Svar

Har fått 2 frågor till att svara på.

Om du får barn vad skulle dom heta då?
Cornelia om det blir en tjej och om det blir en kille så vet jag inte riktigt än, finns flera som jag skulle kunna tänka mig isf.

Hur gammal vill du vara när du gifter dig?
Spelar ingen roll hur gammal jag är, känns det som att det är det rätta och man vill gifta sig så gör man ju det, spelar inte så stor roll hur gammal man är då.


Kom gärna med flera frågor.




Torsdag

Äntligen är det torsdag och det är bara en dag kvar tills man kommer härifrån och får åka hem en hel vecka:D

Har du permis varje helg?
- Nej inte varje helg t.ex. nästa helg så ska jag sitta i vakten över helgen och sen ha utbildning veckan efter. Men nästan varje helg blir det, var tredje helg är det bara som jag inte är ledig.

Hur började du och Emelie träffas eller vad man ska säga?
- Vi började prata på MSN i slutet på Oktober eller början på November, och då undrar ni säkert hur vi fick varandras MSN och det var via hennes blogg när jag kommenterade och då fick hon ju min mail och frågade Tessan om hon fick lägga till mig på MSN. Sen fick hon mitt mobilnr och vi pratade lite då och då, sen när jag hade ett hyfsat stort problem så var det Emelie som jag kände att jag litade på tillräkligt och kunde prata med om det. Och efter det så vi började prata en hel del om allt och inget, sen efter att vi pratat med varandra ett tag så bestämmde vi att vi borde träffas någongång också. Efter det har vi träffats ett antal gånger.

Hur många har du varit ihop på riktigt?
- Ja det är inte så många som en hel del verkar tro, jag har nog bara haft 3 seriösa förhållanden. Eller rättare sagt 3 stycken som jag har varit tillsammans med tillräkligt länge för att det ska vara värt att kalla det ett riktigt förhållande.

Det var dom frågorna jag fick in nu, kom gärna med fler då det är brist på annat att skriva om just nu.




Onsdag på muskö

Ja då har det gått en dag till och det är en dag mindre tills man får åka hem igen:D Schemat ser ju lite bättre ut då det är jag och Habtai som fick skriva det men vår BVC (Bevakningschef) tyckte vi skulle lägga in lite fler ronder och då la någon in en rond på min och Habtais enda 2 timmars ledighet så vi får bara 2 timmar ledigt idag iaf haha. Efter den här veckan kommer vi vara helt slutkörda, så på fredag kommer jag säkerligen inte orka göra något ansträngande iaf.

Det var ingen som ställde någon fråga eller gav förslag på vad jag skulle skriva om igår så det blev inte så mycket bättre inlägg än såhär just nu, men ni kan säga om det är något speciellt ni vill att jag ska skriva om eller om det är några frågor ni vill ställa.

That's all for now!




Muskö

Ja då är man ute på muskö igen och vi har ju blivit av med 2 personer i plutonen sen vi var här ute senast så just nu är vi 8 personer som står med på schemat, vilket gör att man typ inte har några raster och det stämmer väldigt bra på mig och Habtai som har 1 timme rast var om dagen, vilket innebär att vi jobbar i 15 timmar om dagen(Med lunch och middag inräknat).
Så jag har ju inte så överdrivet mycket tid till att sitta och skriva i min blogg så kan bli lite dåligt med uppdatering som det brukar bli när jag är inne i lumpen. Dom här 2 dagarna har ändå gått hyfsat bra och snabbt ändå, det är skönt på ett sätt att få lite att göra men sammtidigt är det jobbigt med så mycket på engång.
Det var skönt med lite sol på måndagen, det var ganska så varmt också. Vilket gjorde att det blev härligare att stå ute i solen när man hade utomhuspassen, vilket inte var lika kul idag då det regnat hela dagen.

Vet inte riktigt vad man ska skriva om när jag är i lumpen så kom gärna med lite förslag eller några frågor, men besvarar inte vilka frågor som helst!




Sista dagen

Jaha nu är helgen snart slut och man måste börja röra sig tillbaka mot lumpen ikväll eller förbannat tidigt imorgon. Men man ska väl njuta av dagen så mycket det går ändå;) Vad jag ska hitta på under dagen vet jag inte riktigt ännu men något hittar jag förhoppningsvis på och ikväll har jag planerat att jag ska gå på innebandy"träning" eller rättare sagt köra innebandy med Swebus på skoj, det är alltid kul att köra med dom. Men det är lite läskigt när en stor busschaufför kommer springandes emot en. Men dom har bra humor och det blir nästan alltid bra stämning när man kör med dom.
Det går i ett bra tempo och jag tror det är ett bra sett att få upp fysen lite mer efter att inte ha sprungit eller något så överdrivet mycket sen i December.

