Blogg

Vissa bloggläsare är sorgliga, måste lägga sig i. Säga saker och göra allt för att förstöra för alla andra. Istället för att hålla på och göra allt för att livet ska bli surt för andra, försök ta vara på erat liv. Det har varit väldigt många just nu som sagt en hel del olika saker, så pga allt detta är detta mitt sista inlägg i en öppen blogg. Iaf på ett bra tag framöver, jag väljer att skriva det på denna bloggen då det är här jag har som mest läsare, jag har haft flera bloggar varav 1 är helt annonym. Det är troligtvis det bästa sättet att blogga också har åtminstone jag lärt mig nu.

Tack för mig, och till alla er normala läsare som stöttar andra (oavsett vad ni kanske har sagt och tycker om mig) Så fortsätt med att vara som ni är, det är för såna som er man vill blogga i en öppen blogg. :)




Nya bloggen

Har precis börjat, och ska försöka fixa till designen sen, men vet inte riktigt hur jag vill ha den. Kanske någon som kan ge förslag?





Angående mitt bloggande

Jag håller på att bygga en egen blogg med hjälp av en grundform från en av dom andra bloggklienterna som använder sig av open source. Jag är snart klar med kodningen av den nya sidan och ska sedan fixa till designen så att jag blir nöjd med den. Jag räknar med att bli klar i början av 2010 med allt, men det kan bli någon försening om jag stöter på några problem på vägen. Då det inte finns så mycket tid för annat än allt som har med julen att göra för tillfället så tar det längre tid att göra bloggen, än vad det hade gjort  i vanliga fall. Så jag kommer att skaffa en helt ny adress efteråt men kommer att skriva in min nya adress till er här när allt är klart, den adressen jag ville ha är det någon som redan hade köpt så ska kolla vad jag kan hitta för någon bra adress istället.

Jag funderar på att köra med olika sorters tävlingar sen på min nya blogg, men får se hur det blir med det sen. Det är iaf en rolig idé enligt mig själv, och ska försöka få folk att gästblogga. Så blir det lite roligare att läsa, och så tror jag att det kan hjälpa mig att få tillbaka intresset för att skriva oftare. Så slipper det bli så långa inlägg varje gång, kan bli jobbigt att läsa så långt och sen när det inte är några bilder heller så blir det kanske lite tråkigt också, så ska bli bättre med det också. Dom senaste 2 dagarna har jag och Jimmy åkt runt och kollat på massa innebandy saker, och det sluta med att han köpte två nya innebandy klubbor och en ny väska. Jag ska köpa en ny klubba till mig själv också när jag har pengar över så att det räcker till det, men jag har några klubbor som fortfarande funkar och är hela. Min favoritklubba är för kort och min andra favoritklubba tror jag inte klarar så många fler smällar innan den går av.

Nej nu får det räcka för denna gång.
Trevlig helg på er! :D




Sömnproblem

Har svårt att sova, kan bero på att vi inte har fått hit min säng riktigt än och soffan är skön att sova på i början men sover man i en soffa hela tiden så blir det ganska obekvämt i längden.

Idag har det inte hänt speciellt mycket, funderade på att åka hem till pappa och hjälpa honom att fixa lite där hemma så att jag får fram alla mina saker som självklart är längst in och längst ner bland alla kartonger just nu. Pappa som tyvärr inte är den starkaste personen har dessutom svårt att flytta runt på alla saker själv, så han behöver hjälp för att möblera runt så att han blir nöjd med den nya lägenheten. Skulle hjälpt honom i Måndags men under matchen i söndags åkte jag på några smällar som vanligt känns det som, så har blivit tvungen att ta det lite lugnt. Har dessutom haft problem med höften dom senaste 2 veckorna, funderar på att kolla upp det om det inte blir bättre snart. Jag själv tror inte att det är något speciellt, får problem efter ansträngning och om jag anstränger det lite mer så får jag väldigt ont och kan knappt gå i 1-2 dagar och sen försvinner det helt efter 4-5 dagar. Så har det blivit efter de senaste träningarna jag varit med på och blev värst nu i söndags då jag först hade match och sedan körde en träning med pappas jobb efteråt.

Bara sätta på ormsalva eller liknande innan nästa träning eller match och hoppas att det inte blir någon mer smärta efter;)

Har kollat på nya American Pie, måste säga att dom bara blir sämre och sämre. Dom 3 första filmerna var roliga men alla dom senare försöker dom med ha med samma skämt och leva vidare på det som gjorde dom första filmerna så stora. Det börjar bli uttjatat enligt mig iaf, men för dom av er som har sån humor rekomenderar jag att se den oavsett :)

Snart är det helg igen, jag förstår inte vart tiden tar vägen längre. Känns som att det nyss var sommar och nu är det snart jul, känns lite skumt att kolla på julklappar när det ändå är ganska varmt ute fortfarande. Fast idag har det varit -4 som kallast vad jag sett.

Det blev ugnspannkaka idag, Emelie var snäll och gjorde i ordning maten medans jag fixade med lite småplock. Börjar bli tunt i kylskåpet nu, så får antagligen prata med Jimmy om en köplista för att köpa hem lite ny mat. Så får vi se om han är ledig någon dag eller om jag själv eller med Emelie får åka och handla lite mer mat för att fylla upp. Vi klarar oss dock ganska bra på att storhandla enbart en gång i månaden, men nu har han sålt bilen så antingen får vi låna någon bil för att storhandla eller så får vi köpa lite då och då. Hur som helst så lär det bli bra i slutändan ;)

Nej nu börjar det bli ett väldigt långt inlägg så får ta och runda av detta och försöka sova istället :)

God natt på er


//Wallberg

Tillägg: om 6 dagar har jag haft denna blogg i 2 år såg jag nu :O




Copyright © 2014 Fisk33n