Hemma igen:)

Min dator började "fungera" igen, lite skumt men man ska väl ha lite tur ibland också. Den fungerar inte helt perfekt så ska fortfarande kolla på en ny men är inte lika viktigt längre då denna fungerar änsålänge iaf. Har inte uppdaterat något i veckan för datorn inte varit ledig på muskö och så har det inte hänt så mycket därute heller. Vi har gjort det vanliga i vakten men vi har fixat lite spel på datorn i vakten(Vi sitter och spelar 3D pinball hela dagarna typ där haha) och fixat en hel del spel på mobilen som vi har när vi står och vaktar mälbykajen. Så dagarna går lite fortare, iaf timmarna man jobbar. Det är inte lika drygt att sitta i vakten eller stå på mälby längre iaf.

Och på granskningen gick det väl bra eller vad man ska säga, jag fick inget direkt svar på om jag får frisedel eller inte. Men enligt dom är det med typ 99% säkerhet att jag får frisedel och isf får jag den om ungefär 2 veckor.

Idag efter lumpen så åkte jag och träffade Emelie och Lina. Vi gick ut och käkade på stan och gick sen runt lite i stan innan vi åkte till midsommarkransen för att dom skulle sola. Efter det gick vi hem till Lina och var där resten av kvällen. Och Wilma var med idag också och var väldigt busig av sig, hon är så söt:D

Passar på att svara på några frågor. Och till er som tror jag är beroende av att svara på frågor så är jag inte det, men vet inte vad jag ska skriva och det är väl lika bra att svara på alla era frågor på engång så slipper det bli massa missförstånd.

Tror du att du och emelie kommer skaffa ett barn?
- Det vet jag inte, det är för tidigt för att svara på den frågan kanske. Men självklart vill jag ha barn någon dag iaf.

Hur gick det för dig? Fick du frisedel?
- Den frågan är väl typ besvarad, får ett slutgiltigt svar inom 2 veckor förhoppningsvis.

Hur många läsare per dag har du?
- Jag har runt 600 unika besökare varje dag. Förutom nu när jag inte uppdaterat på ett tag då går det lite neråt så idag fredag fick jag nästan 500 unika besökare.

Frisedel innebär att du slipper lumpen? om jag fattat det rätt? Visst är Wilma världens sötaste tjej?
-  Frisedel innebär att man får avsluta lumpen tidigare, så du har fattat det rätt:) Och ja Wilma är världens sötaste tjej:)

Gick du på Walthers i nacka strand då eller?
- Ja det gjorde jag, och jag tror att du som frågade den frågan redan visste det innan men ändå.

Hur tror du att du lever om 5 år? Eller hur vill du leva?
- Om 5 år så vill jag bo i min lägenhet och ha ett eget barn, ha ett jobb jag trivs med och ha flyttat ifrån stockholm då jag faktiskt inte tycker om att bo i den här staden.

Vad vill du jobba med i framtiden?
- Jag vill helst jobba med något inom IT men får se hur det blir med det.

Tror du på livslång kärlek?
- Ja det är klart jag tror på det, hittar man den rätta så varför skulle det inte kunna funka livet ut?

Vad har du för fritidsintressen?
- Datorer, Innebandy, Sport i allmänt

Din inställning till droger?
- Det är något som jag tycker är helt fel. Men om man testar av någon anledning så blir man beroende väldigt lätt och det är inte mycket att göra åt, bara att hoppas att man kan få hjälp och vara smart nog att godta hjälpen.

Det var allt för just nu iaf:)




Veckan börjar dåligt!

Denna vecka började ju inte så bra, min laptop gick sönder så nu är det dags att börja kolla efter en ny=/ Så det är väl det första jag ska göra när jag kommer hem från lumpen sen igen. Och sen sitter man fast här ute på muskö vilket gör det svårt att få tillgång till datorn då det nästan alltid sitter någon vid datorn vi har i vakten.
Imorgon ska jag åka till berga för att prata med Personalkonsulenten på morgonen och sen är det granskningsnämden för att se om jag får frisedel eller inte. Skulle vara skönt att slippa den här skiten är så trött på det, men samtidigt känns det så dumt när det är så kort tid kvar.

