Always look forward, Never look back!<3


<3<3




<3

Always look forward, never look back! :)<3




Jag älskar dig Emelie<3
Idag, imorgon och förevigt!







Bevara ThePirateBay

Bara för att dom tillhandahåller olagligt material, behöver det inte betyda att det dom gör är olagligt?
Det är som att stämma biltema för att dom säljer kofötter som kan användas vid inbrott..

Har inget att skriva och känner inte för att skriva blogg så mycket för tillfället. Hoppas allt är bra med er läsare iaf:)




Helg

Nu är helgen slut, känns som den inte ens hann börja innan det är dags att förbereda matlåda m.m inför jobbet. Har bara varit med Wilma och Emelie i helgen och tagit det lugnt, hennes bror fyllde år i fredags så igår var det några av deras släktingar här för att fira honom. Sen på kvällen så kollade vi på Bruce den allsmäktige. Den är rolig och man kan se den hur många gånger som helst, i torsdags så färgade jag håret så nu är jag typ blond eller iaf ljusare i håret. Fanns inte den färgen som jag hade senast jag färgade håret så blev ganska mycket ljusare än vad jag hade tänkt men nu så har jag vant mig vid färgen och tänker inte på det längre iaf:)
Idag så händer det inte så mycket heller ska bara vara med Wilma och Emelie på dagen och senare ikväll ska jag åka hem för att träna vid 8, och sen förbereda matlåda och prata lite med min pappa också.

Nu finns det inte så mycket mer att skriva just nu, har ni några förslag på vad jag kan skriva om då jag tycker att det känns tråkigt att skriva om samma sak varje gång då jag bara jobbar och det inte händer så mycket varje dag som är värt att skriva om.




Svaren! ;)

om du fick en son och en dotter vad skulle dom heta då?
- Cornelia är tjejnamnet som jag sagt att jag vill att min dotter ska heta sen jag var 12 ungefär så det är ingen nyhet för dom som känner mig annars är också Erica ett namn som skulle funka för mig, och killnamn är lite svårare men en favorit är Rufus eller Nate:)

funderar du o emelie på att skaffa barn tillsammans? har ni pratat om det?:)
- Vi har pratat om det ja(Vilket par som är intresserade av barn har inte gjort det?;)) Och vi har inga planer på att skaffa några just nu iaf, men vem vet när och om det händer:)

Sover du och Emelie tillsammans när Wilma är hos Emelie på helgerna?
- Ja det är klart vi gör, Wilma sover själv och ibland sover hon med Emelie eller båda oss. Men alltid i samma rum:)

Brukar Emelie och Wilma sova hemma hos dej ibland eller är du bara hos Emelie när hon har Wilma?
- Nej när Emelie har Wilma så är vi bara hemma hos hennes mamma, det blir lättast så just nu helt enkelt:)

hej hur många barn skulle du velat ha?
- Jadu jag har många syskon så ju fler desto bättre;) Men minst 2 egna iaf:)

Vad exakt jobbar du med? Planerar du att fortsätta där länge?
- Jag jobbar på brisak, på verktygs avdelningen(El, Lampor, verktyg, målarfärg, bilsaker och lite mer småsaker) och jobbar även på lagret, så det är en ganska stor uppgift. Jag trivs bra där och har inga planer på att byta jobb ännu iaf:)

Om det blir så att Emelie o du flyttar ihop,ska du inte försöka Bli vän med Granis i så fall.Annars blir det outhärdligt.Man kanske måste försöka,för barnets skull i alla fall.Bara bita ihop alltså :)
- Vi har försökt förr, men man ska aldrig säga aldrig. Vi har setts ett par gånger men pratar inte så mycket med varandra, får ta det en dag i taget. Kommer antagligen kunna prata med varandra i framtiden, men kommer nog inte bli bästa kompisar pga vår historik. Så vi försöker iaf att göra det bättre mellan oss, men rom byggdes inte på en dag heller så.

är det jobbigt att ha en tjej med barn?
- Nej varför skulle det vara det? Jag älskar dessutom barn och visste vad jag gav mig in på från början:)

undrar vad dina polare tkr om att din brud har en unge
- Dom tycker att det är ganska coolt och ingen har sagt något negativt om det och dom flesta tycker att det passar mig då dom vet hur mycket jag gillar barn:)

Är det ett fast jobb du har fått? Eller hur länge? Vad är det du gör,lagerarbete om jag har fattat rätt?
- Det är en provanställning som är tills i april eller maj, men det känns bra och tror jag kommer jobba kvar där efter det också:)

jag undrar vilken frukt du skulle vara, om du va en alltsa. kanske en mango?
undrar aven vilken frukt emelie,wilma,andreas,denize skulle vara?

