Söndag

Idag har vart en sjukt slapp dag, vaknade vid halv 12 ungefär... Jag och Tessan gjorde inte så mkt innan hon skulle åka hem.. Så jag har mest vart med mina syskon idag busat med dom=)
Är nu tillbaka på regementet och det är dött och tråkigt på det här skit stället... Det är nästan inga som har kommit hit idag, dom flesta kommer imorgon på morgonen...
Vet inte vad mer det finns att säga, har inte hänt något speciellt idag så...



2007-12-17 @ 00:08:50
Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: Anonym

hejhejhejhej

2007-12-20 @ 22:34:38
Postat av: Anonym

ALltså nu har jag varit inne på olika bloggar och läst och man ser helt klart ett mönster. Det är väldigt uppenbart att emelie och http://fisk33n.blogg.se/ har någonting tillsammans som är mer än vänslapligt, det läser man när han har skrivit att dom har myst och kramats och att hon är helt underbar etc, också när hon har varit hos honom men lämnat Wilma hos granis för granis(andreas) ville umgås med wilma, detta säger väldigt mycket, att Emelie åker till fisken (?) för att kolla på filmer och mysa men lämnar wilma hos andreas, så hon väljer alltså fisken framför andreas då andreas är hemma mkt lite och borta i minst två veckor i rad. Dom är tre i detta, mamma pappa barn, för Anderas skull bör dom ju göra slut det är ju sjukt synd om honom att hans fd? flickvän som bor hos honom och är mamma tills hans barn åker i väg en kväll då han är hemma (som han är mkt sällan) för att vara med en kille och mysa, som hon dessutom antagligen är otrogen med.. Iaf verkar gilla väldigt mycket. För wilmas skull kanske det skulle var bättre att bo kvar, men man måste tänka på andreas med, han verkar vara en sjukt bra kille, tycker så synd om honom.

2007-12-20 @ 22:39:33
Postat av: Anonym

Visst emelie är 16 man gör slut, man blir tsm, man blir kär i nya, DET ÄR DÄRFÖR MAN SKA VÄNTA MED BARN, Unga föräldrar är INTE sämre, MEN, det är bra mkt större chans att föräldrarna gör slut, det handlar inte om föräldrarskapet utan om tryggheten med föräldrar. Helt ska man ha varit tsm i iaf 2 år innan man får barn, ung som gammal. Men aa, nu har ju alla faktiskt funderat ut saningen, och tycker det är riktigt synd om andreas om Emelie forsätter bo hemma hos honom och tröffa den andra killen. tycker det är sjukt dåligt av emelie att bäörja träffa och bli kär i en annan kille när hon har granis MEN sånt händer till 100% när man är ung, det är inte emelies fel att hon blivit kär i någon annan precis, herregud hon är 16, men att träffa någon samtdiigt som man är tsme med någonannan,

2007-12-20 @ 22:40:20
Postat av: Anonym

DET ÄR FEL. Så nu vet alla saningen. Det finns säkert bra mkt mer, men nu vet dom så sluta skriv massa elaka kommentearer om att hon ska skriva saker, hon träffar han http://fisk33n.blogg.se/ granis vet om det, förmodligen är dom inte tsm längre utan emelie bara bor där för att få hjälp med wilma, imed emelie åker till http://fisk33n.blogg.se/ när granis är hemma, och myser med honom helldre än att försöka jobba på sitt förhållande med andreas när han är hemma så sällan. Det var allt, sluta tjata om saningen nu har har ni den, mer detaljerat är väl faktiskt privat (detta har dom ändå lagt ut själva jag har bara klurat ut mönstret genom ren fakta)

2007-12-20 @ 22:40:40
Postat av: My

orka va anonym o skriva kopiera samma sak & skriva dt både här & i emelies blogg?
så jävla omoget, känner du nån av dom personligen?
eller tror du bara på alla rykten?

2007-12-21 @ 09:55:23
URL: http://baramyyh.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Copyright © 2014 Fisk33n