Den här veckan kommer bli så tråkig om jag inte får frisedel för det finns inget att göra här ute nu när datorn inte funkar längre, någon som har tips på någon laptop som inte är allt för dyr kanske?;)


Vad gick du för linje i gymnasiet? Vad har du tänkt göra efter lumpen? Jobba,plugga etc?

- Jag gick samhälle med specialidrott. Efter lumpen har jag tänkt att åka på någon resa och sen fortsätta plugga men samtidigt ha något jobb så jag tjänar lite pengar också. Och ta mitt körkort också såklart:)

Det var allt jag hade att skriva just nu, ställ frågor eller säg något jag kan skriva om som ni vill veta:)





Svar på frågor

Hur är det att vara i lumpen?
- Det är tråkigt för det mesta, men man träffar en hel del människor som man aldrig skulle ha träffat annars och dom man kommer överens med är oftast hur roliga som helst:) Det finns typ bara 2 saker som är positivt med lumpen som jag kan komma på iaf och det är att man träffar en hel del underbara personer och man lär sig att uppskatta det civila livet en hel del.

Kan du och Andreas prata med varandra?
- Vi har typ inte kunnat prata med varandra på ett bra tag men förra veckan så pratade vi lite när båda var sjuka på logementet, men det kan ha varit för att man inte har många andra att prata med. Så vi kan prata med varandra, men kanske inte gör det hela tiden. Jag har som sagt inget emot honom men förstår om han inte vill prata med mig.

Hur är Andreas mot dig när ni ses?
- Vi har inte pratat med varandra sen i Januari om man bortser från förra veckan. Och han gör inget mot mig och jag gör inget mot honom heller. Låter han vara om det är det han vill helt enkelt.

Känns det inte konstigt för dig att Emelie fortfarande bor och delar säng med sitt ex? Hur kan du känna dig bekväm med det?
- Jo visst känns det konstigt, men det är antagligen den bästa lösningen för tillfället och jag litar helt på Emelie som sagt. Bekvämt kanske det inte känns direkt, men jag litar på henne fullt ut och hon har inte gjort något som skulle göra att jag tvivlar på henne så.

Är du inte rädd för att emlie ska ångra sig och gå tillbaks till Andreas?
- Jag var mer rädd för det i början, nu är jag inte lika rädd för det men den rädslan kommer kanske finnas kvar ett tag till.

Kan du inte berätta hur det var eller gick till när ni äntligen bestämde er för att säga att ni är tillsammans? gjorde ni ngt speciellt då, eller bstämde ni det över telefon?
- Vi "bestämmde" att vi var tillsammans runt min födelsedag ungefär och jag sa att hon skulle säga det till alla när hon väl kände sig redo och inte göra det för tidigt i bloggen för att tänka på Andreas.

Vad säger/tycker dina föräldrar om att din nya flickvän har en liten dotter? & fortfarande bor med sitt ex?
- Min pappa träffade Emelie och Wilma innan vi blev tillsammans när hon var och hälsade på när jag var hemma och var sjukskriven. Och han tycker att det inte spelar någon större roll att hon har en liten dotter. Och min mamma har vetat om allt från början i princip då jag alltid säger allt till henne då hon är som en vän och förälder som man kan prata om allt med. Vet inte riktigt vad mamma tycker om att Andreas och Emelie bor tillsammans och min pappa säger bara att det är konstigt men sammtidigt att det är bra att dom kommer så bra överens att hon kan bo där även fast det är slut och allt.