- Haha en frukt fråga, fick någon liknande av en kompis för ett tag sen. Jag skulle väl vara en kiwi då det är den frukt jag gillar mest:)
Dom andra, hmm.. Emelie skulle vara en jordgubbe såklart:D Granis en Apelsin och Denize en Mandarin;) (Känner inte Denize och pratar som sagt inte så mycket med granis så valde några för mig neutrala frukter)

Om du maste valja, skulle du VA eller HA Anna Book?
- Haha vad är det för fråga?;) Va Hanna book såklart hon är cool;)

vad tänkte du när du fick veta att emelie hade ett barn redan ? kul att läsa din blogg :)
- Jag visste ju att hon hade barn då vi börja prata via hennes blogg från början och sen var vänner ett tag innan vi blev tillsammans. Men jag tyckte det var roligt, och tycker det är kul med unga föräldrar:)

Vad var det med Emilie som du föll för?

- Hennes personlighet:) Hon är en helt underbar person, och det kan alla som känner henne väl intyga också:)

Det var alla frågor jag lyckades hitta säg till om det är någon jag har missat så fixar jag svar på din fråga:)




Måndag

Måndagar är helt klart den värsta dagen, man är sliten efter helgen och måste dra sig till jobbet. Det är som gustaf(Den tjocka tecknade katten ni vet) alltid säger "jag hatar måndagar". Har inte hänt så mycket idag har jobbat som vanligt och sen åkte jag in till stan för att möta Emelie som var lite sen så jag fick sitta i slussen i 30 min och vänta. När vi kom hem så började vi med att städa och tvätta lite av våra kläder och är nu klara med allt och har även hunnit äta mat:) Så nu är det sängen nästa som gäller, sen så börjar det om från början igen i princip;) Jag kommer att svara på frågorna imorgon, så är det något du undrar över eller liknande så är det bara att du frågar:) För imorgon kväll kan det vara försent;)


<3<3




Frågestund


Är det något du vill veta fråga bara:)




Helg

Sitter nu hemma hos Emelie, vi skulle egentligen ha åkt till stan idag och fikat med en person som Emelie har träffat engång tidigare. Någon av hennes bloggläsare, men det blev inte så pga tidsbrist. Men vi skulle ta det någon annan gång, tur det då jag bara har mina arbetsbyxor här just nu också och isf skulle jag lysa upp hela stan haha;)

Vet inte vad vi ska hitta på istället men vi lär ta det ganska lugnt iaf, kan vara skönt det med. Kanske går och hyr en film eller något inför kvällen, eller om vi ska kolla på rosa pantern istället:)
Igår somnade vi ganska tidigt eller iaf Emelie och Wilma somnade tidigt medans jag fortsatte kolla på tv ett tag innan jag tillslut la mig och försökte sova jag med.

Hoppas ni får en underbar helg:)




Torsdag

Denna dag har till skillnad från gårdagen gått hur fort som helst, nu är alla julsakerna borta iaf skönt!! Och slutet av dagen tillbringade jag på verktygsavdelningen och plockade upp en del varor:) Imorgon så kommer det en lastbil med ett släpp fullt av möbler som ska in i våra lager, jag och 2 till ska tömma den så kommer bli ganska kallt på morgonkvisten men det är skönt att jobba ute samtidigt som man sliter hårt, det blir en behaglig arbetstempratur när man håller igång och det är sånt här väder:)

Just nu sitter jag och Emelie bara här och lyssnar på musik, ska väl försöka kolla på en film eller något och sova om ett tag men får se hur det blir med det:)

Tänkte ha en frågestund men såg när jag skulle lägga upp ett sånt inlägg att Emelie har det just nu så jag väntar ett tag till med det. Var en stund sen jag hade en sån nu och kanske är något som någon vill veta. Men lägger upp en frågestund nästa vecka någon gång iaf:)




Loong day

En förbannat lång dag lider äntligen mot sitt slut, kändes som att dagen aldrig skulle ta slut:O
Nu tänkte jag faktiskt försöka mig på att städa lite här hemma och sen lägga mig och glo på någon serie innan jag ska sova för att ha en lååång och seg dag imorgon igen, känns som att julsakerna aldrig tar slut på det där stället, tur att det bara är jul engång om året iaf;) Även fast denna julen helt klart är den längsta för min del just nu:P
Ska även försöka mig på att göra något gott till matlåda inför morgondagen om jag nu orkar det. Men snart är det fredag och helg igen så jävla skönt!:D
Har dock inga planer på vad jag ska hitta på men lär vara med Emelie och Wilma.

