<3

Hittade en bild jag gjorde till Emelie i början av vårat förhållande:) Tänkte att jag kunde lägga upp den här då jag inte vet vad jag ska skriva:)

393749-80

Lägger även upp en bild på henne:) (Eller ja det är väl 3 bilder i en iofs)

image81
Emelie är världens underbarste och jag älskar henne mest av allt!<3



2008-05-04 @ 04:19:20
Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: Bella

Vad gulligt. :) Önskar er lycka till. Hoppas Andreas inte är sur på dig längre. Det syns ju tydligt hur mkt du älskar E. Aja, tänkte fråga vad du har för planer för framtiden. Du kanske har skrivit det innan, men jag hittar inte det. Ha det bra.

2008-05-04 @ 12:42:20
Postat av: Ulrika

Men gud vad gulligt!

2008-05-04 @ 16:08:42
URL: http://ulrikarudqvist.blogspot.com
Postat av: Bettan

Inte för det är min bissenisse, men Emelie har ju alltid varit rätt noga med att inte lägga ut bilder på sig själv, och att inte skriva mer än sitt förnamn, har du kollat att det här är okej? I övrigt önskar jag er lycka till! ;-)

2008-05-04 @ 17:23:05
Postat av: Christoffer

Hon har sett bilderna och allt och hon sa inget speciellt om det så antar att det är okej annars hade jag självklart tagit bort dom.

2008-05-04 @ 18:18:28
URL: http://fisk33n.blogg.se
Postat av: Milla

Hört talas om respekt???

2008-05-04 @ 19:34:46
Postat av: Alex

Naaw, sweet

2008-05-04 @ 21:39:37
URL: http://www.rabies.nu
Postat av: erica

fin bild du gjort!ha en bra kväll!

2008-05-04 @ 22:11:24
URL: http://ericaa84.blogg.se
Postat av: Anonym

Förstår inte hur du ffarande kan vara tsm med E efter allt hon gör mot dig! Du måste vara jävligt korkad eller bara rentav dum som inte fattar vad dom 2 håller på med när du inte vet! Som idag såg jag E och A gå i stan och dom såg jätte lyckliga ut tsm och gick på bio och allt! Hade fan aldrig pallat det om jag var dej! Du älskar henne antagligen lite för mkt för ditt eget bästa!

2008-05-04 @ 23:34:06
Postat av: anna

hjärtat, ni är fortfarande i början av ert förhållande :)

2008-05-05 @ 15:19:49
Postat av: Isabelle

om jag ska vara helt ärlig så förstår inte jag vad du håller på med. du har förstört två stycken liv ganska regält. du har gjort en person lycklig, men du har ändå förstört en superfin familj. jag kan inte förstå hur du hade mage att bli tillsammans med emelie som hade det så perfekt. Jag har själv växt upp med skilda föräldrar, som visserligen är kompisar, men att ha skilda föräldrar, det är verkligen det värsta som finns. allt jag önskade va att de skulle hålla ihop, men det hände exakt samma sak för mig som det hände för wilma. jag borde inte lägga mig i, men jag tycker det är så synd bara. Jag tror att andreas var den bästa för emelie, båda är ytterst duktiga föräldrar och man kunde inte annat än le när man såg bilder på dom tilsammans .
Andreas, som verkligen älskade emelie, hur tror du att han känner ?
du har faktiskt förstört en famlij,
du är säkert en toppenskön kille och har en ljus framtid med ngn jättefin tjej och kanske får du en megafamilj! men jag tycker det är så synd att det blev såhär. det skulle vara en annan grej om emelie och andreas inte hade wilma, men nu är situationen annorlunda. Jag ber om ursäkt om ni tar extremt illa upp, men jag har min åsikt och jag önskar er all lycka i alla fall !:)

2008-05-05 @ 16:03:19
Postat av: Susanna

Gulligt :)
Man ser vem Wilma har fått sina vackra ögon :)

2008-05-05 @ 16:37:57
URL: http://zebrus.blogg.se
Postat av: Emma Dahllöf

Du har fått emelie och skita i Andreas och Wilma . Jag fattar inte hur du kan göra så :O Jävla bög rent utsagt!

2008-05-05 @ 16:59:56
Postat av: Lina

Men Isabelle, man är två om ett förhållande. Hade Emelie varit upp över öronen förälskad i Andreas, så hade hon väl inte brutit med honom för att bli ihop med Christoffer. Christoffer har inte förtstört någonting. Med vadå? Sin charm? Sin existens? Man styr inte över sina känslor, tyvärr. (Fan vad skönt om man hade kunnat göra det!). Och bara för att man håller min och har en lycklig fasad utåt så betyder det inte att det på riktigt är bra. Varken du eller jag har nån aning om hur Emelies & Andreas liv var förut, det är ingenting vi har att göra med heller. Man kan inte hålla ihop och låtsas vara lycklig bara för att man har ett barn tillsammans. Livet är för kort för det. Det syns ju tydligt att både Emelie och Andreas älskar Wilma, och det är allt hon behöver. Och att hennes föräldrar kommer överens, och de tycks dom ju göra. Nej, livet är alldes för kort för att vara olycklig!

