Bilden

Bilden på permisuniformen som jag lovade att lägga upp kommer här, ska försöka ta flera och bättre sen:)




2008-02-23 @ 22:00:11
Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: There

har du skaffat musche??! eller är det jag som ser i syne?? :O

2008-02-23 @ 22:13:26
URL: http://Theresemansson.blogg.se
Postat av: Therese

haha , vad bra då ;) ser liksom inte riktigt ut som du när du börjar odla sådär :P

2008-02-23 @ 22:20:57
URL: http://Theresemansson.blogg.se
Postat av: Lee

Egentligen har inte jag med det dar att gora, det enda jag har gemensamt med Andreas ar att vi bada bor i Nynas, jag bodde typ femtio meter fran honom nar jag bodde i Sverige och att vi har gemensamma vanner typ. Men jag tror nog inte det ar sa smart att bo kvar dar eftersom det verkligen verkar ta pa Andreas, det verkar liksom vara valdigt infekterat :/

2008-02-23 @ 22:30:28
URL: http://leemikulska.blogg.se
Postat av: Marta.

Du är ju verkligen sjukt ful :/ Granis e ju typ 1000 ggr snyggare & sötare än dig... Aja.

2008-02-23 @ 23:30:31
Postat av: Martina

Haha, Ja de borde du göra kanske.. är lite tråkig design nu..

2008-02-23 @ 23:32:56
URL: http://martiinalovgren.blogg.se
Postat av: - - -

Jag väljer att vara anonym eftersom jag inte orkar med en miljard idioter som ska gå in på min blogg och skriva en massa teorier om hur dum i huvudet jag är för än det ena än det andra.

Det jag tycker är intressant är hur alla har gjort en höna av en fjäder. Ja, Emelie och Andreas har gjort slut. Ja, Andreas har skrivit i sin blogg att det är pga att Christoffer stötte på Emelie som dom gjorde slut.

MEN!
Kan vi nu tänka oss ett annat senario?
Emelie och andreas gör slut efter som inte känslorna finns där längre, inget mer med det. Emelie och Christoffer är kompisar och enbart kompisar. Andreas är såklart bitter och ledsen, det säger sig självt.

I alla fall ur min synvinkel, så är det ganska självklart att han inte vill se det som att det var hans fel att det tog slut (Vilket det antagligen inte var heller) men när man är så ledsen som en människa kan blie när man precis har gjort slut så kan det ju faktiskt bli så att han ser saker som inte finns där egentligen.

Nu vet ju inte jag om Emelie och Andreas kommer "komma ut ur garderoben" med ett förhållande innan han har godkänt det här inlägget men det skiter jag i!

För det enda som vi som läser egentligen vet är att det är slut mellan dom. Det är faktiskt mycket möjligt att Andreas har misstolkat saker och ting och vill ha någon att skylla på.

MEN! ÅTERIGEN!
Jag säger inte att jag sitter inne med den absoluta sanningen, jag tycker bara att det är intressant att iaktta människor som inte ens känner de personer som det handlar om sitta och kalla folk dumma i huvudet för de val de har djort i sina liv. Jag har själv varit i nästan exakt samma situation som Christoffer är nu och jag vet hur jävla jobbigt det är..

Alla bara fortsätter att spinna på samma tråd, ingen tar sig tid att tänka efter om det här verkligen kan stämma eller om det kan ligga till på något annat sätt.

Ni vet ingenting och ni har inte med saken att göra! Lika lite som jag har och egentlgien så bryr jag mig inte ett enda jävla skit om vem som är tillsammans med vem eller har stött på vem! Jag är bara så trött på att folk tror att dom kan häva ur sig vad fan som helst till andra och att dom alltid har absolut rätt!

Ni som håller på och lämnar såna här kommentaren har säkert något vettigare att göra som att trimma moppen eller sitta och snacka om vilken kille i skolan som är snyggast.

Lägg ner nu allihopa! Det finns människor som mår så otroligt jävla dåligt i den här världen och ni väler att sitta och diskutera detta!?

SKAFFA ER ETT JÄVLA LIV!!

2008-02-24 @ 00:19:19
Postat av: c

måste bara säga det; du nämner att Andreas är feg i verkligheten men däremot vågar uttrycka sig över internet (du skrev det i ditt tidigare inlägg, att han inte pratade med dig i verkligheten)

CAN YOU FUCKING BLAME HIM?????

inte nog med att du har bidragit till att förstöra hans och emelies förhållande, du har även förstört för en familj. tänk på wilma!

usch

2008-02-24 @ 00:24:31
Postat av: Anonym

du ser ut som en uppblåst fisk!!

2008-02-24 @ 13:03:33
Postat av: maria

Inlägget ovanför MYCKET VETTIG PERSON :):)
Såna behövs mer, finns så jävla mycket dumhuvudet som inte vet ett jävla piss... bara sitter och kokar ihop egna historier..

2008-02-24 @ 20:58:39
URL: http://mariaorre.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Copyright © 2014 Fisk33n