Finns inte så mycket mer att skriva just nu då jag bara har varit vaken i 1 timme. Skriver troligtvis mera ikväll annars lovar jag att skriva något imorgon:)




Bilden

Bilden på permisuniformen som jag lovade att lägga upp kommer här, ska försöka ta flera och bättre sen:)





Mera kommentarer

För er som undrar varför jag har så jag inte låter alla skriva allt är för att visa skriver saker som sårar andra, och jag tycker det är fel att ni skriver saker som kan såra andra. Men ni gör som ni vill. Jag accepterar dom jag tycker är riktade mot mig om dom är elaka. Men om det är mot någon annan så får dom vara.

Och ja ni vet inte allt och ni får skylla på vem ni vill i det här dramat för det spelar ingen roll vad jag säger för det blir aldrig likadana historier från alla inblandade, har aldrig hänt och jag tror inte det kommer hända här heller så tänker inte lägga ner tid på att "förklara" mig eller något sånt. Det jag vill säga kommer jag säga, och så kommer det alltid vara. Oavsett vad ni alla skriver.

Och till er som tror jag pendlar mellan Tessan och Emelie kan jag tala om att ni har väldigt fel, jag och Tessan gjorde slut i Oktober och har beslutat att vi ska vara vänner iaf. Men jag kan förstå att det verkar konstigt, men det är så det är, jag har alltid haft tjejkompisar jag har kunnat umgås med men man glider ifrån dom också ibland och umgås mindre, men Tessan kommer jag nog alltid ha med i mitt liv. Hon är en underbar vän och henne kan man prata om allt med:)

Idag så åkte jag och Emelie till Globen och käkade och kollade i affärer (ja vi är nästan jämt i affärer men det är så att det är folk som fyller år snart och då kan dom behöva presenter också, och då måste man kolla i affärer så.) Vi gick runt där i någon timme utan att hitta något vettigt som vanligt. Men nästa gång måste vi ju hitta något om vi ska hinna köpa något till Lina iaf innan hon fyller år. Sen skulle hon åka och möta Granis för dom skulle åka till Emelies mamma (Vet inte om Granis skulle med dit eller inte) och vara där ett tag iaf då hon har sportlov och vill vara lite med sin familj också:) Och jag åkte hem igen för att vara lite med min pappa nu när jag är hemma, är ju en del saker som måste fixas här hemma så:)

"Anonym om Mera kommentarer
du äcklar mej. jävla svin! hur kan du göra nåt så IDIOTISKT! å du påstår att granis har betett sej omoget men vad har då DU gjort?! finns inga ord som förklarar hur dum i huvet du ÄR! vrf kan inte berätta dt hela från din synvinkel, som påstår att GRANIS varit omogen? idiotidiotidiot!!!!!!"

För om Granis säger en sak och jag en annan så spelar det ingen roll. Då vet ni inte alls vad ni ska tro istället, så då får ni leva med hans synvinkel, jag bryr mig inte om ifall ni trogna läsare från Granis och Emelies blogg hatar mig eller inte. Jag skaffade en blogg för att skriva om vad jag gör om dagarna för mina vänner tjatade på mig, så skaffade en enbart för det och sen blev det en uppblåst sak av detta. Men nu ska jag sluta svara på era kommentarer som inte har med mina vanliga inlägg att göra. Om man inte har frågestund eller något sånt.




Om alla kommentarer

Detta är den snällaste kommentaren jag fått nu sen granis skrev sitt inlägg:

"Fia om Hemma över helgen! Förlåt för att jag säger det här: Men hur fan kan du leva med att du har förstört mellan andreas och emelie? Eller kan du berätta allting från början (om du vill såklart) eftersom vi läsare är ganska involverade i erat liv. Och enligt mej ser det ju ut som att du har tagit din ´polares brud. SNÄLLA BERÄTTA FRÅN DITT PERSPEKTIV!"

Jag skulle kunna berätta allt från mitt perspektiv, men jag har låtit dom 2 skriva om detta istället då jag aldrig velat säga för mycket, då det var många som undrade om dom hade gjort slut eller inte förut, om Emelie hade varit otrogen med mig eller inte. Och alla andra konstiga rykten. Nej hon var inte otrogen med mig... De av er som tror hon skulle kunna vara det känner henne antagligen inte överhuvud taget. Och såg att det är många som inte gillar mig för att granis skriver ett inlägg som får det att låta som att allt är mitt fel. Ja visst jag har varit en av bovarna i allt som hänt, men alla 3 har varit delaktiga i det på något sätt. Vissa saker har Andreas skött mindre snyggt och gjort massa saker som jag inte trodde man gjorde när man ska fylla 20 år snart. Men jag förstår väl honom delvis, man tänker inte så mycket på vad man gör när man gör allt för att få något man förlorat eller håller på att förlora.
Jag tyckte synd om honom och en massa enda tills för ungefär 2-3 veckor sen när han började göra en massa omogna saker. Då tyckte jag han hade gått för långt, någonstans måste man dra en gräns.