2008-05-05 @ 22:57:30
Postat av: Emma

Håller med Lina, man är faktiskt två i ett förhållande. Har växt upp en del av mitt liv med skilda föräldrar. Skilsmässan var jobbig precis när det hände men i det stora hela är jag glad att den blev av. Hellre två föräldrar på skilda håll som jan kan träffa ändå än två föräldrar som inte älskar varandra längre och som bråkar hela tiden. C har precis inte tvingat E att bli tillsammans med honom. Söta bilder du har på er i bloggen by the way.

2008-05-08 @ 15:30:11
Postat av: .

isabelle: jag har själv skilda föräldrar och det är så otroligt skönt att inte vakna varje morgon av att de två, som inte har varit kära i varandra på år, står och skriker på varandra. Skitsamma om jag har tappat mycket kontakt med en av dem, det är bättre nu än någonsin. Det jag menar är att även om det är föräldrarnas plikt att ge sina barn en bra och trygg uppväxt, är de ju lika mycket människor själv. De förtjänar att må bra.

2008-05-10 @ 14:42:35
Postat av: Anonym

Gulligt att ni har det bra ihop och sådär, men tycker det är lite lame att säga att man älskar någon efter så kort tid som ni har varit ett par.



Man kanske inte ska förväxla nyförälskelse och att vara förälskad i någon, det är två helt olika saker.



Men men....sen så kan jag ju förstås inte veta vad ni känner.



Men tycker man måste ha känt den man är med i minst 1 år innan man kan hålla på och säga att man älskar varandra. Asså seriöst hon älskade Andreas för inte så länge sen, har aldrig vart med om att man går direkt från att älska nån man vart ihop med i nästan två år till att 4 månader senare älska någon annan. Funkar inte så.

2008-05-10 @ 22:42:34
Postat av: Till bitter anonym:

"Men tycker man måste ha känt den man är med i minst 1 år innan man kan hålla på och säga att man älskar varandra. Asså seriöst hon älskade Andreas för inte så länge sen, har aldrig vart med om att man går direkt från att älska nån man vart ihop med i nästan två år till att 4 månader senare älska någon annan. Funkar inte så. "





Den här lathunden du har, vart har du fått tag på den? Vad enkelt det låter med specifika siffror, du har förenklat mitt liv! För då vet jag att jag nu måste vänta ex. antal månader innan jag kan säga att jag älskar min tjej. För det är ju ändå minst ett år det handlar om. Det har ju du sagt.



För övrigt är det väl ändå HAN som skriver att han älskar henne, eller har jag fel? (Och nej, det har jag inte.)

2008-05-12 @ 19:05:36
Postat av: Till: Idioten som klagar på bitter anonym, dvs (MIG)

Ursäkta...idiot, vem fan kallar du för bitter?....Jag är inte bitter är bara realistisk. Hon har också skrivit att hon älskar honom. Plus att vilken idiot som helst fattar att man inte kan springa omrking och slänga ur sig att man älskar någon man nyss inlett ett förhållande med. Det är därför det heter lära känna varandra först. Jag tror seriöst inte att de har hunnit gå igeonom alla beprövningar i ett förhållande för att börja säga att de älskar varandra.



Kalla mig bitter eller vad du vill, jag är bara realistisk. Och jag säger bara som det är. Det är inte som att jag säger att man inte ska uttrycka sina kännslor för den man är ihop med.



Men man behöver inte överdriva efter 3 jävla månader ihop med att säga att man älskar varandra.Jag säger inte att det behöver vara just ett år, men om man börja säga att man älska varandra efter 1 år kan jag förstå än om man börja säga det 1 månad in i sitt förhållande för då är det inte äkta.



Förövrigt så har du fel, för om du kollat i hennes bilddagbok kan du se att hon skrivit att hon älskar honom där! Så skulle vilja säga att du har jävligt fel.Och folk brukar inte gå runt och skriva att de älskar någon de är ihop med om inte den ena parten är med på det. Så stick och brinn.

2008-05-14 @ 23:34:01
Postat av: Anonym

jag håller me anonym.. vaddå älska e lika starkt som att hata någon..och man går inte runt och hatar ngn man knappt känner.. samma med kärlek...man mäste lära känna för att kunna älksa.. och tre månader e väldigt kort tid, men.. de e säkert jättakära i varandra.....



dumt att alla ska gå runt och förstöra ordets betydelse..

2008-05-14 @ 23:37:22
Postat av: Annelie

Oj, det finns knäppa männsikor. Du vet själv att du inte förstört någons liv, Allt kan inte alltid bli perfekt. Man ska inte vara tillsammans bara för att man har barn, det kan sluta ganska illa då. Ett barn är en människa och kräver kärlek och föräldrar som älskar varandra och barnet, inte som försöker hålla ihop tack vare ett barn. Man kan inte styra sina känslor.



Förstår faktiskt inte varför folk lägger sig i hur ni två känner för varandra, det är ingen annan än ni som vet eller ska bry sig.



All lycka till er! :)

2008-05-20 @ 20:56:23
URL: http://anneliemyrberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Copyright © 2014 Fisk33n