badkläder och Emelie trodde inte jag skulle göra det, men det slutade iaf med att jag tillslut hoppade i. Det var sjukt kallt men skönt på samma gång:)
Tiden på glasan med Emelie var en av de bästa stunderna med henne på länge och jag hoppas att vi kan göra något liknande flera gånger:)


Emelie sov även här inatt så när vi kom hem så kollade vi på film(Kanske inte det bästa filmvalet för den stunden, då filmen handlade om bröllop:/) Efter filmen så somnade vi nästan på engång.
Nu har Emelie åkt hem och skulle åka och bada med Lina, det var ganska jobbigt att säga hej då idag och jag kände att jag inte klarade mer än att följa med henne till ytterdörren. Hon frågade om jag inte ville åka med till slussen, hem till henne eller följa med och bada.
Vilket jag egentligen vill göra men känns som att det bästa för mig att göra idag är att vara ensam ett tag iaf, och vara med Emelie och dom andra någon annan dag då jag känner mig bättre.

Kommer nog skriva blogg lite då och då, då jag känner att jag behöver skriva av mig ibland. Så ni får ha översende med om jag skriver lite "luddigt" och så ibland.

Just nu känns det som man har förlorat en hel del av sin familj(Menar hela Emelies familj som jag lärt känna och även tycka om) Men förhoppningsvis kommer jag väl träffa dom en del i framtiden också. Ska iaf försöka hålla kontakten med hennes bror Jimmy som jag kom väldigt bra överens med och hade en del roliga stunder med:)
Men kommer såklart sakna dom alla en del.

Glöm inte att besöka Amandas(Emelies lillasyster) blogg, och lämna kommentarer också så hon blir glad:)
http://mosteramanda.blogg.se




2 bilder som påminner mig om två tjejer som har stor plats i mitt hjärta:(
(Och till er som irriterar er på att jag lägger ut bilder på Wilma och skriver om henne så är det så att man bryr sig om och tycker om ens pojk-/flickväns barn väldigt mycket tillslut iaf när man tillbringar stor del av tiden med dom också)


Och till er som tror att jag typ hatar Granis så är det fel, och ni som tror att han och jag var jätte bra vänner är det tyvärr också fel. Vi började bli vänner samtidigt som allt hände och sen så började han tycka illa/hata mig vilket jag har full förståelse för, och jag tycker inte som vissa av er har skrivit att man ska skriva elaka kommentarer till honom bara för att han blev sur pga allt som hände.
Jag försökte bli vän med honom efter ett tag och han verkade vilja det också just då kändes det som, men det tog inte lång tid innan jag fattade att han inte ville eller kanske inte kunde just då bara? Och sen gick det som det gick, nu har ni nyfikna läsare fått reda på lite mer om mig och granis också.




Söndag

Dagen slutade väl lite bättre än den börjar men är fortfarande en av de sämre dagarna någonsin för min del. Känner att jag inte kommer skriva så mycket på ett tag då det blir för deppiga inlägg isf, och till er som vill skriva elaka kommentarer varsågod alla blir publicerade just nu så jag inte behöver logga in här alltför mycket nu på ett tag.


Jag älskar dig mest av allt även fast det är som det är och det vet du!

Men hoppas att alla andra har det bra ändå, och sen när man nått botten kan det inte bli sämre! Tänk på det alla ni som mår dåligt och tycker att ni nått botten. Se det från den ljusa sidan och se frammåt, det ska iaf jag försöka göra så gott jag kan.







Sitter här än

Har inte hänt ett piss än och känns som att jag har varit vaken hur länge som helst, iofs så var jag uppe vid halv 9 så har vart uppe ett tag iaf. Satt och kollade på lite gammla bilder och tänkte att jag skulle lägga upp några här:)



1) Bild på mig och alex från en rolig dag med Emelie, Alex och Tessan
2) En av de bättre dagarna i mitt liv, satt och åt lunch med Emelie i Nynäshamn
3) Bästa dagen i lumpen!


Saknar tiden när vårt förhållande var såhär, går det kanske att få det så igen?
Det hoppas jag iaf<3




Godmorgon!

Så har vi kommit till ytterliggare ett veckoslut och det där regnet som skulle vara nu i helgen har jag inte sett röken av ens, men det är väl tur det:) Synd bara att det inte är varmare idag ser inte ut att vara så oerhört varmt ute idag, så blir lite varmare kläder idag ändå. Ska åka hem till Emelie senare idag för att hämte lite saker jag har där som kan vara bra att ha:P Och sen ska jag åka hem igen får se om Emelie följer med isf kanske vi går på stan eller något först men kommer inte hon med så blir det väl raka vägen hem igen.

Blev en tidig morgon idag men man kan ju inte sova bort hela sommaren, synd bara att jag vaknar tidigt när det typ är dåligt väder för första gången på hela sommaren:P Men men inte mycket att göra åt, tråkigt att alla sover just nu också. För det är ganska tråkigt här hemma just nu men får vänta ett litet tag till så kanske någon vaknar:)





Skit dag!

Ja nu är jag hemma från matchen mellan Djurgården och göteborg och det gick ju inte så bra som det borde ha gjort, och man ska inte skylla på domaren alla gånger men denna gång så är det fan ett måste. Någon som såg matchen som kan säga emot det?
90% av allt han gjorde var helt fel och om han kollar på matchen efteråt så lär han ju skämmas! Åkte aldrig hem till Emelie efter matchen för jag trodde att hon redan hade åkt till Lina, så tänkte att det skulle kännas dumt att komma dit själv och sen åka lika fort igen. Men hon ringde när jag satt på bussen och sa att hon hade väntat, så jag borde kanske ha åkt dit iaf. Plus att hon har mina nycklar som jag också kom på när hon ringde, så det var tur att pappa var kvar då han precis skulle gå när jag kom hem.