Och det bästa är att han skriver att han inte säger så mycket till mig, det är sant för IRL så säger han inget bara kollar på mig men på nätet och via sms säger han en massa saker. Men tänker inte skriva något mer om denna såkallade såpa just nu. Det får vara ett tag till, eller tills det blivit lugnare iaf. Kommer skriva på som innan ändå, när jag orkar och har tid.




Hemma över helgen!

Ja så var man hemma över helgen igen, denna vecka har bara varit slapp och tråkig i princip för min del. Jag fick inte ha utomhustjänst (pga att min lunga inte var helt återställd) så jag kunde inte vara med på utbildningen utom när vi hade teori. Så när dom andra var ute och sköt med p-skott så fick jag sitta på logementet och löka hela dagarna, och när dom hade fys på morgonen så fick jag och dom andra som inte kunde vara ute eller vara med pga andra hinder gå till gymmet och göra så gott vi kunde ifrån oss där.
Så det finns inte mkt att skriva om den gångna veckan faktiskt. I måndags kväll åkte jag hem till Tessan och hälsade på henne, vi kollade på något som gick på tv och käkade bara i princip. Sen Tisdag kväll gjorde jag inget då jag somnade hur tidigt som helst:O

I onsdags eftermiddag åkte jag in till Västerhaninge och träffade Emelie, vi skulle åka till Haninge för att käka och kolla i affärer bara, vi gick runt där och kollade på allt möjligt, pratade och hade kul tillsammans:) Kom tillbaka till berga vid 19-20 tiden på kvällen och var trött så jag gick och la mig hyfsat tidigt då också.

Torsdagkväll hände det inte något alls, förutom att en liten Hakan kom och hälsade på oss strax efter 22 tiden och pratade på som aldrig förr haha:D Det var kul att se honom med tanke på att jag inte sett honom sen den 31 december på sös. Han kommer tillbaka i tjänst lagom till den 7 Mars så då blir det roligare i lumpen igen;)

Fredag: Fick sätta på mig min permisuniform efter lunch för att jag skulle hinna få på mig den innan vi skulle hem för jag skulle till PVkonsulenten och läkaren innan vi slutade för dagen. Det gick bra och läkaren sa att jag var på bättringsväg så nu får jag börja fysa men inte börja bära tung pakning på engång då det kan bli som en chock för kroppen att få både fys och bära tungt på engång så hon sa att jag skulle börja bära sen när jag börjat få en hyfsat bra kondition igen. Och nu sitter jag här hemma och väntar på att Emelie ska komma hit. Hon är väl här lagom till 18 tiden skulle jag tro. Vi ska nog kolla på film eller något senare ikväll men vad vi ska göra innan vet jag inte ännu, det får vi se.

Ska lägga ut en bild på mig i permisuniformen sen också!