Har du känt så som du känner för emelie för någon annan? Känns det som om just hon är den rätta för dig?
- Nej det har jag faktiskt inte, har känt någon annorlunda känsla under hela den tiden jag har känt Emelie som inte riktigt går att beskriva men det känns helt underbart när jag är med henne eller hör hennes röst. Man blir på bättre humör på engång. Ja det känns som att hon är den rätta, annars hade jag inte blivit tillsammans med henne?

Hur ofta och mycket träffas ni, kan ni sova med varandra ofta oså?
- Vi träffas inte så ofta pga lumpen, skolan och Wilma. När vi väl träffas så brukar vi sova med varandra om vi kan det ja. Men det blir väl bättre med det längre fram.

Kan du inte lägga upp en bild på dig o Emelie?
- Har inga bilder på oss ännu iaf så kan inte lägga upp några just nu. Så kommer kanske i framtiden.

Läser du andras bloggar?
- Ja mina vänners och några andra ibland.

Hur många syskon har du och hur gamla är de?
- Jag har 3 st halvsyskon(16 år, 13 år och 8 år) och 3 st plastsyskon (16 år, 11 år och 10 år). Men som jag skrev tidigare räknar jag alla som mina riktiga syskon och älskar dom alla:)

Det var alla frågor jag fått just nu som jag känner att jag kunde svara på iaf:)




Helgen

Först måste jag säga att det varit dålig uppdatering för jag inte hade med mig min dator till lumpen förra veckan och det var problem med internet här på berga så jag kunde inte uppdatera och i helgen har jag haft fullt upp med att vara social mot mina syskon m.m som jag inte träffar så ofta tyvärr..

I Fredags efter lumpen så åkte jag och mötte Emelie i Västerhaninge för att sen åka hem till mig och packa innan vi skulle åka till min mamma och mina syskon i Nyköping. Vi kom fram vid 8 tiden på kvällen och hade hyrt 2 filmer till oss och min lillebror fick välja något spel han ville hyra, och som vanligt väljer han något krigsspel. Han är 8 år och säger att han ska göra lumpen, men när jag kom dit i militärkläder engång så vågade han inte ens hälsa på mig först för han tyckte det såg läskigt ut när en militär var hemma hos dom, han är så rolig och söt:D

Vi kollade på "skräckfilmen" på kvällen när mina småbröder och minsta lillasyster hade gått och lagt sig, men den var inte så läskig och den var nog den sämsta skräckfilm jag någonsin sett. Man satt typ och skratta åt vissa saker i filmen. Så den filmen rekommenderar jag inte till någon iaf. Den hette "The Hills Have Eyes II". Mammas sambo satt och skratta typ hela tiden och mina systrar tyckte den var så dålig så dom gick på engång nästan. Så var bara jag, Emelie och P-O som kollade på filmen.

I lördags så var vi ute och spelade fotboll med min syster Emelie, Emelie och Linus. Hade nog varit roligare om fler syskon ville vara med men alla kan ju inte vilja göra samma sak hela tiden, men efter att vi varit ute ett tag så gick vi in och körde kort och därefter körde vi Löning (Det är ett affärsspel som mina syskon tycker är hur kul som helst). Och jag vann ju såklart, Emelie och Pontus kom tvåa, Min syster Emelie kom trea och Linus kom på fjärdeplats men det var hyfsat jämt mellan alla ändå:) På kvällen kollade jag och Emelie på Rattatouille som hon inte hade sett tidigare. Men hon somnade när det var ca 15 min kvar så hon missade såklart slutet.

Idag har vi inte gjort så mycket, vi sov ut och vaknade vid 11 men låg kvar i sängen och drog oss tills klockan var halv 1. Min lillebror skulle åka iväg på fotbollscup så Pontus, Linus, min syster Emelie och mamma åkte iväg vid halv 2 så dom skulle komma dit i tid, P-O åkte till jobbet ett tag efter så det var inte så många kvar hemma.
Jag och Emelie kollade på tv tills det var dags att gå därifrån så vi skulle hinna äta på stan och hinna med tåget som gick 18.14. Jag kom fram till berga strax efter klockan 21. Och var för första gången bland dom 2 första som kom hit. Så nu sitter jag här och tråkar en massa.

