Slutar

Jag har kommit på att jag har ingen tid för min blogg just nu, har för mycket annat att tänka på. Det är därför uppdateringarna har varit så dåliga, så tänker nu lägga ner bloggen på obestämd tid istället. Kanske kommer tillbaka senare, kanske inte. Är som sagt i Nyköping fortfarande och min mamma har nyligen gift sig också:D Saknar Emelie sjukt mycket, och är även tråkigt att jag inte får träffa Wilma något på länge. Hon är världens snällaste och gulligaste unge, så dom helgerna jag brukar busa med henne saknar jag såklart också när jag är här nere.

Får tacka för min tid och alla snälla kommentarer man fått genom den här tiden. (Dom andra kommentarerna bryr jag mig inte så värst mycket om. Och vissa skrattar man åt) (Från och med idag så accepteras alla kommentarer automatiskt igen)

Har nyligen fått bilderna från resan i december, så bjuder på 2 st här till er.

Jag, Sofie, Sandra, Louise, Emelie, Pontus, Felicia(Kusin), Linus
(Min minsta kusin var inte med på bilden)

En bild på mig när vi var påväg tillbaka till hotellet efter en kväll på stan.





...

I Veckan så har jag bytt ut tak på ett hus i Nyköping, har blivit en hel del långa dagar. Men vi är inte klara, det är lite kvar på det taket och sen ska vi börja på ett nytt hus direkt efter. Jag har försökt skriva i helgen men det har inte gått då mitt internet har strulat på datorn, det har dött hela tiden så gav upp att skriva tillslut, min lillebror Pontus fyllde 10 år i Fredags:) Han kom hit i Lördags och då firade vi honom här hos mamma. Han fick en fyrhjuling, men den hade inte kommit ännu så han ska få den i helgen som kommer istället:) Mammas blivande man Magnus har råkat köra hamaren rakt i knät när vi jobbade och åkte igår till akuten, och har nu fått förbud att jobba.. :( Men inte mycket att göra, får göra så gott jag kan på taket ändå:)

På fredag kommer Jimmy hit om allt går som planerat, och sen åker vi till stockholm på Lördagen för att fira Emelie i helgen:)




Copyright © 2014 Fisk33n