Muskö

Ja nu har jag inte uppdaterat på ett tag och tappat några läsare, men dom som vill kommer nog tillbaka tillslut.
Ja i tisdags var jag ju ute med Micki och Eddie, det var en rolig kväll som började på Donken.
Eddie gick såklart till systemet först för att köpa något därifrån för första gången själv, han kunde inte börja med något litet så han köpte sig en kvarting jäger, men sa att han inte skulle dricka upp hela den dagen (Vilket han inte gjorde, men han drack mer än hälften iaf, typ innan vi ens kommit ifrån donken!). Så när vi satt på donken blandade han till en jäger och cola i sin mugg, för han ville inte vänta med drickandet, och jag testade den nya New York menyn (Som jag inte rekommenderar för jag tyckte inte den var god, vidrigaste hamburgaren jag käkat på donken iaf) Sen efter donken gick vi direkt till Kickis, och vakten frågade Micki hur mycket han hade druckit idag (vilket var lite kul då han inte hade börjat dricka ännu haha) och väl inne på kickis så blev det mycket drickande för Eddie iaf, varje gång man köpte något till sig själv var det bäst att man köpte något till honom också om man ville ha kvar sitt eget haha:D Så den kvällen drack jag inte så mycket då jag inte kände för att dricka så mycket och för att ändå ha lite koll på Eddie då han skulle tillbaka till lumpen sen. Vi gick från kickis när dom stängde vilket var vid 2 ungefär. Och Eddie skulle åka med Micki hem för att sova där innan han åkte till lumpen men det Micki inte hade tänkt på var att Tunnelbanan slutat gå. Så när vi skulle gå till bussen så träffade vi 2 tjejer som också hade varit på kickis som skulle till solna, så vi följde dom till bussen för att prata och vara trevliga mot dom. Deras buss gick ca 10 min innan våran och Eddie tyckte vi skulle gå på deras buss och åka med några hållplatser då hann frös, men när vi kom på bussen och Eddie fick sätta sig somnade han typ direkt haha. Så vi åkte till solna och gick med dom till dörren, där vi sa hej då och sen gick därifrån. Vi kom till centralen vid typ halv 4 igen och hittade ett kebabställe som var öppet så vi gick in och käkade innan vi skulle gå till centralen och vänta på första pendeltåget.
Vi åkte med Eddie hela vägen till Berga då han inte var så jätte nykter. Vi kom till berga efter 6 någon gång på morgonen. Jag och Micki kände oss dumma som ens åkte dit mitt i en ledig vecka!? och undra vafan vi tänkte med, men gjort är gjort och vi tog nästa buss tillbaka till Västerhaninge där vi tog pendeln tillbaka. Han gick av vid farsta och åkte hem och jag gick av i älvsjö och skickade sms till Tessan för att fråga om jag skulle åka dit redan då för jag visste att hon var hemma. För hon hade tjatat på mig i 2 dagar att jag skulle komma dit och hälsa på. Så jag åkte dit och när jag kom dit så kollade vi på tv, käkade och jag sov i omgångar då Tessan blev sur för att jag sov hela tiden haha. Jag sov över hos Tessan och somnade mellan 8 och 9 någongång på kvällen och vaknade vid 8 dagen efter. Tessan skulle till skolan så det var lika bra att gå upp och göra sig i ordning för att åka hemmåt.

När jag kom hem så var det nästan rakavägen in i duschen för att göra sig i ordning för att åka in och möta Emelie i Slussen. (Jag hade inte behövt stressa så mycket då hon kom lite försent.) Hon fick blommor av mig då det var alla hjärtans dag och allt, sen åkte hon jag och Wilma till sickla för att gå runt i affärer och kolla på olika saker. (Jag hitta inget jag ville ha och hon hitta nog inget spännande heller.) Så vi åkte hem till mig och kom fram typ vid 18 tiden, Vi köpte lite godis och gick hem till mig och kollade på medans Wilma lekte och gick efter min katt som blev livrädd. Det var en trevlig kväll tillsammans med dom båda:)

Kom tillbaka till berga igår(Fredag) och trodde jag skulle till sjuksyster men min återbesökstid var på måndag så jag gick dit i onödan. Sen åkte vi till Muskö för att påbörja vakthelgen. Och nu är jag här på detta sjukt tråkiga ställe där det inte händer ett skit! Lumpen är så sjukt tråkigt men vad ska man göra, på mönstringen lovade dom massa saker som lät hur roligt som helst och inget av det roliga är något som man får vara med om här iaf! Så man ska inte lita helt på vad dom säger där eller vad det står i alla papper tydligen. Men gjort är gjort och nu är jag här och har gjort 202 dagar av min värnplikt! (Har för mig att det är 202 dagar om det inte är mer?)

Kommentera gärna!
(Men godkänner inte alla längre då vissa kommenterar fel saker och detta är tyvärr inget forum!)





Måndag

Ja och så var denna måndag slut, en helt meningslös dag, har varit hemma och inte gjort ett piss. Kan vara för att jag har haft träningsvärk och inte orkat anstränga mig för att göra något också. Tessan tyckte jag skulle komma dit och kolla på film eller något då hon låg hemma och var sjuk, men det är för lång att åka så jag orkade inte det haha.
Fick sms av Eddie från lumpen nu på kvällen och han frågade om jag skulle med ut på krogen imorgon för han fyller år och ville ut med mig och några till för att fira. Så imorgon blir det lite fest igen=) Blir jobbigt för Eddie bara som ska tillbaka till lumpen igen efteråt haha:D Men det är sånt man får ta ibland;) Det är ju inte varje dag man fyller 20 år, och för er som inte vet och vill veta så är Eddie även Emelies halvbror som bor i Norrköping och gör lumpen med mig. Vi var i samma pluton i Karlskrona så jag lärde känna honom hyfsat bra och vi har varit ute många gånger i stockholm och haft kul:D Roligare person att festa med finns nog inte haha:D
Tror nog att han kommer sjunga Karaoke imorgon, för det brukar han göra varje gång haha:) Ser fram emot morgon dagen och tror det kommer bli sjukt kul:D Micki ska också med och vi ska försöka få med oss några fler och sen kommer nog Eddie få med sig ett par personer från lumpen också skulle jag tro:)

Thats all for now! Kommentera gärna lite också:)




Dålig uppdatering

Ja nu har jag varit dålig med uppdateringen igen, men har varit för trött för att skriva och när jag inte har varit trött har jag gjort något annat som tagit upp min tid.