Imorgon ska jag åka till Muskö för att sitta i vakten i veckan och på tisdag ska jag till graniskningsnämden för att se om jag får och kan vara kvar för att slutföra värnplikten eller om jag får frisedel pga problem med ryggen och för att jag har varit sjuk så mycket under värnplikten. Så får se hur det går där. Om jag inte får frisedel så åker jag hem igen på fredag för en 6 dagars ledighet:) Och det är några vänner som vill att vi ska åka på en kryssning någon av dom dagarna jag är hemma, så vi får se hur det blir med det. Ska prata mer med dom under veckan.

Ska försöka uppdatera lite bättre nu under veckan iaf:) Tänkte även svara på några frågor jag har fått nu. Så kommer ett till inlägg om ett tag.




Helgen på Muskö

Har inte kunnat sitta så mycket vid datorn, eller ja inte alls under helgen för då jag har varit ledig har det alltid suttit någon vid denna dator och så lämnade jag min egen hemma, för det är ju inte så nödvändigt att släppa med sig datorn ut hit för en helg och sen bara ha den i skåpet på berga under veckan när vi har utbildning.
Hur som helst så har jag varit sjuk i princip hela tiden sen i måndags och blev bättre ända tills jag kom hit nu har det blivit värre igen, förkylningen har brytit ut helt, har en jobbig hosta, har ont i halsen och så. Men magen är iaf bättre vilket jag är glad för. Det är sjukt tråkigt att vara sjuk och jag hoppas att jag blir frisk snart så jag kan börja rehabelitera min rygg ordentligt också. =/

Har inte fått några fler frågor nu på länge, den enda frågan jag har fått är ju redan besvarad dessutom. Men kan svara på den om någon skulle råkat missa den?


Är du och Emelie tillsammans?
- Ja vi är tillsammans och har varit det sen början av Februari.


Om det är något ni vill veta eller att jag skriver om så skriv gärna det i en kommentar.




Missförstånd?

Hmm.. det verkar ha blivit ett missförstånd med ett av mina svar, det angående styvpappa saken. Jag sa aldrig att jag är styvpappa till Wilma, och det var inte heller det jag menade.
Igår träffade jag Jimmy, en gammal vän som jag inte sett på bra länge nu. Vi var ute och åkte bil först runt lite överallt i stockholm då han har fått körkort och allt nu;) Sen åkte vi hem till mig och Eddie frågade om vi inte skulle hänga med honom och Micki ut på krogen och efter många om och men så gick vi med på att åka dit och ha kul med dom:) Jag skulle inte dricka så mycket då jag inte har så jätte mycket pengar kvar, men Eddie och Micki stod för notan igår och jag får betala igen någon annan gång=) Jimmy som var chaufför drack bara cola men han hade full fart på dansgolvet iaf, han var kungen på dansgolvet igår haha:D Det blev en hellyckad kväll, och vi bestämmde att vi ska åka på en kryssning någongång och vi måste dra med oss Jimmy så han får dricka lite också, han verkade komma bra överens med Micki och Eddie och dom verkade tycka att han var en rolig snubbe så;)

Idag ska jag åka och gratulera Lina som fyller år:D

image43
Grattis Lina på din 17-årsdag:D




Tisdag

Idag så mår jag bättre iaf, så jag är glad att jag inte blev jätte sjuk. Men ska ta det hyfsat lugnt idag iaf för att vara på den säkra sidan:) Jag sov till ungefär 12 idag och har inte gjort så mycket, har bara suttit och lekt med datorn typ hela dagen.
Måste bara säga att det finns vissa som är väldigt "roliga" som bryr sig kanske lite för mycket om Emelie, mig och Granis "dramat". Det börjar gå förlångt när personer som jag inte ens vet vilka det är ringer och säger saker som "Håll dig undan från Emelie" och "Rör inte Emelie igen" m.m.
Har inte så mycket mer att skriva just nu men kom gärna med lite frågor m.m så jag har lite att gå på iaf=)

image42




Sjuk?