Vad jag nu ska hitta på ikväll vet jag inte har ju inga pengar på mobilen heller, så blir svårt att få tag på någon på så sätt iaf. Får väl kolla på msn om någon är hemma och kanske vill hitta på något idag:)


Jag älskar dig och hoppas att du får en underbar kväll med Lina:)




Fredag

Nu är det helg igen, och vädret ska bli sämre tråkigt nog. Idag ska jag och Emelie åka till babyland och lämna in en av Wilmas gamla vagnar på lagning för att Emelie ska sälja den sen, och efter det ska vi åka in och köpa biljetter till matchen imorgon.  Ska bli kul att gå på den och det blir väl extra kul för att det var så länge sen som jag var på en match nu och så är det ju mot Göteborg:)

Vad vi mer ska hitta på har vi inte bestämmt än och så beror det ju på vad klockan blir och allt sånt när vi väl är klara med allt:)

Läste i Emelies blogg och tänkte bara säga en liten sak angående en av kommentarerna.

Jenny säger:
En sak jag tänkte på när jag läste svaren på dina frågor.. så svare du att andreas och christoffer inte tycker om varandra.. men jag förstår verkligen varför inte andreas tycker om christoffer men jag har väldigt svårt att förstå varför christoffer inte tycker om andreas.. jag menar vad har han gjort honom för något?

Ja alla vet varför han inte gillar mig och det är en hel del saker som hänt mellan mig och honom vilket ni läsare inte har med att göra enligt mig och därför kommer ni troligtvis aldrig få veta varför jag inte tycker om honom. Han vet varför och jag vet det räcker.




Rakad

Emelie tyckte jag skulle ha kort hår så nu har jag rakat av allt hår, och blev väl hyfsat nöjd ändå:) Idag så ska vi åka hem till mig och imorgon blir det troligtvis strejk igen också:O Då kommer vi sitta fast ganska mycket och vara beroende av bil och min pappa en hel del isf. Men det blir nog bra ändå:)





Wilma

Nu har Wilma kommit hit igen och är i full gång direkt:) Jag följde med Emelie till Älvsjö för hon hade missat bussen och pga en tidigare händelse så ville inte jag låta henne gå ensam. När vi kom dit var det bara några minuter kvar tills Granis pendel skulle komma och jag gick ner till bussarna för att börja röra mig hemmåt men den hade precis gått och det var ca 30 min kvar tills nästa kom, och såg då även att Emelie hade skickat sms om att jag skulle vänta där tills hon var klar.
När dom var klara så hade vi missat ytterliggare en buss och började därför gå och hon hade tydligen lovat Wilma en glass så vi gick in på Vivo i Älvsjö och köpte en glass till Wilma och en dricka till Emelie och fortsatte sen gå till nästa hållplats där vi bestämmde oss för att vänta på bussen.

Och nu har vi precis kommit hem och Wilma tycker det är jätte kul att busa med Jimmy som hon gör just nu:)





Lördag

Ja nu har bussarna börjat rulla igen iaf:) Det är väl bra men får hoppas att dom inte går ut i strejk sen igen utan att dom kommer överens:)
Idag så ska Emelie hämta Wilma och under tiden hon är och hämtar henne så vet jag inte vad jag kan hitta på då jag inte kan följa med till Västerhaninge för Granis skulle in mot stan sen och det är väl inte så bra om vi sittar på samma pendeltåg då ingen av oss är så jätte förtjust i den andra, skulle bara bli konstig stämning och ingen som skulle säga något typ. Så jag gör bäst i att stanna hemma hos Emelie under den tiden, får väl hitta på något med hennes bror sålänge:) Eller kanske åka och möta Tessan så vi kan byta tillbaka våra spel:P

I övrigt ser dagen ut att bli lugn ska väl vara ute en hel del då Wilma älskar att vara ute och leka:)

Skriver nog mera ikväll om vad vi gjort och så:)




Dålig uppdatering

Ja nu har det varit dålig uppdatering igen, men det är för att jag inte haft något att skriva om och när vi var hos mamma så kunde vi inte sitta vid datorn för min mammas datorskärm har gått sönder så dom väntar på sin nya och deras andra skärm går itne att använda för det är fel anslutning till den. Därför har inte Emelie uppdaterat så bra på sistonde heller.

Vi har iaf haft kul när vi var hos min mamma, har busat med mina syskon, spelat olika spel och sånt:) och körde även brännboll en dag:) Igår så var vi och bada med 4 av mina syskon eftersom jag och Emelie hade lovat dom att vi skulle gå och bada med dom någondag innan vi åkte hem till stockholm. Vissa gånger fick dom äldsta 2 som var med oss passa mina småbröder medans jag och Emelie gick ner till Relaxavdelningen och satt i bubbelpoolen ett lite tag:)

Idag vet vi inte vad vi ska hitta på för det var inte så bra v'äder som dom sagt och just nu är Emelie och möter Lina och jag valde att stanna hemma för jag är lite sjuk igen, tror jag blev sjuk när vi badade ute igår för det blåste lite kallt och så. Men men inte mkt att göra åt, ikväll ska vi kolla på film iaf:) Vi ska se "I am Legend" och den ska vara jätte bra har jag hört så jag hoppas att den håller måttet:)

Dom flesta av er läsare tycker att jag ska ha långt hår eller något mellanting iaf:) Och det är väl något sådant jag har tänkt mig också så lär väl bli så ändå:)

None




Copyright © 2014 Fisk33n