I lördags kom vi aldrig till Viper room och Alex bangade för han skulle träffa någon tjej istället så det blev bara jag, Tessan och Micki. Samma gäng som var ute på min födelsedag. Micki tyckte vi skulle dra till kickis istället för Viper och Tessan tyckte tvärtom, men det blev kickis tillslut iaf och det var väldigt mycket folk där så det var faktiskt riktigt kul den kvällen ändå:) När vi kom dit så var det melodifestivalen på storbildsskärmen där inne så jag gick till spelautomaterna för att spela bort mina 30 kr jag hade i mynt, men istället så vann jag 100 kr för efter att jag vunnit 100 kr så sket jag i att spela mera och gick och köpte 4 cider som jag och Micki delade på, och Tessan köpte sin smirnoff Ice som vanligt;) Efter våra cider så köpte jag och Micki en varsinn shotbricka och körde ett race för att se vem som var snabbast, vi kom lika men om jag ska vara ärlig så vann han egentligen för jag hade en liten skvätt kvar i ena glaset efteråt, men han tyckte det blev lika iaf.
Vi dansade och sjöng med lite i vissa låtar som man kände igen, och hade hur kul som helst:D Vi gick från kickis vid 1-2 tiden och gick in på donken för att käka lite innan vi drog hem.
Jag och Tessan kom hem till mig strax efter 3 och vi somnade typ direkt när vi kom hem, iaf jag gjorde det. Hon väckte mig vid kvarti 11 igår för att fråga om hon fick låna duschen innan hon skulle åka.

I Söndags så åkte jag med Tessan till slussen för hon lyckas alltid ta fel tunnelbana annars, och sen tog jag bussen tillbaka. När jag satt på bussen kom Natta på samma buss som jag inte träffat på snart ett år och inte pratat så jätte mycket med på senare tid, så vi satt och prata typ hela resan. Det var kul att träffa henne igen iaf:)
Framåt kvällen så tyckte pappa att vi skulle åka ut till Ingarö så jag kunde titta på bilen som jag fick förra veckan, men det blev inte så mycket kollande på bilen för vi fikade, kollade på tv och så gosade jag med min gamla hund lite istället, sen var det försent för att gå ut och kolla på den. Men får ju tid att göra det sen igen:)
När vi kom hem från ingarö var jag tvungen att gå direkt för att komma i tid till Innebandyträningen, det var kul att köra innebandy igen, men eftersom jag inte är helt återställd så var det många korta perioder jag var med, direkt när jag fick ont gick jag av och fick sitta och vila lite och sen in igen när det kändes bra.

Thats all for now!
image39




Hemma igen:)

Ja så har man varit hemma igen, igår så åkte jag med Meko från lumpen och vi käka kebab i Västerhaninge och sen drog vi där ifrån och pratade lite på tåget innan han senare skulle av.
Jag väntade på att Emelie skulle bli klar så jag kunde åka in till stan och möta henne innan vi åkte till Sickla för att köpa nya inneskor till mig och försöka hitta någon present till mig också. Hittade ett par skor men någon present blev det inte då jag inte hitta något som jag ville ha. När vi kom hem till mig sen så satt vi och pratade lite och hade det trevligt:)

Efter att vi käkade middag vid typ halv 10 så satte vi på film, den som vi inte hann se klart senast hon var här för att vi somnade båda 2 typ direkt efter att filmen började, och denna gång så somnade hon när det var typ 10 minuter kvar av filmen haha.

Idag så sov vi kanske lite för länge men jag var så sjukt trött och orkade inte riktigt gå upp ur sängen. Men när vi väl kom upp båda 2 så käkade vi frukost och sen åkte vi in till stan för att hon skulle åka till sin mamma och hämta skor och lite andra saker innan hon åkte tillbaka till Nynäshamn.