Happ då är man typ sjuk eller något också:( Jag har inte uppdaterat i så bra i helgen för först hade jag inte tid och sen igår kväll fick jag så sjukt ont i magen och det har jag fortfarande, och varje gång jag gör något så känns det som att jag ska spy när som helst. Och det är jobbigt att äta, vet inte vad det kan vara men förhoppningsvis så försvinner det snart, hatar att vara sjuk och speciellt när man är hemma och är ledig.

Så idag blir det inte ett mkt längre inlägg än såhär, ska gå och lägga mig i sängen igen och försöka må bättre sen.

Har fått 1 fråga bara under dessa dagar så passar väl på att svara på den också.

Hur lång är du?
- Jag vet inte exakt men senast jag mätte mig var jag 190 cm.

Thats all for now!




Kul kväll=)

Igår var jag ute med några lumparkompisar, Kim, Alex, Micki och jag började kvällen hemma hos Micki för att försöka få kvällen lite billigare, vi satt där och lyssna på musik, prata och hade det hur kul som helst. Vi försökte få med oss folk som ville med ut på krogen, vi testade i princip alla vi har på våra MSN och telefonlistor och det slutade med att vi fick med oss 2 st ut iaf. Tessan och Maria:) Dom kom till Farsta Strand och mötte oss vid tunnelbanan runt 9 tiden. Därefter åkte vi vidare till Kicks som vi alltid lyckas hamna på hur vi än vrider och vänder på allt, haha:) Men det var faktiskt bra drag där idag till allas förvåning och efter att kvällen rullat på lite så såg vi en till lumparokmpis komma in genom dörren, det var ingen mindre än Viktor Vikström. Och han talade om för oss att han skulle sjunga lite sen efter att han fått i sig lite mer, och han höll vad han sa och sjöng "Man ska köpa vingar för pengarna". Så vi blev ett par stycken från NSKY på kickis igår kväll. Kim åkte hem tidigare än oss andra då han inte mådde så jätte bra och Alex följde med honom en bit iaf och kom sen tillbaka med 2 tjejer, varav en av dom är en "trogen" bloggläsare som tyckte det var ganska coolt att träffa "Fisken", haha:D När dom kom gick vi från Kickis för Maria och Therese skulle åka hemmåt och när vi lämnat dom vid bussen så gick vi vidare för att käka men Elina och Sanna som dom hette ville dricka något då dom åkte till stan för att festa lite så vi gick in på typ första bästa krog vi såg, El Amir eller något sånt hette den och ligger en bit ifrån Centralen. Vi satt där och hade trevlgit och prata om allt och inget tills det var stängningsdags. Sen gick vi till Burger King och käkade innan vi skulle åka med bussen hemmåt.

Tessan och Maria sjunger för Micki;)


Viktor sjunger:)

Det var lite om gårdagen iaf, har säkert missat något men iaf, tänkte svara på lite frågor också nu när jag ändå är i farten:)

Hur kommer du ställa dig till att hon redan har barn?
- Att hon har barn gör mig faktiskt inte så mycket då jag har 6 yngre syskon så jag är van vid att ha barn runt mig och har alltid tyckt om barn.

Hur firade du din 18 årsdag?
- Jag firade den med mina närmsta vänner och familjen bara, ville inte ha något stort och var inte den som brukade dricka så ofta på den tiden. Vi var några som gick på krogen på kvällen men drack typ bara 1-2 öl.

Har du tagit studenten?
- Nej det har jag inte gjort då jag hoppade av skolan för att göra lumpen, dumt nog hade jag vetat hur tråkigt det var att vara bevakningssoldat hade jag hellre gått klart skolan, så det blir tillbaka till skolan sen när jag är klar med lumpen.