Varför kan inte vissa bara lägga ner sitt klagande? Har suttit och läst lite kommentarer på Emelies, granis och Denizes blogg och förstår inte vad ni som håller på att klaga får ut av det hela? Det ni gör mot dom är nästan samma sak ni gjorde för ett år sen när jag och Emelie gick ut med att vi var tillsammans, låt dom vara om ni inte har något snällt att säga. Ni är patetiska, visst att vissa av er inte tycker dom passar och att massa saker är fel men håll det för er själva istället och låt dom vara lyckliga

Har irriterat mig länge på det och har nu fått skriva ut det också, fick höra det av emelie för ett tag sen och tycker ni är sorgliga som sagt. Alla tycker olika om allt och om alla skulle lägga sig i lika mycket i allt som händer i hela världen skulle det bara sluta i kaos. Fixa era egna problem istället för att försöka hitta problem hos andra!

Tror inte ni andra läsare blir glada av att se såna kommentarer heller, hoppas att ni alla är friska och glada iaf:)





I'm still alive.

Jo jag lever fortfarande, ett år äldre och lite klokare sägs det åtminstonde.
Jag har inte haft tid, ork eller lust till att skriva blogg under den senaste tiden. Har haft inventering på jobbet och håller just nu på att plocka undan julen på jobbet och samtidigt lasta fram nya saker som ska dit och saker som ska fyllas på i butiken. Så vi jobbar 9-19 varje dag och det tar ungefär 1 timme för mig att åka till jobbet och lika lång tid att åka hem, sen göra middag och matlåda. Sen är klockan hur mycket som helst och då måste jag sova, det är därför jag inte kunnat skriva under veckorna och på helgerna har jag varit på personalfest, 20årsfest, ute med kompisar och dom gångerna jag är med Emelie vill jag inte att tiden ska gå åt till att vi bara sitter vid datorn och inte gör något annat tillsammans.
Detta ska vara sista veckan vi jobbar 9-19 sen kommer vi gå tillbaka till våra vanliga scheman och då slutar jag en hel timme tidigare varje dag:D Då har man lite tid att skriva blogg också, jag känner att detta inlägg kommer bli ganska långt för att vara mig, och helt meningslöst och antagligen ganska tråkigt att läsa. Men vad vet jag? Inte jag som sitter och läser och man är väl aldrig nöjd med det man själv gör? Inte helt åtminstonde.

Igår fyllde jag 21 för den som råkade missa det? Så grattis till mig haha;)
Och idag så var det exakt 1 år sen jag och Emelie blev tillsammans, dagen då vi äntligen hade bestämt oss;) Så grattis till oss där också:D Mycket firande på kort tid, men jag tycker vår årsdag är viktigare än att fylla 21 iaf, eller åtminstonde större;)

Wilma har börjat säga mitt namn nu iaf, om någon missat det(Jag har inte läst emelies blogg eller någon blogg alls på jag vet inte hur länge?:P så vet inte om hon har sagt det, så säger det för er som vill läsa. Om du inte vill läsa det här hoppa bara över det då;)) Eller hon kan inte säga hela för vilken unge kan det? Min lillebror lärde sig att säga mitt namn när han var 4 eller 5 tror jag:P

Nu orkar jag inte skriva mer ska gå och vara lite med min underbara älskling istället:D Men nu ska jag banne mig bli bättre på att skriva eller åtminstonde lägga in någon bild/musikvideo eller kort text varje dag så ni har något att läsa eller kolla på, när ni väl kommer in här:D För jag har sett att det är en hel del som försöker läsa min blogg varje dag även fast det var 1 månad sen jag skrev något senast nu. Det är roligt att se att några är lite intresserade trots min brist på skrivande på sistonde så jag tackar er trogna läsare som stannar:)

Tack för mig:D Puss;)


Love is in the air!<3




Copyright © 2014 Fisk33n