Ikväll ska jag, Micki och Alex dra till Viper Room, och Tessan skulle kanske också följa med. För tillfället ser det ut som att hon kommer hänga med iaf så det kommer säkert bli skoj:) Det var länge sen vi var ute med Alex och det brukar alltid vara kul när man är ute med honom:)

Lägger in lite bilder som jag tog när jag var kvar på muskö!

That's all for now then!




Onsdag

Ny dag och nytt schema. Samma sovtider men har chansen att sova 1 timme längre på "morgonen" nu iaf. Har inte lika mkt ledig tid vilket kan vara skönt på ett sätt men det lär ju bli lite jobbigt ändå, har suttit i vakten nästan hela morgonen idag, och är ledig nu till klockan 09.00 då jag ska hissa upp flaggan.. Sen ska jag och en till städa i baracken innan uppställningen klockan 11. så det lär bli lite fart idag iaf. Då går dagen kanske lite fortare än vad den gjorde igår.
Jag somnade typ direkt när jag la mig i sängen igår, jag orkade inte ens ta av mig kläderna, men jag vaknade efter 2 timmar för det blev för varmt. Dom som satt på nattpasset i vakten kom in och väkte mig och Bergh strax efter klockan 03.00 då vi hade försovit oss. Skulle egentligen ha löst av dom då, men dom fick sitta lite längre tyvärr.

Nu är det inte många dagar kvar tills man får åka hem iaf:D 2 dagar kvar sen är man äntligen påväg hem igen. Skönt med så korta veckor:) Man blir lite mer positiv och gladare om dagarna då iaf:D

Har inte haft tid att ta bilder på något idag heller ännu men kommer nog senare iaf:)

Lämna kommentarer tack!:)




Tisdag

Känns som att denna dag har varit hur lång som helst! Har inte gjort något vettigt på hela dagen, jag gick och sov igen i 2 timmar efter att jag slutade vid 8 i morse och sen har jag suttit i vakten, halat flaggan och åkt på en rondering.

Det var jobbigt att åka på den ronderingen då det var första gången jag åkte den sedan olyckan och åkte förbi platsen där vi krockade, för er som inte vet så mår jag psykiskt dåligt efter olyckan och vågar inte riktigt åka bil när det är mörkt men orkade inte tjaffsa med dom som skrev schemat idag så jag tog på mig det och åkte på ronderingen iaf. När vi åkte förbi platsen där vi krockade fick jag en obehaglig känsla och det kändes som att jag skulle spy, men det gick över efter ett tag ändå. Det känns skönt att ha gjort det iaf även fast jag egentligen inte vill men om jag inte vill att det ska bli en fobi att åka bil i mörker så måste jag försöka övervinna min räddsla. Det var iaf vad Personalkonsulenten (Typ psykolog) sa till mig när jag var och pratade med henne. Ska dessutom tillbaka till henne denna vecka eller nästa gång vi kommer tillbaka efter permis för att prata mera och prata om hur det har känts under tiden jag har varit tillbaka i tjänst och massa sånt.

Har inte tagit några bilder under dagen och orkar inte nu för jag är för trött så ska typ gå och sova nu så jag får lite sömn inatt iaf.


Många besökare men ändå så få kommentarer! Så lämna gärna en kommentar! :)




Trött

Ja man kom såklart inte i säng så tidigt igår heller då det inte är det lättaste att sova klockan 19 när man är nattmänniska och inte är van att sova tidigt. Men jag kom upp vid 03.00 imorse iaf och satt i vakten till 05.00 sen gick jag in och käkade lite frukost och ska ut till vakten igen för att sitta där mellan 06.00-08.00 igen. Sen är jag ledig ett tag iaf och då ska jag gå och sova en stund så jag inte somnar när jag sitter i vakten eller något annat dumt.

Ja jag har inte så mycket mer att skriva just nu då jag är för trött för att komma på vad jag ska skriva och sen har det inte hänt så speciellt mycket sedan igår.

Kom på att det var länge sen jag skrev hur det går emd snusandet för mig, och jag måste säga att det är sjukt svårt att sluta men jag har lyckats dra ner en hel del ändå. Vissa gånger när jag stoppar in snusen är det som att kroppen säger ifrån och får mig att må illa, vilket jag tycker är bra för då tar jag såklart ut den och det hjälper lite i slutandet.
Och då är det säkert många som undrar om jag alltid mått illa av att jag snusat och varför jag fortsatt isf. Svaret på det är nej jag har inte mått illa av att jag snusat förrut och har fortsatt snusa för jag har tyckt om snus enda sedan jag började med det men det är inte bra att snusa så jag har bestämmt mig för att sluta trots allt, plus att det börjar bli så jävla dyrt att snusa också! Det är inte värt det nu när det har blivit så dyrt.
Men snusar mellan 1-8 snus varje dag beroende på hur jag mår och massa sånt, har även klarat av vissa dagar helt utan snus. Så jag är nöjd med mig själv än sålänge, det är bättre än att snusa 1-1½ dosa om dagen iaf!

