Gott nytt år

Gott nytt år önskar jag till er alla:) Hoppas att ni avslutar året som ni tänkt er;D






1 dag kvar av 2008!

Jadå börjar denna dagen lida mot sitt slut också, har varit full fart hela dagen på jobbet idag, mycket fyrverkerier har vi sålt och har en hel del kvar ändå, men många sorter som börjar ta slut nu:O Ett tag var vi hur många som helst som jobbade där ute och det var spring fram och tillbaka i ungefär 2 timmar sen blev det lite lugnare iaf:P Kom även lite folk som man känner som köpte fyrverkerier idag, iofs inte så konstigt då dom flesta jag känner åker till brisak och köper sina fyrverkerier om dom ska ha något. Kom precis hem från jobbet, känns som att man bor där då man är hemma max 9 timmar om dagen:P Så nu ska jag göra middag till mig, får se vad man hittara på. Måste vara något gott och enkelt då jag ska ha det som matlåda imorgon också, sen hoppas jag att det dyker upp några roliga planer inför kvällen efter att man jobbat också:)

Nej om man ska ta och göra den där maten och sen lägga mig och kolla på en av sagan om ringen filmerna efter det, det är lätt att somna till iaf har jag kommit på:P Hoppas ni har köpt massa roliga fyrverkerier och får en superbra nyårsafton om jag inte skriver något imorgon:)




:)


Linkin Park



Westlife




Snart nyår:O

Vissa dagar går sjukt fort, iallafall dom man vill ska gå sådär sjukt sakta. Nyårsafton närmar sig och jag har inte planerat något ännu och pga det börjar man känna sig stressad, brukar dyka upp något så småning om men det är ändå stressigt och när jag jobbar mesta dels av tiden just nu känner man sig mera stressad, för när man är på jobbet har man inte tid att tänka på sånt precis.

Idag fick jag sluta 2 timmar tidigare för att det var så lugnt på jobbet och var en av dom som hade turen att få sluta lite tidigare:) Nu ligger jag i sängen och funderar på att sätta på en film att kolla på innan jag somnar men hittar ingen jag vill se på, för alla filmer jag har är såna man vill se med någon. Imorgon ska jag kanske få mina julklappar av Emelie då jag glömde att ta med mig dom idag när jag åkte där ifrån, men det beror på om hon har tid och ork till det imorgon. Så får se hur det blir med det helt enkelt.

Har inga nya bilder att lägga in då min mobil är på lagning och jag inte har någon annan kamera heller. Vad har ni för planer över nyår då?


Vill bara ligga och krama om dig just nu älskling:)<3




Juldagen

Har inte haft mycket tid till att sitta vid datorn och skriva blogg sen jag åkte till kanarieöarna, vi var på furteventura och inte gran canaria som jag trodde från början. Och vi var i en stad som heter Corralejo, det var hur fint som helst där om man gick åt rätt håll iaf, annars var det bara massa öken och vulkaner i princip och massa saker som dom höll på att bygga. Det var en trevlig semester med min "lilla" familj, vi blev 14 st som åkte och det var jag, min mamma, min mammas sambo(P-O), mina systrar(Sofie, Sandra, Louise och Emelie), mina bröder(Linus och Pontus), P-O's mamma(Som vi alla kallade för farmor:P), min moster, min mosters kille(Filip) och mina 2 kusiner(Felicia och Julle). Det var mest svenskar på vårat hotell och även några danskar, norskar. Sen var det typ jätte få från andra länder hörde att en familj kom från tyskland t.ex. jag och min ena lillebror spelade fotboll typ varje dag och då spelade vi med några andra familjer från sverige för det mesta, det var inga typiska svenskar som mest håller sig för sig själva utan alla kom hyfsat bra överens hela tiden i stort sett:) På kvällarna gick vi på stan och kollade runt och åt på olika restauranger varje kväll och hade det jätte mysigt:) Min mamma fyllde som sagt 40 när vi var där nere också så vi firade henne lite lätt och så fick hon presenter(mest saker som var något med delfiner då min mamma älskar delfiner;)). Det var runt 24 grader i skuggan varje dag så vi hade det varmt och skönt, och den kvällen som jag tyckte var kallast såg jag att det var runt 15-16 grader iaf. Så det var ju inte superkallt då heller precis, men inte så skönt om man inte hade tröjan med sig och det blåste massor. Det var i princip det vi gjorde när vi var där nere, och solade och badade massor såklart:)

När jag kom hem så började jag jobba igen dagen efter och har varit helt slut varje dag efter jobbet och Emelie var hemma hos mig Tisdagen och Onsdagen förra veckan:) Sen i helgen var jag ute på fredagen med några kompisar och det blev en lyckad kväll sen så letade jag julklappar på lördagen men hittade inget alls då och på söndagen så hittade jag dom sista sakerna så var jag klar efter det:)

Jag har inte fått några julklappar än då Emelie ville köpa den sista julklappen till mig först och min pappa har tydligen inte haft tid att gå runt och kolla efter det ännu:P Så igår åkte jag till Emelie på kvällen och firade julen lite med hennes familj istället och gav julklapparna som jag hade köpt till henne:)
Ett par hipsters från DIF:P
Ett värmehjärta (som man trycker på en sån där grej så stelnar den och blir varm)
En blomma som växer upp och som det står "I love you" efter att man tagit hand om den i typ 8 dagar.
Och en Digitalkamera:)

Jag kom hem runt 7 idag från Emelie och vi har bara tagit det lugnt under dagen och kollat på tv och haft det mysigt:) Och när jag kom hem så la jag mig i ett varmt och skönt bad och ska gå och sova om typ 1 timme för jag ska jobba igen imorgon. Ska försöka bättra mig med mina uppdateringar men har varit ganska så stressigt på jobbet och lär vara massor att göra varje dag nu fram tills vi är klara med inventeringen i januari.
Jag har inte några nya bilder då min mobil gick sönder när jag var nere på Furteventura så den är inne på lagning just nu och jag ska få tillbaka den runt den 16onde januari. Och jag har ingen kamera då jag köpte den mobilen för att ha som kamera också.


Karta över Corralejo








Söndag

Är dålig uppdatering av min blogg nu för tiden men det beror på att jag jobbar så mycket nu för tiden i veckorna och är för trött för att skriva när jag kommer hem, i veckan har jag jobbat från 09.00-19.00 varje dag och varit helt död när jag kommit hem. Har lärt mig att köra truck nu i veckan, det är sjukt kul att köra den iaf:) Har börjat bli lite mer ordning på lagret och i butiken nu, har fått lite hjälp att få ordning på vissa delar i butiken då några leverantörer har hjälpt mig en hel del i veckan.
I helgen har jag varit med Emelie och Wilma och vi har inte gjort så mycket bara tagit det lugnt och så har vi kollat lite på film och haft det mysigt:) Imorgon åker jag till Kanarieöarna också:D Ska bli hur kul som helst och så får jag ju vara en massa med mina syskon och resten av familjen och alla som ska åka med:) Så jag åker härifrån runt 5 eller halv 6 imorgon bitti och är på arlanda runt 7 tiden:) Så skulle jag möta mamma och alla dom där vid ingången eller något:) Så kommer inte bli någon uppdatering alls om jag inte säger åt någon att skriva åt mig eller sätter mig vid en dator där nere.

Det ska iaf bli skönt att ta det lite lugnare nu i en hel vecka, sen när jag kommer hem så blir det full fart igen och sen köpa dom sista julklapparna också:)





Copyright © 2014 Fisk33n