Vilken skostorlek har du?
- Haha, jag har storlek 45-46.


Hur känns det när alla är så otroligt otrevliga mot dig utan att veta hela historien och hur är det i lumpen är det någon som vet något mer än Granis?
- Visst kan det vara lite jobbigt ibland när vissa är onödigt otrevliga som inte har så mycket med saken att göra men som sagt har man en öppen blogg får man ju tåla lite också.
Om någon vet mer om det som hänt än vad Granis vet så är svaret nog nej, det mesta är nog rykten m.m inom lumpen också då vi är ett sånt kompani som sprider väldigt mycket ryckten som oftast inte stämmer till 100% så.
Men om du menar att det är fler än Granis som vet vad som hänt så är nog svaret ja, för det flesta tror jag vet om det som har hänt, väldigt svårt att missa om man säger som så.

Gör du och Granis lumpen tillsammans? Var det så ni lärde känna varandra? Eller kände ni varandra sedan innan? Träffar ni på varandra mycket varje dag i lumpen?
- Många frågor på engång;) Ja jag och Granis gör lumpen tillsammans och vi är i samma pluton.
Ja vi lärde känna varandra i lumpen, och jag visste inte vem han var innan lumpen fick veta av Tessan att han skulle göra lumpen på samma ställe som mig då hon följde Emelie och Granis blogg redan då.
Vi träffar inte på varandra så mycket när vi har vaktveckor för han sitter i vakten på Berga och jag på Muskö. Men under utbildningsveckorna så ser vi varandra en hel del ja.

Kommer du från Nyköping från början? Har för mig att jag sett det någonstans,Har du syskon?
- Nej min mamma och mina 2 systrar flyttade till Nyköping när jag var 8 eller 9 år.
Ja jag har 6 st syskon (2 halvsystrar, 1 halvbror, 2 styvsystrar och 1 styvbror. Men jag ser alla som mina syskon ändå och älskar dom allihopa)

Hur länge var du och tessan ett par?
- Vi var tillsammans i 2 år och 3 månader och förlovade i 2 år.

Bor du i egen lägenhet, eller hos din familj? Har dom träffat Wilma och Emelie ännu?
- Jag bor hemma hos min pappa i Nacka. Pappa har träffat både Wilma och Emelie men mamma och mina syskon har inte träffat dom än iaf.

Du och tessan verkar ju vara jätte bra kompisar osv, läste att ni vart tillsammans rätt länge. Men till frågan, varför inte fortsätta ihop för grunden i alla förhållanden är ja vänskapen och den verkar ni ju ha?
- För känslorna fanns inte kvar där längre så vi tyckte det skulle bli bäst om vi enbart var vänner och det har ju funkat hur bra som helst, så varför riskera att förstöra något som är så bra?

Du har nämnt att du har varit med i en olycka förstår du ungefär vad jag menar? Du hade skadat benet tror jag att det var. Men vad för slags olycka var det?
- Ja jag var med i en olycka för 2 månader sen, en bilolycka. Vi krockade i ett träd och jag skadade inte benet, det var en av dom andra i bilen som skadade sitt knä och jag punkterade min vänstra lunga.

Undrar om du har några planer eller tankar om vad du vill göra efter lumpen? Plugga, jobba eller kanske resa jorden runt? :)
- Jag ska försöka hitta något jobb och så ska jag plugga också eftersom jag inte tagit studenten. Men självklart ska jag ut och resa också:)

Det var alla frågor jag hann svara på nu iaf. Ställ gärna flera frågor=)

Jaa min design är lite jobbig men jag har inte haft tid att ändra den mera så tror att jag ska lägga in en av standard designerna och sitta och fixa med designen sen igen eller låta någon med mer tid fixa till den åt mig;)

Tack "Anonymet" för rättningen på Viktors efternamn haha;D Jag var osäker själv då jag inte kommer ihåg efternamnen på alla längre:O




Copyright © 2014 Fisk33n