Liten uppdatering då jag inte hann lägga in bilderna i morse för jag hade bråttom ut till vaktkuren igen. Så nu ligger det 3 bilder som jag tog då. Och som ni ser är jag inte så jätte pigg och så har man ju inte världens vackraste frisyr vid den tiden på dygnet haha.

Thats all for now!:)





Lumpen

Ja imorse så försov man sig så man missade första bussen och det slutade i att jag kom 30 min försent till berga idag. Blev uppskriven på en försenadlista och får se vad som händer utifrån det sen. Antagligen händer det inte så mycket, jag får nog bara en tillsägelse eller något skulle jag tro. Jag kom iaf i tid till uppställningen så jag har inte fått någon utskällning för det iaf.

Är nu ute på muskö igen efter att ha varit hos sjuksyster imorse för att göra tester och så på lungan igen, och det var samma diagnos som senast och jag får inte ha utomhustjänst denna vecka heller och ska tillbaka dit igen efter nästa permis och göra en ny kontroll. Denna skit verkar aldrig ta slut, men fick ett lite roligare besked och det är att jag får börja fysa men endast väldigt lätt träning. Så ska gå till gymmet lite då och då nu i veckan för att ha något att göra på mina "hålltimmar" när jag inte är för trött så jag måste vila, kan ju dra med mig Habtai så blir han glad också, Haha:D

Fick se schemat för denna vecka och jag ska sova klockan 19.00 varje dag och upp vid 03.00 det schemat är det sämsta här på muskö då jag är en nattmänniska och aldrig lyckas sova klockan 19.. men jag lär troligtvis somna hyfsat tidigt idag då jag inte sov så mycket inatt och är väldigt trött just nu iaf.
Kommer kunna blogga lite varje dag nu för jag tog med min laptop och bergh hade med sitt mobila bredband så kommer nog sitta här och skriva av mig lite då och då iaf:) Sålänge jag har något att skriva, haha för det händer ju inte så mycket när man är här ute oftast!

Lägger in lite bilder, dom är inte nya men kommer nyare sen!:P

Lämna gärna en kommentar!:)




God Morgon!

Ja nu har jag sovit lite iaf och det är dags att gå upp och packa och röra sig mot lumpen om inte allt för lång tid. Tråkigt att man inte fick vara ledig längre men nu blev det som det blev och jag är ju ledig längre nästa gång så:)
Har lagt in ett antal nya bilder på bilddagboken nu:) Var ju väldigt länge sen jag uppdaterade den men nu har jag tagit mig tid att lägga in lite nytt, kan hända att vissa bilder fanns där innan men det spelar inte så stor roll om det finns två av vissa bilder. Ingen som dör av det ändå så.
Idag när jag kommer till berga ska jag byta om till dom hemska militära kläderna och sedan vara med på uppställningen 07.30 för att höra vad befälen har att säga sen gå upp till logementet och vänta på att klockan blir 09.00 då jag ska vara hos sjuksyster för att se om min lunga har blivit helt okej än så jag kanske kan vara med på lite mera utomhustjänst saker? Börjar bli lite långtråkigt att bara sitta i kuren typ hela tiden men inte mycket att göra åt efter att man har punkterat lungan för lite över en månad sen.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva då jag tycker jag uppdaterade nyss men jag lovade att jag skulle bli bättre på att uppdatera så det gör väl inte så mycket;)
Lägger även in en bild då jag lovat att bli bättre på att lägga in lite bilder.

Glöm inte bort att kommentera!






Header

Satt och hade tråkigt så gjorde en header då jag inte har någon för tillfället, men är inte helt nöjd med den så kommer nog att göra en ny senare när jag har mer tid och orkar engagera mig mer på en sån sak;) Men ska som sagt göra om designen så jag tycker att det blir bra sen men jag kommer göra om lite i taget och tillslut så blir det nog klart, och jag blir nöjd förhoppningsvis;)

Så här ser den ut iaf (Så ni vet sen när jag byter någongång)

image23
Gjorde en till så jag lägger väl in den här också då:P Får se vilken jag använder.
image24

Ja den lär ju inte bli så värst mycket snyggare än sådär just nu då jag inte hade några bättre fonts just nu, måste börja leta upp lite nya såna så jag kanske kan börja göra headers m.m igen. Och kanske ta upp kontakten med några av dom jag prata mycket med tidigare när jag engagerade mig i design m.m på den tiden jag enbart la ner tid på mitt kära lilla WWT.NU som för tillfället ligger i ruiner och väntar på att lumpen ska ta slut så jag kanske kan ta upp det projektet igen, vet att det är vissa som saknar WWTGR och vissa som är glada att vi äntligen ligger nere.
Så får se om Friggo den gammle räven fortfarande har intresse kvar av att fixa till vår kära torrenttracker igen men från grunden då vi troligtvis har tappat allt för mycket folk för att köra en fortsättning på det gammla. Så vi får köra om från början och göra allt rätt, man lär sig av sina motgångar och vi har nog lärt oss ett och annat från året med wwt.nu och rabies.nu tiderna. Och lärde oss nog mest efter att vi slogs ihop och blev wwtgr:) Det var en hel del roliga stunder under året som jag höll på med wwt.nu men det var även en hel del tråkiga stunder men dom glömmer man ganska fort ändå.




Natt @ Home

Jaha så missade man sista bussen och skjutsen likaså för man satt "lite" för länge vid datorn haha, planerade att åka redan vid 20.00 men oj vad klockan gick fort och nu är klockan snart 00.00:O
Men jag börjar bli sur på alla som säger att man inte kan sova tillsammans med vänner m.m. istället för att spekulera så kan du ju ta reda på all fakta så slipper en massa bli fel, det värsta är att det nästan bara är en person som säger en sak och får en massa att tro på det.  Ja jag förstår att ni spekulerar också då människan alltid är nyfiken av sig, men snälla tänk er för innan ni skriver saker för det kanske är någon som tror på det ni skriver och ni gör en spekulation till "verklighet" och ni lyckas såra och förstöra för folk.

Hoppas ni fattar vad jag menar iaf. Kommer säkert skriva lite mera då jag inte kommer ha mkt att göra under natten då jag inte har så mycket tid över för att sova sova

Feel free to drop me a comment!




Helgen

Jag har varit dålig på att uppdatera under veckan och helgen men ska skriva mera sen när jag har mer tid, i fredags var jag ute på krogen med Tessan och Micki. Det var hur kul som helst, som det är varje gång jag är ute med micki och från början skulle det bara vara jag och tessan, jag tror det hade blivit kul det med då hon ofta brukar vara rolig så:) Men den kvällen blev helt lyckad:D Och så var det dom 2 som var först med att säga grattis sen då dom började sjunga för mig direkt efter 12slaget och fick med några andra som sjöng med. Haha lagom pinsamt när man sitter på krogen:O haha:D Men det blev kul ändå som sagt:) Och sen på igår så firades jag av pappa och några till här hemma:) Fick blommor och ett litet kuvert med ett kort i där det stod "GRATTIS på 20-årsdagen och nu är du bilägare! Kramar Pappa o. Niclas" och bilnycklarna får jag när jag kommer hem nästa vecka:D Fick en blyertsgrå volvo 740:D Så nu ska jag plugga ordentligt för att ta körkortet så fort som möjligt iaf;) Men undertiden jag ska ta körkortet har jag ju tid att fixa med bilen så den blir så bra som möjligt tills jag tar körkortet:D
Ska få mer presenter av t.ex. mamma, farmor och farfar m.fl när jag åker hem till dom under någon ledig tid sen:)
Var även på systemet för första gången och handlade, haha det kändes sjukt och man känner sig lagom gammal efter det haha:D
Emelie var också här och hälsade på och sa grattis och fikade med oss:) Senare på kvällen låg vi och kollade på film, vi kollade på pirates of the caribbean svarta pärlans förbannelse och började se på pirates of the caribbean död mans kista, men jag somnade efter typ 5-10 min och hon somnade också mitt i filmen någongång, men det var en rolig kväll trots allt:D

Idag har det inte hänt så mycket jag sov väldigt länge och sen låg vi mest i sängen och pratade innan vi bestämmde oss för att gå upp:) Hon åkte hem senare på eftermiddagen och jag följde med henne till centralen och sa hej då där, sen bestämmde jag mig för att åka hem för att packa sen åka till lumpen men fastnade vid datorn ett tag först och ska åka till lumpen om ett tag iaf:)

Det har varit en kanonbra helg helt enkelt, enda som inte gick enligt planerna var kvällen med Sofie, men vi får ta den en annan gång då det finns mera tid över:D

Ska försöka uppdatera mer ordentligt nu i veckan då jag ska vara på muskö och har mer tillgång till dator där iaf:)

Hoppas att ni alla har haft en bra helg:D

Här är lite bilder från fredagen!





Copyright © 2014 Fisk33n